Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Re: Ε.Π.Ο super leage κ.λ.π δημοκρατικές δυνάμεις
Με ενοχλεί γενικότερα η απαξίωση δίχως στοιχεία και αιτίες. Το γκαγκατσόπαιδο λέγεται: Μάκης Γκαγκάτσης και είναι διευθυντής της Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ. Αν δεν κάνει καλά τη δουλειά του θα τον απαξιώσω. Αν την κάνει καλά θα του πω μπράβο. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο απ'αυτό.Και όταν υπάρχει εμμονή με ένα δύο συγκεκριμένα άτομα του ΠΑΟΚ, έτσι γενικά και αόριστα, επέτρεψέ μου να βλέπω άλλα κίνητρα.
Αν δεν τον έλεγαν Γκ@γκάτση, θα ήταν διευθυντής της παε;
Τρίζουν τα κόκαλα του Τριανταφυλλίδη.
Τρίζουν τα κόκαλα του Τριανταφυλλίδη.
- Kid Shelleen
Με την τελευταία σου πρόταση συμφωνώ.Χωρικός έγραψε:Με ενοχλεί γενικότερα η απαξίωση δίχως στοιχεία και αιτίες. Το γκαγκατσόπαιδο λέγεται: Μάκης Γκαγκάτσης και είναι διευθυντής της Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ. Αν δεν κάνει καλά τη δουλειά του θα τον απαξιώσω. Αν την κάνει καλά θα του πω μπράβο. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο απ'αυτό.Και όταν υπάρχει εμμονή με ένα δύο συγκεκριμένα άτομα του ΠΑΟΚ, έτσι γενικά και αόριστα, επέτρεψέ μου να βλέπω άλλα κίνητρα.
Θα ήθελα όμως έστω να με ανεχτείς να αποκαλώ τον διευθυντή της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. γκαγκατσόπαιδο. Εάν ερχότανε ως Μάκης Γκαγκάτσης να καταθέσει σε τέτοια ηλικία το βιογραφικό του με την ανύπαρκτη εμπειρία για διευθυντής, είμαι σίγουρος πως κι εσύ θα γελάς από μέσα σου σκεπτόμενος το CV του να στολίζει κάποιον κάλαθο αχρήστων και το γκαγκατσόπαιδο κολλημένο ακόμα στο ακουστικό του. Και όχι μόνον σε μία Π.Α.Ε., αλλά πουθενά δεν πιστεύω να έβρισκε τέτοια θέση ο υιός.
Καλώς ή κακώς (κάκιστα για μένα) ήρθε και κατέλαβε θέση στην διοίκηση της ομάδας μας ως γκαγκατσόπαιδο και όχι ως Χρυσόστομος Γκαγκάτσης. Ο ίδιος πρόβαλε αυτόν τον "τίτλο" του, στην προσπάθειά του να πάρει την θέση, γνωρίζοντας ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος.
Άρα λοιπόν νομίζω πως ο ίδιος καθόρισε το προσωνύμιό του. Η όποιοια επαγγελματική επιτυχία ή αποτυχία του θα κρίνει την παραμονή του στην Π.Α.Ε., αλλά δεν θα σβήσει το παρελθόν του ούτε την εκτίμησή μου για το ήθος το δικό του, για να μην αναφερθώ σε αυτό του πατέρα του.
Διαισθάνομαι πως κάτι άλλο σε ενόχλησε στο κείμενο του Αστροναύτη. Εξέφρασα όμως την διαφωνία μου για το επιμέρους θέμα του υιού, γιατί κι εμένα δεν μου πάει να βλέπω αδερφούς να υπερασπίζονται ανθρώπους που δεν το αξίζουν.
