10. Thomas Murg

Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Re: 10. Thomas Murg

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Αν ειναι τακτικα σωστός, αμυντικά σωστός και δημιουργεί υπεραριθμια ας τον βαλουμε αριστερο ή δεξί μπακ. Θέλω να με αναστατώνει ο εξτρεμ μου!

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Όταν θα αισθανθει μέρος της ομάδας, όταν θα δει τι είναι ΠΑΟΚ θα πάψει να είναι μετριος προς κακός.

Ακόμα το παιδί ψάχνεται.

Όσο πέρναγε η ώρα ανέβασε αισθητά απόδοση.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ήταν το πρώτο ματς που ξεκίνησε μαζί με Σβαμπ επί Πάμπλο;

κερδίζουμε άραγε κάτι βάζοντας μαζί στην 11αδα πρώην συμπαίκτες;

Jeremy ζωγράφισες :lol: :lol: :lol:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Λοιπόν ο μουργκ εχθές είχε
1 σουτ xg 0,2
26 πάσες 88% επιτυχία
1 χαμένη μπάλα
9 Challenges με 78% κερδισμένες
4/4 ντρίπλες
2 τάκλιν
3 κλεψίματα

Πείτε εσείς ότι δεν ήταν καλός
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

μια χαρά ήταν. χάνει ευκαιρίες αλλά είναι συνήθως και σε καλές θέσεις και θα βελτιωθεί όταν πάρει λίγο ψυχολογία.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Λογω της ΕΟ οι παικτες μας δεν εχουν περιθωριο για προσαρμογη και χρεωνονται πολυ πραπανω καθε λαθος. Θα κολλησει στην οαμδα και θα προσαρμοστει. Το εχει το γκολ το εδειξε τις πρωτες αγωνιστικες. Παμε παιχταρα μου
Baladofatsa

Δημοσίευση από Baladofatsa »

τα στατ δεν εχουν καμια αξια, αμα δωσεις οτι ναναι πασα σε εναν επιθετικο και αυτος με ατομικη ενεργεια κανει γκολ τα στατ θα λενε οτι εισαι παιχταρας που εδωσες ασιστ ενω η αληθεια ειναι οτι δεν εκανες τιποτα, ανουσια τελειως απορω πως ασχολουντε με τετοια
renegade

Πάνε ρε μπαλαδοφατσα στην Μπάγερν και στη Ρεάλ να τους δώσεις τα φώτα σου :lol:
Baladofatsa

ρε φιλε εισαι σε διαρκη εκνευρισμο χωρις λογο,σε βλεπω πας απο θεμα σε θεμα τρελαμενος μην πει καποιος διαφορετικη αποψη απο εσενα και παραληρεις, αραξε εχει και ποιο σοβαρα θεματα η ζωη απο αυτα που συζηταμε εδω :lol: η τουλαχιστον πες την μαλακια σου αλλα με επιχειρήματα...
renegade

:lol: :lol: :lol:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Baladofatsa έγραψε:τα στατ δεν εχουν καμια αξια, αμα δωσεις οτι ναναι πασα σε εναν επιθετικο και αυτος με ατομικη ενεργεια κανει γκολ τα στατ θα λενε οτι εισαι παιχταρας που εδωσες ασιστ ενω η αληθεια ειναι οτι δεν εκανες τιποτα, ανουσια τελειως απορω πως ασχολουντε με τετοια
Καταλαβαινω πως εισαι ο οπαδος των εντυπωσεων και οχι της ουσιας. Πχ δε θα γουσταρες τον Σορλεν ποτε αλλα χωρις αυτον ημασταν κομμενοι στα 2. ΑΝ δε δεις σουταρα και γκολ, σημαινει οτι δεν εκανε τιποτα
Baladofatsa

Dimg4 έγραψε:
Baladofatsa έγραψε:τα στατ δεν εχουν καμια αξια, αμα δωσεις οτι ναναι πασα σε εναν επιθετικο και αυτος με ατομικη ενεργεια κανει γκολ τα στατ θα λενε οτι εισαι παιχταρας που εδωσες ασιστ ενω η αληθεια ειναι οτι δεν εκανες τιποτα, ανουσια τελειως απορω πως ασχολουντε με τετοια
Καταλαβαινω πως εισαι ο οπαδος των εντυπωσεων και οχι της ουσιας. Πχ δε θα γουσταρες τον Σορλεν ποτε αλλα χωρις αυτον ημασταν κομμενοι στα 2. ΑΝ δε δεις σουταρα και γκολ, σημαινει οτι δεν εκανε τιποτα
αυτο που λες ειναι αντιφατικο , απο την μια λες οτι ειμαι οπαδος τον εντυπωσεων και οχι της ουσιας και απο την αλλη λες οτι αμα δεν δω γκολ και σουταρες δε μ κανει ο παιχτης... ξερεις στο τελος της ημερας η ομαδα πρεπει να κερδισει και για να κερδισει πρεπει να βαλει γκολ επομενος δεν υπαρχει κατι ποιο ουσιωδες στο ποδοσφαιρο απο το γκολ αρα μαλλον εγω ειμαι οπαδος της ουσιας. λογικα εσυ πρεπει να ησουν μεγαλος θαυμαστης του λημνιου που ηταν αψογος τακτικα αλλα επιθετικα ηταν ετσι και ετσι, εγω απο την αλλη θελω εξτρεμ που να κανουν τζερτζελε και να εχουν επαφη με το γκολ κατι σαν τον τζολη δηλ , αυτο βοηθαει και τους επιθετικους μας να απελευθερωθούν.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μαλλον δεν κατανοεις αυτα που λεω. Δεν ημουν οπαδος του στυλ Λημνιου. Παικτες τυπου Σορλεν ομως ειμαι και ημουν. Παικτες που δεν θα κανουν κατι φαντεζι αλλα ειναι κλειδι στην ομαλη λειτουργια κεντρου επιθεσης. Δε γινεται να εχεις μονο Βιερινια στις πλευρες, υπαρχει και η στρατηγικη του να εχεις τον εναν εξτρεμ να γινεται βοηθεια στα χαφ. Ο Τζολης δεν μπορει να το κανει αυτο, ο Μουργκ μπορει.
Για να μπουν γκολ, πρεπει να υπαρχει ομαδικο πλανο
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Μουργο,ευκαιρία το ματς της Κρήτης να πάρεις τα πάνω σου και να σκοράρεις.
Ρίξτε καλά ψιλό στο anytime scorer,έχω την αίσθηση ότι θα το βάλει.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Οι κριτικές σε γενικές γραμμές για τον παίχτη θεωρώ ότι είναι άδικες ...

είναι ξεκάθαρα ταλαντούχος παίχτης ... φαίνεται ότι θέλει ακόμα χρόνο προσαρμογής και επίσης μου φαίνεται ότι δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένος παίχτης ...

έχει πολύ καλά προσόντα και μέχρι σήμερα μόνο για ένα θέμα με ανησυχεί ... το μυαλό του ... έχει αρκετές φορές δώσει λάθος πάσες και έχει κάνει λάθος ενέργειες καθαρά από λάθος ταιμινγκ... σαν να είναι κολλημένο το μυαλό ... δικαιολογία έχει την ηλικία ... και το ότι βγήκε πρώτη φορά από την χώρα του ... μακάρι να είναι το δεύτερο ...

Πάντως παλτό δεν είναι ... έχω καλό ένστικτο για αυτόν τον παίχτη ότι του χρόνου τέτοιο καιρό θα συζητάμε για μεταγραφή του στο εξωτερικό σε καλή ομάδα ...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”