Football Manager
Re: Football Manager
φίλε μου Roxamis λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά εμείς εδώ μόνο γνήσιο παίζουμε το μάνατζερ...

Ασε...Τσαμπιο Λι με 19χρονο Ροναλντινιο και Ντενιλσον στα καλα του και τον Μποατενκ του Οφη να γινεται ο κορυφαιος της Ευρωπης!
btw το FM11 τα σπαει!
btw το FM11 τα σπαει!
- Kouniados
- Επικοινωνία:
Και εμένα μου άρεσε το fm11. Και νομίζω θα βγάλουμε και φέτος γούστα. Η ελληνική κοινότητα του παιχνιδιού ετοιμάζει παρουσίαση του fm11 στη Θεσσαλονίκη...άντε να δουμε...
Όποτε βρω χρόνο θα παρουσιάσω τη διδιακτορική μου διατριβή πάνω στο Championship Manager 01/02.
Το οποίο με έχει στιγματίσει από τις 17/11/2001 οταν και το αγόρασα.
Σε λίγες μέρες συμπληρώνω ...9 χρόνια ενασχόλησης ενώ αρνούμαι πεισματικά να πειραματιστώ με νεότερες εκδόσεις.
Αλήθεια ακόμα στην EIDOS είναι το FM ?
Σε λίγες μέρες συμπληρώνω ...9 χρόνια ενασχόλησης ενώ αρνούμαι πεισματικά να πειραματιστώ με νεότερες εκδόσεις.
- Kouniados
- Επικοινωνία:
Όχι, η SI "χώρισε" με την Eidos μετά το CM 4, η Eidos κράτησε το όνομα και από τότε η SI μαζί με τη Sega κυκλοφορούν το Football Manager, και ο φετινός είναι ο έβδομος τίτλος που κυκλοφορεί (2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011). Εγω ξεκίνησα απο το CM 98, και στη ¨"διάσπαση" ακολούθησα την SI.
ΥΓ: Όποιος παίζει το FM και αναλαμβάνει ΠΑΟΚ, ας κάνει καμια παρατήρηση/επισήμανση για το πως είναι οι παίκτες, διότι εγω είμαι υπεύθυνος για το πως παρουσιάζεται ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι και θέλω τη γνώμη σας....
ΥΓ: Όποιος παίζει το FM και αναλαμβάνει ΠΑΟΚ, ας κάνει καμια παρατήρηση/επισήμανση για το πως είναι οι παίκτες, διότι εγω είμαι υπεύθυνος για το πως παρουσιάζεται ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι και θέλω τη γνώμη σας....
paok87 έγραψε:Όποτε βρω χρόνο θα παρουσιάσω τη διδιακτορική μου διατριβή πάνω στο Championship Manager 01/02.
Γιατί το κάνεις αυτό ??/
Τόσες συνεδρίες...ξέρεις πόσο επίπονη ήταν η αποτοξίνωση?
Γιατί το κάνεις....
Απλα πες μου με ποιά database παιζεις...
μια τζούρα μόνο...
μη πεις πολλά , θα ξανακυλήσω
Kouniados έγραψε:Όχι, η SI "χώρισε" με την Eidos μετά το CM 4, η Eidos κράτησε το όνομα και από τότε η SI μαζί με τη Sega κυκλοφορούν το Football Manager, και ο φετινός είναι ο έβδομος τίτλος που κυκλοφορεί (2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011). Εγω ξεκίνησα απο το CM 98, και στη ¨"διάσπαση" ακολούθησα την SI.
Φίλε κατέβασα να δοκιμάσω το demo...
Πήρα τη light έκδοση , που έχει μόνο quickstart Αγγλία + Σκωτία...
Από περιέργια , έψαξα τους παίκτες μας....
Το Σάλπι τον έχει φυσιολογικό...το ίδιο κ το Γκαρσία...
Εχω πολλές ενστάσεις για το Κοντρέρας...
Δεν έχω τη καρτέλλα του μπροστά μου για να είμαι 100% σίγουρος , ΑΛΛΑ μου φάνηκε ότι ήταν υπερτονισμένα κάποια physical χαρακτηριστικά και υποτονικά κάποια technical χαρακτηριστικά...
Πχ ...
passing + tecnique νομίζω ήταν πολύ χαμηλός...
Βalance ήταν πολύ ψηλός...
Κάτι τέτοιο , αλλά αν θες το συζητάμε το απογευμα που θα έχω τη καρτέλλα του μπροστά μου
-
black death
Συμφωνώ με giapas για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τον έχει ριγμένο. Δηλαδή technique του έχει 7 και ο Τσιρίλο έχει 9;;; Διαφωνώ για το balance, το έχει ο Contreras και είναι και ο λόγος που είναι σχετικά καλός στο ένας με έναν παρά την έλλειψη ταχύτητας. Σωστά του έχουν ρίξει και το jumping φέτος (όπως και σε πολλούς σέντερ μπακ απ' ότι είδα).
Κατά τ' άλλα 5-6 παίχτες μπορούμε να δούμε από το demo και πάνω κάτω τα ίδια με πέρσι μου φαίνεται τους έχει.
edit: Βλέπω και σε Σάλπι ανεβασμένο λίγο το pace νομίζω και Garcia πεσμένο το acceleration. Καλές αλλαγές. Γενικά είναι αρκετά ακριβή τα attributes...
Κατά τ' άλλα 5-6 παίχτες μπορούμε να δούμε από το demo και πάνω κάτω τα ίδια με πέρσι μου φαίνεται τους έχει.
edit: Βλέπω και σε Σάλπι ανεβασμένο λίγο το pace νομίζω και Garcia πεσμένο το acceleration. Καλές αλλαγές. Γενικά είναι αρκετά ακριβή τα attributes...
Black death πόσο την έχει τη πάσα?
Πρέπει να είναι κ αυτή πολύ χαμηλή.
Balance 16 είχε... εντάξει ίσως έχεις δίκιο...
Strength ?
Πρέπει να είναι κ αυτή πολύ χαμηλή.
Balance 16 είχε... εντάξει ίσως έχεις δίκιο...
Strength ?
-
black death
Πάσα 10... νομίζω καλό είναι ( Mellberg ας πούμε έχει 7 και ο Vidic 11)
Strenght 15
Strenght 15
- Μπαρκαρούτσος
Έχει βγει το FM 11 στο gamato! Σπεύδω να λιώσω....
Λινκ δε βάζω, νομίζω απαγορεύεται...(?)
κακες γλωσσες αναφερουν οτι ανεβηκε στο ιντερνετ απο τις 3 του μηνος και καποιοι το κατεβασαν τοτε...εγω δεν ξερω τπτ