11.Χρήστος Τζόλης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Re: 11.Χρήστος Τζόλης

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Bono. έγραψε:
zoomgr έγραψε:μεγάλε Γκαρσία..... ακόμα προσφέρεις στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

kos έγραψε:
tad έγραψε:ελάτε ρε μάνατζερ του πληκτρολογίου ... βγείτε τώρα και εδώ να μας διδάξετε πότε και πως γίνονται οι ανανεώσεις παιχτών ...
.
Ως γνήσιος μάνατζερ του πληκτρολογίου δεν θα σου πω πως γίνονται οι ανανεώσεις αλλά γιατί πρέπει να γίνει η ανανέωση του συμβολαίου του τζολη

1. Το προφανές είναι ότι δένεις για τα επόμενα χρόνια ένα δικό σου ταλαντούχο παιδί που όπως δείχνει το πράγμα θα παίξει σε μικρή ηλικία στην εθνική. Οπότε το νέο συμβόλαιο θα πρέπει να είναι τουλάχιστον για 4 χρόνια.

2. Στο νέο συμβόλαιο δεν βάζεις ρήτρα. Το πέτυχες με τον κουτσια, το πετυχαίνεις και με τον τζολη και επιβάλεις μια πάγια τακτική σε όλους τους παίκτες των ακαδημιών.

3. Η αύξηση που θα πάρει ο τζολης για να υπογράψει είναι ένα ισχυρό κίνητρο για τα παιδιά που έρχονται. Μπείτε, παίξτε αποδείξτε ότι μπορείτε να σταθείτε και θα πληρωθείτε.
Εννοούνται ρε σι αδερφέ kos όλα όσα πολύ σωστά γράφεις ...
Αυτό που δεν μπορώ όμως είναι απαξιωτικά ξυπνητζιδικα σχόλια για τέτοια θέματα ... δηλαδή αυτοί που πληρώνοντας εκατομμύρια για να βγάλουν 2-3 τέτοιους παίχτες δεν ξέρουν αυτά που γράφεις και τα ξέρει ο πιτσιρίκος της γειτονιάς που δεν έχει διοικήσει ούτε περίπτερο (Ασε που το περίπτερο είναι και δύσκολο).

Για εμένα το πιο σημαντικό για αυτά τα παιδιά είναι οι ίδιοι να καταλάβουν και να θέλουν να βλέπουν το μέλλον τους στον μεγάλο ΠΑΟΚ ... σε αυτό βοηθάμε προφανώς τεράστιες προσωπικότητες όπως του γκαρσια αλλά κυρίως η οργάνωση και τα χρήματα του προέδρου. Γιατί λοιπόν όλα αυτά τα παιδιά να μην είναι μόνο συγκεντρωμένα το πως θα κάνουν τον ΠΑΟΚ ΤΟΠ 30 Ευρώπης κι να βλέπουν τον εαυτό τους καλύτερα σε μια μικρομεσαία ομάδα της κεντρικής Ευρώπης ... εκεί είναι το θέμα ... και εκεί θελουμε ακόμα δουλειά και χρόνο ... αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε με προσπάθεια και το φιλότιμο του παοκτση
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Για να μην ξεχνιόμαστε... μιλάμε για τους ίδιους που σε είχαν ένα μήνα με αθεώρητες κάρτες υγείας... μάλλον κ εκεί κάτι παραπάνω θα γνωριζαν
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

theo-drama έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Έχω εντύπωση ότι θα έκανε δουλεια
Είναι τέτοιου τύπου παίκτης. Θέλει χώρο.

Να τον έβαζε να τον βλέπαμε. Έπαιξε σε 3 διαφορετικές θέσεις πέρυσι.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ανομοια πραγματα συγκρινετε και μονο που εχουν 4 χρονια διαφορας
Ο ενας(18 κ 7 μηνων,χωρις παραστασεις γενικα και ιδιως τετοιου επιπεδου αγωνες,σα να ηταν εμπειρος) μπηκε με θρασος και χωρις επιπολαιοτητες ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ του και αρπαξε απο τα μαλλια την ΕΥΚΑΙΡΙΑ του για την συνεχεια και ο αλλος(22 κ 8 μηνων) ηταν ενας επιπολαιος παιχτης(φοβαμαι να μην μεινει αιωνιο ταλεντο και αυτος οπως και πολλοι αλλοι,πατωντας σε λιγο τα 23 του) με πολυ πολυ περισσοτερες παραστασεις και νομιζω οτι ειχαν παρει τα μυαλα του αερα.

