Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου
-
Re: Προσαγωγες για στημενα παιχνιδια ποδοσφαιρου
Έφυγε από το Σκαι και μάλωσε με τον Αλαφούζο ή ανάποδα. Άντε, εγώ θα σας τα λέω από τα εξωτερικά?
Μιλησα με δικηγορο για απλη συνεργεια δεν πας φυλακα μου ειπε...
-
Και στην Ιταλία δεν την πλήρωσαν οι Ανιέλι, ο Μότζι την πλήρωσε...
Αν πέσει κάνας γαύρος στη β' καλά θα 'ναι.
Αν πέσει κάνας γαύρος στη β' καλά θα 'ναι.

ελα ρε αμαρτιαΤουμπιώτης έγραψε:Έλα ρε αδερφέ μην τους κάνουμε και διαφήμιση από εδώ μέσαbarlow4 έγραψε:πε ρε τουμπιωτη κανενα γαβροφορουμ να μπω να γουσταρω![]()
![]()
Αν googlάρεις πάντως ολυμπιακός φόρουμ στα 4-5 πρώτα Links κάτι θα βρεις. Οι μισοί ετοιμάζονται για Β' και οι άλλοι μισοί κράζουν γιατί δεν είναι κατηγορούμενος ο Πατέρας. Αδιόρθωτοι
![]()
![]()

E άμα δεν πέσουν Β' και τώρα τι να λέμε...
Πιστεύω πως θα γίνει το μπαμ..
Έτσι ή αλλιώς..
Αυτό που ξέρω είναι οτι του χρόνου ΠΑΟΚ Πρωταθλητής Ελλάδας 2011-2012...!!
Υπογεγραμμένο.. το κρατάω για το "σας τα λεγα" σε κανα 10μηνάκι...

Πιστεύω πως θα γίνει το μπαμ..
Έτσι ή αλλιώς..
Αυτό που ξέρω είναι οτι του χρόνου ΠΑΟΚ Πρωταθλητής Ελλάδας 2011-2012...!!
Υπογεγραμμένο.. το κρατάω για το "σας τα λεγα" σε κανα 10μηνάκι...

Αν πεσει δηλαδη ο γαυρουλης θα βγουμε και προκριματικα τσουλου και ο σκωληκας ουεφα.?
κατσε γιατι μπορει να πεσει και ο βαζελος και να χουμε και αλλα... να πεσει και η αεκ για χρεη... και μεις πρωταθλημαerevos187 έγραψε:Αν πεσει δηλαδη ο γαυρουλης θα βγουμε και προκριματικα τσουλου και ο σκωληκας ουεφα.?

Συγκλονιστικές εξελίξεις... απρόσμενες θα έλεγα για τον τόπο μας!!!
Μόνο και μόνο από αυτά που έχουν μέχρι τώρα δημοσιευθεί, αρκούν για να φέρουν τρελές αναταράξεις κι ανακατατάξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο...
Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι η δικαιοσύνη δεν θα δράσει μεροληπτικά για ακόμα μια φορά κι όλη αυτή η βρωμιά επιτέλους θα καθαρίσει, αλλά ρε παιδιά είναι κάτι μέσα μου που δεν με αφήνει να είμαι χαρούμενος κι αισιόδοξος...
Μακάρι να διαψευστώ, μακάρι για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου...
Είδωμεν.........
Μόνο και μόνο από αυτά που έχουν μέχρι τώρα δημοσιευθεί, αρκούν για να φέρουν τρελές αναταράξεις κι ανακατατάξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο...
Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι η δικαιοσύνη δεν θα δράσει μεροληπτικά για ακόμα μια φορά κι όλη αυτή η βρωμιά επιτέλους θα καθαρίσει, αλλά ρε παιδιά είναι κάτι μέσα μου που δεν με αφήνει να είμαι χαρούμενος κι αισιόδοξος...
Μακάρι να διαψευστώ, μακάρι για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου...
Είδωμεν.........
Συγγνώμη δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα ποστ γιατί είναι πολλά και ουσιαστικά δεν έχω κάτι να πω.
Απλά θέλω να ποστάρω κι εγώ κάτι στο ιστορικό αυτό τόπικ!

Απλά θέλω να ποστάρω κι εγώ κάτι στο ιστορικό αυτό τόπικ!

Ξέχασα.....
Και απάντηση στους ΠΑΟΚτσήδες που ήθελαν τον Σκατίγιο στον ΠΑΟΚ..
ΟΥΦ..
Και απάντηση στους ΠΑΟΚτσήδες που ήθελαν τον Σκατίγιο στον ΠΑΟΚ..
ΟΥΦ..
Μην αποπροσανατολιζεστε!Το θεμα ειναι αλλου!
Χωραει αραγε ο Κορυδαλλος τοσους χοντρους???

Χωραει αραγε ο Κορυδαλλος τοσους χοντρους???

Απο Γαζελα
Αναφορά στο παιχνίδι της Λάρισας με τον Άρη (τελικό αποτέλεσμα 2-2) γίνεται στο πόρισμα της κ. Παπανδρέου όπου υπάρχει διάλογος μεταξύ Μπέου και Ζαμάνη.
Αναλυτικά:
Σε συνομιλία δε του Αχιλλέα Μπέου με τον Νίκο Ζαμάνη, περί ώρα 11.52 την 27.2.2011, ο πρώτος λέει στον δεύτερο ότι «99% το έχει δώσει το παιχνίδι το Αρης στη Λάρισα και ότι θα μιλήσουν και από κοντά στο γήπεδο», ενώ αργότερα, περί ώρα 00.01, ο Αχιλλέας Μπέος τηλεφωνεί στον Βασίλη Γεωρτσιάκο, και αφού τον ρωτά για το τι αποδόσεις παίζει η Λάρισα, του λέει «να βάλει ένα δεκάρικο την Λάρισα στο Χ» (ενν. τον αγώνα μεταξύ των ομάδων «Λάρισας - Αρη», που διεξήχθη την 27.2.2011 με αποτέλεσμα 2-2».
Αναφορά στο παιχνίδι της Λάρισας με τον Άρη (τελικό αποτέλεσμα 2-2) γίνεται στο πόρισμα της κ. Παπανδρέου όπου υπάρχει διάλογος μεταξύ Μπέου και Ζαμάνη.
Αναλυτικά:
Σε συνομιλία δε του Αχιλλέα Μπέου με τον Νίκο Ζαμάνη, περί ώρα 11.52 την 27.2.2011, ο πρώτος λέει στον δεύτερο ότι «99% το έχει δώσει το παιχνίδι το Αρης στη Λάρισα και ότι θα μιλήσουν και από κοντά στο γήπεδο», ενώ αργότερα, περί ώρα 00.01, ο Αχιλλέας Μπέος τηλεφωνεί στον Βασίλη Γεωρτσιάκο, και αφού τον ρωτά για το τι αποδόσεις παίζει η Λάρισα, του λέει «να βάλει ένα δεκάρικο την Λάρισα στο Χ» (ενν. τον αγώνα μεταξύ των ομάδων «Λάρισας - Αρη», που διεξήχθη την 27.2.2011 με αποτέλεσμα 2-2».
Και αν δεν τους χωραει,να φτιαξουν αλλες που να τους χωρανε ολους.