9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

giapas

Re: Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από giapas »

DimisK έγραψε:Νομίζω ότι το μίσος κάποιων προς τον Σαλπιγγίδη θα πρέπει να μελετηθεί από την επιστήμη. Είναι άκρως υπερβολικό και αγγίζει τα όρια της εμμονής. Ουδέποτε στο παρελθόν έχει υπάρξει τέτοιο φαινόμενο. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική κάποιων. Τη σέβομαι απόλυτα, αλλά δεν μπορώ να την καταλάβω...
Εγώ φίλε Dimisk τείνω να πιστέψω ότι ο Σαλπι είναι το σαμάρι. Παρά είναι πολλά τα παράξενα τελευταία για να αποτελούν απλά "συμπτωση" ... ή "αντίδραση"...
DimisK έγραψε: Το καλό είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν ολοένα και λιγότερο ποσοστό του λαού του ΠΑΟΚ. Και είμαι σίγουρος ότι όσο περνάει ο καιρός, θα γίνονται ακόμα λιγότεροι...
Ακριβώς γιαυτό "φωνάζουν"... για να δείξουν ότι είναι ακόμα εδώ.
DimisK έγραψε: Σε κάθε περίπτωση, δεν περισσεύει κανένας μας.
Μη παίρνεις όρκο...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Σωστός ο mpafos4!
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

lefis έγραψε:Εγώ μέχρι να πάρω μια απάντηση θα ρωτάω το ίδιο πράγμα. Τι θέλετε να κάνει ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δημήτρης σαλπιγγίδης ή Δ.Σ. έτσι ώστε να επανέλθει το ήρεμο κλίμα και η ένωση που είχαμε κόσμος - διοίκηση - παίχτες - προπονητής και κάναμε τα τελευταία χρόνια 2-3 βήματα παραπάνω??? περιμένω......
Το συγκεκριμενο ατομο ηταν,ειναι και θα ειναι ανεπιθυμητο για μια μεριδα του κοσμου...........Τι να γινει δηλαδη?????????Να φωναζει το πεταλο και το ονομα του??????????Αφου ηρθε,καλειται να προσφερει οσο μπορει ετσι ωστε να φτασει ο ΠΑΟΚ στην κατακτηση τιτλων............
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Makis4444 έγραψε:
novito έγραψε:Νιγηριανοι καντε το θαυμα σας αποψε.... αντε να πιασουν τα βουντου.... :twisted: :twisted:
Σε τι να αναφερεσαι αραγε???????????

Ναι, σε τι αναφέρεσαι; Μας μπέρδεψες...
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

ezln-gate4 έγραψε:Το πιο θλιβερό δεν είναι ο ερχομός Σαπλιγγίδη, αλλά ο τρόπος με τον οποίο γίνεται αποδεκτός από τους παοκτσήδες του πληκτρολογίου... Πιο θλιβερό από όλα είναι ο ρεβανσισμός και η χαιρεκακία που πλυμμηρίζει διάφορα άτομα εδώ μέσα που τολμάνε να πούνε : "Σάλπι πήγαινε στην 4 μπροστά να τους κάνεις σσσσσσσσσσσ, πήγαινε στην 4 μπροστά να τους δείξεις το όνομα σου" και άλλα τέτοια εμετικά...Ρε να μη σας χαρακτηρίσω στην 4 μπροστά κανείς δεν πουλάει μαγκιά, ο Μαραντόνα τη φοβήθηκε ρε, το μεγαλύτερο αλάνι της ποδοσφαιρικής υφηλίου και εσείς βγάζετε όλο το κόμπλεξ σας με τη 4...Εκεί καταντήσατε...Δεν έχετε σχέση με την ιστορία του ΠΑΟΚ...Δεν έχετε καταλάβει πως φτιάχνονταν οπαδοί τόσα χρόνια.Είστε καταδικασμένοι να ξαναγυρίσετε στην αφάνειά σας.
Pepermint έγραψε:παοκτσήδες του πληκτρολογίου... καλό και αυτό :lol: :lol: :lol:
ps- για την ιστορία...αν γεννηθήκατε τότενες
να αναφέρω ρητώς και κατηγορηματικώς και προκαλώ όποιον θέλει να με διαψεύσει ότι
ο Μαρανδόνα...χέστηκε για την γκατέ 4...για αυτό και έκανε τα κολπάκια του μασώντας τσίχλα...επιδεικτικά στο κόρνερ και δεν ίδρωσε το αυτί του
αντιθέτως...έσπασε τον τσαμπουκά του πετάλου...στο χαλαρό
εγώ ήμουν μέσα...ακριβώς μπροστά του
όπως και στην Νάπολι
εσύ ?
για την ιστορία αναφέρω ότι...πληκτρολόγια δεν υπήρχαν τότενες.
Πράγματι, μεγάλο αλάνι ο Ντιέγο,
πράγματι, από τα μεγαλύτερα της υφηλίου
και πράγματι "στ'αρχεντίνικα κοχόνες του"
όταν δέχθηκε τα αντικείμενα στο κόρνερ.

