Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής 5/10 19:00 Novasports1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής 5/10 19:00 Novasports1

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

gika έγραψε: Αδερφέ, λάβε υπόψη σου ότι εσύ κριτικάρεις με τα στάνταρ που έχεις στο μυαλό σου, έχοντας σαν αναμνήσεις την μπάλα που παίζαμε προηγούμενες δεκαετίες...
Δεν αντιλέγω, φίλτατε.

Εσύ διάλεξες έναν δρόμο αντιπαράθεσης
και ανέλαβα ίσως άκομψα
και απροειδοποίητα
να παραστήσω το συνήγορο τού προλαλήσαντά σου.

Εκτιμώ τη γνώμη σου, όπως και οποιουδήποτε εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Πρακτορινε,

προς Θεού... Ούτε άκομψα, ούτε έκανες το συνήγορο κάποιου άλλου... Είπες τη γνώμη σου όπως και γω τη δική μου. Και επειδή μπήκαμε σε αυτήν την αντιπαράθεση, σου εξηγησα τους λόγους της "επιείκειας" μου.. Γνωμες είναι αυτές και δεν γίνεται να συμφωνούμε πάντα! Ολοι το καλό του ΠΑΟΚ θέλουμε!
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

fofanaserres έγραψε:
Οσο για τις γριές?
Τι να πω.
Λίγο ακόμα και θα τελείωνε η βενζίνη η ότι άλλο καίει το αμαξάκι για τους τραυματίες.

Αυτό πράγματι, το σκέφθηκα και εγώ.

Μα, οποία γελοιότης, κάθε τρεις και λίγο να σφαδάζουν
και μόλις τελείωνε η σωφεράδα ζωντάνευαν.

Ασε που, γ@μήθηκε το χόρτο,
από τις ροδιές και τα σπινιαρίσματα,
και πάνω ακριβώς που πήγαμε να το συνεφέρουμε.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

fuzztone έγραψε:
Είχαμε ποτέ τα τελευταία 25 χρόνια ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ σέντερ μπακ από τον Τσιρίλο με την μπάλα στα πόδια?
με τι μπάλα στα πόδια νομίζω ότι ο dolberg είναι σε μια κλάση που δε μπορεί κανεις να τον φτάσει.

από την άλλη όμως αν βάλει ακόμα κανένα goal σαν εκείνο που έβαλε στο φιλικό me τι sparta (??) με σουτ . μετά ξέρω εγώ ??
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Και να προσθέσω κάτι ακόμα.Στο ματς με τον γαύρο έλεγα (βλέποντας το χάλι του Μούσλι,αν και τον στηρίζω όσο κανέναν) πόσο χειρότερα δηλ θα παιζε ο Παπάζογλου αν τον έβαζε...?Ας του δινε μία ευκαιρία.Μετά το χθεσινό,σκέφτομαι τον Κλάους...Θα βλεπε το ματς και θα τραβούσε τα μαλλιά του το παλληκάρι.Τι παραπάνω έχει ο Παπάζογλου που δεν έχει ο Κλάους και τον στείλαμε δανεικό?Και δεν μιλάω για τις ευκαιρίες που έχασε ο Παπάζογλου...αλλά για την γενική του εμφάνιση.Πλήρης αδιαφορία μέχρι που έγινε αλλαγή.Δεν ξέρω αν δεν γουστάρει η έχει κάποιο προσωπικό η ψυχολιγικό πρόβλημα.Εγώ αυτό που θέλω είναι όταν μπαίνεις μέσα στο χορτάρει με φανέλα του ΠΑΟΚ τα αφήνεις όλα απ έξω...Ειδωμεν στο μέλλον και με τον Παπάζογλου...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

''Οσο και να γκρινιάζετε ή να σχολιάζετε παίχτες ως άμπαλους εγώ θα απολαμβάνω την πολύ ωραία ιαχή γκολ!
Δώστε έμφαση το πως ακούγεται η λύτρωση απο την πολύ καλή κερκίδα μας και απολαύστε μια φορά ακόμα το γκολ.
Δεν είναι κακό να νιώσετε λίγο όμορφα κάποια στιγμή, όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.

[youtube]7rx3NBYmLCY[/youtube]
Άβαταρ μέλους
jrousis

Δημοσίευση από jrousis »

Μία μία οι μάσκες πέφτουν. Όσο κι αν δεν το πιστεύουν μερικοί. Χθες δίπλα μας στο γήπεδο ένας γκρινιάρης αφού άκουσε κράξιμο από τους διπλανούς που αγανάκτησαν, μετά το γκολ τον παρατήρησα και όχι μόνο δεν πανηγήρισε αλλά σχεδόν κατσούφιασε!!!

Κάποιοι άλλοι ντεμέκ ΠΑΟΚτσήδες τα πήραν που ο Σάντος όχι μόνο δεν έφυγε... αλλά πανηγύρισε λέει... έξαλα το γκολ. Μα είναι δυνατόν να πανηγυρίσει???
Έλα παλικάρια ένας ένας να αποκαλύπτεστε, έτσι για να καταλάβουν και οι τελευταίοι ποιοι είναι με τον ΠΑΟΚ και ποιοι με τον εαυτό τους!
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

gash04 έγραψε: [youtube]7rx3NBYmLCY[/youtube]
Δείτε λίγο το βιντεάκι ρε αδέρφια... Στα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο λέει ο σπίκερ ότι "ο Σάντος αμέσως μετά το γκόλ έδωσε εντολή να γυρίσουν το σύστημα σε 4-4-2 για τα τελευταία λεπτά που απομένουν ώς τη λήξη"...

