Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010
Re: Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010
αδερφια ενα βιντεακι για τα διαρκειας που ελειπε καιρο τωρα! http://www.youtube.com/watch?v=0lCN6BIRxvM καλο θα ειναι να προωθηθει!
Ψάχνοντας βρήκα κάποια ενδιαφέροντα συγκριτικά στοιχεία. Πέρυσι η πώληση είχε ξεκινήσει στις 19/5. Στις 10/6 είχαμε δώσει 3.500. Φέτος η πώληση άρχισε στις 3/6 και ως σήμερα 16/6 δώσαμε 3.570. Φαίνεται ότι δεν πάνε άσχημα τα διαρκείας φέτος μιας και μην ξεχνάμε ότι απευθύνονται σε περιορισμένο αγοραστικό κοινό (19.200)
Δεν ειναι το καταλληλο θεμα, αλλα θελω να πω καλως σας βρηκα!
Παρακολουθω καιρο το φορουμ, και σημερα γραφτηκα!
Καλως σας βρηκα λοιπον!
Παρακολουθω καιρο το φορουμ, και σημερα γραφτηκα!
Καλως σας βρηκα λοιπον!
-
Ωρες ώρες ρε σεις αμφιβάλλω αν μας αξίζει κάτι καλύτερο.
Πραγματικά αμφιβάλλω.
Απο τη μια διαβάζω το κειμενο του New Yorker για το 2025 και βλέπω οτι ΕΜΕΙΣ ματώνοντας και η διοίκηση εμπνέοντας κάναμε το πρώτο μεγάλο βημα φέτος.
ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ μετά απο δεκαετίες μιζέριας.
Απο την άλλη ακουω ραδιόφωνα και γκρίνια, διαβάζω τώρα και την άποψη το crank (σεβαστή αλλα..) και σκέφτομαι οτι ίσως τελικά όλα αυτά τα χρόνια παίρναμε αυτό που μας άξιζε.
Είμαστε ρε σεις τόσο λιγόψυχοι ?
Είμαστε τόσο πανυγηρτζήδες ?
Είμαστε τόσο κατώτεροι των περιστάσεων ?
Τόσο εύκολα ξεχνάμε ?
Μήπως δεν ξέρουμε που πάνε τα λεφτά μας ?
Μήπως δεν κάνουμε λάθη στη δουλειά μας ?
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το πόσος πολύς κόσμος διαμορφώνει την άποψη του απο ένα σουτ αουτ, απο ένα σφύριγμα, απο μια διοικιτική επιλογή, απο μια μεταγραφή.
Δηλαδή η επιτυχία της συλλογικής και σπάνιας προσπάθειας (δεν θα μας τύχουν πολλες τέτοιες στη ζωή μας) να γίνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του χ προέδρου-μεγαλομετόχου-ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ, εξαρτάται απο τον Κάκο, απο τον Κατσαρή, απο τον Ρικέλμε και τον Αμπρέου.
Είμαστε τόσο κοντόφθαλμοι ?
Πραγματικά αμφιβάλλω.
Απο πέρσυ τέτοιο καιρό μέχρι τώρα πρέπει να έχουν έρθει κοντά στους 20 ποδοσφαιριστές. Μετρήστε πόσοι και ποιοι μίλησαν για project και για σχέδιο.
Σε αυτό το project ρε σεις εγώ είμαι ο manager.
Εγώ, ο Μήτσος, ο Δρόσος, ο Βαγγέλης, ο Χρήστος, ο Πασχάλης, ο Βασίλης, ο Μάκης, ο Κώστας και όλο το υπόλοιπο εορτολόγιο του έτους.
ΕΜΕΙΣ γαμώ την τρέλα μου ΕΜΕΙΣ.
Ο Ζαγοράκης, ο Βρύζας, ο Βιολίδης, ο Γ.Χ., ο Σάντος και όλοι οι άλλοι ειναι αυτοι που εκτελούν τις εντολές που τους δίνω εγώ κι εσύ.