Εκείνη τη μέρα,
που κάποιοι θεωρούν οτι ήταν η συγκλονιστικότερη κερκίδα ever
(προσωπικά, δεν συμφωνώ)
η Τούμπα έβραζε από ποδοσφαιρική (γ)κάβλα
ο πολύ μέτριος ΠΑΟΚ δεν είχε τίποτε να χάσει
και κόντραρε εκείνη την ομαδάρα της Napoli
με τη βοήθεια του κόσμου σε όλες τις θύρες
(παλιά, καλή συνήθεια)
και μόλις ισοφάρισε
μα, στην κυριολεξία ΜΟΛΙΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ
και είχε μισή ώρα παιχνιδιού μπροστά του
για κάτι ανεπανάληπτο,
βρέθηκαν δύο-τρία μπερδεμένα
και η αλεπού ο Ντιέγο δεν μάσησε
την τσίχλα μάσησε ναζιάρικα με τα χέρια στη μέση
για κανα πεντάλεπτο
μέχρι που το παιχνίδι ξανάρχισε
όλοι καθόμασταν στο τσιμέντο
και το πουλάκι είχε πετάξει...
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

ronaldo έγραψε:γύρισε στην ομάδα ο γεωργιάδης που είχε φύγει με προσφυγή και δεν έφερε μια δραχμή στην ομάδα και είχε κοιτάξει την πάρτι του και δεν είπε κανένας τίποτα

γύρισε στην ομάδα ο χριστοδουλόπουλος που είχε πει καλύτερα να γίνω οικοδόμος παρά να παίξω στον ΠΑΟΚ

γύρισε στην ομάδα ο κουδας που σηκώθηκε και έφυγε να πάει να παίξει στον γαύρο μόνος του χωρίς να τον πουλησει κανένας και τον γύρισαν αναγκαστικά πίσω χωρίς να το θέλει
και έγινε η σημαία του ΠΑΟΚ ο κουδας

αν γυρίσει κανένας σικαμπάλα θα κάνουμε κωλοτούμπες και θα χωροπηδάμε όλοι μας ενώ σηκώθηκε και έφυγε γιατί δεν γούσταρε

και έχουν πρόβλημα κάποιοι με έναν παίχτη που είναι παοκτσης και το δήλωνε ενώ ήταν παίχτης άλλης ομάδας,
που δεν έφυγε με προσφυγή αλλά έφερε λεφτά στην ομάδα,
που είχε ανανεώσει 2 φορές με τον ΠΑΟΚ ενώ ήταν ελεύθερος και είχε διπλάσιες προτάσεις,
που στην καλύτερη του ηλικία γυρνάει στον ΠΑΟΚ ενώ είχε πολύ καλύτερες προτάσεις,
που γυρνάει στην ομάδα ενώ ξέρει ότι κάποιοι θα τον βρίζουν όπως τον έβριζαν τόσα χρόνια μάνες κτλ,

