ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...

ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ
158
95%
ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ
8
5%

Σύνολο ψήφων: 166

Άβαταρ μέλους
Odi

Re: ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021

Δημοσίευση από Odi »

mpafos4 έγραψε:
Δεν υπαρχουν,δηλαδη,100 χιλιαδες ΠΑΟΚτσηδες για να βαλουν απο ενα εικοσαρικο?....
Άν το γράψεις πουθενά αυτό, θα πέσουν να σε φάνε.

"Οι καιροί είναι δύσκολοι".
"Κοροϊδεύεις τον κόσμο που δεν έχει ούτε 10 ευρώ".
"Σιγά ρε άπλα εσύ που θα μιλήσεις για τον κόσμο".
"Ο κόσμος δεν έχει να ταίσει τα παιδιά του".

Και αυτοί που θα στα πούνε αυτά είναι οι ίδιοι που θα στηθούνε από τις 5 το πρωί σ ένα εκδοτήριο για να βγάλουν φωτογραφία οτι θα πάνε στο ματς με τον γαύρο στην Τούμπα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αμα βαφτιζαν την ΑΜΚ "invasion to London 2" ή "Επιστροφη στο white heart lane" χαλαρα βρισκανε 10000να βαλουν απο ενα 200ρι.Αλλα δε τους κοβει στην ΚΑΕ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

fossa έγραψε:Στο δικό μου το μυαλό ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει άσχετα με τα αγωνιστικά κάθε χρονιάς και ποιος είναι πρόεδρος στάνταρ διαρκείας πχ ποδόσφαιρο 15.000+ , μπάσκετ 5000, βόλεϊ, χάντμπολ 3000.
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ. Έτσι θα έπρεπε να είναι! Λες και τα έβγαλες από το μυαλό μου και τα έγραψες!
kataramenos5 έγραψε:Αμα βαφτιζαν την ΑΜΚ "invasion to London 2" ή "Επιστροφη στο white heart lane" χαλαρα βρισκανε 10000να βαλουν απο ενα 200ρι.Αλλα δε τους κοβει στην ΚΑΕ
Ή “ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤʼΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ” ή “ΚΟΤΡΟΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ”, θα τραβούσαν κόσμο επίσης..
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Μαλακιες γραφετε,και το ξερετε.
Οσοι μπορουν και οσοι θελουν συμμετεχουν.Ακομα και σ'αυτο το φορουμ ψηφισαν ατομα οτι δε βαζω,και εσεις μου ψαχνετε γιατι ο μπαρμπα-μητσος απο το Βαρδαρη απεχει.
Σουπερ ειναι η συμμετοχη,ετσι οπως ειναι η φαση,και θα παει ακομα καλυτερα.Μη παμε στο αλλο ακρο.

Θα με ζαλισετε τωρα,αλλα δεν απανταω :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Πέμπτη αγορά μετοχών!

25/01, 01/02, 07/02, 10/02 & 14/02.

Αυτό για κάποιους καχύποπτους...

Άλλες 4 εβδομάδες έμειναν για τον στόχο των 500.000€ από εμάς!!

Όποιος δεν μπορεί να βάλει, σκουντάει τον διπλανό του να βάλει εκείνος, ή μαζευτείτε 2-3 άτομα μαζί να κολλήσετε έστω 10€!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Έπρεπε να κάνουν εκστρατεία για του Βαλεντίνου: πάρτε της δώρο μετοχές του ΠΑΟΚ. Θα σας έχει στην καρδιά της για πάντα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

250.000€ μαζεφαμε, σύμφωνα με τη τελευταία ενημέρωση, σωστά;

Άρα αν βάλει μια Τούμπα από 10€ έκαστος, τα μαζέψαμε τα πεντακόσια, 4 εβδομάδες πριν τη λήξη της ΑΜΚ!!

Μιλάμε για πενιχρά νούμερα. Πενιχρά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

kayde έγραψε:Μαλακιες γραφετε,και το ξερετε.
Οσοι μπορουν και οσοι θελουν συμμετεχουν.Ακομα και σ'αυτο το φορουμ ψηφισαν ατομα οτι δε βαζω,και εσεις μου ψαχνετε γιατι ο μπαρμπα-μητσος απο το Βαρδαρη απεχει.
Σουπερ ειναι η συμμετοχη,ετσι οπως ειναι η φαση,και θα παει ακομα καλυτερα.Μη παμε στο αλλο ακρο.

Θα με ζαλισετε τωρα,αλλα δεν απανταω :mrgreen:
Ασε ρε Χρηστο, δεν ειναι οτι δε μπορουν.Αυτο λεμε.Απλα δε θελουν.Μια εκδρομη αν παιζαμε ομιλους στη μπαλα θα την εκαναν.Εκει δεν υπαρχει οικονομικο.Αμστερνταμ,Λονδινο ,Ντορμουντ ειναι πιο ελκυστικα(και πιο κοντα μαλλον) απ το παλατακι.Και να σε πω απ τις μπαλαδοφατσες(και καλα) της τουμπας δε περιμενω πολλα απ ολους εκεινους που ψηλωναν με τα ευρωπαικα που σηκωσαμε,που γεμιζανε τον Λευκο και τ αεροδρομια ,ολους εκεινους που πανηγυρισαν αυτες τις επιτυχιες κι ειχαν μουτρα να κυκλοφορησουν "στην πολη του φαποκρατωρα "τους σημερινους 40-50ρηδες περιμενω να βαλουν εστω 10 ευρω.Κανεις δεν ειπε να βαλει οποιος εχει ζορι.

