Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλια.

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παιχτών
buffos

Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλ

Δημοσίευση από buffos »

Ας πω και εγώ αυτό που βλέπω.

Καταρχας γίνετε μοίρασμα των αδυναμιών στα ημίχρονα.

Στο πρώτο η ομάδα μπορεί να λειτουργήσει από την μέση και πίσω ικανοποιητικά , αλλά από την μέση και μπροστά δεν υπάρχει.

Ο Μάρτενς για ακόμη μια φορά τραγικός , τουλάχιστον στην γραμμή. ( αν δεν έλεγε κάποιος όνομα και οτι ήταν πχ υπο δοκιμή.. θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι).
Ο Πόζογλου δεν έχει τις παραστάσεις για να παίξει σε τέτοιο επίπεδο. Παίζει αρκετά πιο αργά ότι πρέπει. Με τις παραστάσεις βέβαια αυτό βελτιώνεται, αλλά οχι στον ΠΑΟΚ. Θέλει παιχνίδια σε ανώτερο επίπεδο από την Κ20.
Ο Παπαδόπουλος είναι τουλάχιστον 2 επίπεδα κάτω από τον Κουλούρη την δεδομένη στιγμή και φαντάζομαι δεν θα έχουν όλοι ευκαιρίες.

Ο Σαββίδης μου αρέσει προσωπικά πολύ. Μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης και μπορεί κάποιος να δει οτι και δεν πανικοβάλεται στην πίεση και έχει πολύ καλή τεχνική. Το ίδιο και ο Παναγιωτούδης (σε μικρότερο βαθμό). Ο λόγος που δεχτήκαμε λίγες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, και κυρίως από ατομικά λάθη ήταν αυτός. Οτι τα 2 μας αμυντικά χαφ, παρότι πολύ μικροί είχαν ηρεμία στην πίεση. Θετικό αυτό. Εξάλλου όταν παίζουν θα έχουν έναν πιο έμπειρο δίπλα τους. Ο Γκολάσα εξαιρετικά στοιχεία για την ώρα. Επίσης τα μπακ μας δεν είχαν θέμα και ο Κίτσιου έβγαζε την ομάδα ψηλά άνετα.

Στο Β ημίχρονο το βασικό μας θέμα ήταν πίσω. Από την μια μεριά στο αριστερό άκρο πίσω είχαμε τον Μποζατζίδη που απλά δεν.....(το 80% των προβλημάτων από αριστερά). Στο δεξί άκρο του 4-4-2 τον Πολύζο (?) ... σαν να μην υπήρχε τίποτα από εκεί. Με την ανισορροπία αυτή, ούτε το ένα άκρο μπορούσε να λειτουργήσει ούτε το άλλο και σε ένα 4-4-2 όταν δεν μπορείς να ταίσεις ούτε από τα άκρα, ούτε από το κέντρο (με Τσανδαρη και Κάτσε αυτό δεν γίνετε) έχεις πρόβλημα.

Για μένα από το Β ημίχρονο Πολύζος και Μποζατζίδης σαφώς και δεν έχουν θέση στο ρόστερ. Ο Τσανδάρης θα γίνει ενας καλός παίκτης για μεσαίου βεληνεκούς ομάδα (σαν τον Ζησόπουλο πχ.. και στα 30 του θα είναι μια χαρά, αλλά όχι στον ΠΑΟΚ). Με την κατάσταση αυτή δεν μπορείς να κρίνεις και τον κοντοπίθαρο τον Ποποβίτς, που η αλήθεια είναι οτι δείχνει να τα έχει χαμένα.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

slidar έγραψε:Έτσι όπως είδα τους παίχτες απο την k20 μονο ο κουλουρης αξιζει να ειναι στο ρόστερ ομάδας που θα κάνει πρωταθλητισμό..
αυτος και ο ποζατζιδης ειναι για το ροστερ ολοι οι αλλοι απλα πρεπει να πανε δανεικοι...
κωνσταντινιδη δημητρακη αντε στον αιγινιακο παλικαρι μου
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Βιάζεστε!
buffos

