Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 25/10/2009 (19:00)
Re: Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ 25/10/2009 (19:00)
Πράγματι Σορλέν και Φωτάκης δεν βλέπονται. Έχουμε μεγάλο πρόβλημα στη θέση τους. Και όσο σκέφτομαι ότι ο Άρης έχει εκεί τον ΠΑΙΚΤΑΡΑ Φερνάντεζ τρελαίνομαι
- Pegasus1589
Το ότι ο Παναθηναϊκός στο Β έκανε ελάχιστα πράγματα έως τίποτα δεν έχει καμία σημασία να υποθέσω. Ούτε ότι σε αρκετές φάσεις είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Ούτε ότι η ομάδα άρχισε να δείχνει ψυχή... Δε λέω ότι όλα ήταν τέλεια αλλά εσείς μηδενίζετε τα πάντα.
Είδα ελπιδοφόρα σημάδια παρά την καθόλου αναμενόμενη για μένα ήττα, καμία σχέση η εμφάνισή μας με τις περσινές σε αντίστοιχα παιχνίδια. Στεναχωρέθηκα γιατί φάγαμε ένα γκολ από τη μόνη καλή ενέργεια του Παναθηναϊκού στο Β, ίσως και σε όλο το παιχνίδι...
Όσο για παίχτες, μια χαρά είναι αυτοί ΑΝ βάλεις μέσα και τους τραυματίες. Η ομάδα ακόμα ξεχρεώνει θυμίζω. Άιντε πια, βγάλατε άχρηστους το Σορλέν και το Φωτάκη από ένα παιχνίδι. Αλλά θα μου πεις ο Ίβιτς ήταν καλούτσικος κι έπαιζε σε άλλη θέση, ο Μπαλάφας είναι στα Γιάννενα ε, κάποιος πρέπει να τα ακούσει.
Είδα ελπιδοφόρα σημάδια παρά την καθόλου αναμενόμενη για μένα ήττα, καμία σχέση η εμφάνισή μας με τις περσινές σε αντίστοιχα παιχνίδια. Στεναχωρέθηκα γιατί φάγαμε ένα γκολ από τη μόνη καλή ενέργεια του Παναθηναϊκού στο Β, ίσως και σε όλο το παιχνίδι...
Όσο για παίχτες, μια χαρά είναι αυτοί ΑΝ βάλεις μέσα και τους τραυματίες. Η ομάδα ακόμα ξεχρεώνει θυμίζω. Άιντε πια, βγάλατε άχρηστους το Σορλέν και το Φωτάκη από ένα παιχνίδι. Αλλά θα μου πεις ο Ίβιτς ήταν καλούτσικος κι έπαιζε σε άλλη θέση, ο Μπαλάφας είναι στα Γιάννενα ε, κάποιος πρέπει να τα ακούσει.
-
ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΊΑ ΜΕΓAΛΗΣ ΟΜ’ΔΑΣ ΈΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒAΊΝΟΥΜΕ ΕΊΝΑΙ ΟΜAΔΑ B ΕΘΝΙΚΉΣ
ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΥΧAΊΟ ΌΤΙ ΜΕ ΕΜ’Σ ΦΑΊΝΟΝΤΑΙ BARCELONA ΤΟ ΡΟΚ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒOYΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒAΖΟΥΝ 8 ΠAΊΧΤΕΣ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΥΧAΊΟ ΌΤΙ ΜΕ ΕΜ’Σ ΦΑΊΝΟΝΤΑΙ BARCELONA ΤΟ ΡΟΚ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒOYΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒAΖΟΥΝ 8 ΠAΊΧΤΕΣ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
1) Περσυ είμασταν καλοί και φέτος δεν είμαστε???tigon4 έγραψε:παιδια εγω πραγματικα εχω βαρεθει να χανουμε απο τους τρεις κατω.......οτι μα οτι και να γινει στο τελος παντα θα χανουμε........βαρεθηκααααααααααααααααααααααααααα............................γαμω την τρελα μου........και σιγα μην παρουμε την τριτη θεση οχι γιατι οι αλλοι ειναι τιποτα καλοι(αρης,αεκ) αλλα εμεις ειμαστε για τον πουτσο κανονικα...........απο τωρα αεκ-παοκ=1...............ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ.....ΤΕΛΟΣ....καποιος φταιει για αυτο...
