Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
stephanos

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από stephanos »

simba έγραψε:
stephanos έγραψε: Έπρεπε να βάλει Μπέρμπα κορυφή και Κλάους έξω. Οκταροδεκάρι Γκολάσα (εξτρέμ δεν το έχει), στις πτέρυγες Πέλκα και Μακ (δεν έχει και άλλους) και χαφ τα τρεχαντήρια Τσίμιροτ και Κάτσε. Καλό δεν φαίνεται;

Ε, έτσι παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. :mrgreen:

Ακόμη καλύτερο θα ήταν να ξεκινούσαμε έτσι, μπορεί να γλυτώναμε και τον Κλάους, αλλά εκ των υστέρων, όλοι μάγκες γινόμαστε.
Δηλαδη εγω που ελεγα αυτο το λογικο σχημα (με μονη διαφορα, τζιολη απο αρχη κ σαμπο στη θεση του οταν κουραστει) απο Δευτερα και οχι εκ των υστερων, ειμαι μαγκας? :mrgreen:
Οχι στεφανε, λογικη λεγεται κ σωστη διαχειριση των διαθεσιμων παικτων..
Το «μάγκας εκ των υστέρων» πήγαινε στο «θα γλυτώναμε και τον (τραυματισμό του) Κλάους».

Αποφασίστε (ΟΛΟΙ όμως) μία ενδεκάδα και ένα σχηματισμό κι εγώ θα σου γράψω σεντόνι για λογική και σωστή διαχείριση. Από τη στιγμή όμως που γράφουμε ο καθένας το κοντό και το μακρύ του, χωρίς να συμφωνούμε ούτε στην ενδεκάδα, ούτε στο σχηματισμό, ούτε στο ροτέισον, ούτε καν στη νοοτροπία, θα εμπιστεύομαι περισσότερο τη δική μου οπτική (και εσύ τη δική σου και πάει λέγοντας και κάπου εδώ θα γράψει ο Αποστόλης ότι όλοι έχουμε την άποψή μας κλπ :D ).
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

@ mapogo
Αδερφε, καταλαβαινω οτι μπορει να βγαζεις ενταση απο αντιδραση στα πολλα ειρωνικα σχολια, been there,
αλλα νταξ, μην το πας και στην απαξιωση, μεινε στην αυστηρη κριτικη ;)

@ stephanos
δεν το ειπα τοσο για τον τραυματισμο του κλαους, οσο για την ορθολογικη ενδεκαδα.
Τη διαφωνια για τη λογικη και τη σωστη διαχειριση παντως δεν καταλαβα,
αφου αφηνεις να εννοηθει οτι ειχες παρομοια οπτικη..

Εκτος και αν εισαι του δογματος «λογικη κ σωστη διαχειριση ειναι ΠΑΝΤΑ η 11αδα του προπονητη», επομενως μετεπειτα 0 κριτικη, γιατι «ο καθενας εχει την "κωλοτρυπιδα" του :mrgreen:»
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

ρε συ simba

Καμιά αντίδραση. Καμιά απαξίωση.

Θέλω να βγάλει τη σεζόν εδώ.

Ε μη θες να τον θεωρώ κ καλό προπονητή.

Δλδ κακός ποιός θάτανε ?
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αδερφε δε στη λεω, απλα ως παρατηρητης, νομιζω οτι 1-2 σχολια σου, ως απαντηση σε ειρωνιες π δεχτηκες, ηταν borderline απαξιωτικα. that's all, don't feed 'em...

Και εννοειται, κανεις δε σ'αναγκαζει (παρα τις προσπαθειες αρκετων) να τον θεωρησεις καλο προπονητη..
Εχει πολλα ψωμια ακομη για να θεωρηθει καλος, το ιδιο πιστευω κ εγω..
Απλα με οσα εχουν γινει αυτα τη χρονια, δε μπορω να βγαλω και το συμπερασμα οτι ειναι κακος.
Καλως εχοντων των πραγματων (1-2θεση στα P.O., παραμονη φρανκ, καλες μεταγραφες), περιμενω τον ερχομενο νοεμβρη για πιο ασφαλη συμπερασματα (σιγουρα ενα checkpoint θαναι και η ληξη των playoffs)..

Υπομονη θελει..
Ε, και στο μεσοδιαστημα, θα χαζολογουμε εδω περα λεγοντας ο καθενας τα δικα του :mrgreen:

Υ.Γ.
Παντως δε θα κακισω τον Φρανκ αν το καλοκαιρι θεωρησει πως προκειται για ρισκο και δεν υπαρχει πολυτελεια να περιμενει πχ ενα 6μηνο ακομα, και τελικα προτιμησει εναν εμπειρο προπονητη..
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Εμ ...
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Κ μπαι δε γουέι (που λένε)

Οταν με το 2ο καλύτερο ρόστερ είσαι τέταρτος ... κ ανήμπορος ... κ ξεψυχισμένος , για μένα τον άμπαλο , είσαι κακός προπονητής.

Α ναι... κ το χειρότερο.

Οταν θέλει τη μικτή κόσμου να κερδίσει την Καλλονή ... δε μου κάνει.

