MundoBasket 2010
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Re: MundoBasket 2010- Πάμε να πάρουμε την Πόλη
ρε σεις με την ισπανία θα παίξουμε?
και κερατάδες και δαρμένοι δηλαδή?
ε ρε γλέντια ισπανικά!
σοβαρά τώρα, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΝΕΥΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΙΣΠΑΝΟΥΣ, εξαιρείται ο Βιτόλο, βέβαια.

και κερατάδες και δαρμένοι δηλαδή?

ε ρε γλέντια ισπανικά!

σοβαρά τώρα, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΝΕΥΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΙΣΠΑΝΟΥΣ, εξαιρείται ο Βιτόλο, βέβαια.
τελικα την παπ@ρα την φαγαν οι Τουρκοι που πεσαν με τους Γαλλους! χαχαχαχαχα
Οποιος καθεται να χασει τελικα την παταει.
Τους Ισπανους θελαμε να αποφυγουμε και τελικα πεσαμε πανω τους.
Πως τα καταφερε ετσι ο Καζλαουσκας?
Και ξεφτιλιστηκαμε και πεσαμε και πανω στους Ισπανους!
Τους Ισπανους θελαμε να αποφυγουμε και τελικα πεσαμε πανω τους.
Πως τα καταφερε ετσι ο Καζλαουσκας?
Και ξεφτιλιστηκαμε και πεσαμε και πανω στους Ισπανους!
Όπως λέει και μια παροιμία, όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα. Δεν μας έκατσε τελικά ,πήγαμε να να αποφύγουμε τους Ισπανούς αλλά οι Γάλλοι μας πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα. Μακάρι να κερδίσουμε για να εξιλεωθούμε.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Αυτό το σύστημα κληρώσεων είναι ψιλοαποτυχία, μιας και μπορείς να "διαλέξεις" εκ των προτέρων τον επόμενο αντίπαλό σου. Εκτός και αν όλα τα παιχνίδια γίνονταν την ίδια ώρα.
Δεν χρειαζεται να γινονται οι αγωνες την ιδια ωρα.Απλα,η κληρωση των ζευγαριων πρεπει να γινεται αμεσως μετα τη ληξη των ομιλων.Για να μην γνωριζει ο καθε πρωτος ή δευτερος με ποιον τεταρτο ή τριτο αντιστοιχα θα κληρωθει.
Αν και,για μενα,αυτο που ισχυει σημερα δεν ειναι και τοσο τραγικο γιατι,οπως,αποδειχθηκε χθες,δεν ειναι και τοσο ευκολο να διαλεξεις αντιπαλο.Οσο για αυτους που λενε για υπερυφανεια και αλλες ομορφες λεξεις,μαλλον δεν εχουν ασχοληθει ΠΟΤΕ με αθλητισμο.Διοτι,δεν υπαρχει αθλητης που,εστω,και για μια φορα στη ζωη του να μην εχει καθησει να χασει-και οι λογοι ειναι πολλοι-.
Αν και,για μενα,αυτο που ισχυει σημερα δεν ειναι και τοσο τραγικο γιατι,οπως,αποδειχθηκε χθες,δεν ειναι και τοσο ευκολο να διαλεξεις αντιπαλο.Οσο για αυτους που λενε για υπερυφανεια και αλλες ομορφες λεξεις,μαλλον δεν εχουν ασχοληθει ΠΟΤΕ με αθλητισμο.Διοτι,δεν υπαρχει αθλητης που,εστω,και για μια φορα στη ζωη του να μην εχει καθησει να χασει-και οι λογοι ειναι πολλοι-.
H επιδίωξή μας ήταν να αποφύγουμε τους Αμερικάνους. Οι Ισπανοί ήταν μάλλον αναπόφευκτο κακό