2) Πως γίνεται να είμαστε χειρότεροι όταν ο βασικός κορμός είναι ο ίδιος??
3) Ποιος φταίει για το ότι χάνουμε?? Μηπως εσύ και εγώ που στην ΑΜΚ δεν βαλαμε όσα έβαλε ο Πατέρας στο βάζελο?? Εχεις σκεφτεί τη διαφορά μπάτζετ??
4) Αμα βαρέθηκες τόσο πολύ (δεν θα πω τη μ@λ@κια πάνε και γίνε πρόεδρος), αλλά θα πω (μιας και ξέρεις τι φταίει) πάνε μίλα στον Βρύζα (στα γραφεία της ΠΑΕ είναι τα πρωινά) ή στον Σάντος (όταν έχει προπόνηση) και πέσ' τους τις απόψεις σου! Δημοκρατία έχουμε και είμαστε και μέτοχοι!! Εχεις άποψη! Κάνε μια εποικοδομιτική συζήτηση με τους δύο αυτούς και ξανασκέψου αυτά που είπες!
Φιλικά...
Επείδη έχω κάνει τέτοια συζητηση με τον τέως πρόεδρο (σε τετ α τετ στο σπίτι ενός κοινού γνωστού μας) σε παροτρύνω να πας πάσο σε αυτά που γράφεις και να μην το συνεχίσεις!
ΥΓ Πολλά + στον πηγασο...
+οσα θεςPegasus1589 έγραψε:Το ότι ο Παναθηναϊκός στο Β έκανε ελάχιστα πράγματα έως τίποτα δεν έχει καμία σημασία να υποθέσω. Ούτε ότι σε αρκετές φάσεις είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Ούτε ότι η ομάδα άρχισε να δείχνει ψυχή... Δε λέω ότι όλα ήταν τέλεια αλλά εσείς μηδενίζετε τα πάντα.
+ οσα θελετεsidpanos έγραψε:έτσι..αντε παλιο μύρλες όλοι...σήμερα η ομάδα ήταν πολύ καλή,κοίταξε στα μάτια την πράσινη λέρα και μπορούσε το κάτι παραπάνω...shark4 έγραψε:Συνεχιζουμε. Η προσπαθεια δεν σταματαει. Καλος ο Σαντος.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι δεν επαιξε μπαλαρα ο ΠΑΟΚ
Ναι δεν εκλεισε τον βαζελο στα καρε του
Αλλα ας κοιταξουμε και το πως εκλεισε ο μ@λακας ο Σπαθας τον ΠΑΟΚ στην περιοχη του...
Ας κοιταξουμε ποσα φαουλ πηρε ο γιδοβοσκος ο καραγκουνης...
Δυστυχως χασαμε, αλλα το ματς περασε... Ακολουθει αρκετα πιο σημαντικο ματς στην Κρητη!!!
