γενικα μιλουσα,απλα το σημερινο ηταν η αφορμη και επειδη το απομονωσες στη συνεχεια εγραψα πως αν γινοταν πριν πεντε μηνες δε θα μιλουσε κανεις.εσυ πες πως θα ελεγες τα ιδια αλλα επετρεψε μου απλως να μην σε πιστεψωFalegkos έγραψε:scorpio4 έγραψε: για λογους του στυλ κατουρισε εξω απτη χεστρα στο εξοχικο στη σανι,
δηλαδη αυτο που εγινε ηταν ασήμαντος λογος?????
ρε πουστι τοσο χαζος ειμαι και δεν μπορω να καταλαβω τιποτα????
Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
αν εβγαζε τετοια ανακοίνωση και μετα εκανε αυτο ναι θα ελεγα τα ιδια.
δεν χρειάζεται να με πιστεψεις.
και το θεμα δεν ειναι τη κανουμε εμεις αλλα "η περήφανη διοίκηση"
μας εφαγε η περηφάνια.
το οτι το αποτέλεσμα ειναι προκαθορισμένο δεν παει να πει οτι το γραφουμε στα τετοια μας.....
δεν χρειάζεται να με πιστεψεις.
και το θεμα δεν ειναι τη κανουμε εμεις αλλα "η περήφανη διοίκηση"
μας εφαγε η περηφάνια.
το οτι το αποτέλεσμα ειναι προκαθορισμένο δεν παει να πει οτι το γραφουμε στα τετοια μας.....
Παλι αυτογκολ βαλαμε μονοι μας
Μαρεσει που εκπροσωπουμαστε δυναμικά πάντως στα συλλογικά οργανα.
Ακούει δηλαδή ο άλλος ΠΑΟΚ και σου λεει , κάντε στην άκρη κάτι έχουν να πούνε αυτοί. Εχουν λόγο , άποψη, προτάσεις, παρουσία.
Ελπίζω να μην έχουμε χεσμένη τη φωλιά μας και να κάνουμε τη πάπια γιατί αν συμβαίνει κάτι τέτοιο , όπως είπε τις προάλλες θα κάνουμε μια δεκαετία να σηκώσουμε κεφάλι από τη ξενέρα.
Μαρεσει που εκπροσωπουμαστε δυναμικά πάντως στα συλλογικά οργανα.
Ακούει δηλαδή ο άλλος ΠΑΟΚ και σου λεει , κάντε στην άκρη κάτι έχουν να πούνε αυτοί. Εχουν λόγο , άποψη, προτάσεις, παρουσία.
Ελπίζω να μην έχουμε χεσμένη τη φωλιά μας και να κάνουμε τη πάπια γιατί αν συμβαίνει κάτι τέτοιο , όπως είπε τις προάλλες θα κάνουμε μια δεκαετία να σηκώσουμε κεφάλι από τη ξενέρα.
Falegko
για το ότι τρυπήθηκες πέρσι στο Κλεάνθης φταίει ο ζαγόρ ...
για το ότι μετά ανέλαβε τα ηνία ο άλλος χοντρός φταίει ο Ζαγόρ ...
για το ότι τα χρέη είναι ακόμα εκεί και δεν σε αφήνουν να κουνήσεις ρούπι φταίει ο Ζαγόρ ...
για το ότι φέτος με το ζόρι πήρες άδεια να παίξεις φταίει ο ζαγόρ ...
για το ότι είσαι με ομάδα με συμβόλαια και κόβονται 30% των εσόδων μαχαίρι από τηλεοπτικά, οΠΑΠ φταίει ο ζαγόρ ...
και έτσι δύσκολα του χρόνου για άδεια φταίει ο ζαγόρ ...
για το ότι δεν είναι μεγαλοπαράγοντας να λέει από την μία πάρτε (40 μύρια) και από την άλλη να μην ακούγεται πουθενά (βλέπε ΠΑΟ μεγαλομέτοχοι) φταίει ο ζαγόρ ...
για το ότι δεν ξέσκισε το σύστημα ερασιτέχνη ΠΑΟΚ φταίει ο ζαγόρ ...
για το ότι είναι ο μοναδικός που λέει αναλυτικά τα έσοδα και έξοδα φταίει ο Ζαγόρ ...
για το ότι με πράξεις είναι ο μόνος που δεν απαξιώνει το βρώμικο και τρισάθλιο ελληνικό ποδόσφαιρο φταίει ο ζαγόρ ...
