Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Ο Khumalo είναι διεθνής παίκτης και πολύ καλός κεφαλοσφαιριστής. Ξεκίνησε άσχημα στον ΠΑΟΚ, αλλά βελτιώθηκε αρκετά. Κι εμένα μ' αρέσουν όσοι προσπαθούν και βελτιώνονται συνεχώς.
- sourmenetes
- Moderator
Στα ψηλα ειναι καλος.Απο κει και περα τιποτα.
Και μαλλον τωρα δεν ψαχνουμε παιχτες που θα βελτιωνονται αλλα ετοιμους..
Και μαλλον τωρα δεν ψαχνουμε παιχτες που θα βελτιωνονται αλλα ετοιμους..
- ΑποστόληςΑ
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Khumalo είναι διεθνής παίκτης και πολύ καλός κεφαλοσφαιριστής. Ξεκίνησε άσχημα στον ΠΑΟΚ, αλλά βελτιώθηκε αρκετά. Κι εμένα μ' αρέσουν όσοι προσπαθούν και βελτιώνονται συνεχώς.
Φιλότιμος,προσπάθησε,στο τέλος έδειξε 1-2 πράγματα,αλλά πέρα από τα ψηλά που ομολογουμένως καθαρίζει δεν έδειξε στοιχεία ικανού και σύγχρονου στόπερ..
- ΑποστόληςΑ
Ο Μαλεζάς έκανε μία μόνο χρονιά καλύτερη του Khumalo, αλλά υστερεί στα ψηλά, παρ' όλο το ύψος του. Ο Κατσικάς ήταν κίνδυνος - θάνατος σε κάποιους αγώνες, είναι όμως νεότερος κι έχει περιθώρια βελτίωσης. Τον Ιντζίδη τον θεωρώ ερωτηματικό. Δεν ξεχωρίζει σε κανένα τομέα, η χρυσή μετριότητα. Κι αυτός όμως είναι νέος. Ωστόσο οι νέοι πρέπει να δείξουν δείγματα βελτίωσης. Μπορεί σε πόλυτη τιμή να μην έχουν φτάσει ακόμη σε καλές αποδόσεις αλλά εάν έχουν βελτιωτικό ρυθμό κάποια στιγμή θα τον φτάσουν. Όσοι δεν βελτιώνονται δεν παν πουθενά.
ο φυντανιδης ειναι αδικημενος παιχτης το εγραφα και τοτε που σας ελεγα οτι θα βγουμε πρωτοι οτι μαλλον θα τον παρουμε......απο κει και περα ειναι διπλη μεταγραφη γιατι φαινεται καθαρα η προθεση να παει ο κατσουρ οριστικα στα χαφ.....τα σεντερ μπακ θελουν εμπειρια και αυτος την εχει.......οποιος θυμαται κατι ηξερε ο γχ που δεν ξεραμε εμεις

- Sick Bastard
WHAT?ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Μαλεζάς έκανε μία μόνο χρονιά καλύτερη του Khumalo,
Σουπερ ειναι ο φυτανιδης υποφερτη ταχυτητα σκληροτραχηλος και ηγετικος παιχτης,ειναι και σε καλη ηλικια και με σταθερη αποδοση πραγμα πολυ σημαντικο.
Πολυ καλο αν ισχυει και δεν το συζηταω οτι ειναι καλυτερος απο οσους επαιξαν σε εμας φετος πλην σιφο.
Υ.Γ1 Οποιοι βλεπουν σουπερ λιγδα νομιζω οτι συμφωνουν μαζι μου οποιοι βλεπουν μονο ΠΑΟΚ νομιζω οτι ειναι φυσιολογικο να τους ξενιζει ο φυτανιδης αν και στα μεταξυ μας παιχνιδια παντα ηταν καλος.
Υ.Γ2 Τοσο καιρο που διαβαζα οτι κλεινει στο βαζελο ελεγα οι μακακες οι δικοι μας αφηνουν να μας παρει ο βαζελος εναν παιχτη που ειναι μια πολυ καλη λυση με λιγα λεφτα.
Αποτι φαινεται κατι βλεπουν και αυτοι.
Υ.Γ3 Τωρα καποιοι μπορει να γελασουν αλλα δεν τον θεωρω χειροτερο του Μαλεζα το αντιθετο μαλιστα.
Πολυ καλο αν ισχυει και δεν το συζηταω οτι ειναι καλυτερος απο οσους επαιξαν σε εμας φετος πλην σιφο.
Υ.Γ1 Οποιοι βλεπουν σουπερ λιγδα νομιζω οτι συμφωνουν μαζι μου οποιοι βλεπουν μονο ΠΑΟΚ νομιζω οτι ειναι φυσιολογικο να τους ξενιζει ο φυτανιδης αν και στα μεταξυ μας παιχνιδια παντα ηταν καλος.
Υ.Γ2 Τοσο καιρο που διαβαζα οτι κλεινει στο βαζελο ελεγα οι μακακες οι δικοι μας αφηνουν να μας παρει ο βαζελος εναν παιχτη που ειναι μια πολυ καλη λυση με λιγα λεφτα.
Αποτι φαινεται κατι βλεπουν και αυτοι.
Υ.Γ3 Τωρα καποιοι μπορει να γελασουν αλλα δεν τον θεωρω χειροτερο του Μαλεζα το αντιθετο μαλιστα.
Χαίρομαι πολύ με Φυτανίδη, από πέρσι ήξερα οτι ψηνόταν η μεταγραφή, προφανώς δεν έγινε γιατί δεν ήταν ελεύθερος, και τώρα έρχεται. Για εμένα δίνει βάθος, είναι έμπειρος, είναι δυνατός ψηλά, και σε μία χρονιά που θέλουμε 4 στόπερ έτοιμα, είναι πολύ χρήσιμος. Σίφο, Φυτα, μεταγραφή βασικός και Κατσικάς θα έλεγα εγώ και ο Ιντζίδης δανεικός να πάρει παιχνίδια το παιδί.
Για Σούπα λιγδ μια χαρά κρατιέται και βασικός ο Φυτανίδης.
Για Κουμαλό δεν ξέρω...δεν θα με χαλούσε εάν έμενε, δεν θα κλάψω εάν φύγει. Ειδικά εάν θελήσουν και $$$ πολλά.
Και απλά για την κουβέντα, δεν ξεχνάω πέρσυ στα πλέη οφ, τελευταίο ματς, σκοράρει ο Φυτανίδης στην Τούμπα και δεν πανηγυρίζει καθόλου σταματώντας και τους συμπαίκτες του...
Για Σούπα λιγδ μια χαρά κρατιέται και βασικός ο Φυτανίδης.
Για Κουμαλό δεν ξέρω...δεν θα με χαλούσε εάν έμενε, δεν θα κλάψω εάν φύγει. Ειδικά εάν θελήσουν και $$$ πολλά.
Και απλά για την κουβέντα, δεν ξεχνάω πέρσυ στα πλέη οφ, τελευταίο ματς, σκοράρει ο Φυτανίδης στην Τούμπα και δεν πανηγυρίζει καθόλου σταματώντας και τους συμπαίκτες του...
Μη τρελενεσαι 5 στοπερ θα χρειαστουν φετος και εμεις εχουμε μονο 2 (κατσικας,ιντζιδης) ισως και να χωρεσει καπου ο κουμαλο πραγμα που δεν το βλεπω αλλα ποτε δεν ξερεις.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Μαλεζάς έκανε μία μόνο χρονιά καλύτερη του Khumalo, αλλά υστερεί στα ψηλά, παρ' όλο το ύψος του. Ο Κατσικάς ήταν κίνδυνος - θάνατος σε κάποιους αγώνες, είναι όμως νεότερος κι έχει περιθώρια βελτίωσης. Τον Ιντζίδη τον θεωρώ ερωτηματικό. Δεν ξεχωρίζει σε κανένα τομέα, η χρυσή μετριότητα. Κι αυτός όμως είναι νέος. Ωστόσο οι νέοι πρέπει να δείξουν δείγματα βελτίωσης. Μπορεί σε πόλυτη τιμή να μην έχουν φτάσει ακόμη σε καλές αποδόσεις αλλά εάν έχουν βελτιωτικό ρυθμό κάποια στιγμή θα τον φτάσουν. Όσοι δεν βελτιώνονται δεν παν πουθενά.
Και θα συμφωνησω μαζι σου οτι εχει βελτιωση μεσα στη σεζον θεαματικη θα ελεγα.
Αλλα ο φυτανιδης ειναι καλυτερος και πιθανον φθηνοτερος.
- ΑποστόληςΑ
Για τον Φυτανίδη δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη, παρά μόνο την μερική, που προέγραψα. Αν είναι καλύτερος πάω πάσο. Και μάλιστα ΠΟΛΥ ΠΑΣΟ!
εγω παντως περιμενω σ αυτη την μεταγραφικη περιοδο διασημους ποδοσφαιριστες....
ετσι δεν ειπε ο Ιβαν τον Ιανουαριο?
- desperando
- Επικοινωνία:
τρεις κλασης πανω, το μονο μεγαλο του μειονκτημα και ο λογος που δεν εχει κανει το βημα παραπανω ειναι οτι δεν εχει μεγαλη ουσια στο παιχνιδι του, ειναι φαντεζη με τεχνικη παρομοια του βιερινια αλλα ουτε το γκολ εχει ουτε και την τελικη πασαΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτός ο Μπαρμπαρόσας, για όσους τον έχουν δει, είναι καλύτερος του Camara πχ; Γιατί αν όχι...
- Maximus
Και εγώ αυτό περιμένω... Να σκάσει μύτη ο υπομονίδης και να αρχίσουν τα μπαμ μπουμ...Athens έγραψε:εγω παντως περιμενω σ αυτη την μεταγραφικη περιοδο διασημους ποδοσφαιριστες....
Ναι, θέλω να γαυρίσω λίγο... Πειράζει? Ο Ιβαν μου δίνει το δικαίωμα, σωστα?