-
Από πότε ρε παιδιά υπάρχει αυτό? Δηλαδή επειδή παίζεις παθητικά(?), δεν αξίζεις να κερδίζεις? Τι'ναι αυτά ρε? Με ποιον να έπαιζε επιθετικά? Με τον Κοντρέρας δίδυμο με τον Ιβιτς? Το ότι σε είχε καθηλωμένο έξω από την περιοχή σου δε πιάνεται? Το ότι όσες φορές βγήκες αντεπίθεση σε κόψανε με φάουλ που ήταν για κάρτες που δε δώθηκαν, ούτε αυτό πιάνεται?Photis έγραψε:Όχι φίλε μου δεν την άξιζε κι ο λόγος είναι πως έπαιξε πολύ παθητικά...δεν είχε την κατάλληλη νοοτροπία...Sera4 έγραψε:θελει να αγιασει η πουτανα και δεν την αφηνουν αυτο ξερω εγω...προσωπικα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο την αποδοση της ομαδας ηταν πολυ καλα στημενη δεδομενων των απουσιων και των παιχτων που ερχονταν απο τραυματισμο...μπορει να γινομαστε κουραστικοι ωρες ωρες αλλα στο δευτερο ο σπαθας εκανε ενα πολυ προσεχτικο χειρουργειο..ξεκινησε με ανυπαρκτα φαουλ ανεβαζοντας το βαζελο στην περιοχη μας με αποτελεσμα να δεχομαστε πιεση κοβοντας τις αντεπιθεσεις μας και μη δινοντας καρτες στους βαζελους συνεχισε με το μη καταλογισμο πεντακαθαρου (προσωπικα) πεναλτυ και τελειωσε με την αποβολη του ιβιτς την ωρα που θελαμε να πιεσουμε για να το σιγουρεψει...συγχαρητηρια κυριοι μην αγχωνεστε η γελοια μαχη στηθος με στηθος που θελετε να προβαλετε φετος μεταξυ βαζελου γαυρου συνεχιζετε...μπορει και να γινομαι υπερβολοικος αλλα δε γαμιεται..εμεις 100 ζωες ΠΑΟΚ και συνεχιζουμε...
υγ δε λεω μπορει ο βαζελος να αξιζε να κερδισει αλλα και ο ΠΑΟΚ δεν αξιζε την ισοπαλια σημερα???
Ο Σάντος πήγε να χτυπίσει το ματς στην αντεπίθεση, και καλά έκανε! Μια φορά του βγήκε, 2 φορές σε έκοψε το κοράκι. Τέλος.
Αδερφέ πήγασε δεν βγάλαμε άχρηστους τους Φωτάκη και Σορλέν..
Απλά αν εξαιρέσεις το παιχνίδι με τη ρέγκα όποτε αυτοί οι δύο ηταν στο κέντρο κάτι δεν πήγαινε καλά..
Δεν υπάρχει η κατάλληλη χημεία??
Δεν ξέρω..
Πάντως το θέμα πρέπει να λυθεί καθώς αυτοί οι δύοι προορίζονταν για βασικοί στο κέντρο μας..
Απλά αν εξαιρέσεις το παιχνίδι με τη ρέγκα όποτε αυτοί οι δύο ηταν στο κέντρο κάτι δεν πήγαινε καλά..
Δεν ξέρω..
Πάντως το θέμα πρέπει να λυθεί καθώς αυτοί οι δύοι προορίζονταν για βασικοί στο κέντρο μας..
- GREATANASTASIOS
Μια απο τα γιδια ηρωα τον συνταξιουχο κατσουρανη δεν ειναι τυχαιο περσι ειχαμε τον βυντρα και οποιος καταλαβε καταλαβε τον σπαθα και καθε σπαθα ενα χερι ξυλο και λιγο ειναι οι μεταγραφες οι φετεινες πατατες οι περισσοτερες και με τον santos βαδιζουμε για το απολυτο ρεκορ αξιοι της μοιρας μας,εμεις παντως μια ζωη ΠΑΟΚ,ΠΑΟΚ,ΠΑΟΚ και τιποτε αλλο αιντε αλλη μια πικρα συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια. 

ΣΦΑΓΗ
[youtube]JVDmggDj624[/youtube]
Πρωτάθλημα των 2 είναι ....Ξυπνάτε.....
Τέλος.
[youtube]JVDmggDj624[/youtube]
Πρωτάθλημα των 2 είναι ....Ξυπνάτε.....
Τέλος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok87 την Κυρ 25 Οκτ 2009, 21:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Γκικα ναι οντως!Απιστευτος ο Σαντος!!!
!!!Αφου πλεον σοβαρα σκεφτομαι να του ζητησω αυτογραφο μετα απο αυτο το ματς!!!Εδωσε για ακομη μια φορα στην ομαδα τη νοοτροπια του νικητη ο Σαντος!Μονοτερμα τους παιζαμε!
