25.Robin Olsen
Re: 25.Robin Olsen
Πιστεύω πολύ σε εσένα μεγάλε. Μη μασάς κάστανο ότι και να ακούσεις απο εδώ και πέρα...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- desperando
- Επικοινωνία:
Μετά το παιχνίδι με Λίβερπουλ; Δε νομίζωK_geo έγραψε:πλακα πλακα οι αλλοι πηραν τσεχ και κλαινε που αφησαν τον σεζνι στη ρομα...

Βασικά πρέπει να κάνει μια δυο μεγάλες αποκρούσεις (που τις έχει), μπας και αλλάξει η ψυχολογία ΜΑΣ.
Καθυστέρησε να βγει ένα δευτερόλεπτο, αν είχε βγει στην ώρα του θα είχε διώξει με τις γροθιές, αν έμενε στην εστία το πιθανότερο θα το έτρωγε πάλι (πήγε πολύ ψηλοκρεμαστά η μπάλα) και θα τον βρίζαμε γιατί δεν βγήκε.

Καθυστέρησε να βγει ένα δευτερόλεπτο, αν είχε βγει στην ώρα του θα είχε διώξει με τις γροθιές, αν έμενε στην εστία το πιθανότερο θα το έτρωγε πάλι (πήγε πολύ ψηλοκρεμαστά η μπάλα) και θα τον βρίζαμε γιατί δεν βγήκε.
Έλα ρε Νίκο, άρον άρον τον ξεφορτώθηκαν στη Ρεάλ.nico4 έγραψε:Δείτε λίγο το πρώτο εξάμηνο του Ντε Χεα στη Γιουνάιτεντ και μετά πείτε μου για γκέλες. Δεν τον σουταρανε όμως. Συνέχισε να παίζει βασικός και μάλλον δικαιώθηκαν.

Ε ας τον κρατήσουμε και εμείς δύο χρόνια και μετά τον ξεφορτωνομαστε στη Μπαρτσελόνα 

Δηλαδή αν κάνει μια-δύο τρελές αποκρούσεις, θα αλλάξει η ψυχολογία μας
και αυτό θα τον βοηθήσει να βγαίνει σαν άνθρωπος απ το τέρμα του κι όχι σαν πουλί;
Πως ακριβώς θα γίνει αυτό;
Θέλω να πω, υπάρχει αυτό το δεδομένο πρόβλημα με τον Νο1 τέρμα, πρόβλημα που σήμερα έγινε ευρέως γνωστό και θα βλέπουμε όλοι οι αντίπαλοί μας να δοκιμάζουν σέντρες (βοηθάει λίγο το σύστημά μας σε αυτό) και θα λέμε ωχ παναγία μου.
Έχω πει, ότι αυτός είναι το Νο1 και τέλος, αλλά πρέπει να βοηθήσει μόνος του κι αυτός τον εαυτό του.
και αυτό θα τον βοηθήσει να βγαίνει σαν άνθρωπος απ το τέρμα του κι όχι σαν πουλί;
Πως ακριβώς θα γίνει αυτό;
Θέλω να πω, υπάρχει αυτό το δεδομένο πρόβλημα με τον Νο1 τέρμα, πρόβλημα που σήμερα έγινε ευρέως γνωστό και θα βλέπουμε όλοι οι αντίπαλοί μας να δοκιμάζουν σέντρες (βοηθάει λίγο το σύστημά μας σε αυτό) και θα λέμε ωχ παναγία μου.
Έχω πει, ότι αυτός είναι το Νο1 και τέλος, αλλά πρέπει να βοηθήσει μόνος του κι αυτός τον εαυτό του.
O Kόλκας γράφει ότι δεν κάνει ούτε για μήλα. Για τον Γλύκο βέβαια που έκανε κι αυτός άθλια έξοδο προχθές δεν είδα να το γράφει.
Κάποιοι δεν θυμούνται,η δεν ξέρουν, πως ήταν ο Τσεχ στην αρχή.
Μιλάμε για τρελή γκρίνια, γιατί ήθελαν τον Cudicini
Μέχρι που έκανε την πρώτη του μεγάλη απόκρουση, Φοίνικα, και άλλαξε όλη η οπτική του κόσμου
Μιλάμε για τρελή γκρίνια, γιατί ήθελαν τον Cudicini
Μέχρι που έκανε την πρώτη του μεγάλη απόκρουση, Φοίνικα, και άλλαξε όλη η οπτική του κόσμου
Σόρι, έκανα λάθος παραπάνω.
Θα αλλάξει η ψυχολογία ΜΑΣ
(εκτός από του Φοίνικα που θα παραμείνει η ίδια).

