Π.Α.Ο.Κ. - CSKA Moskva 17/2 22:05 ant1
Re: Π.Α.Ο.Κ. - CSKA Moskva 17/2 22:05 ant1
Φίλε ΤΣΣΕΚΑΝΕ, σήμερα τι καιρό έχετε;
Τα ματς για το γιουρόπα θα γίνουν εκεί;
Πόσο κόσμο θα έχετε την Τρίτη και σε τί χωρητικότητας γήπεδο;
Τα ματς για το γιουρόπα θα γίνουν εκεί;
Πόσο κόσμο θα έχετε την Τρίτη και σε τί χωρητικότητας γήπεδο;
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει σκουλίκη αρκετά νοήμων ώστε να κάνει spoof την ip του.
By the way ........κύριοι admins για κάντε ένα check στο συγκεκριμένο ποστ μου?Φαίνετε ότι μπαίνω από Ελλάδα?
Fich Dich CSSKA Fans!!!
By the way ........κύριοι admins για κάντε ένα check στο συγκεκριμένο ποστ μου?Φαίνετε ότι μπαίνω από Ελλάδα?
Fich Dich CSSKA Fans!!!
Λοιπόν αδέρφια, όπως έχω ξαναγράψει πολλές φορές, εμένα στα παλιά μου τα παπούτσια το ελληνικό πρωτάθλημα. Στα παλιά μου τα παπούτσια και πόσους βαθμούς κάτω από την κορυφή θα τερματίσω. Γιατί, πολύ απλά, το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα στημένο παιχνιδάκι, στο οποίο ο νικητής καθορίζεται με νόμους και υπουργικές αποφάσεις. Είναι ό,τι πιο βρώμικο υπάρχει στο παγκόσμιο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, σίγουρα στο δυτικό κόσμο, αλλά φαντάζομαι και πολύ χειρότερο από τα πρωταθλήματα που διοργανώνουν χώρες που θεωρούμε «υποανάπτυκτες». Είναι μια αηδής διοργάνωση, με μεγαλοπαράγοντες – μαφιόζους στη συντριπτική τους πλειοψηφία, με διαιτητές – φιλιππινέζες, με αθλητικούς δικαστές – οσφυοκάμπτες, και με πρωτοσέλιδα της ξεφτίλας.
Όλη η ουσία για τον ΠΑΟΚ είναι η Ευρώπη. Μια ομάδα που εντός συνόρων της στερούν αυτά που δικαιωματικά της αξίζουν, μια ομάδα που παλεύει μόνη εναντίον όλων με μόνο της σύμμαχο το λαό της, μια ομάδα που επί δεκαετίες σφάζεται από τις στημένες διαιτησίες και χαντακώνεται από γελοίες αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης, μια ομάδα που της αφαιρούνται στα γραφεία αυτά που έχει κερδίσει με την παλληκαριά της στα γήπεδα, δεν έχει κανένα απολύτως λόγο να αναλώνεται σε μια μάχη που είναι εκ των προτέρων χαμένη. Όλη μας η προσοχή πρέπει να εστιαστεί στο να καταφέρουμε να γίνουμε μια πραγματικά ευρωπαϊκή ομάδα, μια σεβαστή δύναμη στις διεθνείς διοργανώσεις. Και σε αυτή την κατεύθυνση, το ελληνικό πρωτάθλημα το μόνο που μπορεί να μας προσφέρει είναι το εισιτήριο για αυτές…
Τι να το κάνω να πάρω το πρωτάθλημα στην Ελλάδα; Κι αυτών που το παίρνουν «με το σπαθί τους» και παίζουν στο Champions League, το μόνο που προκαλεί η αναφορά του ονόματός τους στην Ευρώπη είναι ειρωνικά μειδιάματα και μνήμες από ολονύχτια γλέντια στο Τορίνο, στο Τροντχάιμ, στη Μόλντε, στη Λιλ, και στη Χάιφα… Μπορώ να φτάσω δύο χρονιές σερί στα ημιτελικά του Europa League να με νιώσει όλη η Ευρώπη; Αν το πετύχουμε αυτό, δε μας σταματά τίποτα. Κι αν νομίζετε ότι είναι αδύνατο, θα σας θυμίσω τη Γενεύη το 1991. Οι «αιώνιοι δεύτεροι» του ελληνικού πρωταθλήματος, όπως μας αποκαλούσαν οι έλληνες με χλευασμό, σήκωσαν ένα Κύπελλο που το είδε όλη η Ευρώπη – κάποιοι τότε παραμίλησαν και κάποιοι άλλοι έχασαν τη μιλιά τους...