για το ότι είναι ο μόνος που δεν προωθεί την βία με ναχαμε να λέγαμε ανακοινώσεις φταίει ο ζαγόρ ...
Ρε σι Φαλέγκο ποιος είναι ρε σι ο Ζαγόρ ... ???? Ο Θεός ???
Δεν βλέπουμε μπροστά μας αδερφέ ...
Εδώ καίγεται το νιμού μας καθημερινά και στο ποδόσφαιρο έχει χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα ...
Οι ΖΖ προσπάθησαν να διαχειριστούν με σύνεση όλες τις καταστάσεις στον ΠΑΟΚ αλλά έκαναν πολλά λάθη ... κυρίως για εμένα γιατί το σύστημα δεν παλεύεται ... αν είχες πάρει πέρσι τον τίτλο όλα θα ήταν αλλιώς
Μην τους απαξιώνουμε ρε σεις έτσι όμως ....
Ιδίως όταν την ίδια ώρα έχεις στην πόρτα αμφιλεγόμενους με "λεφτά" ...
Και εγώ θα ήθελα να είναι 2 μήνες τώρα ο Ζαγόρ στις επάλξεις για να καταγγείλει το σύστημα ... Πιο σύστημα όμως ... ????
αυτό που είναι συνομιλητής εδώ και 4 χρόνια για να περπατήσει ο ΠΑΟΚ ???
Πολλά ζητάμε Φαλέγκο ....
Εσύ και εγώ πολύ λιγότερα θα καταφέρναμε ...
Πίστεψέ με ...
Αν θες λοιπόν τους τρώμε και αυτούς και μαζί τους τα 15+ χιλιάδες και φέτος διαρκείας ...
μαζί τους και το όραμα όλων μας για έναν καλυτερο ΠΑΟΚ ...
για το ότι τρυπήθηκες πέρσι στο Κλεάνθης φταίει ο ζαγόρ ...
για το ότι μετά ανέλαβε τα ηνία ο άλλος χοντρός φταίει ο Ζαγόρ ...
για το ότι τα χρέη είναι ακόμα εκεί και δεν σε αφήνουν να κουνήσεις ρούπι φταίει ο Ζαγόρ ...
για το ότι φέτος με το ζόρι πήρες άδεια να παίξεις φταίει ο ζαγόρ ...
για το ότι είσαι με ομάδα με συμβόλαια και κόβονται 30% των εσόδων μαχαίρι από τηλεοπτικά, οΠΑΠ φταίει ο ζαγόρ ...
και έτσι δύσκολα του χρόνου για άδεια φταίει ο ζαγόρ ...
για το ότι δεν είναι μεγαλοπαράγοντας να λέει από την μία πάρτε (40 μύρια) και από την άλλη να μην ακούγεται πουθενά (βλέπε ΠΑΟ μεγαλομέτοχοι) φταίει ο ζαγόρ ...
για το ότι δεν ξέσκισε το σύστημα ερασιτέχνη ΠΑΟΚ φταίει ο ζαγόρ ...
για το ότι είναι ο μοναδικός που λέει αναλυτικά τα έσοδα και έξοδα φταίει ο Ζαγόρ ...
για το ότι με πράξεις είναι ο μόνος που δεν απαξιώνει το βρώμικο και τρισάθλιο ελληνικό ποδόσφαιρο φταίει ο ζαγόρ ...
για το ότι είναι ο μόνος που δεν προωθεί την βία με ναχαμε να λέγαμε ανακοινώσεις φταίει ο ζαγόρ ...
Ρε σι Φαλέγκο ποιος είναι ρε σι ο Ζαγόρ ... ???? Ο Θεός ???
Δεν βλέπουμε μπροστά μας αδερφέ ...
Εδώ καίγεται το νιμού μας καθημερινά και στο ποδόσφαιρο έχει χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα ...
Οι ΖΖ προσπάθησαν να διαχειριστούν με σύνεση όλες τις καταστάσεις στον ΠΑΟΚ αλλά έκαναν πολλά λάθη ... κυρίως για εμένα γιατί το σύστημα δεν παλεύεται ... αν είχες πάρει πέρσι τον τίτλο όλα θα ήταν αλλιώς
Μην τους απαξιώνουμε ρε σεις έτσι όμως ....
Ιδίως όταν την ίδια ώρα έχεις στην πόρτα αμφιλεγόμενους με "λεφτά" ...