...Απλα ημασταν ατυχοι και η διαιτησια εφταιξε ε???Αυτη την καραμελα να υιοθετησουμε!Αιντε Παοκαρα!!!Βαρια φανελα εχουμε!Ας πασχιζουμε να κερδισουμε τον Ηρακλη στην Τουμπα
!Αυτο μας αξιζει...Τοσο καιρο στηριζα τον Σαντος λογω Ζαγορακη,λογω Βρυζα,λογω του οτι πιστευω οτι εναν προπονητη τον κρινεις σε βαθος χρονου(πανω απο 2 χρονια) αλλα πλεον αει σιχτιρ!Απο κει και περα δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω δεν θα το παιξω για ακομη μια φορα τυφλος!!!Εγραψα πριν οτι ειναι λαθος η νοοτροπια που μπηκαμε (για ακομη μια φορα) και ευχομαι να μην μπουν στο β παλι ετσι!Οι παικτες ομως μπηκανε για να παρουν το Χ και οχι για να κερδσουν και ουτε καν να παιξουν ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!Ο Εργοτελης χθες με τον γαυρο επαιξε σαν ΠΑΟΚ!!!!Εμεις σημερα παιξαμε σαν Εργοτελης!!!Καταλαβατε η να κανω και κακα???Επισης λογω των τραυματισμων μας ειχανε μεινει μονο 2 επιθετικα οπλα (Βιειρινια και Κουτσια και ισως τα σουτ του Φωτακη) και στο 6ο κατι ο μεγαλος προπονητης μας αποφασιζει να βαλει τον Μουν στη θεση του Κουτσια ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ τον Λετο!!!Ημαρτον...Ο Σαβινι ηταν ο χειροτερος παικτης μας!Ο βαζελος εκανε 3 μεγαλες ευκαιριες απο δικα του λαθη (η μια απο αυτες το 1ο γκολ) αλλα ο Σαντος κοιμηθηκε και δεν τον αλλαξε με τον Λινο ουτε καν μετα το 2ο γκολ που φαγαμε!Περιμενε λοιπον τις υπεροχες πασες,σεντρες και τριπλες του Σαβινι για να ισοφαρισουμε!
Και το κερασακι στην τουρτα η αλλαγη του Παπαζογλου αντι του Φωτακη!Του Παπαζογλου που για οποιονδηποτε λογο ειναι σε χαλια κατασταση (ουτε κοντρολ μπορουσε να κανει)!Του Παπαζογλου που ειναι πολυ αργος τωρα που χρειαζομασταν γρηγορη αναπτυξη,που δεν προσφερε τιποτα στα προηγουμενα ματς!Σ αυτον λοιπον βασιστηκε ο Σαντος για την μεγαλη ανατροπη!!!
Κατα τα αλλα στο 92 εδωσε εντολη στον Κοντρερας να περασει μπροστα στην επιθεση!!!Χειροκροτηστε τον...ΗΡΩΑΣ!!!Γκικα εσυ αλλα και οι υπολοιποι που τα βλεπετε διαφορετικα τα πραγματα να σας πω οτι μαλλον ο κυρος Σαντος εχει καταφερει να περασει "νοοτροπια νικητη" και σε μας!!!Βεβαια...Ειμαστε ευχαριστημενοι που φαγαμε 2 αντι για 5!Που εβαλε ο Βιειρινια ωραιο γκολ!Που εχουμε να λεμε οτι ο διαιτητης σε καθε διεκδικηση εδινε φαουλ για τον βαζελο!Που εστην το τειχος μας σε επικινδυνα φαουλ εξω απο την περιοχη μας 2 μετρα πιο πισω!Που εδωσε 2η κιτρινη στον Ιβιτς για το "χερι" που εκανε και ενω ειχαμε ευκαιρια να ισοφαρισουμε!!!Ναι κυριοι με αυτα ειμαστε ικανοποιημενοι...Καληνυχτα

Α και για να χτυπήσει ο Δον το ματς χρειάζεται επιθετικούς..
