Tottenham Hotspur -P.A.O.K. 1-2 MVP ,σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Tottenham Hotspur -P.A.O.K. 1-2 MVP ,σχόλια & παραλειπόμ
Eμένα αυτόν τον φοβήθηκε το μάτι μου πάντως όταν τον είδα 
Argonaut4 έγραψε:Ρε παιδιά μα τη παναγία μπορεί κάποιος να βρει αυτο παλληκάρι να μιλήσει στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ WEB RADIO?
Kάνα βιντεάκι του?
Οπωσδήποτε να τον βρούμε!!
Παιδια πρωτη φορα τον βλεπετε?οργανωτης στη Νεαπολη ειναι!
Μεσα στο γηπεδο ειμασταν σχεδον διπλα 2 καθισματα διαφορα...στο 92 αφου ειχαμε αφησει τα λαρυγγια μας γυρναει και μου λεει παμε παλικαρι μου αλλα 3 λεπτα σχεδον κλαιγοντας....μεγαλη μορφη!
Αξεχαστες στιγμες που θα μου μεινουν για παντα!!!
Μεσα στο γηπεδο ειμασταν σχεδον διπλα 2 καθισματα διαφορα...στο 92 αφου ειχαμε αφησει τα λαρυγγια μας γυρναει και μου λεει παμε παλικαρι μου αλλα 3 λεπτα σχεδον κλαιγοντας....μεγαλη μορφη!
Αξεχαστες στιγμες που θα μου μεινουν για παντα!!!
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Ρε ρεμάλι με πρόλαβες στο τσακ.......το ειχα ήδη κάνει upload.

απιστευτος τυπος και η εκφραση που εχει ολα τα λεφτα......
Αν και ακομα δεν εχω ηρεμησει και δεν το βλεπω να γινεται και συντομα,θα ηθελα να πω καποια πραγματα....
Γινεται κληρωση και πεφτουμε πανω στην μεγαλη Μπαγερν των Ρουμενιγκε,Αουγκενταλερ,Μπραϊτνερ........ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ.............ΣΤ'@ΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!Ολοι λεγαμε το ιδιο....ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ Γ@ΜΗΣΟΥΜΕ!......ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ!
Γινεται κληρωση και πεφτουμε με τη Ναπολι του Μαραντονα...........ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ............ΣΤ'@ΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!Ολοι λεγαμε το ιδιο............ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ Γ@ΜΗΣΟΥΜΕ!!!......ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ!
Γιατι το πιστευαμε?.......Γιατι η μουρλα μας για αυτη την ομαδα,δεν ειχε ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΟΡΙΑ!
Ρομαντικοι?.....Τρελοι?.....Φαντασιοπληκτοι?......Ανωμαλοι?.....Μπορει!!!!!Ενα χαρακτηριστικο ΔΕΝ ειχε ΠΟΤΕ ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ........Την ηττοπαθεια!Τι εχει αλλαξει και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ-και εδω μεσα-βγαζουν τετοια ηττοπαθεια?....Δεν το ξερω αλλα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΛΛΑΞΕΙ!
ΜΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΣΥΝΟΠΑΔΟΥΣ ΜΟΥ!
Γινεται κληρωση και πεφτουμε πανω στην μεγαλη Μπαγερν των Ρουμενιγκε,Αουγκενταλερ,Μπραϊτνερ........ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ.............ΣΤ'@ΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!Ολοι λεγαμε το ιδιο....ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ Γ@ΜΗΣΟΥΜΕ!......ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ!
Γινεται κληρωση και πεφτουμε με τη Ναπολι του Μαραντονα...........ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ............ΣΤ'@ΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!Ολοι λεγαμε το ιδιο............ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ Γ@ΜΗΣΟΥΜΕ!!!......ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ!
Γιατι το πιστευαμε?.......Γιατι η μουρλα μας για αυτη την ομαδα,δεν ειχε ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΟΡΙΑ!
Ρομαντικοι?.....Τρελοι?.....Φαντασιοπληκτοι?......Ανωμαλοι?.....Μπορει!!!!!Ενα χαρακτηριστικο ΔΕΝ ειχε ΠΟΤΕ ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ........Την ηττοπαθεια!Τι εχει αλλαξει και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ-και εδω μεσα-βγαζουν τετοια ηττοπαθεια?....Δεν το ξερω αλλα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΛΛΑΞΕΙ!
ΜΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΣΥΝΟΠΑΔΟΥΣ ΜΟΥ!
Argonaut4 έγραψε:Ρε ρεμάλι με πρόλαβες στο τσακ.......το ειχα ήδη κάνει upload.![]()
Τι να κάνω μωρέ, φταίω που είμαι γρήγορος? Αφου ΠΑΟΚ είμαι..τι να κάνω??
ΥΓ. Πάντως ρε παιδιά, παντού υπάρχει ένα σκουλήκι (aka αρειανός,εβραίος,θουπελ τλιαθ κλ κλπ..)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theoPAOK την Πέμ 01 Δεκ 2011, 15:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Βιτόλο εχθές πιστεύω έκανε μεγάλη προσπάθεια να μην αλλάξει κανάλι.
Ο αναπληρωματικός του βάζελου στη κυριολεξία.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ δε μπορούσα να μη πω τη κακία μου.
Ο αναπληρωματικός του βάζελου στη κυριολεξία.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ δε μπορούσα να μη πω τη κακία μου.
ΑΚΡΙΒΩΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΛΕΞΗ.Maximus έγραψε:Γιατι δεν μπορείς να αποδεχτείς την "επιλογη, "διαλογη", "επικεντρωση" σε μερικα ματς? Για λόγους υπερηφάνειας?
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ?
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Πέμ 01 Δεκ 2011, 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φατσα καρτα μας εβγαλες ρε στη φωτοtheoPAOK έγραψε:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν γινεται τωρα δημοσια θα με ζητανε μετα για γαμπρο...
pm αν θες
pm αν θες
Nταξ εγω ειμαι δεσμευμένος δε πειράζει!!