21. Diego Biseswar

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: 21. Diego Biseswar

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Sera4 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε: παταει καπως περιεργα
ε αμα βγαλει και αυτος προβλημα με τους πατους θα το κοψω το αθλημα :lol:
Παντως εχει βγαλει (transfm) 4 τραυματισμους απο το 11 μεχρι το 13.Ο πρωτος ηταν κοιλιακοι ...ο τελ. αγνωστο αλλα κρατησε κοντα 2 μηνες. :?
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

rainmaker έγραψε:Μπρε μακαρι να ναι χοντρος μπας και κλεισει την ΤΡΥΠΑΡΑ που εχουμε τοσο καιρο εξω απ τθς αντιπαλες περιοχες.
Αρκει να βγαζει ΚΑΘΕΤΕΣ και να τριπλαρει τα τσεκουρια της ελληνικης επαρχιας.

Αυτα αν κανει επιασε τη βαση.

Απο εκει και περα για οσους αντιδρουν ατα σχολια εχω να τονισω οτι κι εγω εχω ενα φοβο για τον παικτη γιατι φαινεται απ τα σχολια ορισμενων αρδ οτι για την ωρα δεν.. τραβαει.

Κι αυτα τα σχολια δεν βγαινουν τυχαια συνηθως για τετοιες πριπτωσεις.

Κυριως φοβαμαι τη διαθεση του να προσφερει στο συνολο.

Ολα αυτα βεβαια χωρις να εχει παιξει ΚΑΘΟΛΟΥ ως τωρα.

Μακαρι να παιξει μπαλα.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Να υπενθυμίσω και τα εξής:

1) Άντρας χωρίς κοιλιά,
- Σπίτι χωρίς μπαλκόνι
- Κήπος χωρίς λουλούδια
- Φαί δίχως αλάτι
- ΠΑΟΚμανια φορουμ χωρις γκρινια

2) Κάτω από τους μεγάλους βράχους κρύβονται τα μεγαλα φίδια

3) Τα ακριβά εργαλεία τα βάζουμε κάτω από υπόστεγα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

KOSTAS54 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Καλα για την αθλητικότητα του είπανε τα παιδια δεν τον έβγαλε κανεις αμπαλο νομιζω
από johnys999 » Δευτ Αύγ 08, 2016 12:35 pm

Παίδες δεν μας νοιάζει τι κάνει η Γιουβέντους με τον Ιγκουαίν, και να μην της βγει δεν θα φτωχύνει κι ανα πάσα στιγμή μπορεί να πάρει άλλον και να τη βρει την άκρη. Τον Μπίσεσβαρ πάντως στο δεκάλεπτο που έπαιξε με τον άγιαξ τον βλέπει ο Μαντούρο και γελάει και είναι πολύ κομβική η θέση του για να μην ανησυχούμε. Υποτίθεται ότι γυμνάζεται με την ομάδα σχεδόν ενάμιση μήνα. Ελπίζω να μην είναι όσο χάλια φάνηκε.
:lol: :lol: :lol: :lol:
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

zissos έγραψε:Αν και οφ τόπικ, για εμένα η ομάδα χρειάζεται φορ που θα φοβούνται να τον πλησιάσουν οι αμυντικοί, να έχει γωνίες παντού και να του διεκδικούν κεφαλιά μόνο αμυντικοί τύπου Σταμ και Πάλιστερ
:shock: παλιστερ;;;; ο γκαρι ο παλιστερ;; μην σκας ...δεν υπαρχει τετοιος στην Ελλαδα!!!!
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Sick Bastard έγραψε:
zissos έγραψε:Ωστόσο χτες έπαιξε ο Ιγκουαιν το πρώτο του φιλικό με την Γιουβέντους. 3 φορές σαν τον Μπίσεσβαρ είναι. Και δώσαν και 95 εκ !!!
True story
Εικόνα
Στα 34 χρόνια μου, που η δουλειά μου είναι να πίνω και να ξενυχτάω, έχω μικρότερη μπάκα.

