Λαμία-ΠΑΟΚ 17/02-19:30, Novasports1HD
Re: Λαμία-ΠΑΟΚ 17/02-19:30, Novasports1HD
Με δεδομένη τη κρατική ανικανότητα και την οπαδική βλακεία ανεξαρτήτου χρώματος , μια χαρά είναι το μέτρο για τις ομάδες που δε φταίνε σε τίποτα να πληρώνουν πρόστιμα και να χάνουν βαθμούς.
Κουβέντα για τη κρατική ανικανότητα μπορούμε να κάνουμε για μήνες , όσο θέλεις.
Κουβέντα για την οπαδική βλακεία μπορούμε να κάνουμε για μήνες , όσο θέλεις.
Με όλα τα δεδομένα στο τραπέζι , η απαγόρευση είναι το πιο συμφέρον ποδοσφαιρικά για τις ομάδες.
Κουβέντα για τη κρατική ανικανότητα μπορούμε να κάνουμε για μήνες , όσο θέλεις.
Κουβέντα για την οπαδική βλακεία μπορούμε να κάνουμε για μήνες , όσο θέλεις.
Με όλα τα δεδομένα στο τραπέζι , η απαγόρευση είναι το πιο συμφέρον ποδοσφαιρικά για τις ομάδες.
- sourmenetes
- Moderator
Δηλαδη μια ανακοινωση ενος συνδεσμου κινητοποιησε ολοκληρη κυβερνηση;;;;
Ποσο αστειοι ειναι....;;;
Ποσο αστειοι ειναι....;;;
-
Έκατσα και διάβασα τις τελευταίες 20 σελίδες
Χαμος
Πολλοί καινούργιοι σύντροφοι στο φορουμ και το χαιρομαι
Από κει και πέρα
Έγραψε ο kataramenos 4 για τους πανηγυρτζιδες...
Μεγάλη αλήθεια
Ρε το βόλλευ έχει φέρει 3 πρωταθλήματα στη σειρά
Γιατί δεν πάτε ρε γαμωτο;
Πρέπει να φτάσουμε τελικό με το γαυρο για να πάτε;
Αλλά όχι, η ποδοσφαιρική ομάδα πάει για τίτλο, η καυλα επέστρεψε και όπως είμαστε καυλωμενοι τρυπάμε τα πάντα..και τη Λαμία, και τους οπαδούς της, και τους προβοκάτορες, και τους νόμους της χώρας (φασιστικοι ξεφασιστικοι αυτοί ειναι) και την ΠΑΕ που γονυπετης παρακαλεί να μην πάμε...
Κι ένα τελευταίο σαν quiz για τους πιο παλιούς
Σε ποιο γήπεδο είχαν μπει οι Παοκτσήδες σε ματς του γαυρου με άλλη ομάδα - και όχι της ΠΑΟΚΑΡΑΣ - τα είχαν κάνει γης μαδιαμ και τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ...;
Χαμος
Πολλοί καινούργιοι σύντροφοι στο φορουμ και το χαιρομαι
Από κει και πέρα
Έγραψε ο kataramenos 4 για τους πανηγυρτζιδες...
Μεγάλη αλήθεια
Ρε το βόλλευ έχει φέρει 3 πρωταθλήματα στη σειρά
Γιατί δεν πάτε ρε γαμωτο;
Πρέπει να φτάσουμε τελικό με το γαυρο για να πάτε;
Αλλά όχι, η ποδοσφαιρική ομάδα πάει για τίτλο, η καυλα επέστρεψε και όπως είμαστε καυλωμενοι τρυπάμε τα πάντα..και τη Λαμία, και τους οπαδούς της, και τους προβοκάτορες, και τους νόμους της χώρας (φασιστικοι ξεφασιστικοι αυτοί ειναι) και την ΠΑΕ που γονυπετης παρακαλεί να μην πάμε...
Κι ένα τελευταίο σαν quiz για τους πιο παλιούς
Σε ποιο γήπεδο είχαν μπει οι Παοκτσήδες σε ματς του γαυρου με άλλη ομάδα - και όχι της ΠΑΟΚΑΡΑΣ - τα είχαν κάνει γης μαδιαμ και τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ...;
- john4serres
Δίωξη για τα Γιάννενα με βάση το άρθρο 15...
