The_Stalker έγραψε:
Despe δεν πάει σ' εσένα το παραπάνω για να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Το μας (πληθυντικός ευγενείας για άλλη μια φορά) έχετε πρήξει, λυπάμαι αλλά έτσι είναι. Και φυσικά δεν αναφέρεται αποκλειστικά στο δικό σου ποστ. Δεν είναι (μόνο) το δικό σου σημερινό ποστ, είναι τα λατρευτικά δύο και πλέον ετών για μπεργκ, εμποκού, χουλτ, μολέδο, κλαρίνο, αναστασίου, μπακασέτα, μάνταλο, αραούχο, τσιγκρίνσκι, οικοδόμο (ναι, το ακούσαμε κι αυτό!) κλπ κλπ.
Ποδοσφαιρικά (και απευθύνομαι μόνο σ' εσένα), ο μολέδο δεν έχει δείξει ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από μια ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι. Αν διαφωνείς (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ) να σ' ακούσω.
Το ποιος κάνει τι κάνει άστο καλύτερα. (Θέλω να) πιστεύω ότι το "εμείς" που αναφέρεις οφείλεται σε παρανόηση του δικού μου "μας".
Καθένας έχει την άποψή του και κάθε άποψη επιδέχεται κριτικής. Ή μήπως όχι; Εξάλλου όπως λέει ο φίλος παραπάνω καθένας γράφει ότι του κατέβει. Καθένας όμως.
Χαίρομαι που έπεσαν οι τόνοι.
Όσο γι αυτό που γράφεις περί της ξενολαγνιας με αποκορύφωμα τον Μπεργκ είμαι μαζί σου και το είχα σχολιάσει πολλές φορές στο παρελθόν.
Αλλά η περίπτωση μολεδο είναι τελείως διαφορετικη π ότι αυτή του Μπεργκ.
Ο Μπεργκ είτε μας αρεζε είτε όχι δεν υπήρχε περίπτωση να έρθει στην ομάδα μας,σε αντίθεση με τον μολεδο ο οποίος αν τον θέλουμε μπορούμε εύκολα να τον αποκτήσουμε.
Πάμε τώρα και στο αγωνιστικό κομμάτι
Διαφωνώ κάθετα και με κάθε άλλο δυνατό τρόπο ότι ο μολεδο το μόνο που έχει επιδείξει είναι ικανότητα μόνο στο ψηλό παιχνίδι.
Ναι ζαμπρανο δεν είναι για αυτό και ο ζαμπρανο παίρνει τα τριπλά.
Αλλά είναι παίκτης επιπέδου φετινού βαρέλα, δηλαδή πολύ υψηλής ποιότητας για τα ελληνικά δεδομένα και δεν υστερεί ούτε στο ψηλό ούτε στο χαμηλό παιχνίδι.
Ενώ παίζει σωστά όταν η ζώνη είναι ψηλά.
Ναι μαζί σου αν φύγει ο ζαμπρανο να φέρουμε κάποιον του ίδιου επιπέδου, αλλά είναι πολύ δύσκολο.
Και ένας ακόμα λόγος που θα ήθελα τον μολεδο είναι για να επιβεβαιωθεί και να το νιώσουν στον @@@ τους οι ξεπεσμένοι αρχοντεςτο " θα γυρίσει ο τροχός θα μαμησει και ο φτωχός" για κάθε Δημόπουλο για κάθε Σαλπιγγίδη για όλα αυτά που έκαναν όλα αυτά τα χρόνια.
Υγ αυτός ο πληθυντικός ευγενείας πρώτου προσώπου να πω την αλήθεια με μπέρδεψε λίγο