Πέφτει η νύχτα στο Palermo...

Άβαταρ μέλους
novito

Re: Πέφτει η νύχτα στο Palermo...

Δημοσίευση από novito »

Μπανε βασικα και καμμια να μη διαβασεις δε χανεις και τιποτα... εγω που τα δα ολα, δε καταλαβα τιποτα (πρωτοτυπο σημερα...) :lol: :lol:

υ.γ. το μονο σιγουρο ειναι πως ο μοϊκανος εχει κανει καποια λαμογια... :mrgreen:
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

obanebane έγραψε:Ρε αλανια δεν μπορω γερος ανθρωπος να διαβαζω 16 σελιδες παπαρολογιες, novito,moican,gika το κανατε πουτανα το παιχνιδακι, οχι οτι ειχα καμια αμφιβολια για το αντιθετο αλλα λυπηθειτε και εμας τους ηλικιωμενους.
Ιταλε πες μου απο πια σελιδα να αρχισω να διαβαζω γιατι στην 11 τα εφτυσα :lol:
bane, εγώ θα συνιστούσα να τις διαβάσεις όλες, γιατί ίσως έτσι βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Συμφωνώ 100% ότι εδώ έγινε δεύτερο ότι να'ναι, αφού μέχρι και ο dream χώθηκε να πει την δικιά του, αλλά δυστυχώς δε μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο από το να παρακαλέσω τους παίκτες να μην κάνουν το topic μπουρδέλο..

Παίκτες, παρακαλείστε να μην κάνετε το topic μπουρδέλο! Αν θέλετε να αυξήσετε το νουμεράκι των posts σας, υπάρχουν πολλά άλλα topics...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο free ειναι ρουφιανος αυτο ειναι το μονο σιγουρο εμπιστευθειτε με και δεν θα χασετε, εχω πληροφοριες εκ των εσω :o
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εγω έχω πληροφορίες ότι κάποιος είναι για κρέμασμα και μυρίζει.. καληνύχτα!
Οποιος θέλει να αυξήσει τα ποστ του, κάθεται 24 ώρες την ημέρα και γράφει συνεχώς!
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Περασα ολες τις σελιδες πρωι πρωι με τη τσιμπλα στο ματι... :? Εβγαλα συμπερασμα για εναν υποπτο, τον οποιο υποψιαζεστε και εσεις...

Δεν ξερω τι λετε, δεν ειμαι ρουφιανος , αλλα αν δεν γραψει ο συγκεκριμενος :mrgreen: ,

"Απεταξαμην τον Σαντος"

20 φορες...

τοτε θα τον ψηφισω για δολοφονο! :lol:

Moican :mrgreen: Moican :evil: Moican :mrgreen:

YΓ.

Μηπως θα επρεπε να υπαρχει καποιος περιορισμος στα ποσταρισματα; Η τουλαχιστον να κανουμε εμεις οι ιδιοι λιγο κρατειν ρε αδερφε! Εσεις που εισασταν ηδη μεσα στο τοπικ, δεν καταλαβαινετε την γλυκα του να μπαινεις το πρωι και να πρεπει να διαβασεις 1002 παπαριες και 15 σελιδες μεχρι να βγαλεις συμπερασμα!

Εκ των πραγματων πρεπει να τα διαβασεις γιατι αλλιως τιθεσαι εκτος παιχνιδιου...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Εγω ειδα πολλους που εκαναν (ταχα ταχα) οτι ρωτουσαν και ξεφνικα καπνος (dc ,sera, )
Οσο δε για τους αλλους του παλιους ,παλια μου τεχνη κοσκινο ειδικα ο Νοβι θα πρεπει να εκτελεστει πριν καθαρισει καποιον απο εμας...
Υποπτος αυτοματως γινεται και ο Μαξιμος που χωρις να πει δευτερη κουβεντα κατηγορει εμενα για να απαλλαγει απο την διαδικασια των ερωτησεων...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Και όχι τυχαίος καπνός.
Old Holborn κίτρινος, άμα λάχει ναούμ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Τρί 17 Αύγ 2010, 13:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Δημοσιεύσεις μη-παικτών θα διαγράφονται!
Thx, AdminTeam
yiannisPAOKitalia

yiannisPAOKitalia έγραψε:Πρώτον, όλες σας οι απορίες θα λυθούν αν διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης στην πρώτη δημοσίευση της σελίδας 7 του topic.

Δεύτερον, παρακαλούνται οι παίκτες να διαβάζουν όλες τις σελίδες και να μην παρακάμπτουν τα γραφώμενα, για να μην υπάρχουν κενά και ρωτούν συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.