Αν υποθέσουμε ότι ο σπίκερ και ο ρεπόρτερ που κάθεται δίπλα στον πάγκο δεν κοιμούνται όρθιοι και βρίσκονται αρκετά κοντά για να ακούσουν τι λέει ο προπονητής, για ποιό μαγικό 4-4-2 με κορυφή τους Κοντρέρας και Ίβιτς μιλάμε...?? Μήπως τελικά δεν είχε αλλάξει το σύστημα και τζάμπα "πανηγυρίζουμε"...?? Γιατί και 1 λεπτό πριν την επίτευξη του τέρματος ο Ίβιτς έκανε δυνατό τάκλιν στην αριστερή γραμμή του πλαγίου μεταξύ κέντρου και μεγάλης μας περιοχής... Τι είδους σέντερ φόρ έπαιζε κάνοντας τάκλιν στο αριστερό άκρο της άμυνάς μας...?? Μήπως τελικά έπαιζε (κλασσικά για Ίβιτς) σαν "κάτι σαν δεκάρι"...?? Οεο... :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Τρί 06 Οκτ 2009, 19:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Arisk εδώ λέει ότι το σύστημα έγινε 4-4-2 με Κοντρέρας και Ίβιτς μπροστά!
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 51786.html

Για μένα ήταν το ΠΑΟΚτσήδικο σύστημα αμπαλαέα με 4-6-0 μιας και κανένας δεν είναι φορ απο τους 2 παραπάνω παίχτες.
Ο καθένας βλέπει πάντα διαφορετικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

jrousis έγραψε:Μία μία οι μάσκες πέφτουν. Όσο κι αν δεν το πιστεύουν μερικοί. Χθες δίπλα μας στο γήπεδο ένας γκρινιάρης αφού άκουσε κράξιμο από τους διπλανούς που αγανάκτησαν, μετά το γκολ τον παρατήρησα και όχι μόνο δεν πανηγήρισε αλλά σχεδόν κατσούφιασε!!!

Κάποιοι άλλοι ντεμέκ ΠΑΟΚτσήδες τα πήραν που ο Σάντος όχι μόνο δεν έφυγε... αλλά πανηγύρισε λέει... έξαλα το γκολ. Μα είναι δυνατόν να πανηγυρίσει???
Έλα παλικάρια ένας ένας να αποκαλύπτεστε, έτσι για να καταλάβουν και οι τελευταίοι ποιοι είναι με τον ΠΑΟΚ και ποιοι με τον εαυτό τους!
αυτοι κανουν καλοπροεραιτη κριτικη φιλε μου δεν τα ξερεις καλα... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Στο άρθρο το λέει ο παντελώς άμπαλος, κωλοτούμπας και αστείος υπερτεράστιος Σάκης Γκίνας... Απο τους κωμικότερους ρεπόρτερ ever... Και εκφράζει την προσωπική του άποψη, το πως είδε αυτός το ματς... Δεν έχει καμιά σημασία αυτό... Άλλοι ρεπόρτερ μπορεί να είδαν ότι παίζαμε 4-3-3, 4-5-1 ή 4-4-2...
Η διαφορά είναι ότι ο Μπότσαρης που καθόταν δίπλα στον πάγκο είπε ότι ο Σάντος φώναξε στους παίκτες να το γυρίσουν σε 4-4-2... Δεν έκανε κάποια προσωπική εκτίμηση, μετέφερε τα λόγια του προπονητή... Τώρα αν είναι κουφός ή τυφλός και δεν άκουσε ή δεν είδε ενώ ήταν δίπλα του, δεκτό, πάω πάσο... ;)
Άβαταρ μέλους
jrousis

Δημοσίευση από jrousis »

Ναι ναι!!!
γιαυτό ήταν σαν κλαμένες πουτάνες όταν είδαν τον Σάντος να πανηγυρίζει!!! :D
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

jrousis έχεις δίκιο, αλλά μην αποκαλείς "κλαμμένες πουτάνες" τους συνοπαδούς σου... Είναι βλακεία... Για τον εξής απλό λόγο... Θα σε αποκαλέσουν και αυτοί μετά πχ "γελαστό τραβέλι", θα τα πάρεις και εσύ με τη σειρά σου (δικαίως) στο κρανίο και θα γίνει μπουρδέλο το φόρουμ... Και αυτό είναι κάτι που θα ήταν καλό να μην συμβεί...
Gaaaaaaaaasssssssssssshhhhhhhh... Ψαλίδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι... :lol:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Δεν ξέρω συστήματα και μπακ χαφ εξτρέμ και ότι να ναι με τον Κοντρέρας μπροστά.

Εγώ ξέρω αυτό και 3 πονταλάκια.

Arisk πάρε μάτι τι κάνουν αυτοί ρε!!!

[youtube]7rx3NBYmLCY[/youtube]
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Σαν δεν ντρέπονται...!! Καρφώνουν τις καημένες τις γριούλες...!! Χωρίς ντροπή... Χωρίς αιδώ...!! :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”