Τελεία !!!!!!!
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ε, σ'αυτο "Οταν με το 2ο καλύτερο ρόστερ είσαι τέταρτος, αρα κακος" εχω διαφωνησει αρκετες φορες, κυριως λογω των φετινων "ελαφρυντικων"-συνθηκων (κ σε συναρτηση με τους αντιπαλους) που εχω αναλυσει σε διαφορα σεντονια..
Αν εισαι τακτικος, θα εχεις πετυχει κανενα ;)

Καλο βραδυ 8-)
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Θα κριθει στο τελος της χρονιας. Στα 90 χρονια του συλλογου δεν νομιζω να υπηρχε προπονητης που να απαξιωσει αξιες παικτων Κατσε Μπερμπατωφ και να παραμεινει. Αυτο το λες και προοδο για την νοοτροπια μας αρκει να μας βγει σε καλο
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

Με μισή ομάδα πήρε την πρόκριση ΑΝΕΤΑ .....τώρα όλα τα άλλα είναι σάλτσες ....
υ.γ : Κόψτε το ραδιόφωνο .....
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

desperando έγραψε:
zarathustra79 έγραψε:Χαχαχα, danirifle +3961 από εμένα :) :) :)

Το πιο κουφό το άκουσα στο ράδιο καθώς γύριζα σπίτι με το 'δημοσιογράφο' να κάνει επιθετική κριτική στον τούντορ μεταξύ άλλων γιατί έβαλε τον πέλκα στα πλάγια γιατί δε μπορούσε καθόλου... Μόνο που δε μας είπε ποια άλλη εναλλακτική υπήρχε διαθέσιμη για τη θέση αυτή!!!!!!
δηλαδη να σε ρωτησω...εσυ που κοροιδευεις και ειρωνευεσαι
θεωρεις σωστο να εχεις μεσα στην 11αδα δυο φορ και να παιζει κορυφη ο μακ,ο κλαους δεξι εξτρεμ και ομπερμπα κατι σαν 10αρι οπου βοηθουσε στα ακρα?
αν ναι τοτε παω πασο
Εγώ απλά πηγαίνω στο γήπεδο για να χειροκροτήσω την ομάδα μου και στα καλά της και στα κακά της. Θα χειροκροτήσω έναν παίκτη ακόμη κι όταν κάνει λάθος πάσα για να τον εμψυχώσω. Επίσης θεωρώ οτι όσο κι αν αγαπώ την ομάδα, αυτοί που ασχολούνται επαγγελματικά με το αντικείμενο έχουν καλύτερες και περισσοτερες γνώσεις από εμένα και το οτι δε βγαίνουν όλα μέσα στο γήπεδο, δε συμβαίνει γιατί ο προπονητής είναι επικίνδυνος και άσχετος. Δηλαδή είμαστε εμείς σχετικοί και δεν είναι κατά σειρά επί τέσσερα χρόνια οι δώνης, στέφενς, αναστασιάδης και τώρα ο τούντορ... Επίσης ως άνθρωπος που δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου διαπραγμάτευση για την ολοκλήρωση ενός ποδοσφαιριστή, πιστεύω οτι δε μπορώ να κρίνω τον τεχνικό διαυθυντη της ομάδας, Πολυ περισσοτερο οταν θεωρειται ενας απο τους καλυτερους που υπαρχουν παγκοσμιως. Ο ενας μας μυριζε, ο αλλος ηταν βαλτος για να καταστρεψει την ομαδα απο μεσα, ο τριτος ηταν κολλητος του κολλητου...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Διαφορά αντίληψης
Zara x4, όταν νιώθουμε οπαδοί... Γιατί σταματήσαμε να νιώθουμε

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειπαμε ο κοσμος φταιει για ολα...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Και οι ΑΡΔ.
Που χειραγωγούν τον κόσμο που φταίει για όλα.

simba έγραψε:Ε, σ'αυτο "Οταν με το 2ο καλύτερο ρόστερ είσαι τέταρτος, αρα κακος" εχω διαφωνησει αρκετες φορες, κυριως λογω των φετινων "ελαφρυντικων"-συνθηκων (κ σε συναρτηση με τους αντιπαλους) που εχω αναλυσει σε διαφορα σεντονια..
Αν εισαι τακτικος, θα εχεις πετυχει κανενα ;)

Καλο βραδυ 8-)
Στον βάζελο που απέτυχε και βγαίνε και λένε οι παίχτες του ότι τελείωσε η χρονιά για φέτος,
αν δεις, η γραμμή είναι ότι σαν πολλά ελαφρυντικά είχαν μαζευτεί και δικαιολογούσαν τα πάντα και μικραίνουν το σύλλογο. Αυτοί τα λένε όχι εγώ.

