20.Ευθύμης Κουλούρης
- sourmenetes
- Moderator
- john4serres
-
Re: 18.Ευθύμης Κουλούρης
Ανυπαρκτος,μηδενικο ταλεντο.
Οποιος βλεπει κατι σε αυτον τον παικτη,να μας το πει μηπως κανουμε καποιο λαθος ή ειμαστε εμπαθεις.
Αλλη μια φουσκα των περιφημων Ακαδημιων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Το χω πει 100 φορες,οι μοναδικες ακαδημιες στον πλανητη που αδυνατουν να βγαλουν ΕΝΑΝ κανονικο ποδοσφαιριστη.
Να σουταρει σωστα,να σεντραρει σωστα,να μην πεταει την μπαλα στο πουθενα χωρις να πιεζεται απο αντιπαλο.
Ακομα χειροτερος ο Σαββιδης.
Εχουμε τελειως λανθασμενη εικονα του τι θα πει νεαρος-ταλεντο και εξελιξιμος ποδοσφαιριστης.
Οποιος βλεπει κατι σε αυτον τον παικτη,να μας το πει μηπως κανουμε καποιο λαθος ή ειμαστε εμπαθεις.
Αλλη μια φουσκα των περιφημων Ακαδημιων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Το χω πει 100 φορες,οι μοναδικες ακαδημιες στον πλανητη που αδυνατουν να βγαλουν ΕΝΑΝ κανονικο ποδοσφαιριστη.
Να σουταρει σωστα,να σεντραρει σωστα,να μην πεταει την μπαλα στο πουθενα χωρις να πιεζεται απο αντιπαλο.
Ακομα χειροτερος ο Σαββιδης.
Εχουμε τελειως λανθασμενη εικονα του τι θα πει νεαρος-ταλεντο και εξελιξιμος ποδοσφαιριστης.
18 χρονών ο Ευθύμης και οι σειρήνες από το εξωτερικό ηχούν στα αυτιά του. Ομάδα της κεντρικής Ευρώπης λέγεται ότι προσπάθησε να τον δελεάσει με πολύ καλό συμβόλαιο. Ευτυχώς έχει τον πρώτο λόγο ο ΠΑΟΚ, εύχομαι να τον κρατήσουμε.
Από τα σπλάχνα της ομάδας, αν έχει ευκαιρίες μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Εξαιρετικός σωματοτυπος επιθετικού, στρίβει πολύ γρήγορα, σίγουρη εξέλιξη.
Στάλθηκε από το GT-N8000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από τα σπλάχνα της ομάδας, αν έχει ευκαιρίες μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Εξαιρετικός σωματοτυπος επιθετικού, στρίβει πολύ γρήγορα, σίγουρη εξέλιξη.
Στάλθηκε από το GT-N8000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- HeartOfDarkness
Δεν τον έχει παρει μαζι του στην αποστολη ο Τουντορ? Δε θυμαμαι να είδα το ονομα του και επισης
τωρα με τον τραυματισμο του Κλάους παλι δεν ακουγεται
τωρα με τον τραυματισμο του Κλάους παλι δεν ακουγεται
- ΑποστόληςΑ
Ο Γιάννης ο Σερραίος είχε γράψει:
απο την προετοιμασια λειπουν προς το παρων Κουλουρης , Ποζογλου , Δεληγιαννιδης , Τσελεπιδης και Βασαϊτης
λογω υποχρεωσεων με την εθνικη ελπιδων
απο την προετοιμασια λειπουν προς το παρων Κουλουρης , Ποζογλου , Δεληγιαννιδης , Τσελεπιδης και Βασαϊτης
λογω υποχρεωσεων με την εθνικη ελπιδων
- desperando
- Επικοινωνία:
παιδακι μου καλο απορω πως ειχες το θρασος να κανεις την παρακατω δηλωση.
΄΄Το παράπονο που έχω είναι ότι στη Γαλλία βλέπουμε ορισμένα παιδιά να παίζουν μέχρι και τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στην Ελλάδα δεν παίρνουμε τις ευκαιρίες που μας αναλογούν».΄΄
τα παιδια στο εξωτερικο παλικαρι μου ευθυμη ξερεις τι θυσιες κανουν για να μπορουν να παιζουν σε τοσο ηψηλο επιπεδο?
τα παιδακια στο εξωτερικο ειναι επαγγελματιες και δεν βγαινουν τύφλα απο το μεθυσι απο τα μπαρ της χαλκιδικης λιγες μερες πριν απο ενα πολυ μεγαλο τουρνουα οπου ολοι οι σκαουτερς των μεγαλων συλλογων ειναι εκει.
για υτο ασε τα λογια γιατι απο την μερα που εκανες το συμβολαιο εχεις κανει τρια βηματα πισω
΄΄Το παράπονο που έχω είναι ότι στη Γαλλία βλέπουμε ορισμένα παιδιά να παίζουν μέχρι και τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στην Ελλάδα δεν παίρνουμε τις ευκαιρίες που μας αναλογούν».΄΄
τα παιδια στο εξωτερικο παλικαρι μου ευθυμη ξερεις τι θυσιες κανουν για να μπορουν να παιζουν σε τοσο ηψηλο επιπεδο?
τα παιδακια στο εξωτερικο ειναι επαγγελματιες και δεν βγαινουν τύφλα απο το μεθυσι απο τα μπαρ της χαλκιδικης λιγες μερες πριν απο ενα πολυ μεγαλο τουρνουα οπου ολοι οι σκαουτερς των μεγαλων συλλογων ειναι εκει.
για υτο ασε τα λογια γιατι απο την μερα που εκανες το συμβολαιο εχεις κανει τρια βηματα πισω
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Ωραίος σήμερα. Γκολ μπορεί να μήν έβαλε, αλλά έδωσε μεγάλη βοήθεια στην ανάπτυξη, γυρνώντας πίσω και δίνοντας στήριγμα. Κρατάει σίγουρα την 4η θέση επιθετικού, προς το παρόν οι άλλοι είναι ο Κλάους και ο Λούκας και ψάχνουμε τον τρίτο (ή τον πρώτο).