Καλοφάγωτα, Γκονσάλο.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

δεν ειναι γκρινια,σε καμια των περιπτωσεων,αγωνια ειναι

επαγγελματιας παιχτης ειναι με υψηλο μισθο ,ηρθε ως κατι σπεσιαλ και στα κρισιμα ματς του αγιαξ ζητημα να τον ειδαμε 15 λεπτα.
εντωμεταξυ θυμιζω διακοσια αρθρα που γραφανε πως μπορει να παιξει και πλαγια! πως εχει την ταχυτητα! :shock:
πραγμα που δεν φαινεται μεχρι τωρα
αλλα ειδομεν ας μην βιαζομαστε και εμεις στην κριση μας

για την ωρα βεβαια οι ενδειξεις δεν ειναι ενθαρρυντικες
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Για το τεχνικό κομμάτι τον πήραμε οχι για τα αθλητικό τοςο οποτε ακομα ειναι νωρις
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

υπαρχει η πολυτελεια το 2016 σε κρισιμους αγωνες να βαζεις παιχτη που δεν ειναι αθλητικος για ολοκληρο 90λεπτο;
οπως ειδαμε και με αγιαξ οχι
πως διαχωριζονται αυτα τα δυο;

ελπιζω να αποκτησει φυσικη κατασταση γρηγορα και να ενταχθει στην ομαδα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ελ πρωταθλημα ο βουκιτς μας έπαιρνε τα παιχνίδια με ποιοτικά λεπτά .. Αλλη κλάση βεβαια αλλα κ αλλη ηλικια οποτε θα δουμε
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δεν εχουμε τουντορ. Ιβιτς εχουμε ο οποιος στην διαχειριση δειχνει οτι ξερει τι κανει. Ο χαζεμενος κροατης για σπασιμο εβαλε μπερμπατοφ 2 ματς σερι σε 3 μερες ενω σε ολη τη σεζον του εδινε 15λεπτα...
Υπομονη θελει
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ale έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:
zissos έγραψε:Ωστόσο χτες έπαιξε ο Ιγκουαιν το πρώτο του φιλικό με την Γιουβέντους. 3 φορές σαν τον Μπίσεσβαρ είναι. Και δώσαν και 95 εκ !!!
True story
Εικόνα
Στα 34 χρόνια μου, που η δουλειά μου είναι να πίνω και να ξενυχτάω, έχω μικρότερη μπάκα.

Καλοφάγωτα, Γκονσάλο.
Ρε ο πουστης έκανε την καλύτερη χρόνια της ζωής τους, πήγε κόπα Αμέρικα που φτάσανε μέχρι τον τελικό και τώρα είναι έτσι; Ποτε πρόλαβε ρε; Τι σκατά έφαγε 20 μέρες κι έγινε έτσι;
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Πάντα έτσι ήταν σαν σουλουπι πάντως
black death

Δημοσίευση από black death »

Μάλλον κάποιον εξοπλισμό φοράει από μέσα. Κάτι τέτοιες φωτογραφίες είχαν βγάλει κι όταν είχε πάει ο Σουάρεζ Μπάρτσα πάντως...
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Μην αρχισουμε τωρα μ αυτον, αφησαμε τον Κλαους και πιανουμε τον Μπισεσβαρ;;; Αλλο και τουτο... Ειπαμε, τεχνικη ζηταμε απ αυτον και οχι μαξιμουμ αθλητικα προσοντα, στο 10 παιζει το παιδι!!! Οχι οτι δεν πρεπει να σκιστει να χασει κι αλλα κιλα, αλλα ηρθε πολυ πιο βαρυς απ οτι ειναι τωρα!!! Ας γυρισουμε στην πρωτη σελιδα να δουμε τα καλωσορισματα, τοτε δεν βλεπαμε οτι ειναι χοντρουλης;;; Οι πιο πολλοι -κι εγω μαζι- ειχαμε φαγωθει για "χοντροκωλη" δεκαρι, οριστε λοιπον τον αποκτησαμε!!! Υπομονη!!! Θα μου πεις ΠΑΟΚτσηδες και υπομονη... Το αλλο με τον Τοτό το ξερετε;;; :D :D : :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”