30.Bongani Sandile Khumalo

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: 30.Bongani Sandile Khumalo

Δημοσίευση από MANIAKOS »

πλην ολων των αλλων του λειπει και θρασος....δυστυχως δεν...
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Θα το πω με ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ.
Όποιος νομίζει οτι έσκασε απόψε επειδή κάποιος παίκτης (όποιος νάναι, ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ) δεν έπαιξε καλά, ή έκανε μαλακίες, ή είναι άμπαλος ή οτιδήποτε άλλο, ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΝΑ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΠΙΝΙ.
Και εμείς σκάμε, και μάλιστα ΠΟΛΥ περισσότερα χρόνια απ' όσα πιστεύετε. Αλλά δεν κάνουμε και έτσι.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Σωστα.....Ας μην τρωγανε τα παλικαρακια τις κοκκινες με το μεγαλο αντιπαλο να μην ημασταν η ιδια ομαδα..
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: 30.Bongani Sandile Khumalo

Δημοσίευση από karlat85 »

Ο σκαουτερ της τότεναμ που τον ανακάλυψε και τον πηγε σε αυτην,δηλωσε πως ο παικτης δεν δειχνει το πραγματικό του προσωπο,
Δυστυχώς ομως δεν ολοκλήρωσε τις δηλωσεις του καθως επρεπε να συνεχισει την λαντζα στην παμπ που δουλεύει
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Dimg4 έγραψε:Τρεμω τη στιγμη που θα πρεπει να μαρκαρεις τον τζιμπουρ και τον μητρογλα
Mην τρέμεις καθολου... Αυτούς θα τους μαρκάρουν ο Κατσικάς και ο Βιβιάν μια χαρά...
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: 30.Bongani Sandile Khumalo

Δημοσίευση από karlat85 »

Υπομονή το κοπα αφρικα πλησιάζει,απο την καρδια μου ευχομαι στην νοτια αφρικη να φτασει μεχρι τον τελικό
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Athens έγραψε:Την επόμενη φορά που θα έχεις νεύρα, θα αφήνεις το υπολογιστή σου και θα έρχεσαι όταν ηρεμείς...

Moican4
νευρα με τον Κουμαλο εχουμε οι περισσοτεροι, εσενα τι σε πειραξε απο το ποστ μου? εβρισα κανεναν συμφορουμιτη? κατεκρινα καποιον απο το φορουμ? μηπως προετρεψα καποιους σε βιαιες πραξεις και δεν το γνωριζω?
το να στειλω στο αναθεμα τον παικτη κουμαλο ειναι λογος διαγραφης του ποστ μου? εσεις οι μοντ ας προσεχετε λιγο ποια ποστ διαγραφετε και για ποιο λογο...
ποστ χωρις υβριστικο περιεχομενο διεγραφη προ εκπληξεως μου..
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δεν κάνει το παιδί πώς να το κάνουμε..Λάθος τοποθετήσεις,αστείες μεταβιβάσεις,ανύπαρκτος στο 1 με 1,ασυνεννοησία στο φουλ με όλη την άμυνα και γενικά εκτός τόπου και χρόνου..

Τον Δεκέμβρη θέλουμε ένα πολύ δυνατό σέντερ μπακ που να ξέρει μπάλα..Εκεί πρέπει να πέσουνε τα λεφτά.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

φανταστικος παικτης..καθε αντιπαλος προπονητης θα θελε να τον εχουμε στη συνθεση μας.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Bongani Sandile Khumalo δεν ξέρω αγαπητέ την καριέρα σου, αλλά για τον ΠΑΟΚ δεν κάνεις. Δεν έχω κάτι μαζί σου, δεν είναι προσωπικό, αλλά μη μας ταλαιπωρείς άλλο και μην ταλαιπωριέσαι κιόλας ρε αδερφέ. Στο καλό.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Ρε μεγάλε ούτε μια κεφαλιά; Ούτε αυτο; Άντε όλα τα αλλα για τα οποία ξέραμε οτι δεν κατέχεις αλλα ούτε μια μαμημενη κεφαλιά;
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Στη φαση του γκολ του οφη , ειναι πραγματικα φανταστικος..... Απιστευτα σωστη τοποθετηση και αντιδραση.... Αλλα και στο υπολοιπο παιχνιδι εβγαλε ματια.....
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Σε κάθε παιχνίδι και μια γκέλα, χοντρή στην αρχή τυο κάθε αγώνα.
Σύνελθε ή άδειασε μας τη γωνιά.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

shark4 έγραψε:Ανασυρω το ξεχασμενο τοπικ σου , για να σου υπενθυμισω οτι την Κυριακη θα βρεθεις αντιμετωπος με δυο πρωην στραικερς της νυν ομαδας σου .... Τον βραχυσωμο ¨μεσι της Ελλαδας" , την μεταγραφη-βομβα των 2 εκ. και τον λυγεροκορμο Παπαζογλου.... :lol: :lol:

Να σου υπενθυμισω οτι η πιθανοτητα επιτευξης γκολ απο τους δυο προαναφερθεντες οσο ηταν στην οαμδα μας , ισοδυναμουσε με την πιθανοτητα να περασω ενα τριημερο με την Μονικα Μπελουτσι και την Σακιρα στο"ABC" της Εγνατιας.... :mrgreen:

Δεν μπορω καν να διανοηθω οτι θα τους επιτρεψεις οχι να σκοραρουν αλλα ουτε καν να το σκεφτουν....
Αδερφικέ μου φίλε !!! όταν έρθει η ώρα για εκείνο το τριήμερο, τους ΚΑΛΟΥΣ φίλους σου είμαι βέβαιος οτι δεν θα τους αφήσεις παραπονεμένους. Σωστά ;
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Τελικα και ο Αβερελ σκοραρε και ο Μπομπ ο Σφουγγαρακης παραλιγο να το καρφωσει και εγω εχω ελπιδες να περασω καποιο τριημερο με την Σκαρλετ Γιοχανσον..... 8-)

Δεν ελεγα καλυτερα τα νουμερα του Τζοκερ ??? :?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”