Καλώς ορίσατε!
- Μπαρκαρούτσος
Re: Καλώς ορίσατε!
Paoki94, welcome back (αν είσαι αυτός που κατάλαβα, που αν θυμάμαι καλά αυτός είσαι)!
Και ξανά καλώς τους νέοπες!
Και ξανά καλώς τους νέοπες!
Καλως σας βρηκα κι εγω. Παρακολουθω καμποσα χρονια σαιτ και φορουμ και χαιρομαι που μπορεσα να γινω μελος.
Γεια χαρά και απο μένα! Δεν μπορώ να πω ότι νιώθω καινούργιος εδώ μιας και το paokmania εδώ και πέντε περίπου χρόνια είναι για μένα καθημερινή συνήθεια. Πολύ ευχάριστη έκπληξη ότι ξανάνοιξαν οι εγγραφές και μπορώ επιτέλους να συμμετέχω στο forum 

Καλώς σας βρήκα παιδιά.. Επιτέλους μετά τόσο καιρό θα μπορώ να εκφέρω την άποψη μου.. Μεγάλο ζόρι να θέλεις να απαντήσεις σε κάποιον ή να πεις την γνώμη σου και να μην μπορείς.
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Καλως ορίσατε αλλα ..Indio? Indio??Indio έγραψε:Χαιρετίσματα σε όλους!!!.Καλώς σας βρήκα και εγώ με τη σειρά μου.!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

o pia ειναι ακομα μεσα γι αυτο δεν εκανε λογαριασμο
welcome..........

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Παρ 06 Δεκ 2013, 21:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλως σας βρηκαμε!.....ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλώς ήρθατε όλοι στην όμορφη παρέα μας!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Μην αγχώνεστε παιδιά...Έχει να κάνει το παρατσούκλι του ονόματός μου και τίποτα παραπάνω.!! Από την άλλη σκέφτηκα θα φανεί χρήσιμο ώστε να θυμόμαστε πού και πού τι έχει περάσει απο την ομάδα......kataramenos5 έγραψε:Καλως ορίσατε αλλα ..Indio? Indio??Indio έγραψε:Χαιρετίσματα σε όλους!!!.Καλώς σας βρήκα και εγώ με τη σειρά μου.!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Χαιρομαι που ανοιξε ξανα ο λογαριασμος μου.
Καλως σας βρηκα και παλι.
thanks,
fwtis Athens.
Καλως σας βρηκα και παλι.
thanks,
fwtis Athens.
καλως σας βρηκα κι εγω...δηλωνω αρμαγεδονικος οποτε φανταζομαι εχω να ακουσω πολυ κραξιμο
Να περναμε ολοι ομορφα και το 2014 να εχει μονο επιτυχιες για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας

Να περναμε ολοι ομορφα και το 2014 να εχει μονο επιτυχιες για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας