Ιάκωβος Αγγελίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
alp920

Re: Ιάκωβος Αγγελίδης νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από alp920 »

η αλήθεια είναι ότι όσο τεχνοκράτης φαίνεται ο τύπος,άλλο τόσο δεν το έχει με τις κάμερες.
Και επειδή αυτός αποφασίζει πλέον,πρέπει να βάλει έναν εκπρόσωπο τύπου για αυτές τις δουλειές,και απο εκεί και πέρα να κάνει την δουλειά για την οποία ήρθε ήσυχος.
Και φυσικά ούτε στην ΕΠΟ μπορώ να τον φανταστώ να εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ,είναι ξεκάθαρα αλλουνού δουλειά αυτό.
Πρέπει να μένει πίσω από την κουρτίνα,γιατί αλλιώς θα φθαρεί χωρίς λόγο
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Λοπον, περιμενα να δω ολη τη συνεντευξη για να μην αδικησω κανεναν. Επειδη αναφερθηκε καπου πως ειναι λάιτ κλπ ο Αγγελιδης και δεν κανει...εγω δε θελω τρομοκρατη στη διοικηση του ΠΑΟΚ. Αν ο προεδρος της ΠΑΕ ειναι ανθρωπος με γνωσεις διοικησης και αποκρυσταλλωμενες αρχες γι δημιουργι πλανου μου αρκει.

Ομως η συγκεκριμενη συνεντευξη για μενα ηταν απλα μια "υποχρεωση" γι αυτον. Δεν εξηγειται αλλιως. Ο ιδιος δηλωσε, "πως σε 14 μερες να ξερω τον τροπο λειτουργιας της ΠΑΕ?" Δεν εχει αδικο, ομως τοτε για ποιον σκοπο να την κανει? Βγηκε ν κανει συνεντευξη χωρις να εχει τιποτα να πει. Και εχει δικιο ο καθε Τζαντζαρας να του λεει πως με σκορπιες ερωτησεις δε βγαινει ακρη. Αν δεν ξερεις την κατασταση που επικρατει και δεν ξερεις τι θες να κανεις γιατι να βγεις να μιλησεις? Δεν ειναι σοβαρη προσεγγιση. Για κουβεντουλα πηγαν εκει οι δημοσιογραφοι?

Με χαλασε απιστευτα η "ειρωνια" με την οποια απαντησε στην ερωτηση "γιατι δεν υπογραφει ο κλαους". Η απαντηση του ηταν "μου ειπε θελει να το σκεφτει" και τον πηραβε τα γελια. Ολα αυτα για μια ερωτηση που ολοι μας την κανουμε τον τελευταιο καιρο και περιμεναμε απαντησεις.

Βασικα επι τοις ουσιας δεν απαντησε σε καμια ερωτηση. Οποτε τι να συζηταμε ρε παιδια? Θελω να πιστευω πως ειναι σοβαρος ανθρωπος και πως θα εχει το κουμαντο στην ΠΑΕ απλα κατω απο την αφορητη πιεση στο προσωπο του Ιβαν, αναγκαστηκε να βγει να μιλησει χωρις να εχει κατι χειροπιαστο.

ΥΓ Συγκρινετε τη συνεντευξη της ΠΑΕ Παναθηναικος μ αυτην της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θα καταλαβετε τις διαφορες των δυο ομαδων. Σε εκεινη ηταν παροντες ολοι και ο καθενας εκανε αναφορα στα του τομεα του και στη δικια μας πηγαν για καφε και χαλαρο μπλα μπλα με εναν τυπο που δε γνωριζει ο ανθρωπος το τι συμβαινει. Ανοργανωσια
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

πες τα ρε Odi και εγω τα ιδια γραφω.Ειμαστε τοσο γ@μ@τοι που κρινουμε σε ελαχιστον χρονο τα παντα και τους παντες.Πριν μια βδομαδα στο ιδιο στυλ για την ομαδα και μετα ριξαμε 2 τεσσαρες.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

