Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ
Re: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ
Μην μου μιλάς για Βραζιλία γιατί την συχαίνομαι. Μην ξεχνάμε και το σπρώξιμο που είχε στην Κορέα.
Η Βραζιλια εχει στειλει ποτε την καλυτερη δυνατη ομαδα της στο Κοπα Αμερικα??????????????Το ψιλουποτιμουν το τροπαιο.........Η Αργεντινη(την οποια συμπαθω)στο Μουντιαλ χαρα δε βλεπει οποτε το ριχνει στο Κοπα Αμερικα........palok έγραψε:μία ωραία (πλήρως αντιμπασκετική συζήτηση) θα ήταν γιατί παίρνει η αργεντινή τα copa america και η βραζιλία τα Mundial??? ξέρω ξέρω, η διαιτησία...![]()
δεν είμαι ειδικός να σου απαντήσω αυτό. το είχα ακούσει πάντως από τον σωτηρακόπουλο να το λέει και κόμπαζε επειδή είναι φόλα αργεντίνος. εντωμεταξύ αν εξαιρέσεις τη γενιά του πατέρα μου (60+), υπάρχει στην ελλάδα κανείς οπαδός της βραζιλίας? ως λαοί νομίζω οτι μας αγαπάνε και οι 2. εγώ προσωπικά αυτά τα πάθη για άλλες ομάδες τα έχω εγκαταλείψει εδώ και χρόνια. εντάξει πάντα ήμουνα εθνικής γαλλίας (από εποχής tigana, rosteau, amoros, platini κλπ.) και αντιγερμανός από την ίδια εποχή (που μας ισοφάρισαν στο 90 και μας κέρδισαν στην παράταση, χάνοντας την ευκαιρία να παίξουμε με τους ιταλούς στον τελικό). επίσης συμπαθούσα πάντα την ισπανία (παλιά λαίμαι όχι τώρα που είναι top ομάδα) και αντιπαθούσα την αγγλία και την ιταλία. ποτέ δεν ήμουνα με τους ολλανδούς και το μόνιμο 4-3-3 τους (το οποίο είναι ένα σύστημα που όταν παίξεις είναι τρομερό, αλλά αν μπλοκαριστεί χάνεις και από την καρδιτσομαγούλα σε έναν knockout αγώνα). α και ήμουνα και φόλα ρωσσία την χρυσή εποχή 85-89... από τις νοτιοαμερικάνικες ομάδες, ναι θα έλεγα κι εγώ οτι η αργενιτινή ταιριάζει περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία μας και φυσικά είναι και ο che από κεί οπότε ναι και εγώ υποστηρίζω argentina. πρέπει να παραδεχτούμε όμως οτι από την εποχή του diego αυτή η ομάδα έχει έλλειψη από παπάρια (και δεν εννοοώ παπάρια να κλαδεύεις και να τσαμπουκαλεύεσαι με τους αντιπάλους σου). πάντως η βραζιλία του maicon και του kaka δεν θα με χαλάσει αν το πάρει (όπως πολλούς εδώ μέσα...).
Bάσκοι τρομοκράτες στη Βασκελώνη: Βarcelona-Caja: 69-70 και 0-2...
javi σε πιάσανε στον ύπνο ο san emeterio και ο huertas!!!!!
javi σε πιάσανε στον ύπνο ο san emeterio και ο huertas!!!!!
Έχεις 2 μέρες που μιλούσες για μουντιάλ γιατί το έκοψες?????????????
κάποιοι το βλέπουμε στο σπορ+
. 
κάποιοι το βλέπουμε στο σπορ+
χαχαχα. σορρυ ρε. μακακία μου. είδες τι πήγανε να πάθουνε στο τέλος οι κακομοίρηδες? ο san emeterio και ο huertas τεράστια παπάρια? μπράβο σε αυτή την ομάδα που όλοι τη θεωρούσαμε τελειωμένη. δε λέω οτι τελείωσε το πρωτάθλημα. αλλά 2 σερί νίκες μέσα στη vitoria δύσκολα να κάνει η barca. για να δούμε. νομίζω σκάσανε επιθετικά. δεν μπαίνουνε και τα τρίποντα. ε έτσι είναι. αν δεν είχαν και τρομερούς ψηλούς θα τα χάνανε και τα 2 ματς +10 πόντους.
Στις τρεις νικες βγαινει πρωταθλητης? ρε τους βασκους δεν τους το ειχα με τιποτα, το πουλεν σου ο βραζιλιανος πως τα παει στους τελικους?
στις 3 νίκες ναι bane. o tiago δε λέγεται poulain. η θέση του είναι είτε πρωταθλητής στην ευρωλίγκα είτε σε καλή ομάδα του nba όπως ο luis scola (phoenix???
). έχει απηυδήσει με τους 4 ψηλούς της barca αλλά προσπαθεί πολύ. αυτό ε΄γραφα κι εγώ. δεν το περίμενα με τίποτα για την Tau. 3-2 με τα χίλια ζόρια τη real (ενώ οι άλλοι περίπατο τους ανδαλουσιάνους) και σκάνε μύτη και από το πουθενά κερδίζουν μέσα στην βαρκελώνη (είχαν κερδίσει και μέσα στη μαδρίτη στην regular season). και επίσης επειδή είμαι αντιφαν του ασυμπάθιστου του ivanovic (μεγάλος παικταράς πάντως) με το χρυσό audemars piguet, του βγάζω το καπέλο για την εκπληκτική διαχείριση υλικού (ενώ έπαιζε όλον τον καιρό με 6-7 παίκτες μάξιμουμ) όπου παίρνει από κάτι από όλους πλέον (palacio, oleson, hermann, eliyiahu). και ξανά respect στον παικταρά san emeterio και τον μαπσιματάκια από το τρίποντο huertas!!!