Θέλω να πω, δεν είναι για να τα βάζουμε όλα κάτω από ένα χαλάκι δικαιολογιών για να προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε συνεχώς τα κουλά που γίνονται. Υπάρχουν ακόμα και φαίνονται άλυτα κάποια σοβαρότατα προβλήματα στην ομάδα που πρέπει να βρεθούν λύσεις κι άμεσα.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

zarathustra79 έγραψε:
desperando έγραψε:
zarathustra79 έγραψε:Χαχαχα, danirifle +3961 από εμένα :) :) :)

Το πιο κουφό το άκουσα στο ράδιο καθώς γύριζα σπίτι με το 'δημοσιογράφο' να κάνει επιθετική κριτική στον τούντορ μεταξύ άλλων γιατί έβαλε τον πέλκα στα πλάγια γιατί δε μπορούσε καθόλου... Μόνο που δε μας είπε ποια άλλη εναλλακτική υπήρχε διαθέσιμη για τη θέση αυτή!!!!!!
δηλαδη να σε ρωτησω...εσυ που κοροιδευεις και ειρωνευεσαι
θεωρεις σωστο να εχεις μεσα στην 11αδα δυο φορ και να παιζει κορυφη ο μακ,ο κλαους δεξι εξτρεμ και ομπερμπα κατι σαν 10αρι οπου βοηθουσε στα ακρα?
αν ναι τοτε παω πασο
Εγώ απλά πηγαίνω στο γήπεδο για να χειροκροτήσω την ομάδα μου και στα καλά της και στα κακά της. Θα χειροκροτήσω έναν παίκτη ακόμη κι όταν κάνει λάθος πάσα για να τον εμψυχώσω. Επίσης θεωρώ οτι όσο κι αν αγαπώ την ομάδα, αυτοί που ασχολούνται επαγγελματικά με το αντικείμενο έχουν καλύτερες και περισσοτερες γνώσεις από εμένα και το οτι δε βγαίνουν όλα μέσα στο γήπεδο, δε συμβαίνει γιατί ο προπονητής είναι επικίνδυνος και άσχετος. Δηλαδή είμαστε εμείς σχετικοί και δεν είναι κατά σειρά επί τέσσερα χρόνια οι δώνης, στέφενς, αναστασιάδης και τώρα ο τούντορ... Επίσης ως άνθρωπος που δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου διαπραγμάτευση για την ολοκλήρωση ενός ποδοσφαιριστή, πιστεύω οτι δε μπορώ να κρίνω τον τεχνικό διαυθυντη της ομάδας, Πολυ περισσοτερο οταν θεωρειται ενας απο τους καλυτερους που υπαρχουν παγκοσμιως. Ο ενας μας μυριζε, ο αλλος ηταν βαλτος για να καταστρεψει την ομαδα απο μεσα, ο τριτος ηταν κολλητος του κολλητου...
Χαλάς την συνταγή ρε Ζαρατούστρα. :lol:

(σωστός φίλε μου, μακάρι να ήμασταν όλοι έτσι)
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

zarathustra79 έγραψε: Το πιο κουφό το άκουσα στο ράδιο καθώς γύριζα σπίτι με το 'δημοσιογράφο' να κάνει επιθετική κριτική στον τούντορ μεταξύ άλλων γιατί έβαλε τον πέλκα στα πλάγια γιατί δε μπορούσε καθόλου... Μόνο που δε μας είπε ποια άλλη εναλλακτική υπήρχε διαθέσιμη για τη θέση αυτή!!!!!!

Εγώ απλά πηγαίνω στο γήπεδο για να χειροκροτήσω την ομάδα μου και στα καλά της και στα κακά της.
Είδος προς εξαφάνιση είσαι.
Χθες το βράδυ ακούω στο ράδιο έναν τύπο που το παίζει συνοπαδός αφενός μεν να κράζει μέχρι και την καθαρίστρια του γηπέδου επειδή δεν τραβάει η ομάδα,αφετέρου να βγάζει την αποκλειστική πληροφορία ότι ο άρνεσεν έκλεισε στην φενέρ .Σε ερώτηση του παραγωγού από που το ξέρει,απάντησε με το κλασσικό απαξιωτικό στυλ του εγώ τα ξέρω όλα και εσείς είστε πρόβατα λέγοντας ότι η συμφωνία είναι σίγουρη και έγινε με το στόμα!!!διανθίζοντας την αποκλειστική είδηση με θεωρίες συνωμοσίας,κυβερνητικούς και άλλα τέτοια.
Επείδή πήγε να μου φύγει το τιμόνι από τα νεύρα είπα μια να πάρω τηλέφωνο να ξεχέσω και αυτόν και τον παραγωγό που δεν τον έβαζε στην θέση του,αλλά μετά έκανα κάτι πιο έξυπνο.
Άλλαξα σταθμό. Ράδιο χρώμα και χαλάρωσε και ο εγκέφαλος.
Αυτό το είδος ανθεί φίλε.Οι παντογνώστες και οι στραβοστόμηδες.
Αυτοί που θα ξεσκίσουν τον κάθε προπονητή μας ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.
Και το κακό είναι ότι επειδή αγανακτώ από όλη αυτήν την κατάσταση που κουράζει,κάποιες φορές αποπαίρνω ανθρώπους που απλά ασκούν λογική και εμπεριστατωμένη κριτική απέναντι στον προπονητή,χωρίς κανέναν απολύτως δόλο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”