Τα κίνητρα για μένα είναι 1.παλιος διοκητικος 2.μανατζερ στην μπλακ λιστ του ΠΑΟΚ 3.παρατρεχαμενος πού έχασε επαφή με τους τωρινους διοικουντες σίγουρα δεν είναι αγνός οπαδός του ΠΑΟΚ κλίμα θέλει να δημιουργήσει σε βάρος κάποιων απλά τα πράγματαΧωρικός έγραψε:Με ενοχλεί γενικότερα η απαξίωση δίχως στοιχεία και αιτίες. Το γκαγκατσόπαιδο λέγεται: Μάκης Γκαγκάτσης και είναι διευθυντής της Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ. Αν δεν κάνει καλά τη δουλειά του θα τον απαξιώσω. Αν την κάνει καλά θα του πω μπράβο. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο απ'αυτό.Και όταν υπάρχει εμμονή με ένα δύο συγκεκριμένα άτομα του ΠΑΟΚ, έτσι γενικά και αόριστα, επέτρεψέ μου να βλέπω άλλα κίνητρα.
Του υιού όπως είπε κάποιος θα τον κρίνεις από αυτά που κάνει δεν βλέπω κανένα κίνητρο που βλάπτει τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ τουλάχιστον μέχρι τώρα, στον διαστημσνθρωπο όμως βλέπω ότι μόνο οπαδικα δεν λειτουργεί σαν να του κλεψανε θέση στην παε κάνει
Και φυσικά τον κάθε υπάλληλο θα τον κρίνει αυτός που πληρώνει
ΠΑΟΚτσής κατηγορεί ΠΑΟΚτσή ως ιδιοτελή, για χάρη του ευθυτενή Χρυσόστομου.
Ρε πού πάμε ρε....
Ρε πού πάμε ρε....
eorptol έγραψε: Τα κίνητρα για μένα είναι
1.παλιος διοκητικος
2.μανατζερ στην μπλακ λιστ του ΠΑΟΚ
3.παρατρεχαμενος πού έχασε επαφή με τους τωρινους διοικουντες
4.σίγουρα δεν είναι αγνός οπαδός του ΠΑΟΚ
5.κλίμα θέλει να δημιουργήσει σε βάρος κάποιων
6.απλά τα πράγματα
ώρα για δείπνο...

Μην την ψάχνεις.Ale έγραψε:ΠΑΟΚτσής κατηγορεί ΠΑΟΚτσή ως ιδιοτελή, για χάρη του ευθυτενή Χρυσόστομου.
Ρε πού πάμε ρε....
5-6 είναι όλοι κι όλοι που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Και πάνω στην κάψα τους λένε και καμιά λακαμία.
- ΑποστόληςΑ
Ρε αστροναύτη, έλεος!
Όλο κατηγορίες και γκρίνια είσαι προς πάσα κατεύθυνση. Και όχι δεν λένε λακαμίες όσοι έχουν αντίθετη άποψη από εσένα. Ντροπή και να λες κάτι τέτοιο.
Όλο κατηγορίες και γκρίνια είσαι προς πάσα κατεύθυνση. Και όχι δεν λένε λακαμίες όσοι έχουν αντίθετη άποψη από εσένα. Ντροπή και να λες κάτι τέτοιο.
Η προσληψη του υιου γκαγκατση,ηταν προιον κουμπαροσυναλλαγης.
Αν υπηρχε αξιοκρατια,θα πληρωνε και αυτος εισητηριο για να μπει στην ΤΟΥΜΠΑ.
Για το αν κανει καλα τη δουλεια του η οχι,ας μας πει καποιος,πια ειναι τα καθηκοντα ενος διευθυντη ΠΑΕ,
και κρινετε εσεις αν ειναι καλος η οχι.
Η ουσια ειναι οτι στην προκειμενη περιπτωση,εχουμε επαγγελματικη αποκατασταση του υιου,ενος ανθρωπου
που ως μελος του συστηματος,γ@μουσε ασαλιωτα ΚΑΙ αυτος τον Π.Α.Ο.Κ. μας.
Στο φιναλε ρε αδερφε,ας τον πηγαινε διευθυντη στο γαυρο του θειου,που κανανε "δουλειες" μαζι.
