Fenerbahçe - Π.Α.Ο.Κ. 26/8 21.45 connX-TV

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Fenerbahçe - Π.Α.Ο.Κ. 26/8 21.45 connX-TV

Δημοσίευση από Sera4 »

Caballo Viejo έγραψε:Με συγκίνησε πολύ η επικείμενη συνάντηση του ΠΑΟΚ με το Πέρα Κλουμπ στην Πόλη. Ά, ρε ΠΑΟΚ τι μας κάνεις. Πάρε και την πρόκριση αύριο να φύγουμε καρφί για το τρελάδικο...

αφου σκαστοι απο εκει ειμαστε ετσι και αλλιως.. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Maximus έγραψε:
Billy4 έγραψε: Χ είναι το ματς λέμε
Αδερφέ, προσεξε την ορθογραφια σου την επομενη φορά... :lol:

Δεν περνάνε οι ώρες... Πολυ αισιοδοξία επικρατεί και φοβάμαι μην μας πιασει κανένα σύνδρομο πάλι και μείνουμε μόνο με τις ωραιες αναμνησεις από την Πόλη...
Πωωω, μου ξέφυγε, συγνώμη!! :lol: :lol:

Έχω το ίδιο συναίσθημα που είχα και πριν τη ρεβάνς με τον Άγιαξ. Συγκρατημένη αισιοδοξία μαζί με απίστευτο άγχος και αγωνία. Ελπίζω να μην έχω το ίδιο συναίσθημα και μετά....
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Εγώ πάλι έχω αγωνία για την κλήρωση της Παρασκευής.....ψυχίατρο ΛΑΙΜΑΙ....τώρα.... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Αλήθεια, ποιο είναι το ρεκόρ σερί αήττητων παιχνιδιών για "νεοδιορισμένο" προπονητή;
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

ΠΑΟΚ πάρε την πρόκριση αυτή για το λαό σου.
ΠΑΟΚ, αυτό είναι το σωστό.
ΠΑΟΚ, ξέρεις εσύ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

gash04 έγραψε:Για το που θα δούμε το παιχνίδι ρίξτε το στο παρακάτω για αυτό υπάρχει ανοικτό

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... start=1005
Αυτό παραπέμπει σε live αγώνες στο INTERNET. Δεν έχει σχέση με καφενεία και conn-x TV.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

niko70 έγραψε:Εγώ πάλι έχω αγωνία για την κλήρωση της Παρασκευής.....ψυχίατρο ΛΑΙΜΑΙ....τώρα.... :opaokara:

κι εγω το αυτο νιωθω.ΑΔΗΜΟΝΙΑ για την εναρξη του παιχνιδιου αλλά και μια σχετικη .... βεβαιοτητα οτι θα περασουμε.ισως επειδη ηταν τοσο ..... ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ ο αποκλεισμος απο τον αγιαξ,πιστευω οτι θα ρεφαρουμε αυριο!το πιστευω παρα πολυ ...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

εγώ πάλι είμαι επιφυλακτικός ,θα χάσουμε 3-2
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εγώ πάλι έχω πολύ κακό προαίσθημα .

Αλλά κ με τον Αιαντα που ήμουνα σίγουρος , είδαμε που καταλήξαμε
Άβαταρ μέλους
jpm4_neo

Δημοσίευση από jpm4_neo »

Εγω παλι το αντιθετο! Με Αγιαξ πιστευα οτι θα αποκλειστουμε ενω με Φενερμπαχτσε πιστευω οτι θα περασουμε! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

εγω παντα αισιοδοξος ειμαι ακομα και αν παιζουμε την μπαρτσελονα που λεει ο λογος...αλλα δεν εχει σημασια τι ειμαστε εμεις σημασια εχει η ομαδα να ειναι σαυλωμενη και παθιασμενη για την προκριση να εχει συγκεντρωση και να εφαρμοσει το ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ σε ολο του το μεγαλειο... 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Εγω κανεναν απο τους πιθανους αντιπαλους μας στο Τσαμπιονς Λιγκ δεν φοβομουν.Παντα πιστευα οτι οποιος μας πεσει στα μετρα μας θα ειναι και θα το παλεψουμε μεχρι τελους (οπως και τελικα εγινε αλλα με κακο τελος).Τωρα, στο Γιουροπα Λιγκ πιστευω οτι η Φενερ ηταν ευνοϊκη κληρωση.Θα μπορουσαμε να πεσουμε με την Μαν. Σιτυ η την Βιγιαρεαλ.Τωρα που κερδισαμε και στο πρωτο παιχνιδι πιστευω οτι η προκριση ειναι μες στα χερια μας και στα ποδια των ποδοσαφιριστων.Ηρεμια και σοβαροτητα χρειαζεται.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ειναι ενα δυσκολο ματς και θελει προσοχη...Ενα γκολ να φας αλλαζει η υποθεση...Βεβαια μπορει και να το βαλεις και να καθαρισει η υποθεση.Απλα θελω να τονισω οτι ολα γινονται...Η φενερ εχει προβληματα αλλα αυτο μπορει να λειτουργησε υπερ...Μπορει να πεισμωσει..Για αυτο θεωρω πως πρεπει να κρατησει ο ΠΑΟΚ μεχρι το 20 να τους σπασει και τον τσαμπουκα και την εδρα...Αμα γινει αυτο πιστευω οτι εχουμε προβαδισμα...Και αμα θελετε προγνωστικο..Διπλο βλεπω το ματς...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Billy4 έγραψε: Όσο για το δικό μας ματς, αφού τα μεμέτια δεν συζητήσανε με κανέναν άλλο γ^μώ την ψυχή τους. Πήγαν και πιάσαν κατευθείαν τον υπεύθυνο του Connex και υπογράψανε. Πριν καν πάρει γραμμή τι γίνεται η Νοβα, η οποία ήθελε και το δικό μας παιχνίδι αλλά δεν πρόλαβε καν να μπει στις διαπραγματεύσεις. Γιατί όπως και να έχει, και εμείς και η Φενέρ είμαστε πιο εμπορικά προϊόντα από την Αούστρια με 12.000 γήπεδο και το ρούλη με 10.000 οπαδούς μέσο όρο σε 18.000 γήπεδο.
Αν και είμαστε λίγο off topic, θεωρώ το παραπάνω αφελές.
Την ημερομηνία του αγώνα καθώς και το ποιος έχει τα δικαιώματά του, τα γνωρίζουν ήδη από την ημέρα της κλήρωσης όχι μόνο η Nova αλλά και όλα τα κανάλια.
Το θέμα είναι τι ζήτησαν οι Τούρκοι και τι ήταν διατεθημένοι να δώσουν οι ενδιαφερόμενοι.
Αν πχ οι αυστριακοί ζήτησαν 100 χιλιάρικα για τον αγώνα με το σκουλήκι και οι Τούρκοι 500 για τον δικό μας, ε, υπάρχει μια διαφορά. (και να συμπληρώσω ότι ο ΟΤΕ, πιθανότατα, τα έχωσε επειδή θέλει να ζμπρώξει το σχεδόν άγνωστο προϊόν του ...)
Και επαναλαμβάνω, το να μπινελικιάζουμε την connex είναι ανόητο. τα υπόλοιπα κανάλια παξίωσαν τον αγώνα μας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ας περάσουμε για να δούμε και την εποχή ANT1.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”