Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Πρώτη άποψη θετική απο ΣΚ μπορεις να σαι ήσυχος για λιγο κ τουντορ
Πέραν της αδικίας με ολσεν βεβαια
Πέραν της αδικίας με ολσεν βεβαια
μακαρι να φερει την πειθαρχια στην ομαδα....
προς το παρον σ ολα τα επεισοδια Λουκας-Περειρα πρωταστατουν και αν για τον Λουκας το περιμεναμε για τον Περειρα ηταν λιγο απροσμενο...βεβαια εγινε κολλητος του Λουκας
προς το παρον σ ολα τα επεισοδια Λουκας-Περειρα πρωταστατουν και αν για τον Λουκας το περιμεναμε για τον Περειρα ηταν λιγο απροσμενο...βεβαια εγινε κολλητος του Λουκας
-
Οταν έχεις ένα μπολ με φρούτα και ένα είναι χαλασμένο , χαλάν και τα υπόλοιπα .... το πρόβλημα στην ομάδα μας είναι ότι δεν έχουμε μόνο ένα , αλλά αρκετά χαλασμένα , δες τον Τζαβέλα την Πέμπτη έχουμε κρίσημο παιχνίδι και χαλάει το κλίμα όπως και πέρυσι 2 φορές πριν το Γαύρο , αλλά ξέχασα αυτός είναι 'φίλος' του γιου του Ιβάν ..... Πολύ φοβάμαι ότι ο Κροάτης δε θα αντέξει ...... πρέπει να σουτάρει αρκετούς ........
Θέλω να ελπίζω ότι με το OK και του Φρανκ δεν θα μασήσει κι επιτέλους θα στήλει στον αγύριστο όσους δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα εδώ και καιρό!!!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Welcome to the club, maniakMANIAKOS έγραψε:Ειναι νωρις αλλα κανω προεγγραφή στα τουντοροσκυλα
- Kostomanolis
Τι εκανε παλι ο Τζαβελλας;chris.paok.mytilene έγραψε:Οταν έχεις ένα μπολ με φρούτα και ένα είναι χαλασμένο , χαλάν και τα υπόλοιπα .... το πρόβλημα στην ομάδα μας είναι ότι δεν έχουμε μόνο ένα , αλλά αρκετά χαλασμένα , δες τον Τζαβέλα την Πέμπτη έχουμε κρίσημο παιχνίδι και χαλάει το κλίμα όπως και πέρυσι 2 φορές πριν το Γαύρο , αλλά ξέχασα αυτός είναι 'φίλος' του γιου του Ιβάν ..... Πολύ φοβάμαι ότι ο Κροάτης δε θα αντέξει ...... πρέπει να σουτάρει αρκετούς ........
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- GiorgosAtha
Αρπάχτηκε με τον Pereyra στην προπόνηση... μη κοιτάς που το ψιλοκάναν γαργάρα τα διάφορα βέροια24, ινπαοκ κτλ. αφού ο Γιώργης -σε αντίθεση με άλλους- είναι "δικό τους παιδί".
Τώρα που το έκανε αυτός ήταν "ανάψανε τα αίματα λόγο κούρασης" και κουβέντα παραπάνω... αν το έκανε άλλος θα είχαμε 50 άρθρα για το "βάζει το εγώ του πάνω από την ομάδα, δεν σέβεται τους συμπαίχτες του, δημιουργεί συνεχώς προβλήματα κι πρέπει να φύγει".
Τώρα που το έκανε αυτός ήταν "ανάψανε τα αίματα λόγο κούρασης" και κουβέντα παραπάνω... αν το έκανε άλλος θα είχαμε 50 άρθρα για το "βάζει το εγώ του πάνω από την ομάδα, δεν σέβεται τους συμπαίχτες του, δημιουργεί συνεχώς προβλήματα κι πρέπει να φύγει".
Υπερβολές αδερφέ μου. Ο Pereyra που δεν είναι ' δικό τους παιδί' έχει κάνει ήδη τρία 'πειθαρχικά'. Δεν είδα να πέφτει κανένας δημοσιογράφος πάνω του να τον φάει.
- desperando
- Επικοινωνία:
Ότι να ναι
αν ασχολούμαστε κάθε φορά που κάποιοι παίκτες λογοφερουν μεταξύ τους το χάσαμε το παιχνίδι.
δεν υπάρχει κάτι πιο φυσιολογικό απ αυτό σε μια ποδοσφαιρική ομαδα.
βέβαια τώρα έτυχε να είναι από τη μια το μαύρο πρόβατο του ΠΑΟΚ και από την άλλη ένας εκ των αγαπημένων όπου αν και μέρα παρά μέρα κάνει μακακιες πότε δεν θα ακουσεις κάτι κακό γι αυτόν
αυτό είναι δικαιοσύνη
με το νου μας
αν ασχολούμαστε κάθε φορά που κάποιοι παίκτες λογοφερουν μεταξύ τους το χάσαμε το παιχνίδι.
