29.Róbert Mak
Re: 11.Róbert Mak
Κριμα απανωτες θλασεις,επρεπε ο ποδοσφαιριστης να προφυλαχθει και απο μονος του.
Κακως τη πεσατε στον Αστροναυτη τις προαλλες,πολυ καλα τα ελεγε δεν επρεπε να ρισκαρει σε ενα φιλικο παιχνιδι.
Αν ηταν επισημο να το δεχτω αλλα σε φιλικο οταν εχεις ετοιμοπολεμους 100% ποδοσφαιριστες δε ξεκινας με παιχτη που δεν ειναι απολυτα ετοιμος.
Λαθος και του προπονητη της Σλοβακιας αλλα περισσοτερο του ποδοσφαιριστη.
Μπορει να κανω και λαθος αλλα ετσι το βλεπω.
Κακως τη πεσατε στον Αστροναυτη τις προαλλες,πολυ καλα τα ελεγε δεν επρεπε να ρισκαρει σε ενα φιλικο παιχνιδι.
Αν ηταν επισημο να το δεχτω αλλα σε φιλικο οταν εχεις ετοιμοπολεμους 100% ποδοσφαιριστες δε ξεκινας με παιχτη που δεν ειναι απολυτα ετοιμος.
- sourmenetes
- Moderator
θobanebane έγραψε:Κριμα απανωτες θλασεις,επρεπε ο ποδοσφαιριστης να προφυλαχθει και απο μονος τουσ.
Μετά απο ολα αυτά που γράφεις για την ευθύνη του, ενοχλήθηκες απο την προσφώνηση!
Μακ και χαϊδευτικά μακακος, που το κακό?
Θεωρώ την συμπεριφορά του ανώριμη. Σκέψου πόσους αγώνες και μάλιστα κρισιμους έχει χασει!
Φιλε μπηκες σε μια αστοχη συγκριση για να υπερασπιστεις τον παιχτη που ενιωσες οτι προσβαλεται.
Μακακος γιατι;
Οκ εμεις μπορει να λεμε οτι δεν προφυλαξε τον εαυτο του,αυτο δε σημαινει οτι ελειπε η θα λειπει απο κρισιμα ματς οπως εγραψες επειδη ηταν-ειναι καλα.
Ο ανθρωπος ειναι τραυματιας και δε μπορει να βοηθησει δε σημαινει οτι το θελει κιολας.
Μακακος γιατι;
Οκ εμεις μπορει να λεμε οτι δεν προφυλαξε τον εαυτο του,αυτο δε σημαινει οτι ελειπε η θα λειπει απο κρισιμα ματς οπως εγραψες επειδη ηταν-ειναι καλα.
Ο ανθρωπος ειναι τραυματιας και δε μπορει να βοηθησει δε σημαινει οτι το θελει κιολας.
Νομιζω κιεσύ επισημαίνεις πιο πανω οτι εχει ευθύνη για τη συμμετοχή του στο φιλικό της εθνικής του όντας από τραυματισμό? Τι θα πει αν θελει? Μετράει το αποτέλεσμα!-τραυματισμος, ,υποτροπη- άρα και απουσία απο κρισιμο αγωνα-ες (αστερας, μινσκ, οσφπ)
Τι δεν καταλαβαίνεις?
Σημ. Ξαναδιάβασε τι έχεις γράψει πιο πάνω!!!
Τι δεν καταλαβαίνεις?
Σημ. Ξαναδιάβασε τι έχεις γράψει πιο πάνω!!!
Το οτι εχει ευθηνη που συμμετειχε σε ενα ματς που δεν ειχε ιδιαιτερη σημασια για την ομαδα του δε τον κανει μακακο ουτε χειροτερο του υπερπαιχταρα μας.
Και να στο θεσω και αλλιως,ας δεχτουμε οτι ο παιχτης φταιει για τη νεα θλαση που επαθε και θα λειψει στο-στα επομενα ματς.
Που αλλου φταιει και εχασε τοσους κρισιμους αγωνες (οπως ειχες γραψει σε ποστ σου που σβηστηκε ενω τωρα το γυρνας και γραφεις οτι ΘΑ λειψει) σε αντιθεση με τον Σαλπιγγιδη που σφιγγει τα δοντια και παιζει παρολο που ειναι τραυματιας;
Και να στο θεσω και αλλιως,ας δεχτουμε οτι ο παιχτης φταιει για τη νεα θλαση που επαθε και θα λειψει στο-στα επομενα ματς.
Που αλλου φταιει και εχασε τοσους κρισιμους αγωνες (οπως ειχες γραψει σε ποστ σου που σβηστηκε ενω τωρα το γυρνας και γραφεις οτι ΘΑ λειψει) σε αντιθεση με τον Σαλπιγγιδη που σφιγγει τα δοντια και παιζει παρολο που ειναι τραυματιας;
- desperando
- Επικοινωνία:
την φαση που τραυματιστηκε ο Μακ την ειδε κανεις?
δεν εχει καμια σχεση με τον προηγουμενο τραυματισμο του
ενα γλιστρημα τον οδηγησε σε υπερεκταση του ποδιου με αποτελεσμα να παθει την πιο ελαφριας μορφη θλαση.