Εγω βλεπω σε αυτο το παληκαρακι οτι εχει το κεφαλι του κατω και δουλευει πολυ,στα συν του κατ εμε οτι δεν εκανε δηλωσεις,οπως καποιοι αλλοι με το που εβαλαν γκολ σε φιλικο αγωνα(λογω παραγκωνισμου του)
Εγώ δε συγκρινα.

Είπα ότι ο Λάμπρου όταν έπαιξε Ολλανδία έπαιξε σε τέτοιο στυλ ποδοσφαιρου.

Και θυμάμαι είχε αρκετά γκολ.

Πέρυσι μπήκε στο ματς με Οφη και ήταν πολύ καλός. Όλοι λέγαμε γιατί δεν τον έβαζε κτλ κτλ κτλ....

Ώσπου έφτασε να παίξει σαν δεύτερος επιθετικός, έπαιξε αρ. Εξτρεμ και το παιδί έμπλεξε σε αναρχα μονοπάτια που επιθετικά όλοι φαινοντουσαν μηδενικα.

Ετσι κρίθηκε ως κακός;;;

Δηλαδή ο φερευρα που ήταν 1 χρόνο κρίθηκε επαρκής και του άξιζε ένας χρονος προσαρμογης(δε διαφωνώ που του δόθηκε χρόνος) και του Λάμπρου που από Σεπτέμβρη και εξέδρα μπήκε Γενάρη να παίξει ματς, άλλαξε 3 θέσεις, κρίθηκε ανεπαρκής;;

Και γω λέω ότι αν τον είχες στη θέση του πελκα για ευρωπαϊκά τέτοιου τύπου ματς θα μαμουσε.

Το δοκιμασαμε;;;μας κόστιζε πολύ να μείνει έστω μέχρι το χειμώνα;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

renegade έγραψε:Για να μην ξεχνιόμαστε... μιλάμε για τους ίδιους που σε είχαν ένα μήνα με αθεώρητες κάρτες υγείας... μάλλον κ εκεί κάτι παραπάνω θα γνωριζαν
αδερφέ δίκιο έχεις ...
και με πιστόλι στο γήπεδο μπήκες ... τεράστιο λάθος ...
και με Ξάνθη λάθος έκανες δίνοντας δικαιώματα ...
και χίλια δύο ακόμα παραδείγματα ...λάθους υπάρχουν ...

άλλα πονηρά και ύποπτα και άλλα προφανώς από βλακεία ...

αλλά το θέμα είναι ότι εμείς είμαστε οπαδοί ... και έχει μεγάλη σημασία πως λέμε αυτά που λέμε ... εμένα μου αρέσει ακόμα και το μπινελίκι να δείχνει αγάπη και ενδιαφέρον ... δεν μπορώ το σύγχρονο αυτό ξυπνητζίδικο του Facebook που έχουν όλη γνώμη για όλα όντας πανάσχετοι οι ίδιοι ...
renegade

Και για να τα λέμε όλα...θεωρώ λίγο χαζο να μπαίνουν στην ευρωπαϊκή βιτρίνα παίκτες που η ομάδα δεν τους έχει δεμένους με πολύ υψηλή ρήτρα.
Θες να δώσεις βασικό ρόλο στον Χ τζολη?
Πάνε καν του ένα 4ετες τουλάχιστον με πολύ υψηλή ρήτρα και μετά βαλτον και σε όλα τα παιχνίδια βασικο.
Δηλαδή μετά τα προχθεσινές τι είναι για μια ιταλική ομάδα να έρθει να του φουσκώσει τα μυαλά και να τον χάσεις για φραγκοδιφραγκα?
malampar

Δημοσίευση από malampar »

Σωστο αυτό που λες υψηλη ρητρα σημαινει ομως κ υψηλες αποδοχες κ αν θελει υπογραφει ο ποδοσφαιριστης..Καποιοι δεχονται κ καποιοι όχι..Δικοπο μαχαιρι..
renegade