Χαιρομαι που πεσαμε με την Ισπανια......Ιδιαιτερα ευστοχες οι δηλωσεις του Μπλατ σχετικα με τα σουργελα που κατεβηκαν για να χασουν.......
μαζί σου μάκη. κάτι για τη λωρίδα της γάζας είπε???? ...
Μπα,δε νομιζω......Παντως,μου προκαλει εντυπωση το οτι οι Γαλλοι διαλεξαν την Τουρκια αντι για εμας.....
Διαφωνώ φίλε μου. Στους συλλόγους τους ας κάνουν ό,τι θέλουν για σκοπιμότητες. Εγώ αυτούς που φοράνε το εθνόσημο τους θέλω να μασάνε σίδερα, να μην κωλώνουν πουθενά και να μπαίνουν ΠΑΝΤΑ για τη νίκη.mpafos4 έγραψε:Δεν χρειαζεται να γινονται οι αγωνες την ιδια ωρα.Απλα,η κληρωση των ζευγαριων πρεπει να γινεται αμεσως μετα τη ληξη των ομιλων.Για να μην γνωριζει ο καθε πρωτος ή δευτερος με ποιον τεταρτο ή τριτο αντιστοιχα θα κληρωθει.
Αρκετά μαγειρέματα και σκοπιμότητες τρώμε με τους συλλόγους. Και επειδή η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει όχι μόνο να είναι τίμια, αλλά να φαίνεται και τίμια, δυστυχώς ποτέ δεν θα μάθουμε πραγματικά τι παίχτηκε.
Νίκη με Ισπανούς για να αλλάξει το κλίμα, μονόδρομος, αλλιώς δυστυχώς βλέπω ΡΙΖΙΚΕΣ αλλαγές.
Όσο για το σχόλιο με τον αθλητισμό, εάν δεν εννοείς επαγγελματικό αθλητισμό, έχω ασχοληθεί 14 χρόνια με μπάσκετ και άλλα 9 με πολεμικές τέχνες, και, έστω στους τιποτένιους αγώνες που έδωσα, ποτέ, μα ποτέ δεν μπήκα για να χάσω, ούτε είχα ποτέ μου αντίπαλο με αυτή την πρόθεση, και επίτρεψέ μου να πιστεύω οτι πολλοί, πάρα πολλοί άλλοι εδώ μέσα, θα μπορούσαν να έχουν γράψει αυτό το σχόλιο που μόλις ολοκληρώνω.
Γιατί απλά είναι και αυτοί χέστες και έχουν το ίδιο κόμπλεξ που έχουμε εμείς με τις τορτίγες. Απλά αυτοί είναι γνωστοί χέστες, από εμάς, από αυτή την ομάδα δεν το περίμενα.Makis4444 έγραψε:Μπα,δε νομιζω......Παντως,μου προκαλει εντυπωση το οτι οι Γαλλοι διαλεξαν την Τουρκια αντι για εμας.....
δεν διάλεξαν τουρκία αν κατάλαβα καλά. θέλανε να χάσουνε μέχρι 11 πόντους για να βγούν τρίτοι και να παίξουνε με ρώσσους. αν κατάλαβα καλά από αυτά που άκουσα στο ραδιόφωνο.
PS: ρίγη έκστασης μου προκάλεσαν οι δηλώσεις blutt-tanievic. προτείνω να τους κάνουμε ιερείς στην αρχαία ολυμπία για να προωθήσουν το αθλητικό πνέυμα του ευ αγωνίζεσθαι!!!!!
PS: ρίγη έκστασης μου προκάλεσαν οι δηλώσεις blutt-tanievic. προτείνω να τους κάνουμε ιερείς στην αρχαία ολυμπία για να προωθήσουν το αθλητικό πνέυμα του ευ αγωνίζεσθαι!!!!!
Δηλαδή τώρα που χάσαμε πρέπει να νοιώθω υπερήφανος?
Όλα στην αρένα πληρώνονται.
υγ
Ευτυχώς που δεν έχω δει ούτε έναν αγώνα.
Όλα στην αρένα πληρώνονται.

υγ
Ευτυχώς που δεν έχω δει ούτε έναν αγώνα.