Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Πιστευω αδικα χαλιομαστε. Στο τελος των μεταγραφων θα ξερουμε ακριβως αν πηγε περιπατο το πλανο του αρνεσεν που καταστρωθηκε το καλοκαιρι ή καπελωθηκε απαξιωθηκε, πειτε το οπως θελετε.

Εγω και μονο στο ακουσμα των καθηκοντων του Βεζυρτζη πιστευω πως ξεκινησε η διαδικασια φαγωματος του Αρνεσεν. Ομως θα περιμενω να το δω και μετα θα πω μετα βεβαιοτητας.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Η μέρα που θα γίνουμε Ροντεο πλησιάζει κολκας speaking αγιογραφια στον Νίκο και σπόντες για αρνεσεν τουντορ

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

MANIAKOS έγραψε:Αν ερθει θεωρώ οτι τον θελει και ο αρνεσεν που ειπε οτι ειναι υπεύθυνος

Ο Βεζυρτζής τι ρολο εχει δεν καταλαβα

Αν και λογικα τον παιρνουμε λογω λειψανδριας Μπακ και δεξια

Τεσπα καλώς να έλθει αν τον θέλουνε εγω το δεκάρι θα κρίνω
Ναι ρε ΜΑΝΙΑΚΕ, καλώς τονα κι ας άργησε που μου τον θυμάσαι και για γρήγορο και δυνατό παίχτη...Ένα κλαψογατί ήτανε ακόμα και στον π@υστόγαυρο όταν έπαιζε...Πόσο μάλλον μετά από 5 χρόνια και 10 μήνες πλήρους απραξίας...

Αι Βασίλη μου φέρε μου σε παρακαλώ δώρο ένα "δεν ισχύει του Γκαλίτσιου στον Π.Α.Ο.Κ." για να μην τρελαθώ από τόσο νέος...Κρίμας είμαι...αφού...
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

che4 έγραψε:
spyretto έγραψε:Αυτού που κάνει και τις υπόλοιπες μεταγραφές Ελλήνων στον ΠΑΟΚ και δεν είναι φυσικά ο ΖΒ.
Και προφανώς προορίζεται για στόπερ...τι δεν καταλαβαίνετε...

και ποιος ειναι ρε αδερφε

Χωρίς να έχω αποδείξεις υποψιαζομαι ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος, αυτός τον οποίο συμβουλεύεται ακόμα ο μεγαλομέτοχος.
Η λογική αυτό δείχνει, όταν τον Γκαλίτσιο - αλλά και άλλους που έχουν ακουστεί - ήθελαν να τον φέρουν εδώ και αρκετό καιρό.

Μπορεί και να πετύχει η μεταγραφή του σαν μπακάπ στόπερ, Αλλωστε άλλον "στόπερ" δεν βλέπω να φέρνουμε μέχρι τον Γενάρη και ο Κόστα δεν πρόκειται να ανανεώσει όπως και να χει.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ΘΖ ?
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Αυτό το fake ξεκατίνιασμα μεταξύ Άρνεσεν και Νικόλα Βεζυρτζή εκτός το ότι δεν ενδιαφέρει πασάρετε από τα τοπικά αρδοβλαχάκια με έναν τρόπο που προκαλεί αηδία.
Στα της επικαιρότητας ο Γκαλίτσιος θεωρώ ότι είναι καλή και trendy κίνηση στα επίπεδα της εμπορικότητας που κινείται αυτήν την στιγμή ο ΠΑΟΚ με τις ουρές έξω από την Τούμπα και τα τεράστια έσοδα από τις..1300 φανέλες Μπερμπάτοφ.
Προσωπικά θα ήθελα να δω τον Τούντορ να πήγαινε με το υπάρχον ρόστερ μέχρι τέλους μιας και θα με βοηθούσε περισσότερο να διαμορφώσω άποψη για τις προπονητικές του δυνατότητες οπότε προσωπικά προτιμώ να μην κινηθούμε καθόλου μεταγγραφικά. Άλλωστε κούλα και βάζελος θα κινηθούν σε ρηχά νερά και θα παραμείνουν σε χαμηλότερα από εμας επίπεδα μπάτζετ οπότε αν γίνει καμμία στραβή στο τέλος δεν κινδυνεύω να ακούσω από τον Κροάτη και το επιτελείο του την ιδια επιχειρηματολογία που χρησιμοποίησαν για τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Europa.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Έχω λαλήσει με αυτή την ομάδα ρε αδέρφια...ειλικρινα ειναι να λες ότι ποτε δεν θα κάνουμε κάτι! Γαμω την καταδίκη μου δλδ!

