Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
- paok4kyriakos
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Λοιπόν ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κοιτά πρώτα σε Έλληνες και μετά σε ξένους!
Και αυτό και γιατι γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα και κυρίως διότι στην ευρώπη πρέπει να έχουμε έλληνες και σε λίγα χρόνια και στην Ελλάδα! Ειδικά χρειάζονται και παίχτες που προέρχονται απο τις ακαδημίες!
Υ.Γ. Ο Σαλπιγγίδης προέρχεται απο τις ακαδημίες μας!
Και αυτό και γιατι γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα και κυρίως διότι στην ευρώπη πρέπει να έχουμε έλληνες και σε λίγα χρόνια και στην Ελλάδα! Ειδικά χρειάζονται και παίχτες που προέρχονται απο τις ακαδημίες!
Υ.Γ. Ο Σαλπιγγίδης προέρχεται απο τις ακαδημίες μας!
Το όνομα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη αποτελεί σημείο έντονης διαφωνίας για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, πολλοί εκ των οποίων τον κατηγορούν για τον τρόπο με τον οποίον έφυγε από την ομάδα. Γι' αυτό άλλωστε και αρκετές φορές η παρουσία του στη δυτική Θεσσαλονίκη έγινε αντικείμενο έντονων συζητήσεών του με φιλάθλους του ΠΑΟΚ.
Χθες ο διεθνής επιθετικός του Παναθηναϊκού μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Libero για την προσπάθεια της εθνικής ομάδας και τους αγώνες με την Ουκρανία, αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ και την αποχώρησή του και παραδέχτηκε ότι έχει κάνει λάθη. «Εχουν ακουστεί πολλά, αλλά δεν κρατώ καμία κακία και πρέπει να πω ότι έζησα όμορφες στιγμές στον ΠΑΟΚ. Σίγουρα έχω κάνει κι εγώ λάθη. Ημουν άλλωστε ένα παιδί 25 ετών, αλλά είμαι ήσυχος με τη συνείδησή μου».
Ο Σαλπιγγίδης δήλωσε αναποφάσιστος για το τι θα κάνει το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του και από τη στιγμή που υπάρχει μία θετική αύρα -αλλά και η εκτίμηση του Φερνάντο Σάντος για τις ικανότητές του- να τεθεί θέμα για την επιστροφή του, εάν και εφόσον όμως το επιτρέψουν οι συνθήκες (από όλες τις πλευρές).
http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... id=6279728
Υ.Γ
Βάλτον αυτόν δίπλα στον Μουσλίμοβιτς να πέφτουν τα γκολ βροχή.
Τον Ιανουάριο δεν λήγει το συμβόλαιο του?
Χθες ο διεθνής επιθετικός του Παναθηναϊκού μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Libero για την προσπάθεια της εθνικής ομάδας και τους αγώνες με την Ουκρανία, αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ και την αποχώρησή του και παραδέχτηκε ότι έχει κάνει λάθη. «Εχουν ακουστεί πολλά, αλλά δεν κρατώ καμία κακία και πρέπει να πω ότι έζησα όμορφες στιγμές στον ΠΑΟΚ. Σίγουρα έχω κάνει κι εγώ λάθη. Ημουν άλλωστε ένα παιδί 25 ετών, αλλά είμαι ήσυχος με τη συνείδησή μου».
Ο Σαλπιγγίδης δήλωσε αναποφάσιστος για το τι θα κάνει το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του και από τη στιγμή που υπάρχει μία θετική αύρα -αλλά και η εκτίμηση του Φερνάντο Σάντος για τις ικανότητές του- να τεθεί θέμα για την επιστροφή του, εάν και εφόσον όμως το επιτρέψουν οι συνθήκες (από όλες τις πλευρές).
Υ.Γ
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
φωτια στο τοπικ οπως και στο αβαταρ μου εβαλε ο gash...
κατσε διαβαζε καμια 50 σελιδες τωρα να χαλαρωσεις!!
κατσε διαβαζε καμια 50 σελιδες τωρα να χαλαρωσεις!!

πλεον πρωτες προτεραιοτητες θεωρω 10αρι και εξτρεμ...μετα επιθετικος...
- ContrerasPablo
το δεκαρι ειναι μειον για το σημερινο ποδοσφαιρο δεν σου τα ειπαν οι προπονητες της κερκιδας?
το δεκαρι στο συγχρονο ποδοσφαιρο δεν ειναι το παλιας κοπης στυλ τσιαρτα και ετσι...ειναι κατι σαν δευτερος επιθετικος με εμφαση στη δημιουργια φασεων...δλδ δεν υπαρχει δεκαρι ειναι κατι σαν δεκαροειδες...