Αν υπάρχει ένας αγώνας που θέλω να κερδίσουμε όσο τίποτα άλλο στη φετινή χρονιά είναι αυτή η διπλή αναμέτρηση με τους ρώσους. Ούτε ολυμπιακούς, ούτε παναθηναϊκούς ούτε κανέναν άλλον. Αυτούς ας τους αφήσουμε να ανταγωνιστούν για το ποιος θα πάρει το πιο πέτσινο πρωτάθλημα, ποιος θα γράψει την άλλη μέρα στη φυλλάδα του τη μεγαλύτερη χυδαιότητα (έτσι κι αλλιώς δεν ιδρώνει τ’ αυτί κανενός «αρμόδιου» για αυτές τις αηδίες σ’αυτή τη χώρα – το ελικόπτερο μόνο να πετάει κι όλα τ’ άλλα…).
Μακάρι ρε ΠΑΟΚάρα να μου κάνεις αυτό το χατήρι… για τη δική μου υπερηφάνεια, αλλά και για να βάλουν τις πένες τους εκεί που ξέρουν όλοι αυτοί οι ανόητοι, ντεμέκ δημοσιογράφοι που μέρες τώρα προσπαθούν να μας μειώσουν ή να μας λοιδωρήσουν για να χαίρονται τα πρόβατα που τους διαβάζουν, για να μπορείς ρε Ζαγοράκη να μπεις μέσα στη Σουπερκλίκα στην επόμενη συνεδρίαση και αφού θα μας έχει ξανασφάξει κανένα κοράκι και να τους πεις: «παραιτούμαι, ρε βλάκες, βαρέθηκα να ασχολούμαι μαζί σας, η ομάδα μου έχει σοβαρές διεθνείς υποχρεώσεις και δε μπορεί να τσακώνεται με τους ανύπαρκτους της Ευρώπης…». Έτσι, απλά, χωρίς ανακοινώσεις στον Τύπο, χωρίς καταγγελίες για την αδικία, χωρίς συλλαλητήρια, χωρίς τίποτα… Μόνο με ζωγραφισμένο αυτό το χαμόγελο στα χείλη, που θα σημαίνει ότι φτάσαμε τον ΠΑΟΚ μας εκεί που πραγματικά θέλαμε, στα υψίπεδα που πραγματικά του αξίζει να πετάει, εκεί που τον ονειρεύτηκαν γενιές και γενιές ΠΑΟΚτσήδων πριν από εμάς, εκεί που τον ονειρευτήκαμε εμείς, εκεί που τον ονειρεύονται τα παιδιά μας …
ΑΪΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ !
ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ…
Όλη η ουσία για τον ΠΑΟΚ είναι η Ευρώπη. Μια ομάδα που εντός συνόρων της στερούν αυτά που δικαιωματικά της αξίζουν, μια ομάδα που παλεύει μόνη εναντίον όλων με μόνο της σύμμαχο το λαό της, μια ομάδα που επί δεκαετίες σφάζεται από τις στημένες διαιτησίες και χαντακώνεται από γελοίες αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης, μια ομάδα που της αφαιρούνται στα γραφεία αυτά που έχει κερδίσει με την παλληκαριά της στα γήπεδα, δεν έχει κανένα απολύτως λόγο να αναλώνεται σε μια μάχη που είναι εκ των προτέρων χαμένη. Όλη μας η προσοχή πρέπει να εστιαστεί στο να καταφέρουμε να γίνουμε μια πραγματικά ευρωπαϊκή ομάδα, μια σεβαστή δύναμη στις διεθνείς διοργανώσεις. Και σε αυτή την κατεύθυνση, το ελληνικό πρωτάθλημα το μόνο που μπορεί να μας προσφέρει είναι το εισιτήριο για αυτές…
Τι να το κάνω να πάρω το πρωτάθλημα στην Ελλάδα; Κι αυτών που το παίρνουν «με το σπαθί τους» και παίζουν στο Champions League, το μόνο που προκαλεί η αναφορά του ονόματός τους στην Ευρώπη είναι ειρωνικά μειδιάματα και μνήμες από ολονύχτια γλέντια στο Τορίνο, στο Τροντχάιμ, στη Μόλντε, στη Λιλ, και στη Χάιφα… Μπορώ να φτάσω δύο χρονιές σερί στα ημιτελικά του Europa League να με νιώσει όλη η Ευρώπη; Αν το πετύχουμε αυτό, δε μας σταματά τίποτα. Κι αν νομίζετε ότι είναι αδύνατο, θα σας θυμίσω τη Γενεύη το 1991. Οι «αιώνιοι δεύτεροι» του ελληνικού πρωταθλήματος, όπως μας αποκαλούσαν οι έλληνες με χλευασμό, σήκωσαν ένα Κύπελλο που το είδε όλη η Ευρώπη – κάποιοι τότε παραμίλησαν και κάποιοι άλλοι έχασαν τη μιλιά τους...
Αν υπάρχει ένας αγώνας που θέλω να κερδίσουμε όσο τίποτα άλλο στη φετινή χρονιά είναι αυτή η διπλή αναμέτρηση με τους ρώσους. Ούτε ολυμπιακούς, ούτε παναθηναϊκούς ούτε κανέναν άλλον. Αυτούς ας τους αφήσουμε να ανταγωνιστούν για το ποιος θα πάρει το πιο πέτσινο πρωτάθλημα, ποιος θα γράψει την άλλη μέρα στη φυλλάδα του τη μεγαλύτερη χυδαιότητα (έτσι κι αλλιώς δεν ιδρώνει τ’ αυτί κανενός «αρμόδιου» για αυτές τις αηδίες σ’αυτή τη χώρα – το ελικόπτερο μόνο να πετάει κι όλα τ’ άλλα…).
Μακάρι ρε ΠΑΟΚάρα να μου κάνεις αυτό το χατήρι… για τη δική μου υπερηφάνεια, αλλά και για να βάλουν τις πένες τους εκεί που ξέρουν όλοι αυτοί οι ανόητοι, ντεμέκ δημοσιογράφοι που μέρες τώρα προσπαθούν να μας μειώσουν ή να μας λοιδωρήσουν για να χαίρονται τα πρόβατα που τους διαβάζουν, για να μπορείς ρε Ζαγοράκη να μπεις μέσα στη Σουπερκλίκα στην επόμενη συνεδρίαση και αφού θα μας έχει ξανασφάξει κανένα κοράκι και να τους πεις: «παραιτούμαι, ρε βλάκες, βαρέθηκα να ασχολούμαι μαζί σας, η ομάδα μου έχει σοβαρές διεθνείς υποχρεώσεις και δε μπορεί να τσακώνεται με τους ανύπαρκτους της Ευρώπης…». Έτσι, απλά, χωρίς ανακοινώσεις στον Τύπο, χωρίς καταγγελίες για την αδικία, χωρίς συλλαλητήρια, χωρίς τίποτα… Μόνο με ζωγραφισμένο αυτό το χαμόγελο στα χείλη, που θα σημαίνει ότι φτάσαμε τον ΠΑΟΚ μας εκεί που πραγματικά θέλαμε, στα υψίπεδα που πραγματικά του αξίζει να πετάει, εκεί που τον ονειρεύτηκαν γενιές και γενιές ΠΑΟΚτσήδων πριν από εμάς, εκεί που τον ονειρευτήκαμε εμείς, εκεί που τον ονειρεύονται τα παιδιά μας …
ΑΪΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ !
-
Σήμερα ΜΟΥΝΙΑ, ο ΠΑΟΚ γράφει ιστορία! Μιζεριάστε, μανουριάστε, απαξιώστε όσο θέλετε.. Ο ΠΑΟΚ σήμερα σας ξεφτυλίζει.
Γι'αυτό,
ΠΙΤΣΑ

ΜΠΥΡΑ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ

ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤV

ΠΑΟΚάρα μου, σ'ευχαριστώ που με αξιώνεις να ζήσω αυτήν τη μέρα.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
Γι'αυτό,
ΠΙΤΣΑ
ΜΠΥΡΑ
ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤV
ΠΑΟΚάρα μου, σ'ευχαριστώ που με αξιώνεις να ζήσω αυτήν τη μέρα.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
Argonaut4 έγραψε:Δεν πιστεύω ότι υπάρχει σκουλίκη αρκετά νοήμων ώστε να κάνει spoof την ip του.
Fich Dich CSSKA Fans!!!
Αυτά ελέγχονται πριν καν συμβούν με τα παιδιά που είμαστε στο φόρουμ.
Θα παρακαλέσω τους συνοπαδούς να είναι ευγενικοί με τους επισκέπτες που έχουν το θάρρος να συνδεθούν και να συνομιλήσουν για τον αγώνα όσο αυτοί είναι κόσμιοι και ευπρεπείς στον χώρο μας αλλά και δεν κάνουν μπανιστήρι απλώς.
Η αντίστοιχη φιλοξενία ας τους δοθεί στην θύρα που θα κάθονται στον ΝΑΟ.
Ας προσέξουμε και με τα καπνογόνα και όλα όσα μας αρέσουν γιατί η Ουέφα μας έχει σταμπαρισμένους γενικά και για ένα σπίρτο τζάμπα λεφτά θα τους σκάμε.
υγ
Φίλε απο Μόσχα μπορείς να γράφεις Ελληνικά και όχι greeklish μια χαρά τα μιλάς γιατί να μην τα γράφεις και όπως πρέπει?
-
Δοκίμασε με το παρακάτω
http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
ακόμα και για όσους είναι ανορθόγραφοι και χρήστες απο Ελλάδα εννοώ είναι ένα πολύ καλό και χρήσιμο εργαλείο.
http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
ακόμα και για όσους είναι ανορθόγραφοι και χρήστες απο Ελλάδα εννοώ είναι ένα πολύ καλό και χρήσιμο εργαλείο.
-
Simera einai -23
to gypedo einai 90000(Luzniki)
den pisteyo na ginei simera o agonas Rubin-Twente
to gypedo einai 90000(Luzniki)
den pisteyo na ginei simera o agonas Rubin-Twente
- kataramenos5
Ετσι ακριβώς.Μπράβο GORDON +1926GORDON έγραψε:Λοιπόν αδέρφια, όπως έχω ξαναγράψει πολλές φορές, εμένα στα παλιά μου τα παπούτσια το ελληνικό πρωτάθλημα. Στα παλιά μου τα παπούτσια και πόσους βαθμούς κάτω από την κορυφή θα τερματίσω. Γιατί, πολύ απλά, το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα στημένο παιχνιδάκι.........
Όλη η ουσία για τον ΠΑΟΚ είναι η Ευρώπη. Και σε αυτή την κατεύθυνση, το ελληνικό πρωτάθλημα το μόνο που μπορεί να μας προσφέρει είναι το εισιτήριο για αυτές…...............