ΥΓ και πάλι μια ζωή εκεί στην γωνιά μου στην 4α να τρώω τα σωθικά μου! Ετσι ειναι οι ανίατες αρρώστιες!φφφφ θα σκάσω...

Sent from my mind using boobs power
goldpiscis78

Δημοσίευση από goldpiscis78 »

Aυτά που συμβαίνουν δεν έχουν, σε τέτοιο βαθμό λογική, που εγώ προσωπικά τα χαρακτηρίζω ως ύποπτα. Δεν είμαι απο Θεσσαλονίκη και δεν γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα. Ο Σαββίδης είτε εμπαίζεται συστηματικά απο κάποιους, είτε δεν θέλει να κάνει αυτά που πρέπει για την ομάδα. Επειδή το δεύτερο δεν μου στέκει βάσει λογικής και αρνούμαι να το πιστέψω, εστιάζω στο πρώτο και απευθύνομαι σε όποιον έχει πρόσβαση σε πρόσωπα και πράγματα. Είμαι απο Αίγιο και αγαπώ τον ΠΑΟΚ, ούτε λόγω εντοπιότητας, ούτε λόγω οικογένειας, αλλά απο επιλογή. Είμαστε αρκετοί σε μέρη της Ελλάδας που δε φαντάζεστε. Παρατηρώντας μερικές φορές απο μακριά, βλέπεις τα πράγματα καλύτερα. Αυτα τα υποκέιμενα που είμαι σίγουρος οτι κάποιοι απο σας θα τα ξέρετε πρέπει να βρεθεί τρόπος να τους τελειώσετε. Κάποιους αλήτες ΑΡΔ, πρέπει να τους απομονώσετε. Δεν γίνεται πουλημένα στρεβλά άτομα όπως ο Κόλκας να κυκλοφορούν αεράτοι στα πέριξ της Τούμπας. Κύριοι ο ΠΑΟΚ, να με συγχωρείτε κιόλας, δεν αφορά μόνο τη Θεσσαλονίκη, αφορά τα άτομα που τον αγαπούν περά απο κάθε λογική σε όλα τα σημεία της Ελλάδας αλλά και του πλανήτη. Ως πότε να κάνουμε υπομονή, για να ξεβρωμίσει η ομάδα απο τα άθλια υποκείμενα που χρόνια τώρα εξακολουθούν να την λυμαίνονται, φροντίζοντας με νύχια και με δόντια, να μην μεγαλώσει ο σύλλογος παραπάνω απο όσο ορίζει η σφαίρα του ελέγχου τους.
Κι αν όντως παραλογίζομαι και συνομοσιολογώ, τότε τι σκατά συμβαίνει πάλι στην ομάδα?
slowcrow

Δημοσίευση από slowcrow »

ρε παιδια ηρεμια, κουτσα στραβα στα play off θα μπουμε, το βαζελο τον νικησαμε ευκολα στην τουμπα, το ιδιο και την αεκ, δεν πιστευω ο αστερας να εχει καμια διαφορετικη τυχη, ετσι μονο τρεις νικες να κανουμε μεσα στην τουμπα στα play off, και τρεις ισοπαλιες βγαινουμε πρωτοι ανετα. Ολη η χρονια σε 6 αγωνες παιζεται.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αυτή είναι νοοτροπία ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ στήριξη στην ομάδα ΠΑΝΤΑ εκεί και κριτική καλή η κακή μετά τον αγώνα

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Παντως απο το αρθρακι που αναρτηθηκε παραπανω, περισσοτερο συμπεραινω οτι ειναι προταση του Λεκο παρα του Βεζυρτζη.. Κι εγω δεν θα γουσταρα καθολου να αναμιχθει ο Βεζυρτζης στα μεταγραφικα αλλα ας μην του χρεωνουμε τα παντα εκ των προτερων
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Και καπως ετσι αρχίζει η βαβελ που ζησαμε πριν καποια χρονια...
Ποιος εφερε ποιον,ποιος ακυρωσε τι, ποσο παρεμβατικος ειναι ο ρολος του ΝΒ, εχει ενεργο ρολο ο ΘΖ, παραγκωνιζεται ο ΦΑ κλπ..

