Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

Demir

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από Demir »

Ο ουρντα δεν έπεισε άρα να φύγει;; τι εννοείς δεν έπεισε ;; τι προσδοκίες είχες;;
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Υπερβολικες μαλλον.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

[quote="sic-4"]Ρε παιδια, ελεος με τον Γκαρυ. Ενας ταχυτατος αλλα μετριοτατος παικτης, που τον πηραμε 100 ευρω και επαιξε ενα καλο εξαμηνο ολο κι ολο στην καριερα του. Ξεκολατε, θα βρουμε καλυτερο.[/quote]
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

θα εχουμε κ λημνιο του χρονου.
ο ουαρντα για αλλαγη μια χαρα επεισε.βαρος δεν εχει προς το παρον.πιστευω με τον καιρο ομως θα αποκτησει.νεος ειναι κ πρωτη φορα σε ομαδαρα με απαιτησεις.εχει προοπτικες πιστευω για πολυ περισσοτερα.
κ εγω οπως αρκετοι με το κεντρο δεν εχω πειστει.δεν ξερω αν φταινε οι παικτες η το συστημα.αλλα ουε ο κανιας ουτε ο τσιμιροτ μου εχουν πει πολλα.απο τους τρεις μονο ο σαχοφ με εχει κερδισει ενω στην αρχη ελεγα τι κριαρι ειναι αυτο.
β' επιθετικος θα χρειαστει.ενας πιο περιφερειακος με δυναμη κ ταχυτητα.ο καμπος καλος αλλα οχι εξτρεμ.για ειδικα συστηματα.ο ενρικε πολυ τσαπατσουλης.ποτε δεν ξερεις τι να περιμενεις.
για εμενα παντως που ολους τους αγαπαω κ δε με πειραζει ολοι βασικοι να ειναι του χρονου,αυτος που νομιζω οτι δεν κανει ειναι ο λεοβατς.μονο για αλλαγη οταν παιζεις κλειστα.οι αμυντικοι μας μου αρεσουν ολοι.γλυκος βασικος κ αρχηγος.κατωταχεριααποτογλυκο.ειμαι γλυκοσκυλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 22 Μάιος 2017, 15:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

O Σταφυλίδης ανανέωσε. Μην ονειρεύεστε τζάμπα ένα από τα καλύτερα LB της Bundesliga.

Και για του λόγου το αληθές:
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος john4serres την Δευ 22 Μάιος 2017, 15:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Hermann έγραψε:Ποιος είπε ότι έχουμε συμφωνήσει με Στοχ;
Σταματα εσυ δεν ξερεις.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Demir έγραψε:Ο ουρντα δεν έπεισε άρα να φύγει;; τι εννοείς δεν έπεισε ;; τι προσδοκίες είχες;;
προσδοκιες νταμπλουχου και ευρωπαικης ομαδας που την σεβονται στο εξωτερικο...συγγνωμη κιολας ρε παιδια.

Και ναι,ο Ουαρντα δεν με πειθει πως θα ναι παιχτης που θα βασιστω πανω του.Ο Λουκας πηγε στην Αρσεναλ με 20 μυρια και θελουν να τον δωσουν δανεικο αφου δεν ικανοποιησε τις προσδοκιες τους.Ο Ουαρντα των 350 χιλ. δεν μπορει να δοθει δανεικος επειδη τον πηραμε πριν 6 μηνες δλδ?

Να φανταστειται οτι ο Πελκας μου δινει περισσοτερη σιγουρια απτον Ουαρντα αυτην τη στιγμη.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ποιος ειπε ρε αλαστορ οτι θα βασιστεις επανω του?
18αδα λεμε.κ ειναι πολυ καλη περιπτωση ταλεντου ο ουαρντα.οχι ετοιμου παικτη.
αυτη τη στιγμη τρεις παικτες εχουμε στο ροστερ που εχουν τετοια ικανοτητα να ξεφευγουν με ανεση απο το μαρκαρισμα τους.ματος,μπισεσβαρ κ ουαρντα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αλαστορ υπερβαλλεις..
Για 3ο4ο εξτρεμ ειναι μια χαρα και με μεγαλα περιθωρια βελτιωσης.
Για 2ο δεκαρ, ειναι λίγακι χλωμος, αλλα για το 70% των αγωνων στο ελλαντα θαναι υπεραρκετος, ειδικα αν καλουπωθει και ωριμασει στην προετοιμασια, στις αποφάσεις.

+ Αυτο π λεει η μπαλαδοφατσα ο Κεν
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

georgedoulk2008 έγραψε:Επαναλαμβανω:

Σταφυλλίδης, Χατσερίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Λεονάρντο και ψάξτε για δευτερο.
Ρε φιλε ουτε εγω που ειμαι βαμμενος ασπρομαυρος δε θα ερχομουν τωρα στη θεση του Σταφ.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

simba έγραψε:Αλαστορ υπερβαλλεις..
Για 3ο4ο εξτρεμ ειναι μια χαρα και με μεγαλα περιθωρια βελτιωσης.
Για 2ο δεκαρ, ειναι λίγακι χλωμος, αλλα για το 70% των αγωνων στο ελλαντα θαναι υπεραρκετος, ειδικα αν καλουπωθει και ωριμασει στην προετοιμασια, στις αποφάσεις.

+ Αυτο π λεει η μπαλαδοφατσα ο Κεν
Συμφωνω,το προβλημα ειναι ομως πως οι τραυματισμοι δεν θα σε αφησουν να αποφασισεις σε ποια διαρκεια θα του πρωταθληματος θα λειπει... Ο Κανιας ελειψε ενα μηνα και κοντεψαν να πανε ολα στον βροντο εκεινη την περιοδο.

Χτυπα ξυλο,θα τραυματιστει καποιος εκ των βασικων μας εξτρεμ στην διαρκεια της χρονιας και οταν θα κληθει ο Ουαρντα να παρει το βαρος και των σημαντικων αγωνων οπου παιζοντε οι περισσοτεροι στοχοι της χρονιας,μετα θα κατηγορουμε την γκινια μας.

Για μενα σε μια σοβαρη ομαδα,πρεπει να υπαρχει αντιστοιχια 1 προς 1 ποιοτητας στις αντιστοιχες θεσεις της εντεκαδας.Αρα δεν χρειαζομαστε 18αδα,αλλα 22αδα +3 παικτες σε καθε μια γραμμη εξτρα.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Στους αλλους τρεις συμφωνουμε;
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Με γελούν τα μάτια μου ή λήγει το συμβόλαιό του αυτουνού;

Εικόνα
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Ως Ουκρανός πιάνει θέση ξένου;
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Στο κεντρο κατερρευσαν τα πράγματα γτ εγινε λαθος στο 6αρι, δεν υπηρχε 2ο.

Εννοείται, αυτο π λες ειναι το ιδανικό, αλλα πολυ far fetched με τέτοιο μπάτζετ ναχεις 2 πρωτοκλασατα 10αρια, 2 βαρβατους φορ κοκ..

Οπως κ ναχει, με λιγη προσπάθεια το καλοκαιρι, πιστευω θα μπορεί να αντικαθιστα σχετικα επαξια τον Μπις, ακομα κ σε δυσκολα ματς.
Στα οποια btw, μπορείς να παιζεις με ενα 6αρι- δυο 8ρια (αν ερθει ενα βαρβατο) εφοσον ερθει βιερινοειδες στα ακρα..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”