Τρίτον, παρακαλούνται οι μη-παίκτες/παρατηρητές/υπόλοιπα μέλη του forum, να μην παρεμβαίνουν στο παιχνίδι με κανέναν τρόπο, (ούτε δημοσιεύσεις, ούτε pm), γιατί αλλοιώνεται η ροή του παιχνιδιού με τα off-topic...
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

Maximus ποσο σε νιωθω!

Αντε να μπουν να γραψουν ολοι οι συμμετεχοντες,μπας και βγαλουμε μια ακρη!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Maximus έγραψε:
Δεν ξερω τι λετε, δεν ειμαι ρουφιανος , αλλα ..
Ποιος ρουφιανος λεει οτι ειναι ρουφιανος.? Μηπως καρφωθηκες.? :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Αν εισαι εσυ ο δολοφονος, τοτε ειμαι και εγω ρουφιανος... :D

Το θεμα δεν ειναι να βρουμε τους ρουφιανους, αλλα τους δολοφόνους!

Αντιστοιχα, οι δολοφονοι ψαχνουν να "φανε" τους ρουφιανους...

...αρα με αυτη τη λογικη θα μπορουσα εγω να ειμαι δολοφονος και εσυ ρουφιανος!

:lol:

Πω ρε μπερδεμα... :?

ΥΓ.

Υπομονη paokfanathens...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Πειραζει που εγω θελω να ξεκινησω απο τον ρουφιανο.? :mrgreen:

Εχω τον τροπο μου να φτασω στους δολοφονους..!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
yiannisPAOKitalia

Maximus έγραψε:YΓ.

Μηπως θα επρεπε να υπαρχει καποιος περιορισμος στα ποσταρισματα; Η τουλαχιστον να κανουμε εμεις οι ιδιοι λιγο κρατειν ρε αδερφε! Εσεις που εισασταν ηδη μεσα στο τοπικ, δεν καταλαβαινετε την γλυκα του να μπαινεις το πρωι και να πρεπει να διαβασεις 1002 παπαριες και 15 σελιδες μεχρι να βγαλεις συμπερασμα!

Εκ των πραγματων πρεπει να τα διαβασεις γιατι αλλιως τιθεσαι εκτος παιχνιδιου...

Σε αυτό που λέει ο Μάξιμος έχει απόλυτο δίκιο, το έγραψε και ο bane χτες.

Επίσης, ενημερώνω ότι μέχρι τις 22:00 της Τετάρτης, θα πρέπει να έχετε ψηφίσει τον τυχερό. Η ψήφος σας θα πρέπει να δημοσιευθεί ως εξής:

-σε δημοσίευση αφιερωμένη αποκλειστικά στην ψήφο, γράφετε:

ΨΗΦΙΖΩ: ΤΑΔΕ

-στην ίδια δημοσίευση δε θα πρέπει να γράψετε τίποτε άλλο.
-σε περίπτωση που θελήσετε να αλλάξετε την ψήφο σας, γράφετε

ΑΠΟΣΥΡΩ: ΤΑΔΕ
ΨΗΦΙΖΩ: ΔΙΝΑ

Στις 22:00 ακριβώς, θα μετρηθούν οι ψήφοι, και ο τυχερός που θα έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες*, θα μας αποχαιρετίσει αυτόματα. Ο τυχερός έχει δικαίωμα να δημοσιεύσει ένα και μοναδικό τελευταίο post, κάτι σαν την τελευταία επιθυμία. Με το post του μακαρίτη πέφτει η νύχτα, επίσης αυτόματα, πράγμα που σημαίνει ότι μέχρι να ανακοινωθεί ο άλλος τυχερός που θα επιλέξουν οι δολοφόνοι, πέφτει σιωπή. Παρακαλείστε να σεβαστείτε τη σιωπή και να μην κάνετε συζήτηση, για να μην καταλήξουμε σε λύσεις τύπου κλειδώματος του topic.

*Σε περίπτωση ισοψηφίας, πραγματοποιείται επαναλληπτική ψηφοφορία με υποψήφιους μόνο τους ισοψηφίσαντες.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

[youtube]if-HS4tPBas&p=E8284F8CFE2203F3&playnext=1&index=39[/youtube]
Για την οικονομία του παιχνιδιού να σας πω τους πρωταγωνιστές. Νοβίτο, Γκίκα , Χωρικός , ενώ γίνεται και αναφορά στην ΠΑΟΚ ΝΤΕΠΟ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”