Καμία σχέση η ρήτρα με τις αποδοχές. υπάρχει μια παρανόηση ότι το ένα ποσό εξαρτάται από το άλλο.
Εγώ λέω ότι χρειαζόμαστε μερικά μαθήματα από τον μεγάλο μπεκαλι πάνω σ' αυτό το θέμα
giapas

Δημοσίευση από giapas »

renegade πολύ λογικό αυτό που αναφέρεις. Και επαγγελματικό .
Θα πρέπει και με κάποιο μαγικό τρόπο να αυξηθεί το loyalty επίπεδο των παιδιών αυτών προς την ομάδα. Να πιστέψουν ότι οι στόχοι της ομάδας και η επιτυχία αυτών είναι άμεσα συνδεδεμένη με το μέλλον τους και τη πρόοδό τους.

Αν πετύχουμε αυτό , σε συνδυασμό με την έξυπνη στρατηγική συμβολαίιων που λες θα είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Το θέμα δεν είναι να μπαίνουν μεγαλύτερες ρήτρες. Το θέμα είναι να μην μπαίνουν. Να πουλάει η ομάδα όποτε αυτή κρίνει συμφέρον το να πουλήσει.

Αν ένας παίκτης πουληθεί στη ρήτρα, τότε η ρήτρα είναι μικρή. Αν ένας παίκτης πουληθεί στα μισά χρήματα της ρήτρας, η ρήτρα είναι σαν να μην υπήρχε.

Μόνο οι παίχτες έχουν να κερδίσουν από αυτό, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν ότι κανένας ΠΑΟΚ δεν θα τους κλεισει το δρόμο όταν και αν ερθει η ώρα.
renegade

giapas έγραψε:renegade πολύ λογικό αυτό που αναφέρεις. Και επαγγελματικό .
Θα πρέπει και με κάποιο μαγικό τρόπο να αυξηθεί το loyalty επίπεδο των παιδιών αυτών προς την ομάδα. Να πιστέψουν ότι οι στόχοι της ομάδας και η επιτυχία αυτών είναι άμεσα συνδεδεμένη με το μέλλον τους και τη πρόοδό τους.

Αν πετύχουμε αυτό , σε συνδυασμό με την έξυπνη στρατηγική συμβολαίιων που λες θα είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο.
Έλληνας γονιός φίλε μου και δεν θα πω τίποτα παραπάνω.
Αυτά που έχω ζήσει είναι για κλινική μελέτη
malampar

Δημοσίευση από malampar »

renegade έγραψε:Καμία σχέση η ρήτρα με τις αποδοχές. υπάρχει μια παρανόηση ότι το ένα ποσό εξαρτάται από το άλλο.
Εγώ λέω ότι χρειαζόμαστε μερικά μαθήματα από τον μεγάλο μπεκαλι πάνω σ' αυτό το θέμα
Δηλ τι θα πεις στον ποδοσφαιριστη ελα να υπογραψεις με 100 χιλ το χρονο κ σου βαζω ρητρα 15 εκ...? Ημαρτον κ αυτος θα υπογραψει?Αφου είναι 19 κ ξερει ότι θα την βρει την ακρη..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

gika έγραψε:Το θέμα δεν είναι να μπαίνουν μεγαλύτερες ρήτρες. Το θέμα είναι να μην μπαίνουν.
Μπράβο!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όταν πετύχεις το γκολ της πρόκρισης στο Ντα Λουζ, όλη η υφήλιος θα μιλάει για σένα.

υγ: Εκτός αν το βάλει ο Τσούμπ.... αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Παντως μετα το αποτυχημενο περασμα του απο την Γερμανια, οπου μαλλον παρασυρθηκαν τοτε και βιαστηκαν να τον πανε απο το οικογενειακο του περιβαλλον, θεωρω πως τοσο ο Τζολης οσο και η οικογενεια του, εχουν καταλαβει οτι το σωστο αποτελεσμα θα ερθει μεσα απο την δουλεια και οχι απο την γρηγορη μεταγραφη!
Φαινεται προσγειωμενο παιδι και ελπιζω να ανανεωσει γιατι και θα βοηθησει και θα βοηθηθει απο τον ΠΑΟΚ!
Ας μεινει μια 3ετια εδω να κανει παπαδες και μετα ας φυγει με 20 μυρια!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”