ΠΑΟΚ - Προμηθέας Πατρών 69-76, Σχόλια & Παραλειπόμενα
- sourmenetes
- Moderator
Re: ΠΑΟΚ - Προμηθέας Πατρών 69-76, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Τις απορίες με τους ψηλούς τις έχει λύσει κάνεις;;
Εχουμε 3 ψηλούς και κάνεις δεν παίζει μέσα στη ρακέτα;;
Γιατί;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί;;
- bersekeros
chri5ti9 έγραψε:Που διαβάσατε κάτι τέτοιο παιδιά; μετά το ματς ο Λύκος είπε πως περιμένουν ακόμα..
Το έχει και στην αρχική εδώ. (αναδημοσίευση)
- KalamarGiannis
sourmenetes έγραψε:Τις απορίες με τους ψηλούς τις έχει λύσει κάνεις;;
Γιατί;;
Δυστυχώς χαμηλό μπάτζετ = περιορισμένος σχεδιασμός. Ο ΤΣαλμπούρης είναι σοφτ3, ο αρχηγός δε μπορεί στα 38 να μπει στη φωτιά, ο Κακλας δείχνει πολύ άτολμος να παίξει πλάτη, ο Κονατέ δεν έχει συστήματα να πάρει μπάλα -όπως είπε κάποιος με ένα DJ Cooper θα ταν Embiid. Γενικά ξηρασία. ΜΕτά τον άσσο και το 3αρι, ήθελες κι αλλαγή του Μπιτς με 1 σύγχρονο ψηλό. Που τέτοια πολυτέλεια, κουβέντα να γίνεται...
Αν ψάχνουμε για τριάρι, το καλύτερο που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια είναι ο Ζανις Πεινερς, δεύτερος ο Jamal Jones αλλά πλέον πανάκριβος ενώ πολύ καλός στη δεύτερη θητεία του ήταν ο Τεπιτς.
Και οι τρεις αυτοί θα έκαναν τεράστια διαφορά στην ομάδα, δυστυχώς όμως η σεζόν είναι μικρή πλέον.
Και οι τρεις αυτοί θα έκαναν τεράστια διαφορά στην ομάδα, δυστυχώς όμως η σεζόν είναι μικρή πλέον.
- BlackMagicPAOK
Λυκος, Για την απουσία του Konate στο τέλος:
«Έβγαλε κάποιες άμυνες ο Κακλαμανάκης και με το ένστικτο επέλεξα να παίξει αυτός. Ο Κονατέ έχει κάνει πρόοδο από την αρχή και μαθαίνει. Είναι ένας ρούκι παίκτης, εκείνη την ώρα πήγαμε με τον παίκτη που καταλαβαίνει δύο πράγματα παραπάνω και ας μην έχει τα σωματικά προσόντα τόσο πολύ».
«Έβγαλε κάποιες άμυνες ο Κακλαμανάκης και με το ένστικτο επέλεξα να παίξει αυτός. Ο Κονατέ έχει κάνει πρόοδο από την αρχή και μαθαίνει. Είναι ένας ρούκι παίκτης, εκείνη την ώρα πήγαμε με τον παίκτη που καταλαβαίνει δύο πράγματα παραπάνω και ας μην έχει τα σωματικά προσόντα τόσο πολύ».
sourmenetes έγραψε:Τις απορίες με τους ψηλούς τις έχει λύσει κάνεις;;
Γιατί;;
Νομίζω πως έχει να κάνει με το πως βλέπει ο Λυκογιαννης τους ψηλούς.
Τα τρία τεσσαρια δεν έχουν παιχνίδι μέσα στη ρακετα μόνο σουτ ( ο Μαργαρίτης είχε αλλά πλέον έχει μεγαλώσει), ο Κονατε χρειάζεται άσο να δημιουργεί και ο ΠΑΟΚ δεν έχει και ο Κακλαμανακης που είναι ο μόνος που μπορεί εξαντλείται άμυνα επίθεση να παλεύει με θηρία.
- BlackMagicPAOK
Χειρότερο κι από τον αποκλεισμό είναι τα άσχημα νέα για τον MitrouLong ..
Xρειαζόμαστε οπωσδήποτε play maker,
παίκτη σαν τον Φρανκαμπ που έπαιζε στο Ρέθυμνο, σε στυλ να παίζει για την ομάδα..
(αυτός τώρα αγωνίζεται στην Μούρθια)
Xρειαζόμαστε οπωσδήποτε play maker,
παίκτη σαν τον Φρανκαμπ που έπαιζε στο Ρέθυμνο, σε στυλ να παίζει για την ομάδα..