ΕΜΕΙΣ.
Όσοι ανήκουν σε αυτούς που με κάνουν να αμφιβάλλω ας μου απαντήσουν :
Ποιος καθορίζει το ταβάνι του ΠΑΟΚ ?
Ποιος καθορίζει το μπατζετ των μετάγραφών?
Ποιος χρηματοδοτεί το αθλητικό κέντρο ?
Ποιος παίρνει τις χορηγίες ?
Εγώ λέω ΕΜΕΙΣ.
Εσείς πείτε ο Κόκκαλης, ο Βγενόπουλος, ο Γκαγκάτσης, ο Πετρουλάκης, ο Ζαγόρας, ο Παγώνης, ο Γούμενος, ο Μπατατούδης, ο Βουλινός, ο Βενιζέλος, ο Ορφανός, ο Νικόλας
Το ΕΜΕΙΣ αποτελείται απο άπειρα εγώ με μια κοινή αγάπη.
Το δικό μου το εγώ λέει οτι δευτερη ευκαιρία για να ονειρευτώ δεν θα έχω. Γι αυτό θα δώσω ότι μπορώ για να γίνει αυτή η αγάπη όπως την βλέπω με κλειστά τα μάτια. Χωρίς ταβάνι.
Για αυτο το ρημάδι το ταβάνι κάθομαι και γράφω βραδυάτικα.
Πραγματικά αμφιβάλλω.
Απο τη μια διαβάζω το κειμενο του New Yorker για το 2025 και βλέπω οτι ΕΜΕΙΣ ματώνοντας και η διοίκηση εμπνέοντας κάναμε το πρώτο μεγάλο βημα φέτος.
ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ μετά απο δεκαετίες μιζέριας.
Απο την άλλη ακουω ραδιόφωνα και γκρίνια, διαβάζω τώρα και την άποψη το crank (σεβαστή αλλα..) και σκέφτομαι οτι ίσως τελικά όλα αυτά τα χρόνια παίρναμε αυτό που μας άξιζε.
Είμαστε ρε σεις τόσο λιγόψυχοι ?
Είμαστε τόσο πανυγηρτζήδες ?
Είμαστε τόσο κατώτεροι των περιστάσεων ?
Τόσο εύκολα ξεχνάμε ?
Μήπως δεν ξέρουμε που πάνε τα λεφτά μας ?
Μήπως δεν κάνουμε λάθη στη δουλειά μας ?
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το πόσος πολύς κόσμος διαμορφώνει την άποψη του απο ένα σουτ αουτ, απο ένα σφύριγμα, απο μια διοικιτική επιλογή, απο μια μεταγραφή.
Δηλαδή η επιτυχία της συλλογικής και σπάνιας προσπάθειας (δεν θα μας τύχουν πολλες τέτοιες στη ζωή μας) να γίνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του χ προέδρου-μεγαλομετόχου-ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ, εξαρτάται απο τον Κάκο, απο τον Κατσαρή, απο τον Ρικέλμε και τον Αμπρέου.
Είμαστε τόσο κοντόφθαλμοι ?
Πραγματικά αμφιβάλλω.
Απο πέρσυ τέτοιο καιρό μέχρι τώρα πρέπει να έχουν έρθει κοντά στους 20 ποδοσφαιριστές. Μετρήστε πόσοι και ποιοι μίλησαν για project και για σχέδιο.
Σε αυτό το project ρε σεις εγώ είμαι ο manager.
Εγώ, ο Μήτσος, ο Δρόσος, ο Βαγγέλης, ο Χρήστος, ο Πασχάλης, ο Βασίλης, ο Μάκης, ο Κώστας και όλο το υπόλοιπο εορτολόγιο του έτους.
ΕΜΕΙΣ γαμώ την τρέλα μου ΕΜΕΙΣ.