Δημοσίευση από buffos »

paokpantou έγραψε:αυτος και ο ποζατζιδης ειναι για το ροστερ ολοι οι αλλοι απλα πρεπει να πανε δανεικοι...
κωνσταντινιδη δημητρακη αντε στον αιγινιακο παλικαρι μου
Αυτό φαντάζομαι είναι το ανέκδοτο της 20ετίας εεε? Ποιός Μποζατζίδης? Καταλαβαίνεις τι βλέπεις? Έτυχε να τον δω και σε όσα ματς έπαιξε στην Καλαμαριά. ΑΝΕΚΔΟΤΟ. Και ο Αλεξίου αγανάκτησε και μετά τα πρώτα ματς.. δεν ξαναμπήκε.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

"Εγω ειμαι ενθουσιασμενος με τα (νεα ) παιδια αυτα....Εχουν τρομερα περιθωρια βελτιωσης"
Ταδε εφη ΑΑ στις δηλωσεις του αμεσως μετα τον αγωνα.
;)
buffos

Δημοσίευση από buffos »

KOSTAS54 έγραψε:Βιάζεστε!
Δεν είναι βιασύνη. Μάλλον περισσότερο αγανάκτηση από την μη ενίσχυση του ρόστερ. Είναι σαφες οτι ο ΠΑΟΚ για να κυνηγήσει του στόχους του, θέλει τουλάχιστον 6 μεταγραφές πρώτης γραμμής (και στόχοι είναι πρωτάθλημα κύπελλο και τουλάχιστον όμιλοι στην Ευρώπη).

Υπάρχει εκνευρισμός και είναι λογικό. Με τους ρυθμούς που γίνονται οι κινήσεις (οκ.. δεν γίνονται.. οπότε δεν έχει και ρυθμό το θέμα...) δεν οδηγούμαστε ΠΟΥΘΕΝΑ.

Οπότε η γκρίνια βγαίνει εκεί που δεν πρέπει.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

εγω να γινω κακος με τους περισσοτερους εδω μεσα και να πω οτι δεν εχουν ιδεα απο μπαλα.
δηλαδη ρε μαγκες τι θα κανατε αν ησασταν οπαδοι της ντνιεπρ που σε δεκα μερες παιζει προκριματικα τσου λου και δεν μπορει να κανει ουτε φαση σε ομαδα που ειναι στην αρχη της προετοιμασιας και λειπει το μισο της ροστερ και τους καλους τους χωριζει σε δυο ενδεκαδες? οι αντιπαλοι ειχαν μεσα εναν παικτη που καποιοι λενε οτι αξιζει 20 μυρια.
καταρχην ειναι φανερο οτι δεν υπαρχουν επιθετικοι αυτοματισμοι ακομα,οι παικτες οταν εχουν την μπαλα στην επιθεση ψαχνουν τι θα την κανουν και αυτο ειναι πολυ φυσιολογικο ακομα.οπως πολυ φυσιολογικο ειναι να μην μπορουν να βγαλουν εκρηξη και ενταση λογο των συνεχομενων σκληρων προπονησεων.
εκει πανω αυτη τη στιγμη ειναι 15 παιδια που προσπαθουν να διεκδικησουν μια θεση στο ροστερ της ομαδας.
απο ολους αυτους τους πιτσιρικαδες οι περισσοτεροι δεν θα ειναι στο ροστερ της νεας σεζον.
αλλα εμενα μου αρκει που ακομα και παικτες που δειχνουν οτι ειναι χαμηλοτερου επιπεδου απο καποιους αλλους μπορουν και στεκονται ανετα απεναντι σε πολυ καλες ομαδες.