(αυτός τώρα αγωνίζεται στην Μούρθια)
Μπάνε το ξαναρώτησα καπάκι. Η διαφορά εσόδων εξόδων στον Προμηθέα καμία χρονιά δεν ξεπέρασε τα 250Κ. Τα τσεπάτα δηλαδή του καφεδονησιώτη
- Μπαρκαρούτσος
flash4 έγραψε:Μου 'λειψε το παλατάκι ρε φίλε! Τι ωραίο άθλημα το μπάσκετ!
+ άπειρο...Μίλησες στη ψυχή μου.
PAOKmeister έγραψε:ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάπως έτσι γκαρίζω στο Παλατάκι. Αν ήμουν μέσα σε τέτοιες συνθήκες, θα με ακούγατε από τα μικρόφωνα (όχι του Web Radio)
seaman έγραψε:Άιντε μπράβο
Πάμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Αυτά τα συναισθήματα να θυμάστε και μετά τον αγώνα...
hasio_john έγραψε:Πωπωπω τι εναλλαγές συναισθημάτων είναι αυτές γαμώ τις αντοχές μου, δεν αντέχω τέτοια ρε πστ μου...
Για αυτό γουστάρω μπάσκετ ΠΑΟΚ, κι ας μη χαίρομαι στο τέλος πάντα..
Αλλά, λεφτά στην ΑΜΚ για να γουστάρουμε περισσότερο happy ending!
Με άρεσαν τα παραπάνω ποστς, συν μετοχές λοιπόν για να πάρουμε και ΑΣΣΟ τώρα που χρειαζόμαστε.
iasoiako έγραψε:Καλυτερα να φερουν τον Χ@τσερ αν φυγει απ την γρια κ τον Λινο, αλλα δυσκολα.
Να τον φέρουμε να κουβαλάει τα πράγματα των παικτών από το λεωφορείο προς τα αποδυτήρια, ή να κουβαλάει τα εμπορεύματα όταν έχει παραλαβή η μπουτίκ ή το κυλικείο.
Και να στήνει το τάραφλεξ και τα φιλέ στο βόλλεϋ.
Και να με σκουπίζει τον κώλο άμα με πιάσει κανένα χέσιμο στο Παλατάκι.
Ιάσονας έγραψε:Αν ψάχνουμε για τριάρι, το καλύτερο που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια είναι ο Ζανις Πεινερς, δεύτερος ο Jamal Jones αλλά πλέον πανάκριβος ενώ πολύ καλός στη δεύτερη θητεία του ήταν ο Τεπιτς.
Zanis Peiners καψούρα μου! Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το κάρφωμα στο λήκι, λίγες μέρες αφού έθαψε (αν δεν κάνω λάθος) τον πατέρα του! Είχε πει σε συνέντευξη ότι θέλει άλλη μία χρονιά στον ΠΑΟΚ, αλλά τον έγραψαν στʼαρχίδια των...
Με μια αναζήτηση ίσως και λανθασμένη είδα πως ο Πεινερς είναι ελεύθερος?!!
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- painkiller4
Με 10.000 Ζουλού να κρεμομαστε τι όργια θα κάναμε ... Η ομάδα χτίζεται θα δούμε καλά πράγματα.
Αν είχαμε τον Λυκογιάννη από την αρχή της περιόδου τώρα θα βλέπαμε άλλον ΠΑΟΚ.
Ειναι κανονικός προπονητής με πειθαρχία και πάθος που ταιριάζει απόλυτα με την δική μας ιδιοσυγκρασία σαν σύλλογο .
Ωστόσο έστω και με καθυστέρηση, φαίνεται ότι η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς, έχει αποκτήσει μαχητικότητα και σίγουρα έχει ακόμα να δώσει αρκετά μέχρι να πιάσει ταβάνι. Στήριξη από όλους γιατί τώρα για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια γίνεται κάτι ουσιαστικό από τη διοίκηση Χατζόπουλου και αν βοηθήσουμε μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες για το ένδοξο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
Ευκαιρία να στηρίξουμε αυτούς τους ανθρώπους εκεί στην ομάδα γιατί μετά από χρόνια βλέπουμε προοπτική κ ότι κάτι καλό πάει να γίνει.Γερά!!
Αν είχαμε τον Λυκογιάννη από την αρχή της περιόδου τώρα θα βλέπαμε άλλον ΠΑΟΚ.
Ειναι κανονικός προπονητής με πειθαρχία και πάθος που ταιριάζει απόλυτα με την δική μας ιδιοσυγκρασία σαν σύλλογο .