αυτος εαν κατεβει στην αθηνα, κατι λαμογια θα τον κανουν μια χαψια...αν επελεξαν αυτον για εκπροσωπο θα γελασει και το παρδαλο κατσικι
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τα ελληνικα του δεν ειναι καλα,αν αναφερεσε σε εμενα δεν τον εκρινα ουτε ειπα κατι κακο για τον Αγγελιδη η τον ρολο του.
Απλα εκανα διαπιστωσεις και οτι δεν καταλαβαινει ουτε μιλαει καλα ελληνικα ειναι γεγονος πως να το κανουμε τωρα;
Απλα περιμενα να μιλαει καλυτερα για να μπορει να γινει κατανοητος σε ολους.
Παμε ενα στοιχημα οτι οι τιτλοι θα ειναι "μου ειπαν οτι πρεπει να νικαμε τον ολυμπιακο" αυτο ηταν μεγαλο φαουλ για μενα αν και ηταν πολυ ειλικρινες γιατι ειμαι σιγουρος οτι του το ζητησαν.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

buffalobill4 έγραψε:Λοπον, περιμενα να δω ολη τη συνεντευξη για να μην αδικησω κανεναν. Επειδη αναφερθηκε καπου πως ειναι λάιτ κλπ ο Αγγελιδης και δεν κανει...εγω δε θελω τρομοκρατη στη διοικηση του ΠΑΟΚ. Αν ο προεδρος της ΠΑΕ ειναι ανθρωπος με γνωσεις διοικησης και αποκρυσταλλωμενες αρχες γι δημιουργι πλανου μου αρκει.

Ομως η συγκεκριμενη συνεντευξη για μενα ηταν απλα μια "υποχρεωση" γι αυτον. Δεν εξηγειται αλλιως. Ο ιδιος δηλωσε, "πως σε 14 μερες να ξερω τον τροπο λειτουργιας της ΠΑΕ?" Δεν εχει αδικο, ομως τοτε για ποιον σκοπο να την κανει? Βγηκε ν κανει συνεντευξη χωρις να εχει τιποτα να πει. Και εχει δικιο ο καθε Τζαντζαρας να του λεει πως με σκορπιες ερωτησεις δε βγαινει ακρη. Αν δεν ξερεις την κατασταση που επικρατει και δεν ξερεις τι θες να κανεις γιατι να βγεις να μιλησεις? Δεν ειναι σοβαρη προσεγγιση. Για κουβεντουλα πηγαν εκει οι δημοσιογραφοι?

Με χαλασε απιστευτα η "ειρωνια" με την οποια απαντησε στην ερωτηση "γιατι δεν υπογραφει ο κλαους". Η απαντηση του ηταν "μου ειπε θελει να το σκεφτει" και τον πηραβε τα γελια. Ολα αυτα για μια ερωτηση που ολοι μας την κανουμε τον τελευταιο καιρο και περιμεναμε απαντησεις.

Βασικα επι τοις ουσιας δεν απαντησε σε καμια ερωτηση. Οποτε τι να συζηταμε ρε παιδια? Θελω να πιστευω πως ειναι σοβαρος ανθρωπος και πως θα εχει το κουμαντο στην ΠΑΕ απλα κατω απο την αφορητη πιεση στο προσωπο του Ιβαν, αναγκαστηκε να βγει να μιλησει χωρις να εχει κατι χειροπιαστο.

ΥΓ Συγκρινετε τη συνεντευξη της ΠΑΕ Παναθηναικος μ αυτην της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θα καταλαβετε τις διαφορες των δυο ομαδων. Σε εκεινη ηταν παροντες ολοι και ο καθενας εκανε αναφορα στα του τομεα του και στη δικια μας πηγαν για καφε και χαλαρο μπλα μπλα με εναν τυπο που δε γνωριζει ο ανθρωπος το τι συμβαινει. Ανοργανωσια
Όταν ανέφερα το soft, εννοούσα κι εγώ επικοινωνιακά. Δεν έχει δυναμισμό.
Συμφωνώ +ΑΠΕΙΡΟ σε όσα λες γενικά.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

klainmein έγραψε: "Ρε φίλε", εάν δε θέλει να μιλάει στον αέρα ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΟΝΙΖΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
Όταν ήρθε... ΕΣΥ γκρίνιαζες γιατί δεν βγαίνει να μιλήσει!!!
Αν ΔΕΝ κανόνιζε την συνέντευξη... ΕΣΥ θα μίρλιαζες γιατί κρύβετε και δεν βγαίνει!!!

