Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Ο ουρντα δεν έπεισε άρα να φύγει;; τι εννοείς δεν έπεισε ;; τι προσδοκίες είχες;;
- paokovios1974
[quote="sic-4"]Ρε παιδια, ελεος με τον Γκαρυ. Ενας ταχυτατος αλλα μετριοτατος παικτης, που τον πηραμε 100 ευρω και επαιξε ενα καλο εξαμηνο ολο κι ολο στην καριερα του. Ξεκολατε, θα βρουμε καλυτερο.[/quote]
θα εχουμε κ λημνιο του χρονου.
ο ουαρντα για αλλαγη μια χαρα επεισε.βαρος δεν εχει προς το παρον.πιστευω με τον καιρο ομως θα αποκτησει.νεος ειναι κ πρωτη φορα σε ομαδαρα με απαιτησεις.εχει προοπτικες πιστευω για πολυ περισσοτερα.
κ εγω οπως αρκετοι με το κεντρο δεν εχω πειστει.δεν ξερω αν φταινε οι παικτες η το συστημα.αλλα ουε ο κανιας ουτε ο τσιμιροτ μου εχουν πει πολλα.απο τους τρεις μονο ο σαχοφ με εχει κερδισει ενω στην αρχη ελεγα τι κριαρι ειναι αυτο.
β' επιθετικος θα χρειαστει.ενας πιο περιφερειακος με δυναμη κ ταχυτητα.ο καμπος καλος αλλα οχι εξτρεμ.για ειδικα συστηματα.ο ενρικε πολυ τσαπατσουλης.ποτε δεν ξερεις τι να περιμενεις.
για εμενα παντως που ολους τους αγαπαω κ δε με πειραζει ολοι βασικοι να ειναι του χρονου,αυτος που νομιζω οτι δεν κανει ειναι ο λεοβατς.μονο για αλλαγη οταν παιζεις κλειστα.οι αμυντικοι μας μου αρεσουν ολοι.γλυκος βασικος κ αρχηγος.κατωταχεριααποτογλυκο.ειμαι γλυκοσκυλο.
ο ουαρντα για αλλαγη μια χαρα επεισε.βαρος δεν εχει προς το παρον.πιστευω με τον καιρο ομως θα αποκτησει.νεος ειναι κ πρωτη φορα σε ομαδαρα με απαιτησεις.εχει προοπτικες πιστευω για πολυ περισσοτερα.
κ εγω οπως αρκετοι με το κεντρο δεν εχω πειστει.δεν ξερω αν φταινε οι παικτες η το συστημα.αλλα ουε ο κανιας ουτε ο τσιμιροτ μου εχουν πει πολλα.απο τους τρεις μονο ο σαχοφ με εχει κερδισει ενω στην αρχη ελεγα τι κριαρι ειναι αυτο.
β' επιθετικος θα χρειαστει.ενας πιο περιφερειακος με δυναμη κ ταχυτητα.ο καμπος καλος αλλα οχι εξτρεμ.για ειδικα συστηματα.ο ενρικε πολυ τσαπατσουλης.ποτε δεν ξερεις τι να περιμενεις.
για εμενα παντως που ολους τους αγαπαω κ δε με πειραζει ολοι βασικοι να ειναι του χρονου,αυτος που νομιζω οτι δεν κανει ειναι ο λεοβατς.μονο για αλλαγη οταν παιζεις κλειστα.οι αμυντικοι μας μου αρεσουν ολοι.γλυκος βασικος κ αρχηγος.κατωταχεριααποτογλυκο.ειμαι γλυκοσκυλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 22 Μάιος 2017, 15:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
O Σταφυλίδης ανανέωσε. Μην ονειρεύεστε τζάμπα ένα από τα καλύτερα LB της Bundesliga.
Και για του λόγου το αληθές:

Και για του λόγου το αληθές:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος john4serres την Δευ 22 Μάιος 2017, 15:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paokovios1974
Σταματα εσυ δεν ξερεις.Hermann έγραψε:Ποιος είπε ότι έχουμε συμφωνήσει με Στοχ;
προσδοκιες νταμπλουχου και ευρωπαικης ομαδας που την σεβονται στο εξωτερικο...συγγνωμη κιολας ρε παιδια.Demir έγραψε:Ο ουρντα δεν έπεισε άρα να φύγει;; τι εννοείς δεν έπεισε ;; τι προσδοκίες είχες;;
Και ναι,ο Ουαρντα δεν με πειθει πως θα ναι παιχτης που θα βασιστω πανω του.Ο Λουκας πηγε στην Αρσεναλ με 20 μυρια και θελουν να τον δωσουν δανεικο αφου δεν ικανοποιησε τις προσδοκιες τους.Ο Ουαρντα των 350 χιλ. δεν μπορει να δοθει δανεικος επειδη τον πηραμε πριν 6 μηνες δλδ?