Ωστόσο έστω και με καθυστέρηση, φαίνεται ότι η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς, έχει αποκτήσει μαχητικότητα και σίγουρα έχει ακόμα να δώσει αρκετά μέχρι να πιάσει ταβάνι. Στήριξη από όλους γιατί τώρα για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια γίνεται κάτι ουσιαστικό από τη διοίκηση Χατζόπουλου και αν βοηθήσουμε μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες για το ένδοξο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
Ευκαιρία να στηρίξουμε αυτούς τους ανθρώπους εκεί στην ομάδα γιατί μετά από χρόνια βλέπουμε προοπτική κ ότι κάτι καλό πάει να γίνει.Γερά!!
- Μπαρκαρούτσος
Καλά, 10.000 δεν έχουμε ούτε στα ΠΑΟΚ - Άρης πλέον.. 5000 και το τελευταίο sold out στο Παλατάκι ήταν με γαύρο στο βόλλεϋ (κι αυτό μόνο στα τελικά).
Ας μην αιθεροβατούμε.. 4000 άνθρωποι έβαλαν λεφτά μέχρι πριν λίγες μέρες.
Όρθιοι κοιμούνται οι ΠΑΟΚτσήδες που έβλεπαν τον ΠΑΟΚ του Μπάνε, του Κόρφα και του Cliff... Από τους 4000 έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε ηλικίες.
Δεν μας αξίζει ο Χατζόπουλος.
Όμως, τη καύλα να φωνάζει ένα Παλατάκι “ουυυυ” σε κρίσιμα σκορ, ακόμα κι αν είμαστε 1500 μέσα, και η ομάδα αμύνεται με 6 παίκτες, δεν την ανταλλάζω και δεν μετριέται σε λεφτά.
Όσοι παρακολουθούν και το έχουν ζήσει, καταλαβαίνουν τι λέω. 5/10 φορές που γίνεται αυτό, ή θα κλέψουμε τη μπάλα, ή θα μείνουν με τη μπάλα στο χέρι 24" . Και από τις υπόλοιπες 5, τις 3 δεν τρώμε καλάθι.
Όταν γίνεται αυτό, δεν φοβάμαι ούτε τη Real. Και τι να με πει εμένα το eurohoops και το nbascout και τʼαρχίδια μου.
Ας μην αιθεροβατούμε.. 4000 άνθρωποι έβαλαν λεφτά μέχρι πριν λίγες μέρες.
Όρθιοι κοιμούνται οι ΠΑΟΚτσήδες που έβλεπαν τον ΠΑΟΚ του Μπάνε, του Κόρφα και του Cliff... Από τους 4000 έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε ηλικίες.
Δεν μας αξίζει ο Χατζόπουλος.
Όμως, τη καύλα να φωνάζει ένα Παλατάκι “ουυυυ” σε κρίσιμα σκορ, ακόμα κι αν είμαστε 1500 μέσα, και η ομάδα αμύνεται με 6 παίκτες, δεν την ανταλλάζω και δεν μετριέται σε λεφτά.
Όσοι παρακολουθούν και το έχουν ζήσει, καταλαβαίνουν τι λέω. 5/10 φορές που γίνεται αυτό, ή θα κλέψουμε τη μπάλα, ή θα μείνουν με τη μπάλα στο χέρι 24" . Και από τις υπόλοιπες 5, τις 3 δεν τρώμε καλάθι.
Όταν γίνεται αυτό, δεν φοβάμαι ούτε τη Real. Και τι να με πει εμένα το eurohoops και το nbascout και τʼαρχίδια μου.
chri5ti9 έγραψε:Με μια αναζήτηση ίσως και λανθασμένη είδα πως ο Πεινερς είναι ελεύθερος?!!
Και εγώ αυτό καταλαβαίνω.
Μπαρκαρουτσο....ξεχνας γρηγορα...ΠΕΡΥΣΙ στο ματς σωτηριας με το σκουλήκι δεν επεφτε καρφίτσα....ειχα έρθει κι εγω απο Πατρα με τον γιό μου.....μην ισοπεδωνεις αυτην την φοβερη εμπειρια 

- kataramenos5
Μια αλλη αναγνωση περα των παραπάνω ειναι οτι βγαζοντας τους ν απειλουν απο περιφερεια αδειαζει η ρακετα για τον Λοβsourmenetes έγραψε:Τις απορίες με τους ψηλούς τις έχει λύσει κάνεις;;
Γιατί;;
Ακομα δε μπορω να το χωνεψω. Ενα σουτ ακομα να βαζε ο τερνερ ρε πστ.