Α.Ε.Λ-Π.Α.Ο.Κ, 01/02, 19:30, Novasports
-
Re: Α.Ε.Λ-Π.Α.Ο.Κ, 01/02, 19:30, Novasports
Διαστημικός Τσίμιροτ!! Δεν είναι απλά το πόσο γρήγορα και εύκολα αλλάζει την μπάλα το κέντρο μας, αλλά τα απίστευτα τρεξίματα και το πόσο εύκολα επανακτούν την μπάλα χωρίς φάουλ με πρέσινγκ όταν εκείνη χάνεται!! Εντυπωσιασμένος. Αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός ο Μπις και λειτουργήσει το μυαλό Κουλούρη θα γράψουμε πολλα!!!
- evripidis4
Ο Κουλούρης αδερφέ πέρα από την κακή σέντρα είναι πολύ καλός...PAOKSaLoNiCa έγραψε:Οι Λαρισαίοι πρέπει να είναι οι πιο βλάκες οπαδοί, εύχονται νεκρούς έτσι απλά.. Ελπίζω να μην μείνει ατιμώρητο αυτό. Η ομάδα παίζει καταπληκτικά, ο Κουλούρης είναι λίγο εκτός σήμερα νομίζω, δεν ξέρω αν θα βάλει Πριγιο μέσα ο Ίβιτς δεδομένου οτι παίζουν σκληρά οι της αελ.
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι μέσοι μας είναι σα δαιμονισμένοι σήμερα, δεν αφήνουν καμία 2η μπάλα να χαθεί. Ειδικά ο Τσίμιροτ.
ότι και να πει κανείς σήμερα είναι λίγο. Αλλαζεις παιχτες συστημα, και παλι βλεπεις να κυριαρχεις στο γηπεδο σαν να μην τρεχει τιποτα, σαν να μην υπαρχουν απουσιες. Το κεντρο μας εκπληκτικό, κυκλοφορεί η μπάλα με τεράστια ευκολία, διαρκής κίνηση από όλους, α ρε γκαντέμη Τσίμιροτ, θα σου κάτσει το γκολ που θα πάει
Πάμε για ακόμα ένα γκολ στην αρχή του ημιχρόνου, για να χαλαρώσουμε λίγο και να βγει το παιχνίδι χωρίς τραυματισμούς από τις κλωτσιές τους
Πάμε για ακόμα ένα γκολ στην αρχή του ημιχρόνου, για να χαλαρώσουμε λίγο και να βγει το παιχνίδι χωρίς τραυματισμούς από τις κλωτσιές τους
- Lacedaemonian
Αυτο ακριβως!Dimitris_L4 έγραψε:Δν ξερω ποσο θα ληξει αλλα αυτο π βλέπω δεν μπορει να μου πεσει η τσαπου..απιστευτα οργανωμενη ομαδα που αν μας βγει ο πριγιο και ο ενρικε θα γαμαμε...
- PAOKSaLoNiCa
Θα-τους σκίζουμε όπως και να'χειevripidis4 έγραψε:Ο Κουλούρης αδερφέ πέρα από την κακή σέντρα είναι πολύ καλός...PAOKSaLoNiCa έγραψε:Οι Λαρισαίοι πρέπει να είναι οι πιο βλάκες οπαδοί, εύχονται νεκρούς έτσι απλά.. Ελπίζω να μην μείνει ατιμώρητο αυτό. Η ομάδα παίζει καταπληκτικά, ο Κουλούρης είναι λίγο εκτός σήμερα νομίζω, δεν ξέρω αν θα βάλει Πριγιο μέσα ο Ίβιτς δεδομένου οτι παίζουν σκληρά οι της αελ.
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

επισης τελειως βλακας εκφωνητης ως συνηθως.
εκανε η αελ 1 μονο σχετικα οργανωμενη (λεμε τωρα) επιθεση σε ολο το ημιχρονο και αμεσως να πεταχτει ,σαν μην πω τι,να πει οτι ισορροπησε
εκανε η αελ 1 μονο σχετικα οργανωμενη (λεμε τωρα) επιθεση σε ολο το ημιχρονο και αμεσως να πεταχτει ,σαν μην πω τι,να πει οτι ισορροπησε

- hasio_john
Άλλο ένα γκολάκι στην αρχή του β' για να είμαστε ήσυχοι μέχρι το τέλος!
ΤΡΟΜΕΡΟΣ ο ΠΑΟΚ σήμερα.
ΤΡΟΜΕΡΟΣ ο ΠΑΟΚ σήμερα.
-
Αν μπει μεσα ο Πριγιο αντί Κουλούρη θα κανει χατ τρικ...
Tελικα η αρνητική αύρα των κακών οπαδών δεν δείχνει να επηρεάζει την ομάδα. Ρε αν έχεις ομάδα που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο δεν πιάνουν τα μαγια. Μπράβο στην ομαδα
- Παλαιολόγος
κυριαρχουμε αλλα δυο οι κλασικες συν το γκολ
η λαρισα εχει 9 παιχτες πισω απο την σεντρα ,αυτο τα λεει ολα
η λαρισα εχει 9 παιχτες πισω απο την σεντρα ,αυτο τα λεει ολα
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Αν βαλουμε ακομη ενα νωρις στο δευτερο,θα γραψει πολλα το κοντερ! Ο Τσιμιροτ ειναι παντου και σημερα.
Τι ομαδα εχουρε ρε..σκετη γκαυλα!!
Τι ομαδα εχουρε ρε..σκετη γκαυλα!!
- ΑποστόληςΑ
-
Όντως το ισορροπησε απο τα πιο τραγικά που έχουν ακουστεί...
Στη 2η κατεβασιά της Λαρισας θα πει οτι κατηφόρισε το Μαντρί-γαλ!!!!
Στη 2η κατεβασιά της Λαρισας θα πει οτι κατηφόρισε το Μαντρί-γαλ!!!!