Αλλά "ΠΑΟΚ είσαι... ξέρω εγώ... εντάξει..."

ΥΣ. Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος πότε θα βγει να μιλήσει???
Άβαταρ μέλους
gkey

Δημοσίευση από gkey »

obanebane79 έγραψε:πατρα περαν αυτου εχει και 10 μυρια περιθωριο να χωσει ο ιβαν ειπε
Ας το κοιτάξει καλύτερα το FFP γιατί μάλλον μπερδεύτηκε. Καταρχήν εμείς δεν φτάνουμε καν το όριο των 45Ε ή 30Ε που θα ισχύσει αργότερα.

Πρώτη εντύπωση αρνητική γενικά. Κρίμα.
klainmein

GiorgosAtha έγραψε:
klainmein έγραψε: "Ρε φίλε", εάν δε θέλει να μιλάει στον αέρα ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΟΝΙΖΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
Όταν ήρθε... ΕΣΥ γκρίνιαζες γιατί δεν βγαίνει να μιλήσει!!!
Αν ΔΕΝ κανόνιζε την συνέντευξη... ΕΣΥ θα μίρλιαζες γιατί κρύβετε και δεν βγαίνει!!!

Αλλά "ΠΑΟΚ είσαι... ξέρω εγώ... εντάξει"...

ΥΣ. Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος πότε θα βγει να μιλήσει???

Σοβαρολογείς;;;Δε με ενδιαφέρει τι λέγανε οι άλλοι. Εγώ ζητούσα να βγει ΚΑΠΟΙΟΣ να μιλήσει στον κόσμο. ΚΑΠΟΙΟΣ να βγει και να πει την αλήθεια. ΑΥΤΟΣ αποφάσισε να κάνει συνέντευξη τύπου. Πρώτα ψάξε και μετά εξαπέλυσε κατηγορίες. ΚΑι αυτή τη λαλακία "ΠΑΟΚ είσαι... ξέρω εγώ... εντάξει" πήγαινε πες την σε κανα μαστουρωμένο 18χρονο.
Για όλα τα άλλα που έγραψα, κουβέντα δε λες όμως
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

ωραια βρηκαμε για τι θεμα θα μαλωνουμε σημερα και τις επομενες ημερες.Δεν θα στρωσουμε ποτε :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

[youtube]y-7GYsKahw4[/youtube]
klainmein

Ήταν η μόνη μας ελπίδα να ακούσουμε κάτι σχετικά με ΟΡΓΑΝΩΣΗ μετά από 3 μήνες που όλα λειτουργούν σαν καφενείο και απογοητευτήκαμε, είναι τόσο κακό; Το αφεντικό μου στην εταιρεία που είμαι 1000 φορές πιο αναλυτικά και οργανωμένα μας παρουσίασε το πλάνο για τη νέα χρονιά...Δεν είναι Απρίλιος και θα δούμε από τη νέα χρονιά. Η νέα χρονιά μόλις ξεκίνησε...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ηρεμήστε με τις προσωπικές αντιπαραθέσεις.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

εφόσον πάντως στόχος είναι η καλή επικοινωνία με τον κόσμο ,είναι απαραίτητο να βρούν ένα άτομο ως υπεύθυνο τύπου,το οποίο πέρα από την ευχέρεια λόγου,θα πρέπει να νοιώθει τι ακριβώς σημαίνει ΠΑΟΚ.
Και αν το δούνε και τεχνοκρατικά,συμφέρει να γίνει μια τέτοια κίνηση,γιατί ένας CEO θα πρέπει να κατανοήσει και τις ιδιαιτερότητες μιας Ανώνυμης Εταιρίας.Και στην δική μας εταιρία,υπάρχει η ιδιαιτερότητα του κόσμου της που δεν την βλέπει ως εταιρία,ούτε ως μια απλή ομάδα,αλλά ως έναν τρόπο ζωής,σκέψης,αντίληψης ,έκφρασης,αντίδρασης και ένα σωρό άλλα που εμπεριέχουν όμως και πολύ συναίσθημα.
Ας δούνε λοιπόν πώς μπορούν να αξιοποιήσουν όλα αυτά για το καλό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Παει και αυτος αχρηστος χωρις καν να τον δουμε τι θα κανει στην πρσξη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”