Ο Ζαγοράκης, ο Βρύζας, ο Βιολίδης, ο Γ.Χ., ο Σάντος και όλοι οι άλλοι ειναι αυτοι που εκτελούν τις εντολές που τους δίνω εγώ κι εσύ.
ΕΜΕΙΣ.
Όσοι ανήκουν σε αυτούς που με κάνουν να αμφιβάλλω ας μου απαντήσουν :
Ποιος καθορίζει το ταβάνι του ΠΑΟΚ ?
Ποιος καθορίζει το μπατζετ των μετάγραφών?
Ποιος χρηματοδοτεί το αθλητικό κέντρο ?
Ποιος παίρνει τις χορηγίες ?
Εγώ λέω ΕΜΕΙΣ.
Εσείς πείτε ο Κόκκαλης, ο Βγενόπουλος, ο Γκαγκάτσης, ο Πετρουλάκης, ο Ζαγόρας, ο Παγώνης, ο Γούμενος, ο Μπατατούδης, ο Βουλινός, ο Βενιζέλος, ο Ορφανός, ο Νικόλας
Το ΕΜΕΙΣ αποτελείται απο άπειρα εγώ με μια κοινή αγάπη.
Το δικό μου το εγώ λέει οτι δευτερη ευκαιρία για να ονειρευτώ δεν θα έχω. Γι αυτό θα δώσω ότι μπορώ για να γίνει αυτή η αγάπη όπως την βλέπω με κλειστά τα μάτια. Χωρίς ταβάνι.
Για αυτο το ρημάδι το ταβάνι κάθομαι και γράφω βραδυάτικα.
ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΓΙΚΟ
Καλως σας βρήκα στη θύρα 5. Άλλαξα θύρα και άφησα ένα κενό στην 4 για όσους πάρουν μετά τις 7 Ιουλίου.
Το διαρκείας μας φέτος δεν έχει διαφήμιση.
Υ.Γ. πειράζει που το κοιτάω σαν ηλίθιος;
Υ.Γ. πειράζει που το κοιτάω σαν ηλίθιος;
welcome to paradise για άλλη μια φορά αδερφε!! άντε να μαζευόμαστε ρεεεεεεε
Re: ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΓΙΚΟ
Ούτε σεζόν δε λέει! (2009-2010)ABOLEYTOI έγραψε:.....
..........

Εγω περιμένω να τελειώσουν οι ανανεώσεις να τσιμπήσω κ γω το δικό μου.Παντως όσοι περιμένουν κανα μεγάλο όνομα για να ανανεώσουν ή να πάρουν διαρκείας είναι μεγάλοι ξεφτίλες.
εγω ξερω τουλαχιστον 6 ατομα που θα παρουν πρωτη φορα
4 στην 5-6 και 2 στην τεσσερα.....
τα 21.000 τα εχουμε για πλακα.....
4 στην 5-6 και 2 στην τεσσερα.....
τα 21.000 τα εχουμε για πλακα.....
είναι πολλοί αυτοί που θα πάρουν για 1η φορά.
το πρόβλημα είναι αυτοί που δεν ανανεώνουν.αν και νομίζω ότι στο τελος ενα 20,000 θα το χουμε.
το πρόβλημα είναι αυτοί που δεν ανανεώνουν.αν και νομίζω ότι στο τελος ενα 20,000 θα το χουμε.
τιποτε φυτα Πτολεμαιδιωτες θα ναι ρε απο απο αυτους που τους αρεσει ο ΠΑΟΚ και οχι ο αιμαρ

Αν συμφωνείτε προτείνω να ανοίξει ένα topic με το ερώτημα:scouser4 έγραψε:είναι πολλοί αυτοί που θα πάρουν για 1η φορά.
