Βάζελος-Π.Α.Ο.Κ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Βάζελος-Π.Α.Ο.Κ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
μπορει για αυτο ο δικος μου να μου ειπε καμια περιπτωση. 
- desperando
- Επικοινωνία:
δεν υπαρχει διαιτητης που παιζει σημερα και οχι πριν 10 χρονια ο οποιος θα ελεγε οτι η συγκεκριμενη φαση δεν ειναι οφ σαιντ και ειναι παθητικο....κανενας
ρε μπας και ειναι διαιτητης σε κανα χαντμπολ που ειστε και καλλοι εσεις εκει?
υγ τωρα που ξαναβλεπω το ματς βλεπω οτι ο μπεργκ επρεπε να εχει ειδη αποβληθει απο το 6 λεπτο
πρωτη κιτρινη που δεν παιρνει στο 1΄γιατι χρεισιμοποιει σκοπημα το χερι για να φερει μπροστα την μπαλα
και δευτερη κιτρινη στο6΄για τακλιν απο πισω
δεν μπορω γιατι η παε πεταει αετο?
μηπως ο κυρ κυρ δεν θελει να παει κοντρα στην αγαπημενη του ομαδα?
δεν εχω ακομα καταλαβει γιατι μονο με τον γαυρο επαναστατουμε
ρε μπας και ειναι διαιτητης σε κανα χαντμπολ που ειστε και καλλοι εσεις εκει?
υγ τωρα που ξαναβλεπω το ματς βλεπω οτι ο μπεργκ επρεπε να εχει ειδη αποβληθει απο το 6 λεπτο
πρωτη κιτρινη που δεν παιρνει στο 1΄γιατι χρεισιμοποιει σκοπημα το χερι για να φερει μπροστα την μπαλα
και δευτερη κιτρινη στο6΄για τακλιν απο πισω
επι λεξη μου ειπε ότι απο τη στιγμή που δεν τον βλέπεις να συμμετέχει στη φάση δεν το σφυρας.
ίσως είναι σε αυτό που είπε ο Γιαννενα παραπάνω. ο καθένας όπως κρίνει.
παιζει, ειναι αλλοι διαιτητες που σου λενε την εδιωξε ο μπροστινος οποτε η φαση τελειωσε, ειναι και αλλοι που σου λενε οτι αφου εισαι οφσαιντ δεν εχεις καμια δουλεια να μαρκαρεις και να εμποδιζεις αντιπαλο.βασικα ο δικος σου επρεπε να σου πει 'εγω δε θα το εδινα', περιπτωση οφσαιντ υπαρχει, το θεμα ειναι αν το κατακυρωνεις ή οχι.για μενα ειναι δυσκολη φαση, το μαρκαρισμα ειναι στο 'τελος' της σεντρας, πραγματικα δεν ξερω τι θα εκανα.με το γραμμα του νομου ειναι, λιγες φορες σφυριζονται τετοιες φασεις, τις πιο πολλες απο αυτες στο champions league που ακολουθουν συχνοτερα το γραμμα του νομου.πολυ υποκειμενικη φαση, σιγουρα αμα ηθελε να μας 'καθαρισει' θα το εδινε , θα βλεπαμε το ριπλει και δε θα του ελεγε και κανεις τιποτα (αν προλαβαινε να σφυριξει πριν το γκολ, γιατι μετα θα τα ακουγεK_geo έγραψε:μπορει για αυτο ο δικος μου να μου ειπε καμια περιπτωση.
Ομορφιές.desperando έγραψε:...
- desperando
- Επικοινωνία:
Άστο, τό 'χασες κι εσύ το πόιντ. Κι εσύ και ο Σέρα.simba έγραψε:Στεφανε, αυτο αναφεροταν λανθασμενα τα τελευταια 2-3 χρονια, και κυριως λογω του νεοπλουτισμου που μας ειχε πιασει.. Πολυ wild και ατοποι οι συμψηφισμοι που κανετε μερικοι για να αποδειξετε κατι.Sera4 έγραψε:1. κανενα ποιντ δε χανω στεφανε...λεω δεν με νοιαζει αν ο βαζελος παει απο το κακο στο χειροτερο οσο εμεις τον μιμουμαστε...η μπαλα ειναι στο δικο μας γηπεδο ο ΠΑΟΚ κραταει αυτη τη στιγμη τα ηνια οικονομικα...το θεμα ειναι να την κλωτσησουμε επιτελους στην αντιπαλη εστια και οχι να βαζουμε αυτογκολ και πασουλες μεχρι το κεντροstephanos έγραψε: 2. Παίζαμε με τον «χειρότερο βάζελο των τελευταίων Χ χρόνων», ατάκα που συνοδεύει τις μεταξύ μας αναμετρήσεις τα τελευταία επτά-οκτώ χρόνια! Το οποίο με βάση την απλή λογική σημαίνει ότι «ο βάζελος πάει από το κακό στο χειρότερο». Πόσες φορές έχουμε ακούσει/διαβάσει την τελευταία φράση; Ναι, ακριβώς. Καμία.