ΥΓ Παλι μλκα με λες αλλα τες πα ... Την αλλη φορα δεν εχει κερασμα να ξες. :P
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Μάγκες θεωρώ ό,τι δεν χρειάζεται να κάνουμε βουτιές στην εσωστρέφεια.
Αυτό το οποίο χρειάζεται είναι παρακίνηση σε άλλους να βάλουν έστω και 10 ευρώ.

Οι εποχές είναι δύσκολες, αλλά ένα δεκάρικο σήμερα, ένα εικοσάρικο αύριο, θα βοηθήσει και όταν έχεις σωστούς ανθρώπους επάνω όπως ο Χατζόπουλος, ε ναι χρειάζεται και λίγη αισιοδοξία.

Επίσης όταν υπάρχει κινητικότητα, ενδιαφέρον και στήριξη από τον κόσμο, όπως φάνηκε και άλλες φορές βέβαια
και ο Σαββίδης πάντα παρών θα είναι.

Είδα κάπου στο facebook ότι είχε γράψει κάποιος για 250.000 ευρώ μέχρι τώρα στην ΑΜΚ, που αυτό επιβεβαιώθηκε και από τον Χατζόπουλο και γράφτηκε και για 5.500 συμμετέχοντες, αλλά αυτό δεν το έχω επιβεβαιώσει, ούτε το έχω ακούσει και κάπου αλλού στο ράδιο.

Λοιπόν εγώ που είμαι ποδοσφαιρικός, έχω βάλει μέχρι τώρα 60 ευρώ (και ας είμαι μέσα στην πιστωτική μου αυτή τη στιγμή γύρω στο χιλιάρικο). Σε κανένα μας δε περισσεύουν. Δύσκολες είναι οι εποχές και είναι αλήθεια.
Εννοείται ότι θα βάλω κι άλλα...λίγα λίγα, όπως έκανα μέχρι στιγμής.

Το πιο σημαντικό για μένα είναι η παρακίνηση. Για μένα η πιο μεγάλη παρακίνηση είναι όλοι αυτοί οι τρελοί εδώ μέσα οι μπασκετικοί, όπως ο Μπαρκαρούτσος που ενώ δεν έχει δει live τις μεγάλες επιτυχίες που ζήσαμε εμείς, είναι κοντά στο μπάσκετ μας, το αγαπάνε και κρατάνε τη φλόγα ζωντανή.

Είμαι αισιόδοξος. Μπορούν να υπάρχουν και άλλες ιδέες και για το μέλλον. Εγώ δεν θα είχα παράπονο, να μου έβαζε η ΠΑΕ πχ ένα 10 εύρω το χρόνο καπέλο στο εισιτήριο διαρκείας μου, που αυτό θα πήγαινε προς ενίσχυση της ΚΑΕ. Μία συνεργατικότητα δηλαδή μεταξύ της ΠΑΕ και της ΚΑΕ. Μία ιδέα λέω, 21.000 διαρκείας (του ποδοσφαίρου) επί 10 ευρώ το χρόνο...είναι 210.000 ευρώ.
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

με αφορμη αυτη τη κινηση, και σκεπτόμενος 2η φορα αυτο που αναφερει ο αδερφος Μπαρκαρουτσος πιο πανω.

Ετος... 2044, βγαινουμε απο τα κλεισιματα και τις καραντινες, ντερμπυ στη Τουμπα, κοσμος σα τα τσαμπιά να περιμενουν να μπουν στο Ναο.
Το μπασκετ απο την αλλη θελει τη βοηθεια μας γιατι κινδυνευει.
και ρωτω. πόσοι απο εμας θα ελεγαν ''οχι'' για ενα καπέλλο 3-5 ευρω ανα εισιτηριο του χ-ψ ντερμπι, για την ενίσχυση του μπασκετ μας? ή όποιο άλλο τμημα εχει προβλημα. με ενα ποσο το οποιο θα ειναι σημαντικοτατο για το τμημα/τμηματα.
το κατεθετω στα πρακτικά , σαν υποθεση εργασιας.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Μετοχοκαλησπέρες!

Άλλα 200.000€ έμειναν, πάμε λίγο!
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Φτάσαμε τα 300 ?
ΑΙΝΤΕΕΕΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τότε να κοπούν τα συνθήματα του ψεύδους που αναφέρονται σε μεγάλο λαό και να πάμε να γαμηθούμε ομαδικώς.
Άσε ρε.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Που γράφτηκε ότι φτάσαμε τα 300Κ ;
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

bersekeros έγραψε:Που γράφτηκε ότι φτάσαμε τα 300Κ ;
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μετοχοκαλησπέρες!