71. Παναγιώτης Γλύκος

mpafos4

Re: 71. Παναγιώτης Γλύκος

Δημοσίευση από mpafos4 »

Επειδη,εμεις τον αλλο ΠΑΟΚ,ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ,ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ,τον εχουμε δει,τον εχουμε ζησει και δεν τον εχουμε ονειρευτει.......μαθε οτι εισαι ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ!
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Σορυ που στο λεω αδερφε αλλα με τα ονειρα θα μεινεις μια ζωη.
Για να γινει το ονειρο πραγματικοτητα μεσολαβει μια διαδικασια πολυ σκληρη.Αν εισαι ΠΑΟΚ σκληροτερη.
Εσυ (και ολοι οι υπολοιποι ) θα μεινεις με τα ονειρα γιατι προσπαθεις να την παρακαμψεις.
Απλα να σου υπενθυμισω οτι στο παρελθον αλλα και στο προσφατο παρον εχουμε χασει απειρους τιλους σε ολα τα αθληματα απο παρομοια λαθη.Κι εκει δεν υπηρχε κανενας Γλυκος για να του την πεις οτι ειναι λιγος, αλλα ιερα τερατα. Εκει τι εφταιγε? Μηπως το οτι οι τιτλοι κερδιζονται οταν πατας στο χωμα κι οχι οταν ονειροβατεις?

ΥΓ1. Αφηστε το παιδι ησυχο. Οσο κι αν ακουγεται παραξενο εχει το μικροτερο μεριδιο ευθυνης για τον αποκλεισμο.

ΥΓ2. Γλυκο αν τυχον διαβαζεις, (που δεν θα πρεπε) μη μασας. Συνεχισε να δουλευεις και γραψτους ολους στα π@π@ρι@ σου.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Ποιός ο Ντάνι;
Το γκολ που έφαγε με τη Στουντγκάρδη το θυμάσαι;
Έλα τώρα, πες μας ότι είναι 1.60 ο Γλύκος να ξεχαρμανιάσεις.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Μην ακους κανεναν.Παιζεις σε μια θεση που το σημαντικοτερο πραγμα ειναι η προσωπικοτητα!Δειξε σε ολους μας οτι εχεις τα @ρχιδια να το ξεπερασεις!

Παμε παλικαρι μου!
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Karelias έγραψε:Ποιός ο Ντάνι;
Το γκολ που έφαγε με τη Στουντγκάρδη το θυμάσαι;
Έλα τώρα, πες μας ότι είναι 1.60 ο Γλύκος να ξεχαρμανιάσεις.

συγγνωμη επειδη δεν ειμαι παιδακι 20 χρονων αλλα 40αρης και εχουν δει πολλα τα ματια μου πες μου αληθεια ρε καρελια θες το γλυκο για βασικο στον ΠΑΟΚ .... αληθεια ομως ... το 160 ειναι υπερβολη της περιγραφης ξερω οτι ειναι 180 αλλα ξεκολλα απ αυτο και πες μου τον θες βασικο :?: :?: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Όταν η Μan UTD παίζει με τον ΝτεΧέα βασικό που τον έκανε πουτάνα ο Κόκε, ναι θέλω τον Γλύκο βασικό.

Όταν μετά από 5-6 ματς (όπου η άμυνα του ΠΑΟΚ βελτιώθηκε στα στατιστικά της) 40άρηδες σαν κι εσένα έχουν κρίνει και αποφασίσει ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ :shock: :shock: :shock: Μετά από 5 -6 ματς, ξαναλέω, Ε ΝΑΙ,
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

αστο εχεις φανατιστει θα δεις πολλες μουφες ακομα κατω απ τα δοκαρια στα επομενα ματς...το αφηνουμε εδω και περιμενουμε αλλα δυστυχως θα βγω αληθινος...το ξαναλεω τερματοφυλακας γλυκος βασικος στον ΠΑΟΚ δεν υπαρχει ... μετα το επομενο ματς τα λεμε αν ειναι βασικος βεβαια που μακαρι να μην ειναι ποτε ξανα
PAOKhead