και λογικο ειναι καθως ο βαζελος μετα και τη φουσκα πατερα εχει πεσει παρα πολυ σε οικονομικο επιπεδο καταρχην...το γιατι εμεις δεν μπορουμε να εκμεταλλευτουμε τα τελευταια 4 χρονια οικονομικης υγειας τη συνεχομενη πτωση του βαζελου ειναι κατι που θα επρεπε να μας βαζει σε σκεψεις...τα πραγματα προς το παρον δειχνουν να ακολουθουμε και εμεις την πτωση του βαζελου χωρις ομως να εχουμε τις δικαιολογιες του...
Αυτό που έγραψες, το έχω διαβάσει ίσαμε 100 φορές μέχρι τώρα.
Χάνεις όμως το πόιντ. Το καινούριο στοιχείο στην κουβέντα. Επιλογή σου.![]()
Αυτο ομως δεν αναιρει το γεγονος οτι ο φετινος και χθεσινος βαζελος ηταν ο χειροτερος (οχι μονο βασει εμφανισεων αλλα δεδομενων) της τριετιας και γενικα εξαιρετικα μετρια ομαδα..
Δεν πειράζει, όποιος κατάλαβε καλώς, όπως δεν θέλει πάλι καλώς.
Η αλήθεια είναι ότι και η φενερ όταν την αποκλεισαμε ήταν η χειρότερη εκεινων των χρόνων. ....το λέω για να δείξω ότι αυτή η ατάκα είναι αστεία απλά για να μειώσει κάποιος το οποιοδήποτε καλό αποτέλεσμα φέρνεις ο βαζελος είναι βαζελος σε ότι κατάσταση και αν είναι και φενερ φενερ ......
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
θα κάνω μια παρατήρηση μήπως και βοηθήσω τη κουβέντα .stephanos έγραψε: Άστο, τό 'χασες κι εσύ το πόιντ. Κι εσύ και ο Σέρα.
Δεν πειράζει, όποιος κατάλαβε καλώς, όπως δεν θέλει πάλι καλώς.
Όταν ο ΠΑΟΚ έριξε 6 στο γαύρο στις Σέρρες, βγήκε ποτέ κανείς να σχολιάσει σε τι κατάσταση ήταν ο γαύρος; Αποτέλεσε ποτέ άλλοθι η βαθμολογική θέση του αντιπάλου; Στις μεγάλες ομάδες ( ιδίως στην έδρα τους ) είναι αστείο να λες "ο χειρότερος βάζελος της 3ετίας". Και επι Σάντος όταν νικήσαμε 2 φορές στο Φάληρο , ήταν ο χειρότερος γαύρος της 20ετίας στο μεταίχμιο μεταξύ κροκους και βουβαλιού. Κι εμείς αντίστοιχα στο καλύτερο φεγγάρι της 20ετιας. Κι όμως νικήσαμε "μόνο" 1-0, γιατί άραγε...
Κάπου μπάζει το σκεπτικό να κρίνουμε σε τέτοιο επίπεδο ομάδων το αποτέλεσμα με βάση το φεγγάρι στο οποίο θεωρητικά βρίσκεται ο αντίπαλος. Οι μόνοι που το κάνουν είναι αρδ για ίντριγκα και για να μειώσουν κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα ομάδας. ( έλα μωρέ τώρα , η Άρσεναλ όταν έχασε την απέκλεισες ούτε καν τσουλου δεν έπαιζε ). Ψέμματα λέω , εκτός από αρδ μπορεί να χρησιμοποιεί τέτοιες ατάκες και κάποιος που θέλει με το στανιό να ψηλώσει απότομα στο ποδοσφαιρικό χάρτη. Έχω πλέον χρήμα , ο βάζελος είναι στα κάτω του , άρα έπρεπε να τον έχω καβαλήσει και να μη θεωρώ επιτυχία την ισοπαλία μέσα εκεί. Αυτός που σκέφτεται έτσι ας ρωτήσει και όσους έχουν απομείνει απο τη χρυσή ομαδα του 70 , αν ακόμα και στο καλύτερο φεγγάρι της ήταν ποτέ φαβορί μέσα εκεί.
