Το «μάγκας εκ των υστέρων» πήγαινε στο «θα γλυτώναμε και τον (τραυματισμό του) Κλάους».simba έγραψε:Δηλαδη εγω που ελεγα αυτο το λογικο σχημα (με μονη διαφορα, τζιολη απο αρχη κ σαμπο στη θεση του οταν κουραστει) απο Δευτερα και οχι εκ των υστερων, ειμαι μαγκας?stephanos έγραψε: Έπρεπε να βάλει Μπέρμπα κορυφή και Κλάους έξω. Οκταροδεκάρι Γκολάσα (εξτρέμ δεν το έχει), στις πτέρυγες Πέλκα και Μακ (δεν έχει και άλλους) και χαφ τα τρεχαντήρια Τσίμιροτ και Κάτσε. Καλό δεν φαίνεται;
Ε, έτσι παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο.
Ακόμη καλύτερο θα ήταν να ξεκινούσαμε έτσι, μπορεί να γλυτώναμε και τον Κλάους, αλλά εκ των υστέρων, όλοι μάγκες γινόμαστε.![]()
Οχι στεφανε, λογικη λεγεται κ σωστη διαχειριση των διαθεσιμων παικτων..
Αποφασίστε (ΟΛΟΙ όμως) μία ενδεκάδα και ένα σχηματισμό κι εγώ θα σου γράψω σεντόνι για λογική και σωστή διαχείριση. Από τη στιγμή όμως που γράφουμε ο καθένας το κοντό και το μακρύ του, χωρίς να συμφωνούμε ούτε στην ενδεκάδα, ούτε στο σχηματισμό, ούτε στο ροτέισον, ούτε καν στη νοοτροπία, θα εμπιστεύομαι περισσότερο τη δική μου οπτική (και εσύ τη δική σου και πάει λέγοντας και κάπου εδώ θα γράψει ο Αποστόλης ότι όλοι έχουμε την άποψή μας κλπ