ενταξει τι να κανουμε αυτα εχει το ποδοσφαιρο και ο αθλητισμος.
τωρα κατι μακακος και λοιπες αρλουμπες καλο ειναι να μην γραφονται εδω μεσα.
δεν εχει καμια σχεση με τον προηγουμενο τραυματισμο του
ενα γλιστρημα τον οδηγησε σε υπερεκταση του ποδιου με αποτελεσμα να παθει την πιο ελαφριας μορφη θλαση.
ενταξει τι να κανουμε αυτα εχει το ποδοσφαιρο και ο αθλητισμος.
τωρα κατι μακακος και λοιπες αρλουμπες καλο ειναι να μην γραφονται εδω μεσα.
Μπορώ να καταλάβω με 1000 έναν νέο (ειδικά) παίχτη να θέλει να πάιξει στην Εθνική του.
Απόλυτα σεβαστό αυτό.
Εγω θέλω έναν ΠΑΟΚ που να ξέρει όποιος ρισκάρει , πως αν κάτι πάει άσχημα, η ομάδα έχει κ άλλους.
Κ αν οι άλλοι πάνε καλά , θα χαθεί στον πάγκο.
Κ τα Μακακος κλπ δεν χρειάζονται.
Απόλυτα σεβαστό αυτό.
Εγω θέλω έναν ΠΑΟΚ που να ξέρει όποιος ρισκάρει , πως αν κάτι πάει άσχημα, η ομάδα έχει κ άλλους.
Κ αν οι άλλοι πάνε καλά , θα χαθεί στον πάγκο.
Κ τα Μακακος κλπ δεν χρειάζονται.
ΠΑντως ωραιοι ειστε ορισμενοι.. Για τον αλλον παικτη μας (σαλπι) στο τοπικ του εχουν γραφτει πραγματα και θαυματα (ακομα και φρασεις τουπου -σηκω και φυγε , μας ντροπιαζεις , Φουστη κοντε κτλ...) ενω εδω με ενα 'μακ'ακος θίγεστε.. Η θα σεβεστε ολους τους παικτες η δεν θα γκρινιαζετε μονο για μερικους..
Κατα τα αλλα επειδη ειναι και το πουλεν μου , Γιατι αγορι μου ???
Γιατι ειναι πιτσιρικας και ο ενθουσιασμος του νικησε τη λογικη...Δεν επαιζε για καιρο και τωρα που πηρε τα πανω του θελει να κατοχυρωσει τη θεση του στην Εθνικη.
- GiorgosAtha
Αυτό... ούτε "επαγγελματίας του κ..λου" είναι... ούτε "μακάκος"... ούτε δεν τον ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ... ούτε τίποτα.mpafos4 έγραψε:Γιατι ειναι πιτσιρικας και ο ενθουσιασμος του νικησε τη λογικη...Δεν επαιζε για καιρο και τωρα που πηρε τα πανω του θελει να κατοχυρωσει τη θεση του στην Εθνικη.
Ότι -ξανά-έγινε το χρωστάει σε εμάς ως ΠΑΟΚ. Είδε την καριέρα του να ανεβαίνει ξανά και παραενθουσιάστηκε (πιτσιρικάς είναι λογικό το βρίσκω).
Αντί να τον κράζουμε και να τον τιμωρήσουμε λοιπόν ας τον στηρίξουμε και να του υποδείξουμε τι έκανε λάθος και ρίσκαρε αυτή την άνοδο. Και εμείς και αυτός έχουμε μόνο να κερδίσουμε από αυτό.
Αυτός γιατί θα -ξανά-εμφανιστεί στον ποδοσφαιρικό χάρτη και θα νιώσει αυτό που ένιωσε και νιώθει πχ. o Vieirinha για εμάς.
Εμείς θα κερδίσουμε και αγωνιστικά και σαν "όνομα"... ο Mak λειτουργεί σαν παράδειγμα για να έρθουν παίχτες της ίδιας λογικής πχ. Klich, Mollo, Obraniak κτλ.
Καλοί παίχτες που όμως είναι παραγκωνισμένοι για κάποιον λόγο (όχι "εγκεφαλικό") που ψάχνουν την ευκαιρία.
Κάποιοι έχουν επιλεκτική ευαισθησία!!!!!!!!!!!!!rou έγραψε:ΠΑντως ωραιοι ειστε ορισμενοι.. Για τον αλλον παικτη μας (σαλπι) στο τοπικ του εχουν γραφτει πραγματα και θαυματα (ακομα και φρασεις τουπου -σηκω και φυγε , μας ντροπιαζεις , Φουστη κοντε κτλ...) ενω εδω με ενα 'μακ'ακος θίγεστε.. Η θα σεβεστε ολους τους παικτες η δεν θα γκρινιαζετε μονο για μερικους..
"Κατα τα αλλα επειδη ειναι και το πουλεν μου , Γιατι αγορι μου ??? "
Το ίδιο ισχύει και για μένα, αλλά τα λάθη επισημαίνονται.
ΜΙΝΣΚ????????????????????????????????????????Karelias έγραψε:Ανβλήθηκε το ματς κι σχεδόν όλα τα προηγούμενα ποστ, φαίνονται πάρα πολύ αστεία.