ΠΑΣ Γιάννενα - Π.Α.Ο.Κ. 02/02 17:00 alpha
Re: ΠΑΣ Γιάννενα - Π.Α.Ο.Κ. 02/02 17:00 alpha
Με το τσικό των ωραίων Ιωαννίνων παίζουν οι επαγγελματίες μας.
συμφωνω 100%.γιατι να κριθει το κυπελλο μιασ ομαδασ σε ενα χωραφι για τα κατσικια?να παιζαμε στο οακα 5 γκολ θα ριχναμε σε αυτη την ομαδουλαF4eVeR828 έγραψε:Και την μπάρτσα να βαλεις να παίξει σε αυτό το "δεν ξέρω πως να το χαρακτιρήσω" θα σου κάνει μία τρύπα στο νερό...Απο την αρχή δεν έπρεπε να δεχτούμε να γίνει το παιχνίδι..Τώρα είναι αργά...θέλουνε και superleague...με τέτοια γήπεδα ούτε για τουρνουά δεν είμαστε ΖΩΑ Ε ΖΩΑ...
- evripidis4
εγω παντως το πιστευω...απο αυτην την πλευρα το γηπεδο ειναι καλυτερο...αντε να δουμε...

-
Μερικοί χαλαρώστε, γιατί πάνω στα νεύρα σας λέτε ανοησίες:
1. Ο Γκίνας σίγουρα έκανε λάθος που έγραψε για αποχη. Στους ποδοσφαιριστές έγινε υπόσχεση για αποπληρωμή, αυτή δεν τηρήθηκε και αυτοί αντέδρασαν. Τις μαλακίες ότι ο Κοντρέρας, ο Garcia και ο Bιτολο ζήτησαν απεργία από τους συμπαίχτες τους, δεν τις πιστεύω, δεν συνάδει με το ήθος που έχουν δείξει μέχρι τώρα. Μαλακια τις διοίκησις που δεν είχε ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές.
2. Χάνουμε σήμερα για πολλούς λόγους: Κουρασμένοι παίκτες, απαράδεκτο γήπεδο, υποτίμηση του αντιπαλου, λάθος του Santos να βάλει τεχνίτη παίκτη όπως τον Kουτσιανικολι σε τέτοιο γήπεδο, ατυχία που παίζουμε με τα Γιάννενα εκτος.
Τα λάθη είναι ανθρώπινα.
Θέλω η ομάδα να κρατήσει τα νεύρα τις, έρχονται δύσκολα mats, αυτήν την εβδομάδα παίζεται ουσιαστιkα κύπελλο και πρωτάθλημα, να δώσει ότι μπορεί και βλέπουμε. Κάντε και καμια προσευχή...
Κι όπως λέει ο Garcia, επιτρέπεται να πέσεις, απαγορεύται να μην σηκωθείς.
Αίντε PAOKARAAAAAAAA
1. Ο Γκίνας σίγουρα έκανε λάθος που έγραψε για αποχη. Στους ποδοσφαιριστές έγινε υπόσχεση για αποπληρωμή, αυτή δεν τηρήθηκε και αυτοί αντέδρασαν. Τις μαλακίες ότι ο Κοντρέρας, ο Garcia και ο Bιτολο ζήτησαν απεργία από τους συμπαίχτες τους, δεν τις πιστεύω, δεν συνάδει με το ήθος που έχουν δείξει μέχρι τώρα. Μαλακια τις διοίκησις που δεν είχε ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές.
2. Χάνουμε σήμερα για πολλούς λόγους: Κουρασμένοι παίκτες, απαράδεκτο γήπεδο, υποτίμηση του αντιπαλου, λάθος του Santos να βάλει τεχνίτη παίκτη όπως τον Kουτσιανικολι σε τέτοιο γήπεδο, ατυχία που παίζουμε με τα Γιάννενα εκτος.
Τα λάθη είναι ανθρώπινα.
Θέλω η ομάδα να κρατήσει τα νεύρα τις, έρχονται δύσκολα mats, αυτήν την εβδομάδα παίζεται ουσιαστιkα κύπελλο και πρωτάθλημα, να δώσει ότι μπορεί και βλέπουμε. Κάντε και καμια προσευχή...
Αίντε PAOKARAAAAAAAA
ο Μίρο έξω απ την περιοχή... ΑΪΝΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
2 τελικες μας καναν και γ@μω τη γκινια μας και τη χαλαροτητα και χανουμε 3-0
Άιντε ΠΑΟΚαρα πάμε γεράαααα
2 τελικες μας καναν και γ@μω τη γκινια μας και τη χαλαροτητα και χανουμε 3-0
Άιντε ΠΑΟΚαρα πάμε γεράαααα
ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ........ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ.....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΟΚΤΣΗΣ............ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ............ΑΑΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΑ , ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΛΕΩ...............ΟΛΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ
ΠΑΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΕΠΑΝΩ
Υ.Γ. δεν ξερω πλεον τι παμε να χτυπησουμε με αυτη την ομαδα .......ξανα ΟΛΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ
Υ.Γ. ΙΚΕΤΕΥΩ ΜΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ...........ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
ΠΑΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΕΠΑΝΩ
Υ.Γ. δεν ξερω πλεον τι παμε να χτυπησουμε με αυτη την ομαδα .......ξανα ΟΛΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ
Υ.Γ. ΙΚΕΤΕΥΩ ΜΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ...........ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩ, ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...

- Paokintepo
παοκαρα βαλε ενα γκολ ενα γκολ ενα γκοοολ!!!θα μπει ρε!! 

Με τέτοιο άβαταρ στάνταρ Rizla...
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Απ το πουθενα 3-0... ΑΪΝΤΕΕΕΕΕΕ

ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Απ το πουθενα 3-0... ΑΪΝΤΕΕΕΕΕΕ

μονο το γηπεδο φταιει αδερφε.οι παιχτες μια χαρα ειναι.αυτοι το ξεραν κ μπηκαν προετοιμασμενοι.μεχρι να αντιλιφθουν οι δικοι μας πως πρεπει να παιξουν τελειωσε το παραμυθι.elvetos giatros έγραψε:Μερικοί χαλαρώστε, γιατί πάνω στα νεύρα σας λέτε ανοησίες:
Τα λάθη είναι ανθρώπινα.
Αίντε PAOKARAAAAAAAA
Παοκάρα βάλε τρια γκολ τρια γκολ τρια γκολ
Δεν ξενερώνουμε ποτέ
Δεν ξενερώνουμε ποτέ