Να φανταστειται οτι ο Πελκας μου δινει περισσοτερη σιγουρια απτον Ουαρντα αυτην τη στιγμη.
ποιος ειπε ρε αλαστορ οτι θα βασιστεις επανω του?
18αδα λεμε.κ ειναι πολυ καλη περιπτωση ταλεντου ο ουαρντα.οχι ετοιμου παικτη.
αυτη τη στιγμη τρεις παικτες εχουμε στο ροστερ που εχουν τετοια ικανοτητα να ξεφευγουν με ανεση απο το μαρκαρισμα τους.ματος,μπισεσβαρ κ ουαρντα.
18αδα λεμε.κ ειναι πολυ καλη περιπτωση ταλεντου ο ουαρντα.οχι ετοιμου παικτη.
αυτη τη στιγμη τρεις παικτες εχουμε στο ροστερ που εχουν τετοια ικανοτητα να ξεφευγουν με ανεση απο το μαρκαρισμα τους.ματος,μπισεσβαρ κ ουαρντα.
Αλαστορ υπερβαλλεις..
Για 3ο4ο εξτρεμ ειναι μια χαρα και με μεγαλα περιθωρια βελτιωσης.
Για 2ο δεκαρ, ειναι λίγακι χλωμος, αλλα για το 70% των αγωνων στο ελλαντα θαναι υπεραρκετος, ειδικα αν καλουπωθει και ωριμασει στην προετοιμασια, στις αποφάσεις.
+ Αυτο π λεει η μπαλαδοφατσα ο Κεν
Για 2ο δεκαρ, ειναι λίγακι χλωμος, αλλα για το 70% των αγωνων στο ελλαντα θαναι υπεραρκετος, ειδικα αν καλουπωθει και ωριμασει στην προετοιμασια, στις αποφάσεις.
Ρε φιλε ουτε εγω που ειμαι βαμμενος ασπρομαυρος δε θα ερχομουν τωρα στη θεση του Σταφ.georgedoulk2008 έγραψε:Επαναλαμβανω:
Σταφυλλίδης, Χατσερίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Λεονάρντο και ψάξτε για δευτερο.
Συμφωνω,το προβλημα ειναι ομως πως οι τραυματισμοι δεν θα σε αφησουν να αποφασισεις σε ποια διαρκεια θα του πρωταθληματος θα λειπει... Ο Κανιας ελειψε ενα μηνα και κοντεψαν να πανε ολα στον βροντο εκεινη την περιοδο.simba έγραψε:Αλαστορ υπερβαλλεις..
Χτυπα ξυλο,θα τραυματιστει καποιος εκ των βασικων μας εξτρεμ στην διαρκεια της χρονιας και οταν θα κληθει ο Ουαρντα να παρει το βαρος και των σημαντικων αγωνων οπου παιζοντε οι περισσοτεροι στοχοι της χρονιας,μετα θα κατηγορουμε την γκινια μας.
Για μενα σε μια σοβαρη ομαδα,πρεπει να υπαρχει αντιστοιχια 1 προς 1 ποιοτητας στις αντιστοιχες θεσεις της εντεκαδας.Αρα δεν χρειαζομαστε 18αδα,αλλα 22αδα +3 παικτες σε καθε μια γραμμη εξτρα.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
- alex ntepo
Στο κεντρο κατερρευσαν τα πράγματα γτ εγινε λαθος στο 6αρι, δεν υπηρχε 2ο.
Εννοείται, αυτο π λες ειναι το ιδανικό, αλλα πολυ far fetched με τέτοιο μπάτζετ ναχεις 2 πρωτοκλασατα 10αρια, 2 βαρβατους φορ κοκ..
Οπως κ ναχει, με λιγη προσπάθεια το καλοκαιρι, πιστευω θα μπορεί να αντικαθιστα σχετικα επαξια τον Μπις, ακομα κ σε δυσκολα ματς.
Στα οποια btw, μπορείς να παιζεις με ενα 6αρι- δυο 8ρια (αν ερθει ενα βαρβατο) εφοσον ερθει βιερινοειδες στα ακρα..
Εννοείται, αυτο π λες ειναι το ιδανικό, αλλα πολυ far fetched με τέτοιο μπάτζετ ναχεις 2 πρωτοκλασατα 10αρια, 2 βαρβατους φορ κοκ..
Οπως κ ναχει, με λιγη προσπάθεια το καλοκαιρι, πιστευω θα μπορεί να αντικαθιστα σχετικα επαξια τον Μπις, ακομα κ σε δυσκολα ματς.
Στα οποια btw, μπορείς να παιζεις με ενα 6αρι- δυο 8ρια (αν ερθει ενα βαρβατο) εφοσον ερθει βιερινοειδες στα ακρα..