δεν υπάρχει κάτι πιο φυσιολογικό απ αυτό σε μια ποδοσφαιρική ομαδα.
βέβαια τώρα έτυχε να είναι από τη μια το μαύρο πρόβατο του ΠΑΟΚ και από την άλλη ένας εκ των αγαπημένων όπου αν και μέρα παρά μέρα κάνει μακακιες πότε δεν θα ακουσεις κάτι κακό γι αυτόν
αυτό είναι δικαιοσύνη
με το νου μας
- GiorgosAtha
Δεν καταλάβατε... εννοείτε πως τέτοια πράγματα γίνονται κατά κόρον σε προετοιμασίες και προπονήσεις ομάδων ομάδων.
Εγώ μιλάω για τις διαφορετική αντιμετώπιση που λαμβάνουν οι πρωταγωνιστές αυτών των περιστατικών από τους ΑΡΔ και πως περνάνε τα γεγονότα αυτά στον μέσο οπαδό.
Τι θέλω να πω... αν αντί για τον Τζαβέλλα ήταν ο Lucas θα υπήρχε η αντιμετώπιση του "κάνει την ομάδα μπουρδέλο, θέλει να φύγει"... τώρα που ήταν ο Τζαβέλλας η αντιμετώπιση ήταν "αυτά γίνονται σε προετοιμασίες λόγω της έντονης κούρασης".
Ο μέσος οπαδός λοιπόν θα κοιτά καχύποπτα τον Lucas ενώ ο Τζαβέλλας θα την βγάλει στο "αβαβά". Και η γκρίνια που πουλάει θα συνεχιστεί.
Το καλό είναι ότι πλέον υπάρχει επιτελείο που κρίνει και λειτουργεί όπως είναι το ορθό σε μια ομάδα επιπέδου και δεν επηρεάζετε από τις "φωνές".
Οι ΑΡΔ έχουν μείνει στην εποχή ΖΒ...
Θα αλλάξουν σιγά σιγά και αυτοί -εφόσουν είμαστε και εμείς "σωστοί"- αν δεν θέλουν να κλείσουν το "μαγαζάκι" τους. Η εποχή που η γκρίνια πούλαγε πρέπει να γίνει παρελθόν.
Εγώ μιλάω για τις διαφορετική αντιμετώπιση που λαμβάνουν οι πρωταγωνιστές αυτών των περιστατικών από τους ΑΡΔ και πως περνάνε τα γεγονότα αυτά στον μέσο οπαδό.
Τι θέλω να πω... αν αντί για τον Τζαβέλλα ήταν ο Lucas θα υπήρχε η αντιμετώπιση του "κάνει την ομάδα μπουρδέλο, θέλει να φύγει"... τώρα που ήταν ο Τζαβέλλας η αντιμετώπιση ήταν "αυτά γίνονται σε προετοιμασίες λόγω της έντονης κούρασης".
Ο μέσος οπαδός λοιπόν θα κοιτά καχύποπτα τον Lucas ενώ ο Τζαβέλλας θα την βγάλει στο "αβαβά". Και η γκρίνια που πουλάει θα συνεχιστεί.
Το καλό είναι ότι πλέον υπάρχει επιτελείο που κρίνει και λειτουργεί όπως είναι το ορθό σε μια ομάδα επιπέδου και δεν επηρεάζετε από τις "φωνές".
Οι ΑΡΔ έχουν μείνει στην εποχή ΖΒ...

Δυστυχως σε μια μιζερη πολη-χωριο η γκρινια θα συνεχισει να πουλαει.Το περιστατικο ειναι δικαιολογημενο ειδικα σε περιοδο προετοιμασιας.Πιεση,κουραση απο την προπονηση,ελλειψη γυναικας μετρανε πολυ και προκυπτουν τετοια μικροεπεισοδια.Το θεμα ειναι να μην τα αναγαγουμε σε θεματα μειζονος σημασιας.Οπως επισης και να μην τα βλεπουμε μονοπλευρα.Ο τζαβελλας εχει δωσει πολλες φορες αφορμη,δεν τον συμπαθω καθολου,αλλα με προβληματιζει οτι στα 3 "περιστατικα" ειναι μεσα ο Περειρ> που περσυ δεν ειχε δωσει δικαιωματα.
- GiorgosAtha
Πράγματι αυτό με τον Pereyra είναι περίεργο.
Αν και πλέον δεν μασάω... έχω Igor με τις πλάτες του Frank!
Αν και πλέον δεν μασάω... έχω Igor με τις πλάτες του Frank!
- desperando
- Επικοινωνία:
ξερεις κατι που δεν ξερουμε οι υπολοιποι ?GiorgosAtha έγραψε:=