Μόνο που ο μόνος που είχε είναι ο Θανασάκης(ο οποίος δείχνει ανέτοιμος)και σαν εναλλακτικές είχε τον Κοντραρίτο και τον Ίβιτς..
Τι άλλο να κάνει δηλαδή??
Από προπονητής έγινε αλχημιστής..
Μόνο που ο μόνος που είχε είναι ο Θανασάκης(ο οποίος δείχνει ανέτοιμος)και σαν εναλλακτικές είχε τον Κοντραρίτο και τον Ίβιτς..
Τι άλλο να κάνει δηλαδή??
Από προπονητής έγινε αλχημιστής..
kos έγραψε:1) ο ΠΑΟΚ επαιξε με την ιδια νοοτροπια που εχει παιξει ολα τα ντερμπι στην αθηνα. παικτες χωρις ψυχη, παθος και θεληση δεν γυαλιζε το ματι και δεν πιστεψαν σε καμια στιγμη οτι ειναι ανωτεροι. μετα απο καθε γκολ του κατσουρανη ειδα 11 σκυμμενα κεφαλια.
εγω αυτο θα κρατησω και φυσικα θα συνφωνησω. αλλα τι να κανεις? αντε προχωραμε και προπαντως να μην στεναχωριεται ο σκυλος!!!
- Pegasus1589
Όντως υπάρχει θέμα στη συνύπαρξή τους αλλά μερικοί πιο πάνω λέγανε κάτι για "πεσμένος ο Σορλέν" και ξερωγώ από ένα ΜΕΤΡΙΟ του παιχνίδι. Το ξαναλέω, ούτε εγώ είμαι ευχαριστημένος αλλά βλέπω ελπιδοφόρα σημάδια. Αρκεί να μη μείνουμε σε αυτά...Lord_GayrosSlayer έγραψε:Αδερφέ πήγασε δεν βγάλαμε άχρηστους τους Φωτάκη και Σορλέν..
Δεν ξέρω..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pegasus1589 την Κυρ 25 Οκτ 2009, 21:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
απο σημερα ουσιαστικα δεν μπορουμε να μιλαμε για υπερβαση στο πρωταθλημα για φετος.....(εκτος αν πλησιασουμε λιγο και τους παρουμε τη θεση στα πλει οφ αλλα που.....)
Γι ατο προσοχη στι κυπελλο......
Δικαιη ηττα σημερα οτι και να λεμε....η ομαδα εχει βελτιωθει σε σχεση με τις αρχες αλλα ειμαστε λιγοι....
Εναν επιθετικο πολυ καλο και εναν πλαγια και αν δεν φορμαριστουν Φωτακης Σορλεν εναν παραγωγικο παικτη στο κεντρο........
Δυστυχως το λαθος που κανουμε παντα ανεβαζουμε μονοι μας την αξια των αικτων μας και σε κτ τετοια ματς φαινονται ποιοι αξιζουν και ποιοι οχι...Π.χ Φωτακης σε σχεση με καρα, Σορλεν-Κατσουρ και αλλοι, το ιδιο και με δανεικους που εχουμε(οσοι ειδαν χθες αγρ αστερα σερρας)....Αλλα λεφτα εχουν αυτοι....αλλα εμεις
Γι ατο προσοχη στι κυπελλο......
Δικαιη ηττα σημερα οτι και να λεμε....η ομαδα εχει βελτιωθει σε σχεση με τις αρχες αλλα ειμαστε λιγοι....
Εναν επιθετικο πολυ καλο και εναν πλαγια και αν δεν φορμαριστουν Φωτακης Σορλεν εναν παραγωγικο παικτη στο κεντρο........
Δυστυχως το λαθος που κανουμε παντα ανεβαζουμε μονοι μας την αξια των αικτων μας και σε κτ τετοια ματς φαινονται ποιοι αξιζουν και ποιοι οχι...Π.χ Φωτακης σε σχεση με καρα, Σορλεν-Κατσουρ και αλλοι, το ιδιο και με δανεικους που εχουμε(οσοι ειδαν χθες αγρ αστερα σερρας)....Αλλα λεφτα εχουν αυτοι....αλλα εμεις