Το καλύτερο και το χρησιμοποιούν πολύ επαγγελμετίες είναι το Sony Vegas. Το μόνο κακό είναι πως είναι εμπορικό και για κάποιους (και για μένα) ότι διατίθεται μόνο για Windows...ContrerasPablo έγραψε:λοιπον θελω βοηθεια ξερετε καποιο καλο προγραμμα για να φτιαχνω βιντεο?
***γκικα με για το λαπτοπ
Pc support
- paok4kyriakos
Re: Pc support
- ContrerasPablo
εχω προσπαθησει να το κατεβασω αλλα μαλλον θελει να κανεις λογαριασμο στην σονυ,υπαρχει τροπος να το κανω χωρις να κανω λογαριασμο,εστω μια κατοτερη εκδοση?παντως ευχαριστω για την πληροφορια
- paok4kyriakos
Ναι είναι εμπορικό προιόν και πρέπει να πληρώσεις όπως είπα....
Υ.Γ. Αμα δεν θες να πληρώσεις έχεις pm...
Υ.Γ. Αμα δεν θες να πληρώσεις έχεις pm...

- Isaak the Greek
Το ελυσα το προβλημα........(νομιζω)CCCP έγραψε:Tha eprepe na ta di kanonika ta torrents. Prepi na exoune to idio onoma kai na ine eki pou kitai to application.
Otan meteferes ta files pou ixes katevasi ta evales apla apo to folder pou htan prin se ena kainourgio? Ean auta pou katevazes htane folders kai oxi apla files kai pirakses ta folders (renamed or rearranged or whatever) de tha ta di.
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Ενω ειχα βαλει το path στα preferences δεν επιασα ενα-ενα τα τορρεντς για να δωσω την καινουργια τοποθεσια.Με το που το εκανα εστρωσε.Anyway...thanks για τη βοηθεια.
Τωρα μενει να δω εαν καποιο καινουργιο τορρεντ που θα κατεβασω , παει κατευθειαν στον καινουργιο φακελο.
Παίδες έχω ένα πρόβλημα εδώ και μια εβδομάδα περίπου. Το pc μου κολλάει. Εκεί που δουλέυω κανονικά ξαφνικά κολλάει και δεν κάνει τίποτα, δεν δουλέυει το πληκτρολόγιο, δεν κινείται το ποντίκι, τίποτα. Επίσης κάποιες φορές δεν ανοίγει. Ενω δηλαδή δείχνει να ξεκινάει και δουλέυει ο επεξεργαστής, δεν ανοίγει.
Υποψιάζεστε κάτι? Μητρική ίσως?
Υποψιάζεστε κάτι? Μητρική ίσως?
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
μπορει να ανεβαζει θερμοκρασιες τσεκαρε τα ανεμισταρακια σου η φυσα τα με κατι.... μπορει να τα εχει φαει η σκονη!!!
υπαρχει κ το ενδεχομενο ιου...
υπαρχει κ το ενδεχομενο ιου...
γεια σας παιδιά, αν και παλαιός στα χρονια (γενιά pac man, για να καταλάβετε) είμαι εντελώς ψαρακλας στα κομπιουτερίστικα (κάπου εκεί στο tetris ξέμεινα!).
Ερώτηση: έχει πέσει στα χερια μου ένα pc, που για να ανοίξει κάποιος το microsoft office χρειάζεται κωδικό (ήταν μια δοκιμαστική έκδοση δωρεάν για τρεις μήνες, αλλα για να συνεχίσω πρέπει να αγοράσω το πακέτο). Γνωρίζει κανεις κάποιο τρόπο για να βρω έναν κωδικό?
Δεχόμεθα και pm (λόγω της "λεπτότητας" του ζητήματος!)
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Ερώτηση: έχει πέσει στα χερια μου ένα pc, που για να ανοίξει κάποιος το microsoft office χρειάζεται κωδικό (ήταν μια δοκιμαστική έκδοση δωρεάν για τρεις μήνες, αλλα για να συνεχίσω πρέπει να αγοράσω το πακέτο). Γνωρίζει κανεις κάποιο τρόπο για να βρω έναν κωδικό?
Δεχόμεθα και pm (λόγω της "λεπτότητας" του ζητήματος!)
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Αδερφια εχω προβλημα!Τι προβλημα υπαρχει εαν ανοιγω το pc και ενω με βγαζει στην επιφανεια μετα απο μερικα seconds κολλαει και δεν ξεκολλαει με τπτ??ουτε alt-ctrl-del?μονο restart απ'το κουμπι μπορω να κανω!
Τα φωτα σας παρακαλω..
Τα φωτα σας παρακαλω..
gash04 νομιζω οτι το προβλημα λυθηκε(ελπιζω)!με την ιδια μνημη σε αλλη θεση..θα δω πως θα παει στην συνεχεια και θα ενημερωσω!thanks παντως για την βοηθεια!και για να μην ξεχνιομαστε
ΠΑΟΚ μαμα την μικρη την ολλανδεζα την ροξανα(?)..

ΠΑΟΚ μαμα την μικρη την ολλανδεζα την ροξανα(?)..

- paok4kyriakos