5.Fernando Lopes dos Santos Varela
- Panos Fanfaras
Re: 43.Fernando Lopes dos Santos Varela
Ασταθης σημερα.
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και στην Στεάουα έκανε κάποιο διάστημα για να δείξει τον πραγματικό του εαυτό.
- ΑποστόληςΑ
Περιμένω σίγουρα περισσότερα, για τα οποία απ όσα γνωρίζουμε, κατά 99,9% θα τα δώσει στην ομάδα!!!!
Υ.Γ. Η κούρσα που κάνει εχθές στην φάση που χάνει το άχαστο ο Γκάρυ, δείχνει αν μη τι άλλο ότι έχει όρεξη και το κυνηγάει πολύ και μέχρι τέλους!!!!
Υ.Γ. Η κούρσα που κάνει εχθές στην φάση που χάνει το άχαστο ο Γκάρυ, δείχνει αν μη τι άλλο ότι έχει όρεξη και το κυνηγάει πολύ και μέχρι τέλους!!!!
Δεν το δείξε νομιΩ έως τωρα
Εγω περιμενα κ περιμένω πολλα παραπανω
Οχι το απλα μετριοκαλο
Εγω περιμενα κ περιμένω πολλα παραπανω
Οχι το απλα μετριοκαλο
Με αυτόν πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται...
1...Το σήριαλ μας του καλοκαιριού για να καταφέρουμε να τον φέρουμε...Ίσως αν είχε έρθει νωρίτερα να είχαμε πάρει την πρόκριση απ τον Άγιαξ μάλιστα, έτσι υποστηρίζαμε τότε πολλοί...
2...Κοντρολαρισμένος και πολύ δυνατός παίχτης με καλές τοποθετήσεις στα στημένα, μπροστά και πίσω και αποτελεσματικός στο 1 vs 1...
3...Καλή πρώτη πάσα στα χαφ ή πλάγια και καλή προώθηση του παιχνιδιού από πίσω με κράτημα και κουβάλημα της μπάλας όταν χρειάζεται...
4...Σχετικά πολύ γρήγορος στα πόδια για τα κυβικά του...
5...Στην ποδοσφαιρική του σκέψη δεν φαίνεται να κολλάει, ούτε και το IQ του χαμηλό δείχνει για να μην αφομοιώνει γρήγορα το παιχνίδι των συμπαιχτών του..
6...Έχει ήδη δυόμισι μήνες στην ομάδα...
7...Καλός οικογενειάρχης και σωστός επαγγελματίας...
Τι στον δήμαρχο του Βόλου τον λείπει λοιπόν και δεν είναι ακόμα το ένα βασικό μας στόπερ?
Υ.Γ. Αγγλικά ξέρει?
1...Το σήριαλ μας του καλοκαιριού για να καταφέρουμε να τον φέρουμε...Ίσως αν είχε έρθει νωρίτερα να είχαμε πάρει την πρόκριση απ τον Άγιαξ μάλιστα, έτσι υποστηρίζαμε τότε πολλοί...
2...Κοντρολαρισμένος και πολύ δυνατός παίχτης με καλές τοποθετήσεις στα στημένα, μπροστά και πίσω και αποτελεσματικός στο 1 vs 1...
3...Καλή πρώτη πάσα στα χαφ ή πλάγια και καλή προώθηση του παιχνιδιού από πίσω με κράτημα και κουβάλημα της μπάλας όταν χρειάζεται...
4...Σχετικά πολύ γρήγορος στα πόδια για τα κυβικά του...
5...Στην ποδοσφαιρική του σκέψη δεν φαίνεται να κολλάει, ούτε και το IQ του χαμηλό δείχνει για να μην αφομοιώνει γρήγορα το παιχνίδι των συμπαιχτών του..
6...Έχει ήδη δυόμισι μήνες στην ομάδα...
7...Καλός οικογενειάρχης και σωστός επαγγελματίας...
Τι στον δήμαρχο του Βόλου τον λείπει λοιπόν και δεν είναι ακόμα το ένα βασικό μας στόπερ?
Υ.Γ. Αγγλικά ξέρει?
- ΑποστόληςΑ
Ανέκδοτο να πάμε με μαλεζα αλλα δεν μαμεις.. ίσως τον θελει για τα δυο κολλητά εκτος έδρας .. μια κ μείναμε με 3 στοπερ κάνει μοίρασμα αγώνων..
Ναι δεν θα μπορέσει ο Μαλεζάς να ανταπεξέλθει απέναντι στον κανένα επιθετικό του Ηρακλή.
Εγώ αν ήμουν Ίβιτς θα έπαιζα χωρίς στόπερ.
Εγώ αν ήμουν Ίβιτς θα έπαιζα χωρίς στόπερ.