Και εγώ θα ήθελα να είναι 2 μήνες τώρα ο Ζαγόρ στις επάλξεις για να καταγγείλει το σύστημα ... Πιο σύστημα όμως ... ????
αυτό που είναι συνομιλητής εδώ και 4 χρόνια για να περπατήσει ο ΠΑΟΚ ???
Πολλά ζητάμε Φαλέγκο ....
Εσύ και εγώ πολύ λιγότερα θα καταφέρναμε ...
Πίστεψέ με ...
Αν θες λοιπόν τους τρώμε και αυτούς και μαζί τους τα 15+ χιλιάδες και φέτος διαρκείας ...
μαζί τους και το όραμα όλων μας για έναν καλυτερο ΠΑΟΚ ...
αδερφε μου σε παραθέτω στις προηγούμενες σελιδες να δεις τη γνωμη εχω για τον ζαγορ και να δεις οτι αυτόματα ολο το αρθρο σου ειναι "για πεταμα"
με ολο το συμπάθιο.
ΥΓ. στο μονο που τον κραζω ηταν στο σημερινό, μεχρι και για βιτολο τον υποστήριζα σαν μ@λ@κ@ς.
με ολο το συμπάθιο.
ΥΓ. στο μονο που τον κραζω ηταν στο σημερινό, μεχρι και για βιτολο τον υποστήριζα σαν μ@λ@κ@ς.
το αρθρο του φιλου ειναι εξαιρετικο..απλα αντι για το falegkos βαλε τον χ οπαδο της ομαδας μας
- Federacion
Δεν δικαιολογείται το σημερινό ότι και να λέτε.
Ότι και να έγινε στο παρελθον -λάθος ή σωστό-
το σημερινό είναι κοροιδία στα μούτρα.
Τεσπά ΠΑΟΚ δεν ειναι η διοικηση του.
Ποτέ δεν ήταν ποτε δε θα ναι.
Ότι και να έγινε στο παρελθον -λάθος ή σωστό-
το σημερινό είναι κοροιδία στα μούτρα.
Τεσπά ΠΑΟΚ δεν ειναι η διοικηση του.
Ποτέ δεν ήταν ποτε δε θα ναι.
+ 1000
Μαλλον δεν εχουν καταλαβει μερικοι τι ζητανε απο τον Ζαγορ.
Πιστευουν οτι με 20000 διαρκειας μπορει να γκρεμισει το "συστημα" του Ελληνικου ποδοσφαιρου.
Και αν τον ακουσουν ομως να συνδιαλεγετε με τον Μακαρο ή τον Μπεο δυσανασχετουν που μιλαει με λαμογια.
Τι θελετε ρε σεις;
Αντε συνελθετε.
Υ.γ. Ενας πατερας οταν το παιδι του στραβοπατησει και πεσει τι κανει; Το βριζει που δεν προσεχε ή τρεχει να το σηκωσει;
Την ομαδα δεν την εχετε πανω απο ολα, και καλα κανετε, γιατι υπαρχει η οικογενεια και η επιβιωση μας πρωτα , αλλα τουλαχιστον βαλτε την πανω απο τον εγωισμο σας.
Πιστευουν οτι με 20000 διαρκειας μπορει να γκρεμισει το "συστημα" του Ελληνικου ποδοσφαιρου.
Και αν τον ακουσουν ομως να συνδιαλεγετε με τον Μακαρο ή τον Μπεο δυσανασχετουν που μιλαει με λαμογια.
Τι θελετε ρε σεις;
Αντε συνελθετε.
Υ.γ. Ενας πατερας οταν το παιδι του στραβοπατησει και πεσει τι κανει; Το βριζει που δεν προσεχε ή τρεχει να το σηκωσει;
Την ομαδα δεν την εχετε πανω απο ολα, και καλα κανετε, γιατι υπαρχει η οικογενεια και η επιβιωση μας πρωτα , αλλα τουλαχιστον βαλτε την πανω απο τον εγωισμο σας.
Falegko έβαλα Falegko γιατί εσύ είσαι παλιός και πήρα ευκαιρία από το τελευταίο μήνυμά σου ...
Τις απόψεις σου τις ξέρουμε ...
Δεν ξέρω αδερφέ έχω χαλαστεί πολύ από Παρασκευή ...
και κάθε ημέρα από τότε με όλα αυτά που γράφονται και λέγονται γύρω μας ...
Μιλάμε και βρωμιά και δυσοδία απίστευτη ...