"Θα εξαντληθούν τα 21.000 διαρκείας;"
και πιθανές απαντήσεις:
1. "Πήρα διαρκείας και πιστεύω θα εξαντληθούν"
2. "Πήρα διαρκείας και δεν πιστεύω ότι θα εξαντληθούν"
3. "Δεν πήρα ακόμα διαρκείας και πιστεύω ότι θα εξαντληθούν"
4. "Δεν πήρα ακόμα διαρκείας και πιστεύω ότι δε θα εξαντληθούν"
Ποιος ρε αδέρφια σας άγχωσε με τα διαρκείας ????
Μην με κάνετε πλάκα ?
Επειδή βγαίνουν αρχιλαμόγια (ραδιοφωνατζήδες) και λένε ότι τα διαρκείας δεν πάνε καλά ????? Ότι ο κόσμος είναι μουδιασμένος και περιμένει μεγάλα ονόματα ????
Μην τρώμε παπά. Τα 21.000 διαρκείας είναι φέτος πολύ λίγα.
Σε ένα μήνα από σήμερα θα μαλώνουν κάποιοι δικοί μας για να δώσει ο Ζαγόρ και νέα διαρκείας. Εδώ είμαστε και θα το δείτε !!!
Και επιτέλους στην τελική πρέπει να σταματήσουμε να ακούμε τα λαμόγια. Έχουμε πλέον τόσους τρόπους επικοινωνίας και ενημέρωσης. Δεν χρειάζεται να ακούω ούτε Ζαγόρα ούτε Ραπτόπουλο. Καλά για Μετρουλάκη δεν μιλάμε. Αυτός έχει βάλει στόχο της ζωής του να μετονομάσει τον Απόλλωνα σε Απόλλωνα Πόντου μπας και μας κόψει οπαδούς !!! Γελάει ο κόσμος με αυτούς τους ραδιοφωνατζήδες. Και αν δεν υπήρχαν δικά μας παιδιά δημοσιογράφοι να τους νομιμοποιούν (σίγουρα πρεπει κάπου να δουλέψουν) τότε δεν θα τους άκουγε κανείς εκτός από οπαδούς μικρών ομάδων
Οσο αφορά τα διαρκείας σε 10 ημέρες θα είναι 7.000 χιλιάδες και μέχρι τις 3 του Ιούλη θα είναι 15.000 εύκολα.
Μην με κάνετε πλάκα ?
Επειδή βγαίνουν αρχιλαμόγια (ραδιοφωνατζήδες) και λένε ότι τα διαρκείας δεν πάνε καλά ????? Ότι ο κόσμος είναι μουδιασμένος και περιμένει μεγάλα ονόματα ????
Μην τρώμε παπά. Τα 21.000 διαρκείας είναι φέτος πολύ λίγα.
Σε ένα μήνα από σήμερα θα μαλώνουν κάποιοι δικοί μας για να δώσει ο Ζαγόρ και νέα διαρκείας. Εδώ είμαστε και θα το δείτε !!!
Και επιτέλους στην τελική πρέπει να σταματήσουμε να ακούμε τα λαμόγια. Έχουμε πλέον τόσους τρόπους επικοινωνίας και ενημέρωσης. Δεν χρειάζεται να ακούω ούτε Ζαγόρα ούτε Ραπτόπουλο. Καλά για Μετρουλάκη δεν μιλάμε. Αυτός έχει βάλει στόχο της ζωής του να μετονομάσει τον Απόλλωνα σε Απόλλωνα Πόντου μπας και μας κόψει οπαδούς !!! Γελάει ο κόσμος με αυτούς τους ραδιοφωνατζήδες. Και αν δεν υπήρχαν δικά μας παιδιά δημοσιογράφοι να τους νομιμοποιούν (σίγουρα πρεπει κάπου να δουλέψουν) τότε δεν θα τους άκουγε κανείς εκτός από οπαδούς μικρών ομάδων
Οσο αφορά τα διαρκείας σε 10 ημέρες θα είναι 7.000 χιλιάδες και μέχρι τις 3 του Ιούλη θα είναι 15.000 εύκολα.