εμενα προσωπικα μου αρεσαν πολυ ο ποζογλου που μολις προσαρμοστει στα ανδρικα δεδομενα και ξεψαρωσει θα προσφερει πολλα.
οπως και ο σαββιδης που περα απο την πολυ καλη τεχνικη και σωματοδομη που εχει για την ηλικιας του εχει και κατι αλλο που ειναι πολυ σημαντικο για την θεση που αγωνιζεται, ειναι πολυ ψυχραιμος και θα φανει περισσοτερο οταν η ομαδα θα ειναι πιο δεμενη και θα παιζει με παικτες πιο εμπειρους γυρο του.
επισης γκολασα δειχνει οτι μπορει να παιξει σε ολες τις θεσεις του κεντρου και εχει πολυ καλα στοιχεια

αυτο που με προβληματιζει ειναι ο μααρτενς θα περιμενω ομως και αυτον να τον κρινω οταν θα χαλαρωσουν τα ποδια απο τις προπονησεις

υγ τωρα καθισα να ξαναδω το παιχνιδι στο γιου τουμπ με ουκρανικη περιγραφη και παρατηρησα οτι η λυψη ειναι καλυτερη απ του οτε. γιατι γινετε αυτο ,δεν παιρνουν το ιδιο πλανο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τετ 16 Ιούλ 2014, 00:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Η ποιότητα που μπορείς να κάνεις streaming είναι ανεξάρτητη από αυτήν της λήψης (πηγής).
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

δεν ενοω ποιοτητα σε πιξελ και αναλυση
εχει καλυτερη θεση η καμερα με πολυ πιο καλο πλανο που δειχνει καλυτερα τις κινησεις των παικτων καιτις θεσεις τους
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Αν εννοείς ότι η δική τους cam είχε άλλη θέση (άλλη cam δλδ) δεν ξέρω.

Η ποιότητα όμως που βλέπουμε δεν έχει να κάνει μόνο με ανάλυση (pixels κλπ) .

Για παράδειγμα , streaming με ψηλότερο ρυθμό (fps) βελτιώνει πολύ περισσότερο την κίνηση , απ ότι streaming σε μεγαλύτερη ανάλυση.
Άβαταρ μέλους
Simewn

Δημοσίευση από Simewn »

Athens έγραψε:τρεξιμο ναι
παθος ναι
ταλεντο μετριο
προσωπικοτητα μηδεν
φερτε μεταγραφες, ωραια η ομαδα των νεων αλλα για μακρυπροθεσμους στοχους, που σε καμια 10ετια θα επιτευχθουν
Συμφωνώ 100%
Πέρισυ οι καλύτεροί μας παίκτες ήταν αυτοί που έχουν φύγει.Λίνο, Ινσαουράλδε, Νάτκχο, Στοχ, Λούκας κι εγώ θα πω και Κατσουράνη.
Πέρισυ όλοι συμφωνούσαμε και βλέπαμε οτι μας έλλειπαν κάποιοι παίκτες παρόλο που είχαμε τους παραπάνω.
Πρώτα πρέπει να καλύψουμε αυτούς τους παίκτες και μετά θα μιλάμε για ενίσχυση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Mapogo έγραψε:Αν εννοείς ότι η δική τους cam είχε άλλη θέση (άλλη cam δλδ) δεν ξέρω.

Η ποιότητα όμως που βλέπουμε δεν έχει να κάνει μόνο με ανάλυση (pixels κλπ) .