Θα αλλάξει η ψυχολογία ΜΑΣ
(εκτός από του Φοίνικα που θα παραμείνει η ίδια).

- xrictoforoc
Πωπω μάγκα μου το σημερινό ήταν....δεν πειράζει.Δουλειά στην προπόνηση και θα έρθει και η ψυχολογία
- Amon Tobin
Προχθές έλεγε οτι έκανε ενα λάθος το παιδί αλλα είναι καλύτερος απο τον Όλσεν.Mīngus έγραψε:O Kόλκας γράφει ότι δεν κάνει ούτε για μήλα. Για τον Γλύκο βέβαια που έκανε κι αυτός άθλια έξοδο προχθές δεν είδα να το γράφει.
Σήμερα λέει οτι τον πλήγωσε ο Φράνκ τον Παναώτη με την στρατηγική επιλογή να στηίξουν Ολσεν
Εννοείται λέει οτι πρέπει να παίζει ο Γλύκος αρκεί να του δείξουν οτι τον εμπιστεύονται γιατι είναι παίκτης ψυχολογίας.
Είναι που είναι σιχάματα κ εσύ όμως ρε Σουηδέ τους δίνεις δικαιώματα.
Εχει κάνει χοντράδες αλλά εγώ τον πιστεύω πολύ ακόμα.
Τελικα καταφερε ο κολκας, για οποιον γραφει καλα ( δηλ . κανει αβαντα) , να τον κοιταμε με μισο ματι...
Ακου στρατηγικη επιλογη
Και εγω που νομιζα πως ηταν μεταγραφη...
Γι' αυτο μπερδευεται ο ψηλος
Θα στρωσει παντως
Ακου στρατηγικη επιλογη

Και εγω που νομιζα πως ηταν μεταγραφη...
Γι' αυτο μπερδευεται ο ψηλος
Θα στρωσει παντως
Ο Ολσεν θα παιζει βασικος,απλα γιατι ειναι καλυτερος του Γλυκου.Ο κυριος Παναγιωτης,εζυγισθη πολλακις και απεδειχθει ελλιπης..
25 χρονών είναι, δεν είναι κάνένας πιτσιρικάς...με εμπειρία από τους ομίλους του ΤΛ πέρσι. Το θεμα που έχει με τις εξόδους δεν είναι κάτι καινούργιο, στο περσινό 4-2 με τον φαταούλ στα 2 από τα 4 γκολ κάνει λάθος έξοδο...με την Ατλέτικο τα ίδια.
Θα το διωορθώσει, δεν θα το διορθώσει, είναι άγνωστο. Ο χρόνος θα δείξει.
Πέρα από το θέμα που έχει με τις εξόσους είναι καλός τερματοφύλακας και σίγουρα καλύτερος του Γλύκου , τόσο σε σωματικά προσόντα όσο και σε δυνατότητα εξέλιξης.
Θα το διωορθώσει, δεν θα το διορθώσει, είναι άγνωστο. Ο χρόνος θα δείξει.
Πέρα από το θέμα που έχει με τις εξόσους είναι καλός τερματοφύλακας και σίγουρα καλύτερος του Γλύκου , τόσο σε σωματικά προσόντα όσο και σε δυνατότητα εξέλιξης.