ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 3/2-19:30,NS1HD
- hasio_john
Re: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 3/2-19:30,NS1HD
Νιώθω ότι σήμερα θα δω το σημαντικότερο ματς που έχω δει ποτέ στην ζωή μου. Ούτε στις πανελλήνιες δεν είχα τόσο άγχος και νεύρο για το αποτέλεσμα! Εντάξει, δεν τελειώνει το πρωτάθλημα σήμερα, ΑΛΛΑ παρ' όλα αυτά νομίζω πως θα δω τον τελικό της ζωής μου!!!
εγω απο την αλλη αδερφε θα επιλεξω να μην το δω.... εχω τρελο αγχος.... ασε που το εχω και γουρι... φετος δεν ειδα κανενα ντερμπι και τα πηραμε..... 

Σε ευχαριστω πολυ!GoMaRoS έγραψε:Να ξερεις μονο πως το λινκ ανοιγει με το που ξεκινησει το παιχνιδι, δηλαδη σημερα 7:30 ακριβως, αν δεν το εμφανιζει στην λιστα τοτε απλα κλεινεις και ανοιγεις το προγραμμα και θα το δεις στη λιστα των αγωνων. Πολλες φορες δεν εχει περιγραφη παρα μονο τον ηχο απο το γηπεδο, η ποιοτητα της εικονας ειναι μετρια προς καλη, βλεπεις ανετα πιστευωDimg4 έγραψε:Τις προαλλες αγορασα στο παοκτβ αλλα στα εκτος ειμαι στο ψαξιμο συνεχεια. Οποτε να δω τι προτεινες
-
Το άγχος έχει ξεκινήσει...είδα όμως τον ΠΡΟΕΔΡΟ του ΜΕΓΆΛΟΥ ΠΑΟΚ να υποδέχεται την ομάδα και αναθαρρησα.
Εχω και άλλο και μηχανήpanta έγραψε:Να φερω το δικό μου την άλλη βδομάδα;Dimpatra έγραψε:Σήμερα από την ώρα που ξύπνησα είμαι σε υπερένταση.
Ξεκίνησα πλύσιμο αυτοκίνητου πέρασμα πηλό.
Μετά πήγα για καφέ, φαγητό επιστρέφω πέρασμα με αλοιφή και μετά κερωμα.
Τώρα τελείωσα και δεν περνά η ώρα.
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ
Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

- navigator11
Νομίζω ότι δε χρειάζεται να το δούμε σαν κάτι μεγαλύτερο από αυτό που είναι το ματς αυτό. Ενα παιχνίδι 3 απλά πόντων. Το πλέον κομβικό είναι της άλλης Κυριακής. Σήμερα είναι ένα παιχνίδι, που, αν κερδίσουμε, αναμφίβολα κερδίζουμε απίστευτα σε ψυχολογία. Και δημιουργούμε αρχικόμπλεξ στα κλεφτρόνια. Ποιός δεν το θέλει! Αλλά μέχρις εκεί.
ο Μπακακηςmbison έγραψε:3_5_2 Λετε η αεκ. Ποιος είναι ο 3ος στοπερ? Ο Αλεφ?
Ρε σεις εννοειται πως αυτο ειναι το πιο κομβικο ματς. Μια βολτα στα φορουμ των απογονων και μπορεις να δεις το ποσο ειναι ετοιμοι να τα παρατησουν αν δε χασουμε σημερα. Πλεον η πλειοψηφια τους το εχει δεχτει οτι ΔΕΝ περνανε απο την φλεγομενη τουμπα ουτε με ολοκληρη ταμειακη, οχι μονο με χαρτακι
Tο κεντρο δεν το κανει αργο ο Καντουρι,αλλα ο Σακχωφ. Τωρα για αλλαγες θα βαλει λογικα Πελκα,Σφιντερσκι και Μισιτς/Λημνιο αναλογως αν θα τα πηγαινει καλα το κεντροT16 έγραψε:λιγο αργο το κεντρο, περιμενα πελκα αντι καντουρι με μπισεσβαρ στα ακρα, αλλα μαλλον ο λουτσε πονταρει στην φορμα του μπισε και του καντουρι, ελπιζω να μην μας στοιχισει σε τρεξιματα
- Παλαιολόγος
GoMaRoS έγραψε:Ε ναι αφου το κεντρο της κουλας πιανει την ταχυτητα του ηχου
και για ποιο λογο αν ισχυει αυτο δεν πρεπει να παρουμε εμεις αβανταζ ;
πελκας λημνιος ειναι ταμαμ να πιεσουν ,να αμυνθουν,να βρουν χωρους
τωρα ενα ερωτηματικο για τον αξονα υπαρχει,ενα ρισκο το πηρε
Είναι δυνατόν να έχεις τη δυνατότητα να δεις το ματς και να αποφασίσεις να μη το δεις;
Καταλαβαίνω αυτούς που μπορεί να έχουν προβλήματα υγείας,οι υπόλοιποι γιατί;
Να μπορείτε να δείτε live πήδημα με οχτώ κεφάλια και να το χάσετε.
Καταλαβαίνω αυτούς που μπορεί να έχουν προβλήματα υγείας,οι υπόλοιποι γιατί;
Να μπορείτε να δείτε live πήδημα με οχτώ κεφάλια και να το χάσετε.
- ΑποστόληςΑ
Πέλκας και Λημνιός μπορούν να πιέσουν καλύτερα, αλλά δεν μπορούν να δημιουργήσουν όπως αυτοί που ξεκινούν. Θα μπουν αργότερα, εφόσον θέλουμε να διαφυλάξουμε το σκορ.
- Lacedaemonian
Ουτε μαμηστε τους ουτε ξεσκιστε τους ουτε φατε τους ουτε τιποτα τετοιο
Κατουρατε τους απλα και οι χαρτινοι θα διαλυθουν
ΠΑΜΕΕΕ ΠΑΟΚΑΑΡΑΑΑΑΑ

Κατουρατε τους απλα και οι χαρτινοι θα διαλυθουν
ΠΑΜΕΕΕ ΠΑΟΚΑΑΡΑΑΑΑΑ