Αν δεν είχα τα δύο τσακαλάκια μου δεν θα με ένοιζε άλλο ...
Απλά θα ήθελα να τους παραδώσω έναν ΠΑΟΚ και ένα ποδόσφαιρο όπως το ευρωπαικό ....
να πάνε να βλέπουν ΠΑΟΚ και να γουστάρουν ....
Αν δεν είχα αυτούς θα τα είχα ήδη παρατήσει ....
Έχω βαρεθεί 40 χρόνια τώρα με τους κάθε λογής μ@λ@κες !!!
Έλεος πια ...
Τις απόψεις σου τις ξέρουμε ...
Δεν ξέρω αδερφέ έχω χαλαστεί πολύ από Παρασκευή ...
και κάθε ημέρα από τότε με όλα αυτά που γράφονται και λέγονται γύρω μας ...
Μιλάμε και βρωμιά και δυσοδία απίστευτη ...
Αν δεν είχα τα δύο τσακαλάκια μου δεν θα με ένοιζε άλλο ...
Απλά θα ήθελα να τους παραδώσω έναν ΠΑΟΚ και ένα ποδόσφαιρο όπως το ευρωπαικό ....
να πάνε να βλέπουν ΠΑΟΚ και να γουστάρουν ....
Αν δεν είχα αυτούς θα τα είχα ήδη παρατήσει ....
Έχω βαρεθεί 40 χρόνια τώρα με τους κάθε λογής μ@λ@κες !!!
Έλεος πια ...
logios έγραψε:+ 1000
Τι θελετε ρε σεις;
Αντε συνελθετε.
Αχχχχ δυσκολα φιλε ( αλλα τουλαχιστον βαλτε την πανω απο τον εγωισμο σας.[/quote] )
Π.Α.Ο.Κ. εισαι
logios έγραψε: Υ.γ. Ενας πατερας οταν το παιδι του στραβοπατησει και πεσει τι κανει;
Το αποκαλει "Θοδωρακη",μηπως?......................
Ε καλα , αν ψηφιζε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΛΏΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ , δε νομιζω να ηταν και η χαρακτηριστικη βολή για να πεσει το συστημα. Μη τα παραλέμε. Μια γαμ@ψηφος ητανε . Ακομα και ο Περουκας αν δε κανω λαθος κατά ψηφισε.
Απλα θα εδειχνε οτι τηρει το λόγο του και θα έπαιρνε ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ απέναντι στους ΜπεοΜαρινακηδες.
Απλα θα εδειχνε οτι τηρει το λόγο του και θα έπαιρνε ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ απέναντι στους ΜπεοΜαρινακηδες.
- georgedoulk
Τουλάχιστον θα μπορούσε να πάει σήμερα ο Τέο ή οποιος έχει δικαίωμα ψήφου και να πεί "Παιδιά ο Π.Α.Ο.Κ. δεν επικυρώνει την βαθμολογία".
Δηλαδή αυτό το απών εδω και τρεις μήνες (απο την εκλογή του Μπέο ως εκπροσώπου και μετά αν δεν κάνω λάθος) μας κάνει καλό;
Ποια βαθμολογία επικυρώθηκε σημερα; Με πόσες και με ποιες ομάδες θα διεξαχθεί του χρόνου το Πρωτάθλημα;
Αν αποδειχθεί οτι υπήρξαν στημμενα ματς που εκριναν την τελική βαθμολογία (πχ οτι ο Μάκαρος εδωσε κανα πονταλάκι στον βαζελο ή αν ο μαριδάκης αποκλειστεί απο την ΟΥΕΦΑ) ποιος θα πάρει τα ευρωπαϊκά εισητήρια;
Δηλαδή αυτό το απών εδω και τρεις μήνες (απο την εκλογή του Μπέο ως εκπροσώπου και μετά αν δεν κάνω λάθος) μας κάνει καλό;
Ποια βαθμολογία επικυρώθηκε σημερα; Με πόσες και με ποιες ομάδες θα διεξαχθεί του χρόνου το Πρωτάθλημα;
Αν αποδειχθεί οτι υπήρξαν στημμενα ματς που εκριναν την τελική βαθμολογία (πχ οτι ο Μάκαρος εδωσε κανα πονταλάκι στον βαζελο ή αν ο μαριδάκης αποκλειστεί απο την ΟΥΕΦΑ) ποιος θα πάρει τα ευρωπαϊκά εισητήρια;