Αλλωστε ρε Καρελια τα τελευταια 15-20 χρονια κατω απο τα γκολποστ εχουν κατσει τερματοφυλακαρες.
Χοτουρογλου- Αιρον Μαινταν κλπ.
Με τετοιο μετρο συγκρισης ειναι λογικο να μη μας γεμιζει το ματι ενας 25χρονος.
Εγω εχω καταληξει οτι για να πιασει τερματας στον ΠΑΟΚ πρεπει να ναι πιο σκληροπετσος κι απ'τον Τσακ Νορρις.
Στυγνος επαγγελματιας που να τα γραφει ολα στα τετοια του.
Βεβαια αν βρεθει κανας τετοιος χοντροπετσος στην πρωτη ευκαιρια που βρεθει ομαδα να του προσφερει συμβολαιο θα την κανει εστω και για 5000. Και μετα θα λεμε οτι μας πουλησε για τα λεφτα και δεν ενιωσε απο ΠΑΟΚ. Ω θεοι τι αδιεξοδο!
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

δες και εσυ το επομενο ματς και μετα μιλα...δε στηριζομαι στις δυο χθεσινες πιτες θα δεις και αλλες πολλες

παντως δεν ξερω κανεναν να ηταν ευτυχης με μαιντανο και τορουφογλου τωρα γιατι πρεπει να ειμαστε με το γλυκο δεν το εχω καταλαβει
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

http://www.youtube.com/watch?v=nfci3hpRPmA

οταν κανετε 2 λεπτα μωλις βιντεο με τετοιες αποκρουσεις απ τον γλυκο τοτε ξανα μιλαμε για τις πιτες του ντανι...ολα ειναι σε μια ζυγαρια και τα καλα και τα ασχημα το θεμα ειναι τι υπερισχυει και στο ντανι ηταν περισσοτερα τα καλα...και σε εποχη σαρδελας μην ξεχνατε

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
PAOKhead

Χαιρω πολυ 7 ματς εχει παιξει.
Αρα ή θα βγει ή δε θα βγει.50-50 δηλαδη μετα απο 3 ματς να την πεις εσυ σε μενα ή εγω σε σενα.
40 εσυ 30 εγω, δε νομιζεις οτι για την ηλικια μας ειναι τουλαχιστον αστεια η κουβεντα?
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Το είπα και το ξαναλέω. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ! ΤΕΛΟΣ...
Είναι πολύ λίγος για τον ΠΑΟΚ. Είναι και πολύ κοντός. Για να φτάσει το δοκάρι, πρέπει να κάνει εκτίναξη... Και ο Kresic και ο Χαλκιάς, το γκολ που έφαγε, το έβγαζαν σίγουρα...
Και να σας θυμίσω εσάς που λέγατε πως ποτέ δεν είχαμε τερματοφύλακα, μάλλον ξεχνάτε τα δύο πρώτα χρόνια του Χαλκιά, που είχαμε την καλύτερη άμυνα της ιστορίας μας...
Και κάτι άλλο, δεν συγχωρείται αυτό το λάθος, γιατί δεν έχει δώσει τίποτα ακόμη... Και ο Χαλκιάς, αλλά και ο Kresic έχουν προσφέρει. Ο Γλύκος μέχρι σήμερα, δεν έχει δώσει τίποτα...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

και ναι τελος η κουβεντα για παιχτες που δε θα τους θυμαται κανεις στο μελλον

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Α,τωρα μας αρεσουν οι Χαλκιας - κρεσιτς...

Δεν μπορω...

Τα χαπια μου...

Δεν μπορω άλλο! Κουράστηκα!

Όλοι άχρηστοι να πουμε... Ο ενας κοντός, ο άλλος πολύ κοντός, ο άλλος πολύ ψηλός για εξτρεμ, ο άλλος υπέρβαρος... (για τον Βιερινια, τι λεγοντουσαν?)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Και τον Χαλκιά μετά τη λαλακία στο Άμστερναμ, και τον Κρέσιτς μετά το περσυνό ΠΑΟΚ-ρούλης, και τον Γλύκο μετά το χθεσινό, με τον ίδιο τρόπο τους αντιμετωπίζουμε.
Τα ίδια και τα ίδια. :evil:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”