Εαν τιμωρηθούμε, το πακέτο... ΠΑΚΈΤΟ επαναλαμβάνω έχει - 3 και από 2 έως 4 χωρίς κόσμο.
Βουρ για τη Λαμία τώρα...
Εαν τιμωρηθούμε, το πακέτο... ΠΑΚΈΤΟ επαναλαμβάνω έχει - 3 και από 2 έως 4 χωρίς κόσμο.
πρεπει να ηταν τελη δεκαετιας 80 στο καυταντζογριο ελβετε γιατρε
Το αν φταιει το ανικανο κρατος η η αρωστημενη νοοτροπια αυτων που στο κατω κατω αποτελουν την βαση για την ποιοτητα του ιδιου του κρατους θυμιζει κουβεντα αν η κοτα εκανε το αυγο η το αυγο την κοτα.Ειναι σαν να αναρωτιομαστε,για τα επεισοδια στον βολο φταιει η αστυνομια που δεν εβαλε μπατσους στην γεφυρα η αυτοι που πηγαν να πλακωθουν στην γεφυρα...
-
Σωστόςtasso85 έγραψε:πρεπει να ηταν τελη δεκαετιας 80 στο καυταντζογριο ελβετε γιατρε
Και φαντάσου ότι τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ...
Κι εδώ μέσα συζηταμε αν θα τιμωρηθουμε για γεγονοτα εντός η εκτός γηπεδου...
Ρε η ελληνική δικαιοσύνη είναι θεοπαλαβη

Λάθος είσαι, απ ότι λένε μονο με χρηματικό πρόστιμο θα τιμωρηθεί η ομάδαgpaok έγραψε:Δίωξη για τα Γιάννενα με βάση το άρθρο 15...
Ρε παιδια 1200 κατοχους διαρκειας θα εχει μεσα... Τι εκδρομες κτλ...Τις φανελες να αφηαουν οι δικοι μας στο γηπεδο θα ειναι 0-2 απο το ημιχρονο...
Δεν ξέρω τι λέει κ ποιος το λέει. Εγώ σου λέω τι λέει το άρθρο με το οποίο κατηγορουμαστε.
Μακάρι να είμαι λάθος...
Edit% είμαι λάθος όντως... Κατηγορουμαστε με συγκεκριμένη ΠΑΡΆΓΡΑΦΟ του 15. Οπότε ΕΥΤΥΧΏΣ μόνο πρόστιμο.
Μακάρι να είμαι λάθος...
Edit% είμαι λάθος όντως... Κατηγορουμαστε με συγκεκριμένη ΠΑΡΆΓΡΑΦΟ του 15. Οπότε ΕΥΤΥΧΏΣ μόνο πρόστιμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gpaok την Παρ 16 Φεβ 2018, 12:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κατηγορούμαστε για συγκεκριμένο άρθρο το οποίο αναφέρει μονο χρηματικό πρόστιμο. Ασφαλώς δεν πανηγυρίζω γι αυτο. Πρέπει ΟΛΟΙ να είμαστε προσεκτικοί στην συνέχεια, θα μας πολεμήσουν με ότι μέσο έχουν, ας μην τους κάνουμε τη χάρη. Βαρέθηκα να ειμαστε αυτοκαταστροφικοί
Σας ενημερώνουμε ότι ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Γεώργιος Λαΐνης , άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 15 παρ. 4α, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».
gpaok 15 παρ 4α το 4β ειναι για αυτο που λες εσυ οποτε μονο προστιμο.
gpaok 15 παρ 4α το 4β ειναι για αυτο που λες εσυ οποτε μονο προστιμο.
Έχεις φαγωθει πρόστιμο είναι..... Όσο για αύριο όλη η βαβούρα θα μας κάνει καλό και θα μας προστατέψει τελικά......gpaok έγραψε:Δεν ξέρω τι λέει κ ποιος το λέει. Εγώ σου λέω τι λέει το άρθρο με το οποίο κατηγορουμαστε.
Μακάρι να είμαι λάθος...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Παρ 16 Φεβ 2018, 12:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άρθρο 15 4α ειναι η διωξη.... Μόνο προστιμο προβλέπεται. Στο 4β είναι το Πακέτοgpaok έγραψε:Δίωξη για τα Γιάννενα με βάση το άρθρο 15...