για όλα αυτά εγώ τον θεωρώ από τους μεγαλύτερους παοκτσηδες παίχτες που έχουν φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ και πιστεύω ακράδαντα πως αν τις επόμενες χρονιές έρθουν πρωταθλήματα και διακρίσεις θα μείνει στην ιστορία ως μια απο τις σημαίες τις ομάδας

για τους συνδέσμους που έχουν κολήσει σε πράγματα ενώ είναι ξεκάθαρα τα θέματα δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το κόλημα
όλος ο κόσμος είναι υπέρ του σαλπιγγίδη και έχουν μείνει οι σύνδεσμοι που εναντιώνονται

αν διαβάσει κανένας αυτά που είπε χτες στην συνέντευξή του ο σαλπιγγίδης(αυτή που έβγαλε ο gash) νομιζω απαντάει σε όλα.
εμένα μου φαίνεται ότι κάποιοι απλά δεν θέλουν να δούνε τα πράγματα αντικειμενικά τυφλωμένοι από ένα μίσος που μεταφέρει ο ένας στον άλλον εκεί στους συνδέσμους

η αλήθεια είναι οτι ο σαλπιγγίδης είναι παοκτσής και αυτό δεν αλλάζει όσο και να προσπαθούνε ορισμένοι
ο κόσμος βλέπει και κρίνει δεν είναι χαζός
το 90% του κόσμου γουστάρει σάλπι και δεν ειναι τυχαίο

αν ορισμένοι αναζητούν εναγωνίως εχθρούς και πλάθουν με τη φαντασία τους εχθρούς χωρίς να υπάρχουν πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να επιβάλουν τη γνώμη τους και στον υπόλοιπο λαό που δεν έχει καμία εμπάθεια και βλέπει τα πράγματα αντικειμενικά

1.ο σαλπιγγίδης είναι παοκτσής
2.ο σαλπιγγίδης είναι παιχταράς και θα μας φέρει νίκες

τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε
Σωστος.

Πολλα +++++ στον pepermint
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος adam04 την Πέμ 17 Ιουν 2010, 10:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Όπλαρχηγέ η διαφορά είναι ότι η συντριπτική πλειοφηψία του λαού αυτού που τον έβριζε, τώρα τον έχει συγχωρέσει...Δεν έχει νόημα η παράθεση αυτού του βίντεο. Αλλάζει η ζωή, αλλάζουν οι ανάγκες, αλλάζουν οι απόψεις. Με εμμονές ο κόσμος θα έμενε ακόμα στην εποχή των σπηλαίων...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Δηλ το θεμα μας ποιο ειναι για να καταληξουμε καπου..Αν τον εβριζαν ολοι η οι λιγοι...
Ωραια εγω λεω ..ΟΛΟΙ....Και εγω..Απο εκει και περα....
Εδω 16 χρονων παιδακια και ξερουν τα παντα ...Δηλ 12 και 14 χρονων ηξεραν τι παιχτηκε...Αν ειναι δυνατον
Τι να πω...Οτι να ναι, κατα τα αλλα η προπαγναδα των αλλων μας ενοχλει..
makiz

Δημοσίευση από makiz »

παντως το θεμα του topic ειναι ο σαλπι......και η παρουσια του πλεον στον ΠΑΟΚ

και οχι

ποσο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ειναι ο ενας.....

εαν ειναι οπαδος του πληκτρολογιου αλλος......

σε ποσα ματς του ΠΑΟΚ ping pong εχει παει ο αλλος........

Ε Λ Ε Ο Σ

εχουμε χασει την ουσια.....