Για παράδειγμα , streaming με ψηλότερο ρυθμό (fps) βελτιώνει πολύ περισσότερο την κίνηση , απ ότι streaming σε μεγαλύτερη ανάλυση.
Ομολογώ ότι η ποιότητα της εικόνας του φιλικού από το site της Ντιεπρ ήταν πολύ καλή.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Πριν από λίγες ημέρες πρόεβλεψα ότι θα φάμε 4αρα από την Σταντάρ Λιέγης.
Αν πριν από ένα χρόνο, τότε που φούσκωνε το παγώνι του Στέφενς, μου έλεγε κάποιος ότι σε ένα χρόνο ο ΠΑΟΚ θα παίξει πρώτα φιλικά προετοιμασίας με ενδεκάδες της Κ20 και ότι θα φέρει 1-2 με την έτοιμη για CL Σταντάρ και 0-1 με την έτοιμη για πρωτάθλημα Ντιέπρ θα έλεγα ότι αυτά είναι αδιανόητα και θα του συνιστούσα να πάει σε κανένα γιατρό να κοιταχτεί.
Πραγματικά έχει ιδιαίτερη σημασία που τα παιδιά αυτά μπορούν και στέκονται απέναντι σε έμπειρους και ποιοτικούς επαγγελματίες και δεν παθαίνουν κάζο όπως αυτό που έπαθε π.χ. η μεγάλη Βραζιλία.
Δεν είναι έτοιμα, ίσως και οι αντίπαλοι να μην χτύπησαν τα παιχνίδια τόσο, αλλά υπό νορμάλ συνθήκες η Κ20 του ΠΑΟΚ εναντίον Σταντάρ και Ντιέπρ θα έπρεπε να είναι ευχαριστημένη με λιγότερα από 4-5.
Δεν ξέρω εάν τα παιδιά αυτά μπορούν να σηκώσουν το βάρος της χρονιάς που έρχεται. Το θεωρώ και άδικο να τους το ζητήσουμε.
Το γεγονός ότι έχουν έναν προπονητή που αγωνίζεται και να τα βελτιώσει ατομικά είναι πολύ σημαντικό για αυτά και για την ομάδα.
Με παίκτες όπως ο Νάτχο, ο Ράτς, ο Μολλό, ο Λούνα δίπλα τους και με την σωματική και εγκεφαλική ωρίμανση που έρχεται μετά τα 20, αυτά τα παιδιά μπορούν να πάνε πολύ μπροστά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

KOSTAS54 έγραψε:Βιάζεστε!

desperando έγραψε:εγω να γινω κακος με τους περισσοτερους εδω μεσα και να πω οτι δεν εχουν ιδεα απο μπαλα.
δηλαδη ρε μαγκες τι θα κανατε αν ησασταν οπαδοι της ντνιεπρ που σε δεκα μερες παιζει προκριματικα τσου λου και δεν μπορει να κανει ουτε φαση σε ομαδα που ειναι στην αρχη της προετοιμασιας και λειπει το μισο της ροστερ και τους καλους τους χωριζει σε δυο ενδεκαδες? οι αντιπαλοι ειχαν μεσα εναν παικτη που καποιοι λενε οτι αξιζει 20 μυρια.
καταρχην ειναι φανερο οτι δεν υπαρχουν επιθετικοι αυτοματισμοι ακομα,οι παικτες οταν εχουν την μπαλα στην επιθεση ψαχνουν τι θα την κανουν και αυτο ειναι πολυ φυσιολογικο ακομα.οπως πολυ φυσιολογικο ειναι να μην μπορουν να βγαλουν εκρηξη και ενταση λογο των συνεχομενων σκληρων προπονησεων.
εκει πανω αυτη τη στιγμη ειναι 15 παιδια που προσπαθουν να διεκδικησουν μια θεση στο ροστερ της ομαδας.
απο ολους αυτους τους πιτσιρικαδες οι περισσοτεροι δεν θα ειναι στο ροστερ της νεας σεζον.
αλλα εμενα μου αρκει που ακομα και παικτες που δειχνουν οτι ειναι χαμηλοτερου επιπεδου απο καποιους αλλους μπορουν και στεκονται ανετα απεναντι σε πολυ καλες ομαδες.

Συμφωνώ και με τους δύο.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Βιαζεστε πολύ..Να θυμίσω ότι πριν 2 χρόνια παίξαμε φιλικό με την Τσβολε και η..άρμαδα του Δωνη είχε ρίξει 4.Την συνέχεια και τα χάλια μας τα θυμάστε όλοι.Τα φιλικά ειναι για τους προπονητές.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”