33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: Στέφανος Αθανασιάδης
Χθες στο Ηλιούπολη-Πανσερραϊκός (0-0) αγωνίστηκε για 93 λεπτα (αντικατασταθηκε στο τελος απ τον Βοσκοπουλο) και με εξαιρεση ενα χαμενο τετ α τετ στο 20λεπτο δεν εκανε και κατι ιδιαιτερο... Βεβαια και το ματς γενικα δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας... Φέτος έχει πετύχει 2 απ τα 13 γκολ του Πανσερραϊκού...
-
- paok nafplio
Το παστέλωσε πάλι το ΠΑΟΚτσάκι! Άντε να συνεχίσει έτσι και να γυρίσει καλύτερος!
η αληθεια ειναι οτι ο klaus παιζει αλλα δεν εχει πετυχει τα τερματα που επρεπε, τον εκτιμω σαν παικτη και περιμενω να δω πως θα παει και στον δευτερο γυρο του πρωταθληματος.
- ΑποστόληςΑ
Εντάξει ένα γκολ στις Σέρρες εναντίον του Πιερικού δεν έιναι και κάτι φοβερό, παρ' όλο που ο Πιερικός είναι η αγαπημένη μου ομάδα, μετά τον ΠΑΟΚ, φυσικά! Και παρ' όλο που ο Πιερικός, στα εκτός έδρας, παίζει σαν πρωταθλητής (εντός όμως...χρήμα οσμίζομαι).
- Mario Jardel
Δε ξερω αλλα περιμενα να κανει καλυτερη χρονια ρε γαμ***. Βεβαια καινουρια ομαδα, αλλο πρωταθλημα και μαλιστα πιο σκληρο αλλα τελος παντων. Παει καλα και θα γυρισει τουλαχιστον πιο εμπειρος. Αν γυρισει και λιγο πιο δυνατος μια χαρα θα ειναι. Αντε να γινει αυτος παικτης πρωτης ομαδας για να αρχισουμε να μιλαμε για το επομενο ταλεντακι(Μωυσιάδης ισως;)

- Pegasus1589
- DimisK
- Επικοινωνία:
Στέφανε δεν κάθεσε σήμερα σπίτι σου; Στη θαλπωρή του σπιτιού σου; Που να τρέχεις τώρα μες το κρύο..... 

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
κολοκοτρονη εγω που τον ειδα απο την tv δεν μου φανηκε μεγαλη διαφορα αλλα φαινεται λιγο πιο δεμενος σε σχεση με περσυ!