Βόλλευ 2016/17: Ευρωπαϊκές διοργανώσεις
- ΑποστόληςΑ
Re: Βόλλευ 2016/17: Ευρωπαικές διοργανώσεις
Μεσα απο τα δικα μου ματια ηταν μακραν ο καλυτερος ο Νταντε....Ελπιδοφορα εμφανιση γι'αυτον....
Το κακο ειναι πως δεν υπηρχε δευτερος που να διακριθηκε....
Μηπως ξερουμε ημερομηνιες στο περιπου για τα επομενα ευρωπαικα?????Θα ειμαι 14-27/2 σαλονικα....Θα προλαβω το
ΠΑΟΚ-κηφησια....Ελπιζω να πετυχω και το ευρωπαικο....

Το κακο ειναι πως δεν υπηρχε δευτερος που να διακριθηκε....
Μηπως ξερουμε ημερομηνιες στο περιπου για τα επομενα ευρωπαικα?????Θα ειμαι 14-27/2 σαλονικα....Θα προλαβω το
ΠΑΟΚ-κηφησια....Ελπιζω να πετυχω και το ευρωπαικο....

- hasio_john
- P.A.O.K.jim
Παιδιά ερώτηση προς γνώστες του αθλήματος,με ένα καλό διαγώνιο την "έχουμε" την Τουρ???????????

Η τουρ είναι πεσμένη σε σχέση με πέρσι, είπε ο τερζής, κάτι θα ξέρει
SM-G935F
SM-G935F
Ματς για γερα νευρα, αμεσα ο διαγωνιος.. Στο 3ο σετ εκανε μπαμ οτι ειχαμε προβλημα στην επιθεση. Δυνατα και με Τουρ και ο,τι βγει!
- thanos-xanthi
πυργιωτη δεν εχουν βγαλει ακριβεις ημερομηνιες απλα τριημερα για ολα τα ματς
31 Γεναρη με 2 Φλεβαρη θα ειναι το πρωτο ματς
ο επαναληπτικος θα ειναι 14 με 16 Φλεβαρη
31 Γεναρη με 2 Φλεβαρη θα ειναι το πρωτο ματς
ο επαναληπτικος θα ειναι 14 με 16 Φλεβαρη
Ετσι οπως τα λες θανο αν το 2ο παιχνιδι ειναι στην εδρα μας το βλεπουμε ζωντανοτατα!!!!!!!!!
(Βεβαια 15/2 ειναι ορισμενο το ΠΑΟΚ-λαυριο για το μπασκετ,που επισης σκοπευω να παρακολουθησω ζωντανα....)
Διαφορετικα να μου πειτε που μπορω να παω για να το δω....Γιατι δεν ξερω αν θα εχω διαθεσιμο pc με λαολα και φανταζομαι στις καφετεριες δεν θα δειχνουν βολλευ....

(Βεβαια 15/2 ειναι ορισμενο το ΠΑΟΚ-λαυριο για το μπασκετ,που επισης σκοπευω να παρακολουθησω ζωντανα....)
Διαφορετικα να μου πειτε που μπορω να παω για να το δω....Γιατι δεν ξερω αν θα εχω διαθεσιμο pc με λαολα και φανταζομαι στις καφετεριες δεν θα δειχνουν βολλευ....

Υπερβολικά δύσκολοι αγώνες ΑΔΕΡΦΕ... Φέτος δεν ξέρω αν είναι πεσμένη ή όχι σε σχέση με άλλες χρονιές αλλά γενικά είναι μια πολύ καλή ομάδα... Χρειάζονται τέτοιοι αγώνες με τέτοιες ομάδες για τον ΠΑΟΚ όμως... Ήρθε η ώρα να γίνει γνωστός και στην Ευρώπη...P.A.O.K.jim έγραψε:Παιδιά ερώτηση προς γνώστες του αθλήματος,με ένα καλό διαγώνιο την "έχουμε" την Τουρ???????????
![]()
![]()
![]()

Απο οσο ξερω το πρωτο παιχνιδι θ γινει στο ΠΑΛΑΤΑΚΙ
φετος που εχουμε γεματο ροστερ ολο ατυχιες
Δεν μου αρεσει πολυ η ομαδα μπορει να λειπει ο διαγωνιος αλλα κολλάμε σε μερικα σημεια χάνουμε σερ κατι που δεν το ειχαμε συνηθίσει
Καλμα εχω την ακρη θ την βρει κ ελπιζω στο λινκ καπ
Εκει ειναι μεγαλη ευκαιρια να κανουμε τον γαυρο να ψάχνει τι έφταιξε κ θ κάνουν την λαθος κινηση πιστέψτε με
Μεταγραφικο νεο ακομη
φετος που εχουμε γεματο ροστερ ολο ατυχιες
Δεν μου αρεσει πολυ η ομαδα μπορει να λειπει ο διαγωνιος αλλα κολλάμε σε μερικα σημεια χάνουμε σερ κατι που δεν το ειχαμε συνηθίσει
Καλμα εχω την ακρη θ την βρει κ ελπιζω στο λινκ καπ
Εκει ειναι μεγαλη ευκαιρια να κανουμε τον γαυρο να ψάχνει τι έφταιξε κ θ κάνουν την λαθος κινηση πιστέψτε με
Μεταγραφικο νεο ακομη
Ενώ το ροστερ είναι πιο μεγάλο από πέρσι, κι εγώ βλέπω ότι κάτι λείπει, και δεν φταίει μόνο η έλλειψη κορυφαίου διαγωνιου.
Ας ελπίσουμε μέσα στην πορεία να στρώσει.
SM-G935F
Ας ελπίσουμε μέσα στην πορεία να στρώσει.
SM-G935F
αβερ!!!!κανε τα κουμαντα σου να γινει το 2ο μεσα!!!!
Ειμαστε αγνωριστοι και στην πιεση που ΔΕΝ ασκουμε στο σερβις να προσθεσω....Μερα με τη νυχτα....
υγ:αβερ για την σελιδα "PAOK V.C." στο facebook ποια η γνωμη σου????Εγραψαν πως ειναι ζεστη η υποθεση Σταροβιτς...

Ειμαστε αγνωριστοι και στην πιεση που ΔΕΝ ασκουμε στο σερβις να προσθεσω....Μερα με τη νυχτα....
υγ:αβερ για την σελιδα "PAOK V.C." στο facebook ποια η γνωμη σου????Εγραψαν πως ειναι ζεστη η υποθεση Σταροβιτς...
aver ούτε εμένα μ'αρέσει η εικόνα της ομάδας σε γενικές γραμμές αλλά το ξέρεις ότι θα στρώσει η ομάδα είσαι κοντά και καταλαβαίνεις τι εννοώ... Κάλμα έχεις...
Η σημερινή δεν ήταν εμφάνιση ΠΑΟΚ αλλά και πάλι ο Κάλμα πήρε την ουσία του πράγματος δηλαδή την πρόκριση... Βέβαια με αντίστοιχη της σημερινής εμφάνισης απέναντι στην Τουρ δεν θα έχεις καμία απολύτως τύχη αλλά εκεί θα σοβαρευτούν όλοι τους...
Η σημερινή δεν ήταν εμφάνιση ΠΑΟΚ αλλά και πάλι ο Κάλμα πήρε την ουσία του πράγματος δηλαδή την πρόκριση... Βέβαια με αντίστοιχη της σημερινής εμφάνισης απέναντι στην Τουρ δεν θα έχεις καμία απολύτως τύχη αλλά εκεί θα σοβαρευτούν όλοι τους...