υ.γ. το μονο σιγουρο ειναι πως ο μοϊκανος εχει κανει καποια λαμογια...

bane, εγώ θα συνιστούσα να τις διαβάσεις όλες, γιατί ίσως έτσι βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Συμφωνώ 100% ότι εδώ έγινε δεύτερο ότι να'ναι, αφού μέχρι και ο dream χώθηκε να πει την δικιά του, αλλά δυστυχώς δε μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο από το να παρακαλέσω τους παίκτες να μην κάνουν το topic μπουρδέλο..obanebane έγραψε:Ρε αλανια δεν μπορω γερος ανθρωπος να διαβαζω 16 σελιδες παπαρολογιες, novito,moican,gika το κανατε πουτανα το παιχνιδακι, οχι οτι ειχα καμια αμφιβολια για το αντιθετο αλλα λυπηθειτε και εμας τους ηλικιωμενους.
Ιταλε πες μου απο πια σελιδα να αρχισω να διαβαζω γιατι στην 11 τα εφτυσα
yiannisPAOKitalia έγραψε:Πρώτον, όλες σας οι απορίες θα λυθούν αν διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης στην πρώτη δημοσίευση της σελίδας 7 του topic.
Δεύτερον, παρακαλούνται οι παίκτες να διαβάζουν όλες τις σελίδες και να μην παρακάμπτουν τα γραφώμενα, για να μην υπάρχουν κενά και ρωτούν συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.
Τρίτον, παρακαλούνται οι μη-παίκτες/παρατηρητές/υπόλοιπα μέλη του forum, να μην παρεμβαίνουν στο παιχνίδι με κανέναν τρόπο, (ούτε δημοσιεύσεις, ούτε pm), γιατί αλλοιώνεται η ροή του παιχνιδιού με τα off-topic...
Ποιος ρουφιανος λεει οτι ειναι ρουφιανος.? Μηπως καρφωθηκες.?Maximus έγραψε:
Δεν ξερω τι λετε, δεν ειμαι ρουφιανος , αλλα ..
Maximus έγραψε:YΓ.
Μηπως θα επρεπε να υπαρχει καποιος περιορισμος στα ποσταρισματα; Η τουλαχιστον να κανουμε εμεις οι ιδιοι λιγο κρατειν ρε αδερφε! Εσεις που εισασταν ηδη μεσα στο τοπικ, δεν καταλαβαινετε την γλυκα του να μπαινεις το πρωι και να πρεπει να διαβασεις 1002 παπαριες και 15 σελιδες μεχρι να βγαλεις συμπερασμα!
Εκ των πραγματων πρεπει να τα διαβασεις γιατι αλλιως τιθεσαι εκτος παιχνιδιου...