για να μαθαινετε.....danirifle έγραψε:συναθλητής?GiorgosAtha έγραψε:...... από τα αθλήματα που η αντοχή και η φυσική κατάσταση παίζουν ισάξιο -ίσως και μεγαλύτερο- ρόλο από την δύναμη[/b].
στην Φ.Κ. ανοικουν και η αντοχη και η δυναμη
η μεγαλη διαφορα ειναι οτι στην πυγμαχια πρεπει να εχεις ανεπτυγμενη την ικανοτητα να παραγεις εργο απο ενα σημειο και μετα καιγοντας μονο γαλακτικο οξυ...οσοι ξερουν απο τον κυκλο του κρεπς καταλαβαινουν τι λεω...
δηλ. να παραγουν εργο σε διαρκεια μονο με αναεροβια καυση κατι που ο .....μπολτ.. μετα απο καποια λεπτα θα ξερασει γιατι πρεπει να δουλευεις κοντα στα ορια της καρδιακης αντοχης πανω απο 170-180 εως 200-210 σφιξης-παλμους το λεπτο
η διαφορετικοτιτα της πυγμαχιας καθως και καποιων ακομη αθληματων αλλα η πυγμαχια ειναι ο κυριος εκφραστης ειναι οτι αναπτυσεις μεγαλη αντοχη στην δυναμη
δηλ, παραγεις το μεγιστο εργο χρησιμοποιοντας μονο ταχυτητα
δεν πιανεις τα 50 κιλα και τα σηκωνεις 10 φορες σαν τον αρσιβαριστα και λες ...τα εχω...
αλλα πιανεις τα 50 κιλα και τα ανεβοκατεβαζεις με την μεγιστη δυνατη ταχυτητα 10 φορες και αν το καταφερεις τοτε λες....το εχω
για αυτο οι δικοι μας μετα απο 10 σπριντ δεν μπορουν να μαζεψουν τα @@ τους και τους περναει και ο ......μπουρμπος....
για αυτο λεμε οτι ο αα τους εκαψε ........
ενω μπορουν να τρεξουν μετρα σε νορμαλ τεμπο 140-160 παλμους ...αεροβια καυση...
οταν ανεβαινουν τα κοζια ....μετα απο 10-15 σπριντ των 15-20-35 μετρων......εκει οπου πρεπει η καρδια να αρχισει να δουλευει πανω απο 160 παλμους μπαινοντας ο οργανισμος σε αναεροβια καυση ερχετε η κατάρρευση των μυων οι οποιοι γεμιζουν απο το γαλακτικο οξυ και επιδη ο οργανισμος δεν ειναι προετοιμασμενος να το καψει κρυσταλοποιητε μεσα στον μυ και μπλοκαρουν τα παντα
αυτα για τωρα τα υπολοιπα να παρετε να διαβασετε το......βιβλιο μου

και καλα