Γεια σου ρε Ιβαν με τα γαμω-ντεζαβου που μας υποβαλλεις..

Παντως θελω να πιστευω πως το θεμα εχει ως εξής...

Ο λεκο τον προτεινε, τον φερανε με ιγκορ για να δοκιμαστει και δουνε σε τι κατασταση ειναι..
Και επειδη ελειπε ο φρανκ, θελω να πιστεψω το παρακάτω και οτι η μεταγραφή θα χαλασει με την ελευση του ή τουλαχιστον θα υπογραψει μονο μεχρι το τελος καλοκαιριου..
Η έλευση του Φρανκ Άρνεσεν αύριο, αναμένεται να φέρει εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα και να οριστικοποιήσει αν η προφορική συμφωνία θα γίνει και έγγραφη ή αν το όλο θέμα θα «χαλάσει»
Θα δουμε..

Υ.Γ. Ξεχωρα με το τι θα γινει, το γαμωτο ειναι οτι τετοιοι χειρισμοί, δηλωσεις, ανακαταταξεις εντεινουν το κλιμα της αβεβαιοτητας και της εσωστρέφειας που μας μαμαει τοσο καιρο..

Υ.Γ. Αν συνεχιστούν περίεργες δηλωσεις απο ΝΒ και τα νον πειπερ σε αρδικα συγκροτηματα (ειδικα τετοια που μπορεί να υποσκάπτουν τον ΦΑ), περιμενω αντιδραση απο οργανωμενους στον Ιβαν..
Πραγματικά αν παει η δουλεια οπως τη φοβομαστε, και απαξιωθει ο ΦΑ (ή τον κανουν να ξενερώσει) και φυγει και ο Ιγκορ τπτ Μαρτη, ο Ιβαν διαγράφεται απτο μυαλο μου ως ευεργετης και ας γινομαι ιεροσυλος (λογω χρεων)..
Καλυτερα με καναν πουθενά που τουλαχιστον έτσι δικαιως δε θα ελπιζουμε σε τίποτα,
παρα αυτο το ψυχοφθόρο της ατερμονης λουπας λαθων και αυτογκολ, της στασιμότητας και της οπαδικης ξενερας, ενω εχεις καποιον επιτελους με καλες προθεσεις και αρκετα χρηματα..
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει ,
προσπαθώ να μήν διαβάζω άλλα αρδ (όσο μπορώ) , ούτε και πολλά απ τα αρδοάρθα που ανεβαίνουν
για ¨ενημέρωση¨ , (ρ/σ ουτε καν το συζητώ ) γιατι συνήθως γράφουν/λένε παπαρες,και παιζουν με την τρέλα μας + βγάζουν φράγκα απ τα κλικ και τα τλφν,
απλώς σαν πρώτη γνώμη και διαβάζοντας εδω κάποια σχόλια , ΗΔΗ μια χαρά την συνεχίζουν την δουλίτσα τους...
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Με ολη αυτη την "ενημερωση" που εχουν ολα τα εγκυρα αρδοσαιτ κ αν συμμεριστουμε ολα αυτα τα ονοματα που εχουν βαλει σε πρωτο πλανο για τον ΠΑΟΚ εδω κ μια πενταετια (να μην παω πιο παλια) το ποσοστο επιτυχιας εχει αγγιξει το 2%...

Στα του τοπικ τωρα ο γκαλιτσιος δεν μου γεμιζει το ματι ουτε σαν δεξι φαρμακειο κ αν γινει τετοια κινηση δεν μπορω να καταλαβω ακριβως για ποιον λογο θα γινει,ολα αυτα στο υποθετικο μιας κ ακομα ελπιζουμε να ειναι αρδιες απο τις γνωστες...αν λαβουμε υποψιν αυτα που δηλωσε ο βεζυρτζης οτι θα παρουμε παικτες που θα μπορουν να βοηθησουν αμεσα την ομαδα δεν κολλαει πουθενα ενας παικτης που δεν εχει παιξει μπαλα 9 μηνες,για να μην τα ισοπεδωνουμε ολα ουτε ο Ιλσινιο ειναι τετοιος παικτης :D αν ειναι να παρουμε ελευθερο παικτη ας παρουμε τον Μποατεγκ ρε παιδι :twisted:
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

Ε αν γίνει του γκαλιτσιου τι να πούμε θα το έχουν τερματίσει.

Sent from my S55 using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”