Τελοσπαντων συμφωνώ με Στέφανο ότι το point είναι πολύ απλό για να το παραβλέψεις
- abc_o_ karpouzas
ρε despe......desperando έγραψε:........
...........
συμμάζεψε την σκεψη σου
δηλ. τι να κανει η παε
που εαν κανει κατι εσυ ο ιδιος θα βγεις και θα πεις......για παντελονια dna και δεν γουσταρω τετοια.....
και απο που προκυπτει οτι ο κυρ κυρ ειναι βαζελος
εκτος εαν πιστευεις στις ανακοινωσεις
Ναι θέλω.desperando έγραψε:θες να πεις κατι?
Γράφεις ασύστολα ψέμματα λέγοντας ότι μόνο με το γαύρο επαναστατούμε.
Δε περίμενα ότι θα διάβαζα σε δικό μας οπαδικό φόρουμ την αισχρή προπαγάνδα που κάνουν οι κάτω σχετικά με ποιούς επαναστατούμε και με ποιούς τα έχουμε καλά.
- ΑποστόληςΑ
Καλά, αυτό το: "ο χειρότερος βάζελος της 3ετίας" είναι όλα τα λεφτά! Ο αντίπαλος είναι 10 αγωνιστικούς βαθμούς πάνω από εμάς (και έχει και ένα μηδενισμό), πέρασε με 3-0 από μια έδρα που εμείς τρώμε τρίμπαλα και μάλιστα με παίκτη λιγότερο επί 55 (!) λεπτά και ωστόσο είναι ο χειρότερος της 3ετίας.
Φαντάζομαι ότι τα προηγούμενα χρόνια θα έχει σαρώσει τους τίτλους και θα έχει φτάσει στους 8 της Ευρώπης.
Φαντάζομαι ότι τα προηγούμενα χρόνια θα έχει σαρώσει τους τίτλους και θα έχει φτάσει στους 8 της Ευρώπης.
- Sick Bastard
Ε και ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε αρνητικό ρεκόρ φέτος με αυτό το μη-νικηφόρο σερί
και πέρυσι έφαγε τόσες τριάρες και τεσσάρες όσες δεν είχε φάει απ τη δεκαετία του 60.
και πέρυσι έφαγε τόσες τριάρες και τεσσάρες όσες δεν είχε φάει απ τη δεκαετία του 60.
-
Asimos
Ακουγοντας χαμουτζοραδιοφωνο 101,8 για το μπασκετ δεν ειπανε για νικη του βαζελου στην Πυλαία με ΠΑΟΚ απο τα lidl, ειπανε για νικη σε ντερμπι με διαστημικο μπάσκετ και μπλα μπλα μπλα...
Αυτο το σκεπτικο δεν ειναι ψαγμένο, βλακωδες ειναι γιατι στην τελικη ο βαζελος ηταν πληρης σε αντιθεση με μας που πηγαμε χωρις εξτρεμ και φορ.
Και μην ξεχνατε οτι το ΠΟΚ ποτε δεν μας χαρισε ουτε σουσαμι απο κουλουρι...
Παρτε μπρος ρε αδερφια... μην βαζετε αλλα αυτογκολ...
Αυτο το σκεπτικο δεν ειναι ψαγμένο, βλακωδες ειναι γιατι στην τελικη ο βαζελος ηταν πληρης σε αντιθεση με μας που πηγαμε χωρις εξτρεμ και φορ.
Και μην ξεχνατε οτι το ΠΟΚ ποτε δεν μας χαρισε ουτε σουσαμι απο κουλουρι...
Παρτε μπρος ρε αδερφια... μην βαζετε αλλα αυτογκολ...
Οπως κ νάχει , θετικό αποτέλεσμα το Χ , ειδικά αν σκεφτείς το πως ήρθε κ κάτι άλλα αποτελέσματα πούχουμε φέρει φέτος.