εγω παντως δεν αντεχω μια τεραετια (μιας και τοσο ειναι το συμβολαιο του η αν πουληθει) με καθησματα στις κερκιδες μας να καιγονται, με γιουχες ανα μεταξυ μας και μισο αδειο γηπεδο.....

ιδιως τωρα που βλεπω την πηγη ?

εγω παντως με τον σαλπι η χωρις ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΩ ΝΕΡΟ.....Η ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΙΔΙΩΣ (36ΑΡΗΔΕΣ)ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΙΕΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΨΑ ΠΙΑ.....!!!!

ΚΑΜΕΝΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΤΑ ΕΙΔΑ....ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ (ΣΑΝ ΕΝΗΛΙΚΑΣ)
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ενα 24 ωρο περιπου μετα την ανακοινωση της μεταγγραφης του Σαλπιγγιδη και ενω η ενταση καλα κρατει να κανουμε δυο-τρια σχολια.

- Οσοι επικροτουν και χαιρονται για την επιστροφη του ποδοσφαιριστη Δ.Σαλπιγγιδη ( μεταξυ αυτων και εγω ) , οφειλουμε ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην διοικηση του Θ.Ζαγορακη που τελεσφορεισε την μεταγγραφη ενος ικανου ποδοσφαιριστη , με μονο γνωμονα το ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

- 0σοι δυσαρεστουνται ( και αυτο λογικο ειναι ) με την επιστροφη του εν λογω ποδοσφαιριστη , οφειλουν να δηλωσουν την ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ η' ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥΣ παλι στην διοικηση του Θ.Ζαγορακη .

Οι μεταγγραφες σε ολα τα μηκη και τα πλατη της γης γινονται ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ( εξαιρειται ο Ιταλος λογω του βραχυβιου της παραμονης του ).

Δεν καταλαβαινω το μενος καποιων για τον ποδοσφαιριστη . Ηρθε ο ανθρωπος , εδωσε 2-3 μαζεμενες συνεντευξεις , ειπε αυτα που νομιζε ( οποιος θελει τα πιστευει , οποιος θελει οχι ) , ζητησε και συγγνωμες ( οποιος θελει τις δεχεται , οποιος θελει οχι ) και εκει τελειωσε το θεμα .
Το να δεχεται τοσο μπινελικι μεχρι που καποιος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ βρεθηκε να του ευχεται να τα φαει σε χημειοθεραπειες , ειναι τελειως τρελο.
Υπαρχει διοικηση που αυτη αποφασισε . Τα παραπονα η' τα ευχαριστηρια εκει .Τελεια και παυλα.

Υ.Γ Συνηθως κατι τετοιες επικες " επιστροφες " εν μεσω θερινης ραστωνης και συνοδευομενα με αιμα-δακρυα -ιδρωτα και τονους μελανιου, βγαινουν σε καλο για το αγωνιστικο -και οχι μονο -προφιλ του συλλογου. Ασε που στο τελος μπορει να γινεις και αγαλμα ;)
( ξερω οτι θα διαφωνησει ο φιλος μου ο Πολεμαρχος και ο Πρακτορας :D )
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Εχει και πιο προσφατες... :lol: :lol: :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

μέντας ΛΑΙΜΑΙ ++++
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

WestBlock4 έγραψε:το ιδιο ειναι η πρωτη παρουσια του ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗ κ ΤΟ video pou ebale o filos?
Σε επιπεδο "κωλοτουμπας"ειναι το ιδιο ακριβως.Και ο λογος που το υπενθυμιζω ειναι για να δειξω πως,πολλες φορες,εχουμε δει συμπεριφορες,απο καποιους,που δεν περιμεναμε,με αποτελεσμα να αλλαξει η γνωμη μας γι'αυτους!
Πιστευω πως και στην προσωπικη σου ζωη,θα εχεις καποιο αναλογο παραδειγμα.
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

