Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
Μάλλον υπογεια συμφωνία ΠΑΟΚ ναπολι για ανταλλαγή σαλπι Βραζιλιάνου
Ή να έρθει κάποιος σαν τον Kewell ή να μην έρθει κανείς. Σπόραρ κλπ έχουμε και εμείς.
Παίκτης - ποδοσφαιρική απάτη που δεν του αρέσει να φοράει επικαλαμίδες έχει μετά από 12 αγωνιστικές στην La Liga τον ίδιο αριθμό γκολ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο...
το συμβολαιο του Mijo Caktas ληγει το 2016, αν οντως ειμαστε διατεθιμενοι να βαλουμε φραγκα, αιντε.
Ενρίκε της Νάπολι με ψήνει πολύ, όχι μονο γιατί αμυντικά είναι αρκετά καλός, αλλά γιατί ξέρει και τόπι και δεν ειναι κλασσικός τσεκουροαμυντικός.
Caktas γιατί δεν με τρελαίνει; τεσπα, δεν εχω καμια σχεδόν εικόνα του παίχτη για να μπορώ να εκφράσω γνώμη.
πάντως, όπως και να έχει δεν νομίζω να πάμε για καθαρό 10, αλλά ένα 10αρι με στοιχεία για να παίζει και στο 8.
Caktas γιατί δεν με τρελαίνει; τεσπα, δεν εχω καμια σχεδόν εικόνα του παίχτη για να μπορώ να εκφράσω γνώμη.
πάντως, όπως και να έχει δεν νομίζω να πάμε για καθαρό 10, αλλά ένα 10αρι με στοιχεία για να παίζει και στο 8.

Απο αυτα που πε ο τουντορ ιςως και για βουκιτσοεθδες
- efthimis_paok
ΧεχεχεχεχεMANIAKOS έγραψε:Μάλλον υπογεια συμφωνία ΠΑΟΚ ναπολι για ανταλλαγή σαλπι Βραζιλιάνου
Δε ξέρω ... δεν πολυψήνομαι για βραζιλιάνικο στόπερ.
Μπορεί να σε βγει και Μάρκος Αντόνιο αλλά συνήθως βγαίνουν ... Βιβιάν.
Μπορεί να σε βγει και Μάρκος Αντόνιο αλλά συνήθως βγαίνουν ... Βιβιάν.

- john4serres
[youtube]2Ygr0IqQHk0[/youtube]
Andraz Sporar
17 γκολ σε 17 αγωνιστικες
2 γκολ χθες στο ντερμπι
1-2 στο 2:36
2-2 στο 4:31
Andraz Sporar
17 γκολ σε 17 αγωνιστικες
2 γκολ χθες στο ντερμπι
1-2 στο 2:36
2-2 στο 4:31
Βλεπωντας παραλληλα με τα επεισοδια εχθες το Ρεαλ - Μπαρτσα εβγαλα το συμπερασμα πως ο συγχρονος κεντρικος αμυντικος πρεπει να μπορει να παιξει και δεκαρι.. Δεν μπορει αλλιως να αντιληφθει τι γινεται..
Ο Σλοβενος επρεπε να ειχε αποκτηθει το καλοκαιρι απο την στιγμη που τον ειχαν προσεξει,με το πρωταθλημα που κανει φετος το θεωρω απιθανο να μην βρεθει μια γερμανικη ομαδα να τον παρει.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Όλα είναι θέμα χρημάτων. Τον πιστεύουν, τα σκάνε και τον παίρνουν. Αν και αν ήταν κάτι το εξαιρετικό θα είχε φύγει από τη Σλοβενία εδώ και καιρό. Προσωπικά πιστεύω πως είναι παιχνίδι μάνατζερ οι όλες δημοσιεύσεις περί σοβαρού ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον παίκτη