-
Ακομα δεν πηρε φωτια το τοπικ?!gash04 έγραψε:Το όνομα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη αποτελεί σημείο έντονης διαφωνίας για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, πολλοί εκ των οποίων τον κατηγορούν για τον τρόπο με τον οποίον έφυγε από την ομάδα. Γι' αυτό άλλωστε και αρκετές φορές η παρουσία του στη δυτική Θεσσαλονίκη έγινε αντικείμενο έντονων συζητήσεών του με φιλάθλους του ΠΑΟΚ.
Υ.Γ

Ελα να ξυπναμε! Για πρωτη φορα νομιζω οτι υπαρχει οντως θεμα Σαλπιγγιδη εφοσον ισχυουν οι δηλωσεις του. Ειμαι χαρουμενος με την εξελιξη αυτη.
ΥΓ. Το συμβολαιο του ληγει τον Ιουνιο, αρα θα εχει δικαιωμα διαπραγματευσης με αλλη ομαδα απο 1/1/2010.
-
Πέρα απο το να κράζουμε, πρέπει να μάθουμε και να συνχωρούμε..
Δεν κατεβάζουμε κεφάλι, είμαστε περίφανοι.
Η αγκαλία του ΠΑΟΚ είναι τεράστια και όταν κάποιος δείξει πως έκανε λάθοι, αξίδει να τον δεχτείς.
Δεν κατεβάζουμε κεφάλι, είμαστε περίφανοι.
Η αγκαλία του ΠΑΟΚ είναι τεράστια και όταν κάποιος δείξει πως έκανε λάθοι, αξίδει να τον δεχτείς.
- PABLO GARCIA1
Mετά την αλλαγή ρόλου του Σέρτζιου(sic) οι λύσεις στη θέση εκείνη μειώνονται...ασε που ήταν ήδη λιγοστές και πριν....γι' αυτό και σίγουρα θα κινηθούμε για παίκτη σε εκείνη τη θέση.
Σε εκείνη τη θέση? σε εκείνη τη θέση??
Τα τελευταία 2 χρόνια ο κοντός-ο γνωστός-σε εκείνη τη θέση παίζει στο βάζελο...κάτι θα έμαθε....βρε λες??
Σε εκείνη τη θέση? σε εκείνη τη θέση??
Τα τελευταία 2 χρόνια ο κοντός-ο γνωστός-σε εκείνη τη θέση παίζει στο βάζελο...κάτι θα έμαθε....βρε λες??
-
Aπο μενα μακαρι να ρθει γιατι καθαρα ποδοσφαιρικα πιστευς οτι σε αυτον τον παοκ, κ σε 4-4-2 και σε 4-3-3 θα δεσει παρα πολυ. Αλλα αποκλειεται να ρθει χειμωνα. Αν κ μου φενεται δυσκολο. Πιο πιθανο για εξωτερικο το κοβω
βλεπω τον Sergio να πηγαίνει ταξιδακι κατα την Ιταλια μερια και μαλιστα σύντομα και στην Ρωμη συγκεκριμενα, αλλωστε κατι εργασιες αφησε στην μεση ο προκατοχος του. Υπαρχει παντα και το ενδεχόμενο να περπατησει και στις πιατσες του Μιλανου, αλλωστε ενας συμπατριωτης του κανει εκει κουμαντο.

Τρελοκομείααααααααααα
Προβλέπεται μέχρι το βράδυ να γίνεται το θέμα talk of the foroum!!
Προβλέπεται μέχρι το βράδυ να γίνεται το θέμα talk of the foroum!!
- sidpanos
καλώς ήρθες αδερφέ και απαγορεύονται τα γκρίκλις και τα υβριστικά ποσταρίσματα πάνω κάτω...argy έγραψε:re paidia mipws prepei na min koitaksoume na feroume ksenous kai na feroume kana dio ellinarades pou tha exoun psixi kai ikanotites????egw pantos paidia ton arapatzi blepw na anebainei poli....tha ton ftiaksei o santos
- indian chief
ακριβως αυτο.....και λογικα θα ειναι παικτης ενδεκαδας......εχουμε μεγαλη αναγκη στη θεση αυτη και δε νομιζω να παρουν καποιον για δευτερη-τριτη λυση ενω δεν εχουμε πρωτη λυση καλα καλα....Orwell έγραψε:Mετά την αλλαγή ρόλου του Σέρτζιου(sic) οι λύσεις στη θέση εκείνη μειώνονται...ασε που ήταν ήδη λιγοστές και πριν....γι' αυτό και σίγουρα θα κινηθούμε για παίκτη σε εκείνη τη θέση.
αντε να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε...