Δεν παιζοσαστε ωρες ωρες

Σου εξήγησα ότι δεν το προκάλεσε η 4.dimbar έγραψε:αδερφέ δεν ξεκίνησε απο την 4?
αυτοί που ήρθαν στην 5 απ την 4 ήρθαν για διάλογο?
τους είδες πώς ήταν?
Έκανα τα πρώτα μου ποστ γιατί είδα κάποιον να με λέει "μ@λάκα" και "σουπερά" (ασχέτως βέβαια αν έχουν σβηστεί τα ποστ του και φαίνομαι εγώ σαν να παραληρώ μόνος μου).obanebane έγραψε:Δηλαδη εσυ ησουν απο αυτους που κυνηγισαν αυτους που εβρισαν και μπηκες εδω γραφωντας τα πρωτα σου ποστ για να μας πεις οτι δε σηκωνεις και πολλα πολλα και οτι γ$%#% και δερνεις?
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxKranatos έγραψε:Έκανα τα πρώτα μου ποστ γιατί είδα κάποιον να με λέει "μ@λάκα" και "σουπερά" (ασχέτως βέβαια αν έχουν σβηστεί τα ποστ του και φαίνομαι εγώ σαν να παραληρώ μόνος μου).obanebane έγραψε:Δηλαδη εσυ ησουν απο αυτους που κυνηγισαν αυτους που εβρισαν και μπηκες εδω γραφωντας τα πρωτα σου ποστ για να μας πεις οτι δε σηκωνεις και πολλα πολλα και οτι γ$%#% και δερνεις?
εσύ θεωρεισ σωστό να κραζουν απο το 20 λεπτό ;tigon4 έγραψε:στο τελος ή πριν τον αγωνα ? δηλαδη στο τελος τι εννοεις ?...οταν σβησουν και οι προβολεις για να μην φαινονται κι'ολας ? ...αμα το καναν στην αρχη (στην σεντρα) θα εκραζες και θα οριοσουνα μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας