11.Bertrand Robert
Re: 11.Bertrand Robert
Η εμπάθεια δεν είναι καλό πράγμα αλλά και ο Romper είναι πολύ αδιάφορος ...
Δεν ξέρω αν ο Κόλκας ή κάποιοι άλλοι δημοσιογράφοι ξέρουν περισσότερη μπάλα από εμάς αλλά για προχθές μάλλον άλλον αγώνα έβλεπαν ...
Ο παίχτης μας Ρομπερτ δεν ακούμπησε την μπάλα και ήταν αδιάφορος την μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ή αν δεν ήταν αδιάφορος τόσο μπορεί ...
Το γκολ είναι ωραίο αλλά είναι η μόνη ολοκληρωμένη κίνηση σε όλο το ματς ...
Απορώ πραγματικά πως τον έβγαλαν στους διακριθέντες ...
Τακτικά σίγουρα είναι πιο έτοιμος από τους πιτσιρικάδες μας αλλά θα προτιμούσα να τρώει τα μούτρα του εκεί ο Πέλκας ή ο Πόποβιτς.
Τον Δώνη τον εμπιστεύομαι αλλά εκεί έχουμε μεγάλη τρύπα για αυτό πιστεύω ότι η πρώτη μεταγραφή Ιανουαρίου θα είναι το αριστερό χαφ-εξτρέμ
Δεν ξέρω αν ο Κόλκας ή κάποιοι άλλοι δημοσιογράφοι ξέρουν περισσότερη μπάλα από εμάς αλλά για προχθές μάλλον άλλον αγώνα έβλεπαν ...
Ο παίχτης μας Ρομπερτ δεν ακούμπησε την μπάλα και ήταν αδιάφορος την μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ή αν δεν ήταν αδιάφορος τόσο μπορεί ...
Το γκολ είναι ωραίο αλλά είναι η μόνη ολοκληρωμένη κίνηση σε όλο το ματς ...
Απορώ πραγματικά πως τον έβγαλαν στους διακριθέντες ...
Τακτικά σίγουρα είναι πιο έτοιμος από τους πιτσιρικάδες μας αλλά θα προτιμούσα να τρώει τα μούτρα του εκεί ο Πέλκας ή ο Πόποβιτς.
Τον Δώνη τον εμπιστεύομαι αλλά εκεί έχουμε μεγάλη τρύπα για αυτό πιστεύω ότι η πρώτη μεταγραφή Ιανουαρίου θα είναι το αριστερό χαφ-εξτρέμ
Πόσα ματς ο Βιειρίνια ήταν άφαντος;
Πόσα ματς έκανε μια κίνηση μόνο (ή και καμία), τον έκραξε κανείς ΠΟΤΕ;
Θα μου πείς όχι, επειδή ο Πορτογάλλος ήταν παιχτούρα By default.
Ο Ρομπέρ όμως που δεν είναι προφανώς Βιειρίνια, δεν αξίζει τη στήριξη μας, ενω φαίνεται ότι αν μη τι άλλο προσπαθεί; Και αν τον δεί κάποιος ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΚΑΚΟ δεν μπορεί να τον πεί με τίποτα..
Δεν είναι κανένας Κουτσιανικούλης, ή Φιλομένο, κλπ που μπαίνει στο γήπεδο και τρώει τα νύχια του.. Το παληκάρι προσπαθεί και σκίζεται για την ομάδα.
Δεν έχει σταθερότητα, αλλά έχει την ποιότητα να βοηθήσει και πιστεύω ότι αν στηριχτεί, θα δείξει πολύ περισσότερα..
Το να τον κράζουμε με ΧΥΔΑΙΟ τρόπο (να γυαλίζει τα παπούτσια του Καλλέ ακούσαμε, τι να πω) δε βοηθά ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, πόσο μάλλον όταν είναι σχεδόν το μοναδικό καθαρό αριστερό χαφ στην ομάδα...
Στηρίξαμε ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ το κ@λόπαιδο τον Κουτσιανικούλη που μας έχει ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ και μας έβαλε ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ μέσα, και κράζουμε τον Ρομπέρ που την υδρώνει τη φανέλα...
ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Πόσα ματς έκανε μια κίνηση μόνο (ή και καμία), τον έκραξε κανείς ΠΟΤΕ;
Θα μου πείς όχι, επειδή ο Πορτογάλλος ήταν παιχτούρα By default.
Ο Ρομπέρ όμως που δεν είναι προφανώς Βιειρίνια, δεν αξίζει τη στήριξη μας, ενω φαίνεται ότι αν μη τι άλλο προσπαθεί; Και αν τον δεί κάποιος ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΚΑΚΟ δεν μπορεί να τον πεί με τίποτα..
Δεν είναι κανένας Κουτσιανικούλης, ή Φιλομένο, κλπ που μπαίνει στο γήπεδο και τρώει τα νύχια του.. Το παληκάρι προσπαθεί και σκίζεται για την ομάδα.
Δεν έχει σταθερότητα, αλλά έχει την ποιότητα να βοηθήσει και πιστεύω ότι αν στηριχτεί, θα δείξει πολύ περισσότερα..
Το να τον κράζουμε με ΧΥΔΑΙΟ τρόπο (να γυαλίζει τα παπούτσια του Καλλέ ακούσαμε, τι να πω) δε βοηθά ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, πόσο μάλλον όταν είναι σχεδόν το μοναδικό καθαρό αριστερό χαφ στην ομάδα...
Οπότε Φίλε Karlat, δεν είπα να μη λέτε την άποψη σας, όμως δε μπορείτε και να προσβάλετε ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ παίχτες που τιμάνε τη φανέλα, όπως μπορούν.karlat85 έγραψε:Γιατι ρε eleos τι κακο ειπε????και γιατι εμπαθεια αφου το παλικαρι δεν μπορει ψεμματα ειναι,δηλαδη αν καποιος δεν κανει δεν θα το λεμε?
Στηρίξαμε ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ το κ@λόπαιδο τον Κουτσιανικούλη που μας έχει ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ και μας έβαλε ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ μέσα, και κράζουμε τον Ρομπέρ που την υδρώνει τη φανέλα...
ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Εδω τσακωθήκαμε για το πέναλτι ...ΑποστόληςΑ έγραψε:ΘΑ ΤΣΑΚΩΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡ;;;
- Sick Bastard
Δεν με απασχολει αν ιδρωνει την φανελα,και εγω θα την ιδρωνα δεν ειναι ομως κριτήριο για να με παρουν στον ΠΑΟΚ,
Δηλαδη αφου στηριξαμε κουτσια θα πρεπει να δεχομαστε οποιονδηποτε?
Πιστευεις οτι εαν γινει εκκαθάριση υλικού δεν θα είναι απο τους προτους που θα φυγει?Και αν θες και επιχείρημα,πες μου για ποιον λογο ο Δωνης ζηταει αριστερο χαφ εξτρεμ
Δηλαδη αφου στηριξαμε κουτσια θα πρεπει να δεχομαστε οποιονδηποτε?
Πιστευεις οτι εαν γινει εκκαθάριση υλικού δεν θα είναι απο τους προτους που θα φυγει?Και αν θες και επιχείρημα,πες μου για ποιον λογο ο Δωνης ζηταει αριστερο χαφ εξτρεμ
Κριτήριο να τον πάρουν στον ΠΑΟΚ δεν ήταν το αν ιδρώνει τη φανέλα, δεν είχε ξαναπαίξει στον ΠΑΟΚ... Τον πίστεψαν και τον πήραν, ΑΣΧΕΤΟ αυτό. Τώρα μιλάμε για το τι προσφέρει.
Επίσης, δεν είπα να δεχτείς τον οποιοδήποτε, απλά είπα ότι είναι άδικο να ακούγονται καφρίλες για έναν παίχτη που τιμάει τη φανέλα, ασχέτως απόδοσης. Μπορούν όλες οι απόψεις να ακουστούν, χωρίς χοντράδες.
Και όσο γι'αυτό που ρώτησες: Ο Δώνης ζητάει παίχτη στη θέση του, επειδή ΠΡΟΦΑΝΩΣ είναι η θέση που έχουμε τη μεγαλύτερη έλειψη..
Δεξιά παίζει Γεωργιάδης, Φωτάκης, Λόρενς και Σάλπι
Αριστερά έχουμε Ρομπέρ και Γεωργιάδη μόνο (τα μπάκ μας δε κάνουν για μπροστά)
Ε τι να ζητάει δηλαδή; Τερματοφύλακα;
Ο παίχτης είναι ντεφορμέ, δε διαφωνώ. Αλλά έχει δείξει καλά στοιχεία και με στήριξη μπορεί και να προσφέρει πολύ.
Με τις ειρωνίες και τις καφρίλες τι καλό κάνουμε στον ΠΑΟΚ δηλαδή;
Επίσης, δεν είπα να δεχτείς τον οποιοδήποτε, απλά είπα ότι είναι άδικο να ακούγονται καφρίλες για έναν παίχτη που τιμάει τη φανέλα, ασχέτως απόδοσης. Μπορούν όλες οι απόψεις να ακουστούν, χωρίς χοντράδες.
Και όσο γι'αυτό που ρώτησες: Ο Δώνης ζητάει παίχτη στη θέση του, επειδή ΠΡΟΦΑΝΩΣ είναι η θέση που έχουμε τη μεγαλύτερη έλειψη..
Δεξιά παίζει Γεωργιάδης, Φωτάκης, Λόρενς και Σάλπι
Αριστερά έχουμε Ρομπέρ και Γεωργιάδη μόνο (τα μπάκ μας δε κάνουν για μπροστά)
Ε τι να ζητάει δηλαδή; Τερματοφύλακα;
Ο παίχτης είναι ντεφορμέ, δε διαφωνώ. Αλλά έχει δείξει καλά στοιχεία και με στήριξη μπορεί και να προσφέρει πολύ.
Με τις ειρωνίες και τις καφρίλες τι καλό κάνουμε στον ΠΑΟΚ δηλαδή;
- kataramenos5
Παρότι στις δηλώσεις του στην κεντρική δήλωσε αναγεννημένος δε σχολίασε ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ!!
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
"eleos"..Πόσα ματς ο Βιειρίνια ήταν άφαντος;.....
μα φυσικα κανενα
Πόσα ματς έκανε μια κίνηση μόνο (ή και καμία), τον έκραξε κανείς ΠΟΤΕ;.τον κραξανε πολλοι
Θα μου πείς όχι, επειδή ο Πορτογάλλος ήταν παιχτούρα By defaul....ετσι...ετσι παιχτουρα
που σαι παιχταρα μου Αντελινο....αχ...αχ

πονανε τα μυαλα μας.....ρεεεεεεε....φερτον πισω ρε Ιβαν να τους Γ@ΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ
σορυ για το οφ τοπικ....αλλα με πιανει κατι
οταν διαβαζω για το πουλεν.
Υ.Γ.το Ρομπερτ θα βαλει γκολ στα ερπετα.
Πόσα ματς έκανε μια κίνηση μόνο (ή και καμία), τον έκραξε κανείς ΠΟΤΕ;.τον κραξανε πολλοι
Θα μου πείς όχι, επειδή ο Πορτογάλλος ήταν παιχτούρα By defaul....ετσι...ετσι παιχτουρα
που σαι παιχταρα μου Αντελινο....αχ...αχ
πονανε τα μυαλα μας.....ρεεεεεεε....φερτον πισω ρε Ιβαν να τους Γ@ΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ
σορυ για το οφ τοπικ....αλλα με πιανει κατι
Υ.Γ.το Ρομπερτ θα βαλει γκολ στα ερπετα.
- Emprostisghsoitrelamenoi
Αν είναι δυνατόν να μαλώνουμε για τον Ρομπέρ και να "λερώνουμε" ονόματα όπως του Βιεϊρίνια για να ..επιχειρηματολογήσουμε.
ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΜΠΑΛΑ", ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΟΚ, τέλος.
υγ. Ο Καλλές, σύμφωνα και με την στατιστική, είναι κατά πολύ περισσότερο παραγωγικός.
ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΜΠΑΛΑ", ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΟΚ, τέλος.
υγ. Ο Καλλές, σύμφωνα και με την στατιστική, είναι κατά πολύ περισσότερο παραγωγικός.
Μετά το μπαράζ επιχειρηματολογίας σου το κόβω εδώ επειδή προφανώς και συζήτηση δε μπορεί να γίνει...
- Emprostisghsoitrelamenoi
Το "Εμπρός της γης οι Εμπαθιασμένοι" (ειδικότερα στο τόπικ του Ρομπέρ-γελάνε κι οι τυφλοί) τερμάτισε κάθε πιθανότητα συζήτησης.