Τι να το κάνω να πάρω το πρωτάθλημα στην Ελλάδα; ...Μπορώ να φτάσω δύο χρονιές σερί στα ημιτελικά του Europa League να με νιώσει όλη η Ευρώπη; Αν το πετύχουμε αυτό, δε μας σταματά τίποτα. Κι αν νομίζετε ότι είναι αδύνατο, θα σας θυμίσω τη Γενεύη το 1991. Οι «αιώνιοι δεύτεροι» του ελληνικού πρωταθλήματος, όπως μας αποκαλούσαν οι έλληνες με χλευασμό, σήκωσαν ένα Κύπελλο που το είδε όλη η Ευρώπη – κάποιοι τότε παραμίλησαν και κάποιοι άλλοι έχασαν τη μιλιά τους...
Μακάρι ρε ΠΑΟΚάρα να μου κάνεις αυτό το χατήρι… για τη δική μου υπερηφάνεια, αλλά και για να βάλουν τις πένες τους εκεί που ξέρουν όλοι αυτοί οι ανόητοι, ντεμέκ δημοσιογράφοι
ΑΪΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ !
Διαφωνώ με Gordon που λέει για ημιτελικά.
Φέτος το κύπελλο εμείς ή κανείς μέσα στο Δουβλίνο!
Φέτος το κύπελλο εμείς ή κανείς μέσα στο Δουβλίνο!
Η μερα που ολοι περιμεναμε ηρθε!Οποιος δεν εχει σκοπο να αφησει αποψε το λαρυγγι του στην ΤΟΥΜΠΑ,καλα θα κανει να μην ερθει στο γηπεδο!
Δεν με ενδιαφερει ΚΑΘΟΛΟΥ ποιος θα παιξει.Αλλωστε,εχω περασει απο την Αρσεναλ με Βελη και Ζαφειριου.Παικτες με περιορισμενες ποδοσφαιρικες ικανοτητες αλλα με τεραστια καρδια!
Γι'αυτο.........ΠΑΟΚ ολε,στην κερκιδα εμεις........μπαλαρα στο γηπεδο οι παικταραδες μας και......
παμε να τρελανουμε κοσμο!
Δεν με ενδιαφερει ΚΑΘΟΛΟΥ ποιος θα παιξει.Αλλωστε,εχω περασει απο την Αρσεναλ με Βελη και Ζαφειριου.Παικτες με περιορισμενες ποδοσφαιρικες ικανοτητες αλλα με τεραστια καρδια!
Γι'αυτο.........ΠΑΟΚ ολε,στην κερκιδα εμεις........μπαλαρα στο γηπεδο οι παικταραδες μας και......
παμε να τρελανουμε κοσμο!
Zηλεύω τα αδέρφια που θα είναι στο γήπεδο.....φωνάξτε και για εμάς αδέρφια!!
-
Paidia,anarotieste mallon gia to skopo pou eimai edo?
Eksigo.
kathe fora pou exoume diethnes agones mpaino sta site ton antipalon kai kano sizitisi.den exo skopo pote na prosvalo antipalous filathlous
aplos etsi mou aresei
etixe tora na paiksoume me PAOK -that is a reason I am here
Eksigo.
kathe fora pou exoume diethnes agones mpaino sta site ton antipalon kai kano sizitisi.den exo skopo pote na prosvalo antipalous filathlous
aplos etsi mou aresei
etixe tora na paiksoume me PAOK -that is a reason I am here
Mόνο που ο ΠΑΟΚ δεν είναι μία απλή ομάδα...
Τέλως πάντων, πες μας τι σύστημα παίζετε εσείς;
Γράψε κάνα σύνθημα που λέτε και τέλος πες μας γιατί μαλώσανε οι Ρώσοι μεταξύ τους στο αεροδρόμιο;
Έχετε προβλήματα οι οπαδοί;
Τέλως πάντων, πες μας τι σύστημα παίζετε εσείς;
Γράψε κάνα σύνθημα που λέτε και τέλος πες μας γιατί μαλώσανε οι Ρώσοι μεταξύ τους στο αεροδρόμιο;
Έχετε προβλήματα οι οπαδοί;