ΠΑΟΚ- Ο.Α.Ρ.Η.Σ. 22/09,18:30, Paokmania Web Radio-PAOKTV
- Caballo Viejo
Re: ΠΑΟΚ- Ο.Α.Ρ.Η.Σ. 22/09,18:30, Paokmania Web Radio-PAOKTV
Πασχαλάκης. Έξοδοι αέρα πατέρα. Έλεοοοος!
Επίσης ο δεξιά είναι τεχνικος για να δείχνει στους διαιτητές ό,τι ζητήσουνsic-4 έγραψε:τι φαση με το var?
Αποφασιζουν ο Τακης κι ο Βαγγελης με την κοτσιδα στο βανακι για την εκβαση ενος αγωνα?
Αυτός ας κάνει ότι θέλει. Πότε σφυρίζει ο διαιτητής είναι το θέμα, όχι η σημαιαxpan έγραψε:Καλά ρε μαλακα κορακα δεν είναι οδηγία σας να τελειώνει η φαση και μετα να σηκώνετε το οφσαιτ;Εσυ ρε πουσταρα γιατί την σήκωσες κατευθείαν;Κατά τα άλλα ο Σιδηρόπουλος θα ευνοήσει τον ΠΑΟΚ.Εντάξει,το καταλάβαμε.Φέτος θα μας πάτε πίπα κώλο
- constadine
Ήταν νομίζω για ελάχιστα οφσάιντ ,βέβαια δεν είδαμε τη γραμμή .
Εκνευρισμός χωρίς λόγο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίζουμε την μπάλα κάτω. Η άμυνά τους έχει τρομερά κενά όταν κρατάμε μπάλα και πατάμε στην περιοχή τους.
-
- Επικοινωνία:
Η οδηγία άλλη είναι και ο νοών νοειτω...Τι να κάνει ο φόλα Αεχτσης Σιδηρόπουλος;xpan έγραψε:Καλά ρε μαλακα κορακα δεν είναι οδηγία σας να τελειώνει η φαση και μετα να σηκώνετε το οφσαιτ;Εσυ ρε πουσταρα γιατί την σήκωσες κατευθείαν;Κατά τα άλλα ο Σιδηρόπουλος θα ευνοήσει τον ΠΑΟΚ.Εντάξει,το καταλάβαμε.Φέτος θα μας πάτε πίπα κώλο
Διαιτητής, βοηθός διαιτητή, τεχνικός varsic-4 έγραψε:ειναι διαιτητες οι 3 στο βαν δηλαδη;
Και οι 3 διαιτητες το ειδαν οφφσαιντ αυτο; Μαλιστα...
Μόνο στο ελλαδισταν έλεγχος βαρ για οφσάιντ χωρίς γραμμή.. Μετά ρωτάνε πως προάγεται η βία και γιατί είναι είναι όλοι κατά των κορακιων.. Δείξε γραμμή και ακύρωσε το αν είναι..
ΠΑΟΚ- Ο.Α.Ρ.Η.Σ. 22/09,18:30, Paokmania Web Radio-PAOKTV
τι λες βρε ......?constadine έγραψε:Ήταν νομίζω για ελάχιστα οφσάιντ ,βέβαια δεν είδαμε τη γραμμή .
Εντιτ. Ήρεμα με τις εκφράσεις
Μαύρο Χιόνι
Εμένα ο φερειρα μου φάνηκε στο πρε Γκειμ που τον άκουσα φλύαρος με λίγη ουσία ..έτσι και η ομάδα μηδέν ουσία μηδέν οργάνωση ..λίγη σε όλες τις γραμμές καλά που είναι και ο Ματος αλλιώς ..
Αν ο Μπίσε καλυπτόταν ομολογώ ότι η παραγωγή του αγώνα τους έδωσε το δικαίωμα να το κάνουν αβαβά. Λήψη από κάμερα στην ευθεία εγώ τουλάχιστον δεν είδα. Που τραβάνε οι 9 κάμερες που διαφημίζουμε? στο μαλλί των ποδοσφαιριστών?
- PAOK_Antarctica
Γιόμα και Άγιος ο Θεός. Περιμένω να δω και τον άγγελο να χτυπιέται κάπου σε μια γωνιά για να βεβαιωθώ πως η χρονομηχανή μου δούλεψε.
Το τράβηγμα στον μπισεσβαρ εντός περιοχής θα ήταν λόγος για έλεγχο στο var, αν ήταν ανάποδα και φυσικά πέναλτι
Έλεος με τις γιομες στο πουθενά, πρέπει να παιχτεί ποδοσφαιρο, μέχρι τώρα μόνο μπάλα δεν παίζεται
Έλεος με τις γιομες στο πουθενά, πρέπει να παιχτεί ποδοσφαιρο, μέχρι τώρα μόνο μπάλα δεν παίζεται
- Maximus
Mόνο έγω είδα πέναλτι στην φάση που κόψανε με οφσαιντ τον Άκπομ???
Αφου δεν ειναι οφσαιντ και στην συνέχεια ο Κουέστα τον κρατάει με τα χέρια στο έδοαφος...
Αφου δεν ειναι οφσαιντ και στην συνέχεια ο Κουέστα τον κρατάει με τα χέρια στο έδοαφος...
- paok re niamou
άρα όλη δουλειά στήνεται από τον τεχνικό που σταματά την φάση ένα κλικ πριν η μετά, βάζοντας την γραμμή στο χρονικό σημείο που του έχει συστήσει ο εντολοδοχος του. Βλέπε την φάση στο πρώτο ματς του γαβρου και στο πρώτο ακυρωμενο γκολ του Βαρέλα.
Θα το ελεγξαν. Όλα σχεδόν ελεγχονταιpilotos έγραψε:Το τράβηγμα στον μπισεσβαρ εντός περιοχής θα ήταν λόγος για έλεγχο στο var, αν ήταν ανάποδα και φυσικά πέναλτι