Έφτασε η μέρα!
Σήμερα περνάμε πριονοκορδέλα τις μικρες Ολλανδέζες... ΠΑΟΚαρα μου!!!!!
ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ... ΠΑΛΕΨΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!
ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!

Η ομάδα πρέπει πρώτα να κερδίσει στο πεδίο των αξιών. Αυτό σημαίνει ότι πρώτα απ' όλα πρέπει να σεβαστούμε και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας. Ajax είναι, δεν είναι κολοπετεινίτσα. Αλλά και η Hapoel Be'er Sheva να ήταν έχουμε απέναντί μας 11 ανταγωνιστές. Χωρίς εμπειρία, χωρίς παρελθόν, αλλά γεμάτους φιλοδοξία και όνειρα.buffalobill4 έγραψε:Καλα τα λεει ο αδερφος. Εγω αν ήμουν εκει σε καθε ερωτηση με συνθημα θα απαντούσα.
Και στο τελος θα εκλεινα λεγοντας ξερετε τι σημαινει πουτσοσκ@μπηλο?
Aυτό είανι μεγάλη αλήθεια.panpangr77 έγραψε:Δεν ξέρω τι ηλικία εισαστε όταν γράφετε οτι το κέντρο του Αγιαξ ειναι άπειρο ,αλλα όσοι ξέρουν την ιστορία του Αγιαξ γνωρίζουν οτι δεν υπάρχει απειρία στον Αγιαξ και ας ειναι ο αλλος 17. Ο Αγιαξ ειναι μια ομάδα προτυπο ,μια ομάδα που οι ελληνικές ομάδες πρέπει να την αντιγράψουν . Καθε 15 με 20 χρόνια κάνει και μια δυναστεία , δουλευουν 60 χρόνια το ίδιο συστημα , παιζουν μπαλα 10 χρονια μαζί,οι παίκτες που διαλέγονται πρέπει να εχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά σωματικά . Δυσκολο παιχνιδι ,οι γραμμές μας πρέπει να ειναι κοντά ,να μην πουλαμε μπαλα ψηλα ,οι πασες ακομα και εξω απο την περιοχη τους πρέπει να ειναι προσεκτικές ,και στα 90 λεπτα να ειμαστε συγκεντρωμένοι. Μακάρι να προηγηθούμε ...
137.000 φορές να ξανακανει την πασα ο Κατσε γκολ δεν ξαναμπαινει. Ειναι κριμα και για τον ιδιο το παιχτη και για το στησιμο της ομαδας να διδεται ως στανταρτ.mbison έγραψε:
1. Θέλω να μου πειτε πως ερμηνευετε τη δηλωση του προπονητη μας ότι ο Φακ δεν ταιριάζει στο αποψινό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να το παρομοιάσουμε με το προ διετίας ματς στο τηγάνι? Εκεί έπαιξε καλά και σκόραρε.
mbison έγραψε:Kατ αρχάς να πω ότι ειμαι πολύ αισιόδοξος για σήμερα. Δεν χάνουμε με τιποτα. Το ματς είναι Χ2.
Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και μάλιστα από νωρίς. Είμαστε στη 5η εβδομάδα προετοιμασίας.
Απ την αλλη ο Αγιαξ εμφανιζεται αποδυναμωμένος σε σχέση με την ομάδα που αντιμετωπισαμε πριν 6 χρόνια.
1. Θέλω να μου πειτε πως ερμηνευετε τη δηλωση του προπονητη μας ότι ο Φακ δεν ταιριάζει στο αποψινό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να το παρομοιάσουμε με το προ διετίας ματς στο τηγάνι? Εκεί έπαιξε καλά και σκόραρε.
2. Στις προπονησεις όπου δουλεύτηκε η γρήγορη αντεπίθεση, δεν τα πήγε καλά ο Αργεντίνος? Ρεπορταζιακά θέλω να μάθω, γιατί δεν διάβασα αυτή τη λεπτομέρεια.
Άποψη μου είναι ότι για το σημερινό ματς, αν στοχεύουμε στις αντεπιθέσεις, θα μπορούσε να ανταπεξέλθει καλύτερα από τον Κλάους. Ή μήπως είναι άλλη η στρατηγική σήμερα?
μην εισαι σιγουρος για Χαριση λογω αστάθειας κι απειριας. ο Τζιωλης εχει πολλες πιθανότητες να ξεκινησει!Kostas_Peraia4 έγραψε:
O Σινγκραβεν ειναι 10αρι,ο Κλαασεν ειναι κι αυτος 10αρι,και ο Γιουνες αριστερο εξτρεμ.Οποτε λογικα αν παιξουν 4-2-3-1 θα πανε στον αξονα με Σινγραβεν και Βαν ντε Μπεκ.Απειρια ο ενας και ο αλλος δεν ξερει την θεση.Αρα αν τους παρουμε το κεντρο με τα τρεξιματα των Χαριση-Τσιμιροτ αλλα και την εξυπναδα του Σακχοβ αυξανουμε κατα πολυ τις πιθανοτητες μας για νικη.