32. Nika Ninua
- ΑποστόληςΑ
- sourmenetes
- Moderator
Re: 32. Nika Ninua
Τεχνίτης είναι. Καλά στημένα έχει, πρέπει να το εκμεταλλευτουμε.
Εχει θέματα να διορθώσει αλλά μπορεί να σου δώσει κι έτσι πράγματα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχει θέματα να διορθώσει αλλά μπορεί να σου δώσει κι έτσι πράγματα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Νινούα πιστεύω είναι στο επίπεδο του Περέιρα. Θέλει πολύ δουλειά για να παίξει βασικός ή ακόμα και ως αλλαγή σε δύσκολα ματς.
Έχει κερδίσει έδαφος γιατί είχαμε απουσίες, αλλά και γιατί έχει αυτό το βρωμοπόδαρο που μπορεί να κλείσει σπίτια. Όπως και έκανε.
Πιστεύω θα πρέπει να κριθεί, όπως και ο Νορβηγός, του χρόνου. Ό,τι δώσει φέτος θα είναι απλά bonus.
Έχει κερδίσει έδαφος γιατί είχαμε απουσίες, αλλά και γιατί έχει αυτό το βρωμοπόδαρο που μπορεί να κλείσει σπίτια. Όπως και έκανε.
Πιστεύω θα πρέπει να κριθεί, όπως και ο Νορβηγός, του χρόνου. Ό,τι δώσει φέτος θα είναι απλά bonus.
- Salvador Allende
Δεν ξέρω αν έχει ξαναποσταριστεί αλλά εδώ ψηφίζουμε Νινούα για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής.
https://vote.slgr.gr/vote-for-the-best-goal
https://vote.slgr.gr/vote-for-the-best-goal
- bersekeros
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
-
- Mr Ξερόλας 2019
Σηκωθηκε για ζεσταμα στο 2ο,αλλα ειχαν διαφορετικη γνωμη οι Τζιολης-Σβιντερσκι-Ζιφκοβιτς και σια και ετσι δεν χρειαστηκε καν να μπει.
Θα παιξει με Απολλωνα.
Θα παιξει με Απολλωνα.
- ΑποστόληςΑ
Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβετε ότι η αυτόματη διόρθωση το βγάζει Τζιόλης και όχι τζολης.
Οκ είναι φυσιολογικό πολλές φορές πολλά παιδιά να μην το βλέπουν όταν το δημοσιεύουν.
Όλοι γνωρίζουν πως ονομάζεται ο παίκτης για αυτό ας σταματήσει αυτη η ειρωνία με τα ποιος Τζιόλης
Οκ είναι φυσιολογικό πολλές φορές πολλά παιδιά να μην το βλέπουν όταν το δημοσιεύουν.
Όλοι γνωρίζουν πως ονομάζεται ο παίκτης για αυτό ας σταματήσει αυτη η ειρωνία με τα ποιος Τζιόλης
-
- Mr Ξερόλας 2019
Εκ παραδρομής βγήκε έτσι,εντάξει καταλάβατε ποιόν εννοούσα.
Ο άλλος γράφεται με ωμεγα νομιζω.
Ο άλλος γράφεται με ωμεγα νομιζω.
- ΑποστόληςΑ
Ναι παλικάρι μου. Απλά είναι η δεύτερη φορά σήμερα που το διαβάζω τον Τζόλη σαν Τζιόλη και λέω τι γίνεται...
- bersekeros
Ρε συ Bruder aus München, ο Αποστόλης δεν ειρωνεύεται ποτέ...εντάξει μια παρατήρηση έκανε ρε φίλε...renegade έγραψε:Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβετε ότι η αυτόματη διόρθωση το βγάζει Τζιόλης και όχι τζολης.
Ά....και που 'σαι....ειρωνεία γράφεται με "ει", όχι με γιώτα "ι".

Πλάκα κάνω αλάνι μου...ακόμα αυλωμένος είμαι από χτες.
ΠΑΟΚτσήδικος πριαπισμός ένα πράμα...

εντελώς φιλικά και επειδή το έχεις ξανακάνει ο τρόπος σου είναι απαράδεκτος, ρίχνεις το εξυπναδίστικο σου σχόλιο και μετά και καλά το γυρίζεις στην πλάκα, υπάρχουν και άλλοι τρόποι να επισημάνεις ορθογραφικά λάθη, δεν χρειάζεται να ειρωνεύεσαιbersekeros έγραψε:Ρε συ Bruder aus München, ο Αποστόλης δεν ειρωνεύεται ποτέ...εντάξει μια παρατήρηση έκανε ρε φίλε...renegade έγραψε:Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβετε ότι η αυτόματη διόρθωση το βγάζει Τζιόλης και όχι τζολης.
Ά....και που 'σαι....ειρωνεία γράφεται με "ει", όχι με γιώτα "ι".![]()
Πλάκα κάνω αλάνι μου...ακόμα αυλωμένος είμαι από χτες.
ΠΑΟΚτσήδικος πριαπισμός ένα πράμα...