Η Ορτέζ πρωταθλήτρια στην Α2 Γαλλίας
Στον τελικό της γαλλικής Α2 (που άνετα θα μπορούσε να είναι και της Α1) η Ορτέζ κέρδισε σήμερα στο Μπερσί 78-62 τη Λιμόζ! Κανείς πάντως δεν λυπήθηκε, αφού τη νέα σεζόν και οι δυο θα αγωνίζονται στη μεγάλη κατηγορία! Η Ορτέζ ήταν …περαστική απ’ την Α2 μετά τον περσινό υποβιβασμό της, ενώ η θρυλική Λιμόζ επιστρέφει στα «μεγάλα σαλόνια» μετά από έξι ολόκληρα χρόνια! MVP ήταν ο γνώριμός μας Σλάβεν Ρίματς, ο οποίος είχε για την Ορτέζ 24 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Για τη Λιμόζ ο Κέβιν Μπράσγουελ σημείωσε 15 πόντους.
http://basketnet.gr/main/2/europe/artic ... limoz.html
απίστευτη είδηση για εμάς τους παλιούς....
Στον τελικό της γαλλικής Α2 (που άνετα θα μπορούσε να είναι και της Α1) η Ορτέζ κέρδισε σήμερα στο Μπερσί 78-62 τη Λιμόζ! Κανείς πάντως δεν λυπήθηκε, αφού τη νέα σεζόν και οι δυο θα αγωνίζονται στη μεγάλη κατηγορία! Η Ορτέζ ήταν …περαστική απ’ την Α2 μετά τον περσινό υποβιβασμό της, ενώ η θρυλική Λιμόζ επιστρέφει στα «μεγάλα σαλόνια» μετά από έξι ολόκληρα χρόνια! MVP ήταν ο γνώριμός μας Σλάβεν Ρίματς, ο οποίος είχε για την Ορτέζ 24 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Για τη Λιμόζ ο Κέβιν Μπράσγουελ σημείωσε 15 πόντους.
http://basketnet.gr/main/2/europe/artic ... limoz.html
απίστευτη είδηση για εμάς τους παλιούς....
Τι γίνεται ρε παιδιά? Βγήκαν οι κατάρες που μάζεψε για το τρόπαιο (η Λιμόζ)?
Και η Ορτέζ? Κατά τα άλλα παίζουν οι φανέλες.... Μόνο στην Ελλάδα.
Υ.Γ. Ο Μουρεσάν έπαιζε?
Και η Ορτέζ? Κατά τα άλλα παίζουν οι φανέλες.... Μόνο στην Ελλάδα.
Υ.Γ. Ο Μουρεσάν έπαιζε?
Να βάλω κι εγώ μια πινελιά με το "αφεντικό"
[youtube]HgqG8aK45WY[/youtube]
[youtube]HgqG8aK45WY[/youtube]
glory days 1987? για το ευρωμπάσκετ το γραψε ο Bruce (ή ???

Δεν μας είπες την προτίμησή σου στο μουντιάλ......
Eλλάδα!!!! έχουμε ελπίδες?? πλάκα πλάκα μέχρι το 75 χτες νομίζω οτι ο ΠΑΟΚ στο κύπελλο στα γιάννενα πιο καλά είχε παίξει... anyway, για 4αδα τα κλασσικά: γερμανία, ισπανία, ιταλία, αργεντινή, βραζιλία. δύσκολα να μην είναι οι 4 από αυτές τις 5 στην 4αδα. αν και πάντα υπάρχει η έκπληξη μέσα. δεν ξέρω. οι αργεντινοί χτες δεν μου έκαναν κάτι πάντως. messi και άγιος ο θεός. αν όμως αυτός σε ένα νοκαουτ ματς δεν παίξει, τότε ποιός? ο Higuain δεν μου γεμίζει το μάτι. η υπαερπαιχτούρα milito ναι. zanetti-cambiasso εκτός? για να δούμε.
PS: πολύ κούραση βλέπω από τις ομάδες ή είναι ιδέα μου? σκασμένες...
PS: πολύ κούραση βλέπω από τις ομάδες ή είναι ιδέα μου? σκασμένες...
Λυπάμαι πραγματικά που είμαι Έλληνας. Αυτός ο "λιθοβολισμός" που δέχεται η ομάδα όπου έκανε τα μεγαλύτερα αθλητικά θαύματα στην ιστορία από τους Ελληνάρες-ξερόλες, είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση που θα μπορούσα να νοιώσω. Τι να λέμε. Είμαστε πραγματικά απαράδεκτος λαός.
Δεν μας άξιζαν οι χαρές που μας πρόσφεραν οι "απαράδεκτοι" παίκτες με τον "λίγο" προπονητή.
Υ.Γ. Το εικονίδιο με την "τρόμπα" που θα το βρούμε?
Δεν μας άξιζαν οι χαρές που μας πρόσφεραν οι "απαράδεκτοι" παίκτες με τον "λίγο" προπονητή.
Υ.Γ. Το εικονίδιο με την "τρόμπα" που θα το βρούμε?