Πως θα σας φαινοταν,ο Αγγελιδης να εφερνε στον Π.Α.Ο.Κ.,τον δεκαεξαχρονο υιο του κουμπαρου του
και με το καλημερα να ηταν βασικος στην ομαδα.Θα υπηρχε αξιοκρατια σ΄αυτην την περιπτωση?
Ε κατι αναλογο με τα του Χρυσοστομου ειναι.
astronaut keep writting.
Αν υπηρχε αξιοκρατια,θα πληρωνε και αυτος εισητηριο για να μπει στην ΤΟΥΜΠΑ.
Για το αν κανει καλα τη δουλεια του η οχι,ας μας πει καποιος,πια ειναι τα καθηκοντα ενος διευθυντη ΠΑΕ,
και κρινετε εσεις αν ειναι καλος η οχι.
Η ουσια ειναι οτι στην προκειμενη περιπτωση,εχουμε επαγγελματικη αποκατασταση του υιου,ενος ανθρωπου
που ως μελος του συστηματος,γ@μουσε ασαλιωτα ΚΑΙ αυτος τον Π.Α.Ο.Κ. μας.
Στο φιναλε ρε αδερφε,ας τον πηγαινε διευθυντη στο γαυρο του θειου,που κανανε "δουλειες" μαζι.
Πως θα σας φαινοταν,ο Αγγελιδης να εφερνε στον Π.Α.Ο.Κ.,τον δεκαεξαχρονο υιο του κουμπαρου του
και με το καλημερα να ηταν βασικος στην ομαδα.Θα υπηρχε αξιοκρατια σ΄αυτην την περιπτωση?
Ε κατι αναλογο με τα του Χρυσοστομου ειναι.
astronaut keep writting.
Aν ηταν στον Π.Α.Ο.Κ. επι προεδριας γκαγκατση,αυτος που πληρωνει τωρα,eorptol έγραψε:Του υιού όπως είπε κάποιος θα τον κρίνεις από αυτά που κάνει δεν βλέπω κανένα κίνητρο που βλάπτει τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ τουλάχιστον μέχρι τώρα, στον διαστημσνθρωπο όμως βλέπω ότι μόνο οπαδικα δεν λειτουργεί σαν να του κλεψανε θέση στην παε κάνει
υπηρχε ποτε περιπτωση να προσλαβει τον υιο,ως διευθυντη στην ΠΑΕ?
Συγνώμη, αλλά δεν ειναι δική μας ευθύνη να κρίνουμε αν κανει καλά τη δουλειά του ο δντης των γραφείων της ΠΑΕ του ΠΑΟΚ. Θα τον κρίνει ο πληρώνων δηλ ο ΙΒΑΝ. Πόσο δύσκολο είναι να το αποδεχθείτε?
Κουμάντο ο καθένας στο σπιτι του και στην επιχείρησή του!
Κουμάντο ο καθένας στο σπιτι του και στην επιχείρησή του!
Μπορείς να τον κρίνεις το ξαναλέω από αυτά που κάνει; βαρέθηκα να λέμε θέλουμε παοκαρχες πρώην οπαδούς βετερανους κλπ. Αν δεν του κάνει να τον διώξει ο Ιβάν
Κανενα ζόρι δεν έχω, τον ΠΑΟΚ θέλω να δω ψηλά και δεν με ενδιαφέρουν οι ίντριγκες που προσπαθείς να βρεις στα διοικητικά..... Αλήθεια καλές οι μεταγραφές μακ περειρα ρατς.... Άστο πάμε στα διοικητικά και στον Σπυρόπουλο χακομπο και Ιτανζ....astronaut έγραψε:Μην την ψάχνεις.Ale έγραψε:ΠΑΟΚτσής κατηγορεί ΠΑΟΚτσή ως ιδιοτελή, για χάρη του ευθυτενή Χρυσόστομου.
Ρε πού πάμε ρε....
5-6 είναι όλοι κι όλοι που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Και πάνω στην κάψα τους λένε και καμιά λακαμία.
Αστροναύτη στο μόνο τοπικ που δεν τα χωνεις στον βρυζα είναι το γυναικείο βολευ καντο και εκεί κάτι θα βρεις