WestBlock4 έγραψε:
trelopaoki444 έγραψε:Τα μυαλα μου πονανε ρεεεεεεε. Ειναι δυνατον ακομα να υπαρχουν ανθρωποι που δε τον θελουν? Γιατι? Γιατι ειναι προδοτης λενε. Ωραια ποιοι το λενε? Οι συνδεσμιτες λεει. Μαλιστα. Ετσι απλα και αοριστα. Ποιοι ειναι ρε μαγκες αυτοι που τον κατηγορουν οτι πηρε τα λεφτα του λαου? Οι συνδεσμιτες. Μαλιστα. Ποιοι πηγαν στο σπιτι του και εδωσαν τα λεφτα στη μανα του κλπ? Οι δυτικες συνοικιες? Η θυρα 4? Η Νεαπολη? Οι ΒΕΜ? Μαλιστα.
ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ? Ο Σαλπι βγαινει τα λεει φατσα καρτα λεει οτι δεν πηρε τιποτα, οτι ειναι ψεματα ολα αυτα. Οποιος εχει κακαλα βγαινει και τον κανει ρομπα. ΕΠΩΝΥΜΑ ομως, οχι πισω απο γενικοτητες και συνδεσμους. Να βγει να πει λεγομαι ταδε και μαζι με τον δεινα, τον ετσι και τον αλλιως, πηγαμε την ταδε μερα στο σπιτι του Σαλπι και του δωσαμε τα λεφτα. ΕΠΩΝΥΜΑ μαγκες οχι αεριτζιδικες κουβεντες. Καθαρες αντρικιες και Παοκτσιδικες, οχι αδερφιστικες. Δε μπορει να λεγονται 4 χρονια τοσα και τοσα και απο την πλευρα των συνδεσμων να μη βγαινει ουτε ενας να πει το ονομα του. Μονο καχυποψια μου δημιουργει αυτο εμενα. Και θα επρεπε να δημιουργει και σε οποιον δεν ηταν μπροστα και τωρα φωναζει για τον προδοτη επειδη ακουσε να του λενε οτι πηρε τα λεφτα του λαου...
Απο τη μια ειναι ενας ανθρωπος που μιλαει και απο την αλλη ειναι 10-50-100-500? που απλα κραζουν, εγω επιλεγω να ακουσω αυτον που μιλαει, αν θελουν να ακουστουν στα αυτια μου και οι αλλοι ας βγουν να μιλησουν, κραυγες, φωνες και αλαλαγμους μονο τα ζωα βγαζουν

δεν μου λες ρε οταν εσυ τον εβριζες γιατι τον εβριζες ( η κ εσυ εισαι απο αυτους που τωρα που ηρθε λενε εγω δεν τον εβριζα ποτε¨)???
Ακου αδερφε, δε με ξερεις και δε σε ξερω. Το οτι δεν τον εχω βρισει το ξερω σιγουρα εγω οπως δε μπορω να βρισω κανενα επαγγελματια ποδοσφαιριστη που προσφερε στην ομαδα μου γιατι καποιοι μου ειπαν οτι πηρα τα λεφτα του λαου. Τωρα αν εσυ πειθεσαι για το συγκεκριμενο ζητημα δικαιωμα σου. Εγω παντως δε θα ειχα εμπιστοσυνη σε κανενα οταν προκειται για λεφτα. Το οτι εσυ εισαι απολυτα σιγουρος οτι τα λεφτα τα πηρε ο Σαλπι και οχι καποιοι αλλοι ενω ΔΕΝ ησουν μπροστα και πειθεσαι οτι ο κακος ειναι ο Σαλπι καλως. Εγω παντως οσον αφορα τοσα λεφτα δεν εμπιστευομαι ουτε τη μανα μου... Και στο λεω επειδη λογω δουλειας εχει τυχει να πιασω πολλα λεφτα στα χερια μου και πιστεψε με οι πειρασμοι ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Προς σκέψη

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”